Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A takarítónő 2

Előzmény címe:  A takarítónő 1 ……  és ugyanezen a web lapon található.

Előző rész vége:

Márta légzése egyre nehezebbé vált. Elengedtem keményre dagadt csiklóját és beletemettem arcomat a combjai közé. Orromat nekifeszítettem a csiklójának és magamba szívtam nőies illatát. Nyelvem lassú keresgélésbe kezdett, finoman kőrözve a szemérem ajkak körül. Egyre sűrűsödő sóhajok szakadtak fel a lányból. Kezét a tarkómra tette, mintegy biztosítani, hogy ott marad a fejem ahol van. Majd beletúrt a hajamba és felsóhajtott. "Nagyon finom amit csinálsz. Évtizedek óta vágytam erre. Ne haragudj, de én most elélvezek" és mintha ez egy parancs lett volna a testének, elkezdett remegni, combjai rángatózások közepette megfeszültek és egy sikoly szakadt ki a szájából.

**************************
Elcsendesedett a lihegése, szemeit lecsukta és eluralkodott rajta amit a franciák 'petite mort'-nak neveznek, a szexuális kishalál.  Megszűnt a világ körülötte, végtelen békesség kerítette hatalmába. Egyenletes szuszogása másnak azt sugallotta volna hogy elaludt, de én tudtam, hogy magánál van csak a tökéletes kielégültség nyugalma költözött a szívébe néhány percre.

Kimásztam az ágyból hogy magára hagyjam, de a mozdulattól életre kelt és rákérdezett "Te nem akarod, hogy viszonozzam?" "De igen" válaszoltam "csak még nem most" és kimentem a hálószobából.

Kisvártatva megjelent Ő is, anyaszült meztelenül és még mindig sugárzó arccal. "Mit parancsolsz kisgazdám?" kérdezte pajkosan.  "Elsősorban azt, hogy az esetleges elszólások elkerülése érdekében csak szex közben tegeződjünk. Másodsorban pedig azt, hogy térjünk vissza az ittlétének eredeti céljához és mielőbb legyünk túl a takarítás kellemetlenségein, hogy utána megismételhessük az iménti ágyjelenetet" fejeztem be eszmefuttatásomat.

Márta szó nélkül megfordult. Csodálatos mellei ringva követték a mozdulatot és lándzsa-hegyre emlékeztető bimbói határozottan mutattak előre. 'Ezeket ma még szét fogom szopni' játszottam a gondolattal. Ő eközben szorgalmasan tevékenykedett és egyik helyiség a másik után vette fel tisztaság álarcát, hogy az elkövetkező napokban ismét elhajítsák azt. Kétségtelenül mestere voltam nemcsak a pina nyalásnak, de a lakás lekoszolásának is. Hol a kávé csöppent le a padlóra, hol a kenyér szórta apró morzsáit szanaszéjjel szeletelés közben. A szobákban valahonnan a semmiből porcicák nőttek ki, hogy a falak mentél csatarendben sorakozzanak. A pókok megállíthatatlan szövőmunkájáról nem is beszélve. 'Ez a lány nagyon ügyes' futott át a gondolatomon 'keze nyomán szinte újjáéled a lakás. Remélem, ugyanez fog történni a szexuális életemmel is.  A látványa szemgyönyörködtető és a combja köze olyan, mint egy ízes fánk. Ma még kinyalom egyszer és utána nagyon megbaszom' folytattam a merengést.

Ő szép sorjában befejezte a 'hideg' helyiségeket és végzett a hálószobákkal is. Már csak a nappali volt hátra, tehát ideje volt kivonulnom a színhelyről, hogy mihamarabb túl legyünk a 'hivatalos' részen.  Már nagyon vártam, hogy ismét az ágyamba legyünk. Tudtam, hogy az elkövetkező órában 'megpecsételem' a sorsát. Köszönet a férje érdektelenségének, ezt a tökéletes testű gyönyörű nőt hamarosan szexuális rabszolgámmá teszem.

Kimentem a napsütötte erkélyre, befeküdtem félmeztelenem a nyugágyba és átadtam magam 'Lizi' ölelésének.  Nagyon szeretek napsütésben szundítani. Általában húsz percet szoktam így pihenni ami alatt teljesen feltöltődöm és mintha időzítő lenne a napsugárban fel is ébredek.  Most is ez történt és ahogy kinyitottam a szememet Márta meztelen testét láttam magam előtt. "A kiadott munkával elkészültem" mondta szerényen, "várom a további utasításait" és félreérthetetlen mosollyal nézett a szemembe. A vágyak vágya égett fénylő szemeiben. Megnyálazta ajkait amitől azok különleges csillogást nyertek, és előretolta melleit mintha azt mondaná 'itt vannak kapd be őket'.

Felálltam  miközben palástolhatatlanul állt a farkam a feszes rövid nadrágban. Ő rátapasztotta tekintetét dudorodó büszkeségemre, mint én amikor a melleit csodáltam ,és szelíd, érzelmekkel teli  halk szóval megkérdezte: "megkaphatom?"

Egy szavas kérdésre egy szóval illik válaszolni, én is így tettem "igen" majd elindultam az előbbi hőstett színhelye, a hálószoba felé. Ő szó nélkül követett. Amikor belépett az ajtón, átöleltem, és rátapasztottam a számat az ajkaira.

Őrülten szenvedélyes csókolózásba kezdtünk és kezeink, mint fékeveszett vadak rohantak kontrollálatlanul egymás testén. Márta letépte rólam a nadrágot és mindkét kezével nekirontott altestemnek. Jobbjával megmarkolta a rudat, ballal pedig elkapta a zacskómat. Eközben én szétmarcangoltam feszes melleit, majd nekiestem kemény seggének, szétfeszítettem és jól megmarkolásztam mindkét partját. Mindketten be voltunk gerjedve a végtelenségig. Egy hirtelen mozdulattal rálöktem az ágyra, ráugrottam, szétrántottam a térdeit és mint egy felbőszült bika rávettettem magma a puncijára.

Az első nyelvcsapástól felsikított. Teste megrándult és combjai úgy remegtek, hogy attól tartottam kiesnek a forgó csontjai a medencecsontokból.  Egyetlen nyelvcsapástól elélvezett, de hogyan. Olyan hevesen hogy teste rángatózott mint a kerítésre akasztott béka.  És én csak éppen elkezdtem a ‘kezelését’.  Rátapadtam a csiklójára és addig szoptam ameddig Márta extázisba esett és sivított mint egy újévi malac. Kezeivel csapkodta a hátamat, majd egy rándulás közepette ami ki tudja hányadik orgazmusát jelezte, belemélyesztette hegyes körmeit a lapockámba.  Erre én megharaptam a pöckét, amitől felordított fájdalmában, majd elsírta magát és vigasztalhatatlanan zokogásba kezdett. Már majdnem megsajnáltam amikor végre abbahagyta a sírást.  Ekkor visszabuktam a pinájára és belenyaltam a közepébe. Ettől azonnal meggyógyult, feledve az iménti harapás okozta fájdalmat és ismét úton volt ‘felfelé’.  Megfogta a fejemet és rászorította a combjaira, miközben alig hallhatóan ‘beszélni’ kezdett …. “jajj de jó, … csináld még …. nagyon finom …. annyira vágytam erre …. juttass el a csúcsra …. stb” majd egyre jobban belemelegedett a szavakba és átcsapott vulgárisba  “istenien nyalsz …. nyalj ki teljesen ….. basszál meg a nyelveddel … én is leszoplak … basszál szájba kérlek … lődd a torkomba a gecidet …. etc” és egyre hevesebben lüktetett a pinája. Én meg nyaltam és szoptam a szemérem ajkait, időnként betoltam a nyelvemet a nyílásra és ott tekertem körbe.  Éreztem, hogy már nem bírja sokáig, hamarosan valami hatalmas kitöréssel el fog élvezni.  Egyre gyorsítottam a nyelvcsapásokat és felnyúltam a melleire.  A bimbói úgy álltak, hogy egy indiai fakírt meg tudtak volna tartani.  Ujjaim közé vettem mindkettőt és morzsolgatni kezdtem.  Ez volt a kegyelem döfés. Először a mellei kezdtek remegni, majd folyamatosan húzódott lefelé a remegés míg végül az egész belseje reszketett mint a nyárfa levél és egy mindent elsöprő orgazmusban ért véget. Úgy felcsapta altestét, hogy majd kiverte a fogaimat a szemérem csontjával. Dobálta a testét, rángatózott minden irányban és sikoltozott mint akit ölnek.  Felmásztam rá, hogy leterheljem a testét, megkerestem a száját, ami nem volt egyszerű hiszen minden irányban dobálta magát, és a nyelvemet ami az imént még a pinájában volt, mélyen beletoltam a szájába. Beszopta, mintha ki akarná tépni a számból és ez tovább fokozta a gerjedelmét, ha még egyáltalán lehetett fokozni. Lábait átkulcsolta a derekamon és magához szorított. Hirtelen kiengedte a nyelvemet és alig érthetően hörögte, “tedd belém kérlek” mondta szinte könyörögve, félreérthetetlenül a hasának feszülő farkamra célozva.  

Nekem azonban más terveim voltak, ezért elengedtem a fülem mellett a kérést. Lecsúsztam a melleire és bekaptam az egyik bimbóját. Körüljárattam a nyelvemet a hegyén, majd lejjebb vezettem és hatalmas udvarát vettem célba miközben kezemmel megállás nélkül markolásztam mindkét mellét. Elnehezült a légzése. Élvezte amit műveltem vele és megint átadta magát a gyönyörnek. Simogatta a tarkómat és becézni kezdett … “fantasztikus vagy … ilyen szeretkezésről álmodoztam mióta először megbizsergett a puncim …. tegyél magadévá minden módon ahogy akarsz … tied vagyok mindenestől.. “

Ismét elfoglaltam a száját és hosszú, lélegzetvétel nélküli csókba fojtottam a szavait.  Amikor végre elengedtem kapkodott a levegő után. Már lefelé haladt a lejtőn. Teste megnyugodott, izmai elernyedtem, lélegzése is nagyjából normalizálódott.  A mai napra kielégítően kielégült. “És te még mindig merev vagy? Mit tegyek neked, mond meg….” és finoman megfogta a farkamat. 


……..folyt. köv. …………..
Előző részek
Hozzászólások
laci1952 ·
Jó. Várom a folytatást.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: