Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A takarítónő 1.

Sajnos a férjem nem törődik velem, időnként rám mászik, belém dugja a szerszámát, lök rajta néhányat amitől gyorsan elélvez és lemászik rólam hogy aztán horkolva elaludjon. Már a melleim sem érdeklik, csak a saját maga mielőbbi kielégülésére koncentrál. Pedig nagyon vágyom arra, hogy valaki vegye birtokba a testemet, játsszon rajta mint egy hangszeren

Válásom  után rám szakadt a ház minden áldása, többek között a takarítás is. Talán nem kell bizonygatnom, hogy ez a férfiak többségénél jelentősen háttérbe szorul a focimeccs nézéssel szemben is ami talán a szabadidő eltöltésének legsilányabb módja. Legalábbis mióta sehol sem vagyunk a világranglistán.

Barátaim szimpatizáltak velem és egymás után ajánlották saját takarítónőiket. Eleinte idegenkedtem az ötlettől hogy valaki sertepertél a házban vizesvödörrel meg seprűvel a kezében, de hamarosan ráébredtem, hogy nincs más megoldás számomra, hacsak nem akarom magamra vállalni ezt a feladatot is.  Ami megnehezítette a döntésemet az a nem kis anyagi teher amit a 350 négyzetméteres kétszintes ház rendszeres takarítása jelentett.  Az ajánlott takarítónők mindegyike magas órabér alapján vállalná a takarítást és előre senki nem akart adni egyösszeges ajánlatot  a ház megtekintése után sem.

Ahogy az elhatározás erősödött bennem, hogy felveszek valakit kiszélesítettem a keresést és egyre több jelentkezőt sikerült találni.  Egyikük, egy korai negyvenes nő aki Márta néven mutatkozott be, majdnem fele áron vállalkozott, mint az átlag.  Kértem referenciát és három helyről kaptam kedvező véleményt róla.  Úgy döntöttem, hogy felajánlom neki a lehetőséget és miután megegyeztünk az általa kért óradíjban, körülvezettem a házban. Alaposan megnézett minden helyiséget és másnapra ígérkezett az első, heti-jellegű kistakarítás elvégzésére.

Reggel a megbeszélt időre megérkezett.  Egy kis sporttáskával a vállán állt az ajtó előtt és amikor azt kinyitottam, széles mosollyal az arcán viszonozta köszönésemet.   “Hol öltözhetek át” kérdezte kissé felemelve a sport táskát, jelezve hogy abban van a munkaruhája. “Ahol kényelmesen érzi magát” válaszoltam lazán, majd folytattam kissé játékosan “én nem vagyok szégyenlős, miattam nem kell elbújnia” és rámosolyogtam.  

Márta bement a földszinti fürdőszobába gyorsan átöltözött, majd amikor testhez feszülő szerelésben és fehér sportcipőben megjelent inkább tornásznak, mint takarítónak nézett ki.  Előszedte a szükséges eszközöket és kellékeket, felcsatolta a haját kontyba miközben megmagyarázhatatlan vágyakozó vagy vágyébresztő pillantást vetett rám. Az egész mozdulat pár másodpercig tartott, de tele volt szexuális energiával. Ahogy a karjait feje fölé emelte, az eddig is hivalkodóan előre meredő mellei megemelkedtek, és méretes bimbói szinte átütötték a rájuk feszülő blúzt. Minden kétséget kizáróan látszott, hogy ezeket az emlőket semmi más nem tartja mint a feszes bőre. Valószínűleg szándékosan elmatatott a hajcsattal kissé hátra feszítve a derekát ami által még jobban kihangsúlyozta sugárzó nőiességét és szemeit egyenesen az enyéimbe fonta. Dereka aránytalanul karcsú volt jókora melleihez képest, és a macskanadrágja úgy simult altestéhez, hogy kirajzolta formás tomporát, és sejtetni engedte telt formájú szemérem táját.  Egész megjelenésében egy izzó szexbomba volt. Kiszáradt a szám ahogy néztem ezt a vénuszi szépséget és tudat alatt már magamévá akartam tenni. Ágyékom táján bizsergést éreztem és agyamban vitustáncot járva elindultak a gondolatok.

Ö lehajolt, hogy felvegye a vizes vödröt.  Combjai megfeszültek, farát felemelve szinte derékszögben állt előttem egy rövid ideig, tovább fokozva a feszültséget közöttünk.  Agyam lázasan kereste a ‘fogást’ amivel le lehetne teperni ezt a nőt.  Kissé bizonytalanul megszólaltam “Márta, ugye azt nem gondolta komolyan, hogy ebben az öltözékben tud előttem flangálni anélkül, hogy engem az őrületbe kergetne” nyögtem ki.  Ő rám nézett és inkább komolyan mint nem, visszakérdezett “Ha zavarja az öltözékem akár le is vethetem azt” és szemei nem hagytak kétséget afelől, hogy ezt Ő nagyonis komolyan gondolta. Látva habozásomat tovább folytatta “ … ha megígéri, hogy nem ér hozzám”.  Nehezen tértem magamhoz a meglepetéstől miközben Ö már bújt is ki a nadrágból.  “Ne aggódjon, nem teszek semmit a beleegyezése nélkül, de közös akarat alapján bármi megtörténhet.  Ugyanakkor a látványban szívesen gyönyörködnék, de nem hiszem, hogy meg tudom magamnak engedni az extra költséget”.  Eddigre már csak egy pici bugyi volt rajta, mellei szabadon himbálóztak.  “Ezt a biztonság kedvéért magamon hagyom” mutatott a tenyérnyi ruhaneműre “és az árat nem befolyásolja a munkaruha” mondta mintegy megnyugtatásképpen.

Leroskadtam a fotelba és nem tudtam levenni a szemeimet a nőről. Megbabonázott nemcsak teste tökéletességével, hanem ezzel a könnyedséggel ahogy lemeztelenedett előttem. Nem akartam hinni a szemeimnek.  “A konyhával kezdeném, ha megfelel” mondta mintegy beleegyezést várva.  “Természetesen ” adtam beleegyezésemet. “Amíg még járható a konyha megkínálhatom egy kávéval? “ kérdeztem, és elindultam a kávéfőző felé. “Bármivel” válaszolt sokat sejtetve és ismét rám vetette szemeit. Remegő kézzel töltöttem a darált kávét a presszógépbe és bekapcsoltam. Majdnem elfelejtettem poharakat tenni a csepegtető alá, de utolsó pillanatban eszembe jutott.  Remegett a lábam ahogy ott álltam a konyhában néhány lépésnyire ettől a két lábon járó meztelen szex céltáblától. Szemeim a bimbóira tapadtak, és a szám már gyapot száraz volt.  Gyorsan ittam egy nagy pohár vizet, de ez sem oldotta meg a problémát. A száraz szájat a felfokozott izgalom okozta nem a vízhiány.

Eközben sebesen forgott a seprű és a felmosó szerkezet a kezeiben, már majdnem teljesen bekerített mire a kávé lassú cseppekkel teletöltötte az eszpresszós poharakat. Ahogy megfordultam, hogy az asztalra tegyem őket kézfejem Márta melleinek ütközött és az arcunkat néhány centiméter választotta el. Valahogy sikerült a poharakkal az asztalhoz manővereznem anélkül, hogy kilötyögtettem volna a kávét, egyiket a hozzá közelebbi szék előtt tettem az asztalra, a másikkal átmentem a szemben levő székhez és leültem. “Tessék “ mondtam vagy inkább talán suttogtam “kávészünet” és rámosolyogtam. “Köszönöm” mosolygott vissza és leült velem szemben premier-plánba téve őrjítően kívánatos melleit.  Azt hittem azonnal megőrülök, vagy szárazon elélvezek a gatyámba anélkül hogy hozzáérnék.   

Alig tudtam megszólalni, de nagy nehezen kipréseltem hogy “Márta, az már világos előttem, hogy itt többre megy a játék egyszerű takarításnál.  Szeretném tudni mi jár a fejében” mondtam és belemélyesztettem szemeimet az Övéibe. A szemek sok mindent elárulnak… és csak ritkán hazudnak.  “Jó, igaza van, megpróbálok válaszolni erre a kérdésre, de nem lesz könnyű” mondta miközben én nem tudtam levenni a gyönyörű melleiről a szemeimet. Felemelte a kávés csészét, finoman belekortyolt és megnyílt előttem. “Elöljáróban szeretném megnyugtatni, hogy nem vagyok kurva és nem utazom a pénzére.  Évek óta silány szexuális életem van a férjem mellett és eddig nem volt bátorságom senkivel kapcsolatot létesíteni, mert körülöttem minden férfinek családja van és én nem akarok felrúgni egyetlen boldog vagy kevésbé boldog kapcsolatot sem. Vannak vágyaim és szeretném azokat kielégíteni, de a félelem és a tapasztalatlanságom eddig megakadályozott ebben.  Már ott tartottam, hogy feladom és belenyugszom abba, hogy nekem nem adatik meg ami sok más nőnek igen, amikor Magával találkoztam és megtudtam, hogy egyedül él.  Megcsillant valami remény és elkezdtem fantáziálni. Kellemes megjelenésű idősebb úriembernek néztem és beleéltem magam abba, hogy itt kiegészíthetném a hiányos szexuális életemet bonyodalmak nélkül.  Persze csak ha Maga is szeretné …!” nézett felém és szemei igazolták szavait. “Nem szerelmi kapcsolatot keresek, nem akarok elválni, nem keresek új élettársat, csak valakit akivel kipróbálhatom milyen érzés az orgazmus és akivel rendszeresen tölthetek időt egymás testi igényeinek kielégítésére. Sajnos a férjem nem törődik velem, időnként rám mászik, belém dugja a szerszámát, lök rajta néhányat amitől gyorsan elélvez és lemászik rólam hogy aztán horkolva elaludjon. Már a melleim sem érdeklik, csak a saját maga mielőbbi kielégülésére koncentrál. Pedig nagyon vágyom arra, hogy valaki vegye birtokba a testemet, játsszon rajta mint egy hangszeren, simogasson és csókolja minden porcikámat gátlások nélkül. Cserébe, én is kész vagyok ugyanezt viszonozni.”

Megdöbbentett amit hallottam, de nem hangzott hihetetlennek. Vagy, hogy pontos legyek, nagyon is életszerűnek hangzott.  Sok nő éli át ugyanezt a férjükkel. Felálltam, átmentem mögé, kezeimet a mellei elé tartottam és vártam hogy Ö tegye rájuk.  Megértette mit akarok, megfogta mindkét kezemet és odahúzta a melleire. Érintésük villámként futott végig a gerincemen. “Jöjjön” mondtam és ahogy felállt és felém fordult arcunk szinte összeért. Lehunyta a szemét és résnyire megnyitotta ajkait. Lassan rájuk közelítettem miközben átkaroltam a derekát és teljesen magamhoz húztam.   Ahogy szánk összeért Ö habozás nélkül viszonozta a csókot és hozzám simult egész testével.  Nadrágomon keresztül meg kellett éreznie a merevedésemet, hiszen rajta semmi sem volt ami letompította volna az érzékelést, rajtam pedig csak egy selyem alsó és egy vékony szabadidő ruha melyek ugyancsak szabadon engedték a feltámadó kígyót ágaskodni.

Mindig kényes voltam a higiéniára, most sem volt ez másként. Ebben az összetapadásban ‘kitáncoltunk’ a fürdőszobába. “Vegyünk egy gyors zuhanyt” javasoltam és besegítettem a kádba, majd gyorsan lehánytam magamról minden ruhaneműt és követtem.  Végignézett meztelen testemen, és láthatóan elégedett volt azzal amit látott.  Behúztam a zuhanyzó függönyt és újra megcsókoltam, amit természetesen viszonozott.  Nyelveink táncot jártak egymással. Átöleltem ismét de most nem húztam magamhoz, hanem simogatni kezdtem a hátát, végigjárta kezem egész testét és amikor segge partjára jutottam, megfogtam mindkettőt és annál fogva magamhoz húztam.  Rajta még mindig ott volt a kis semmi bugyija ami nem jelenthetett volna akadály hogyha be akartam volna vezetni a farkamat a puncijába.  De nem ez volt a terv. Megnyitottam a zuhany csapjait és a kellemesen langyos víz végigcsurgott a hátán.  Márta eközben végigfuttatta kezeit a testemet és gátlás nélkül haladt merev hímvesszőmig.  Finoman de határozottan megfogta és remegő hangon belebúgta a fülembe “szeretném magamban érezni”. 

Ahogy kilépett a zuhany alól egy túlméretes fürdőlepedőt terítettem a hátára és letapogattam vele a vizet, majd megfordítottam és elől is megszárítottam. Csak ekkor nyúltam a bugyijához, finoman lehúztam róla és visszafelé haladva éppen csak megérintettem a pináját amitől szinte ugrott egyet.  A törülközővel benyúltam a lábai közé és kitapogattam a vizet onnan is.  Amikor végeztem átnyújtottam a törülközőt jelezve, hogy most Ö következik.  Mint korábban én tettem Ö is mindenhonnan letapogatta rólam a vizet utoljára hagyva a hímvesszőt amin aránytalanul sokáig elidőzött, nemcsak a törülközővel, hanem puszta kézzel is.  “Menjünk a hálóba” mondtam és lazán átkaroltam a vállát így vezettem a túlméretes francia ágyhoz.

Az ágy mellett ismét magamhoz húztam, megcsókoltam és ebben a mozdulat sorozatban le is nyomtam az ágy szélére. Szánk még mindig csókolózásban összeforrva ráfordítottam az ágyra és végigfektettem rajta.  Játékosan gurítottam rajta egyet hogy beljebb kerüljön az ágy közepe tájára.  Feltérdeltem mellé és hasára fordítottam.  A feje tetejétől elindultam és végig simogattam a hátát, kisebb masszírozó mozdulatokkal okozva apró örömöket a gerince mellett. Ez a gerinc masszírozás legtöbb nőnél hatékony előjátéknak bizonyul, és ez most is így volt. Szaporodó légzéssel jelezte, hogy elindult a gyönyörök útján.  Kezeimet a szám is követte apró csókokat lehelve a fülére, nyakára, vállaira, lapockájára, végig a hátán a gerince mellett, le egészen a seggeire, majd tovább a combjain és a vádliján a bokájáig. Márta légzése egyre szaporábbá vált és apró nyögdécselésekkel jelezte, hogy kedvére van amit csinálok.

Hátára fordítottam és most alulról felfelé haladva kapta a teste ugyanazt a kezelést. Amikor a combjain haladtam felfelé apró remegések futottak végig a testén. A hasán a köldökénél hosszasan elidőztem lassan ráközelítve a melleire. Hanyatt fekve is álltak ezek a mellek. Olyanok voltak mint két egyforma hegycsúcs. Bimbói már kemény antennaként meredtek a mennyezet felé. Egymás után megszoptam mindkettőt amivel szisszenést váltottam ki a lányból.  Sokáig játszottam a melleivel. Fantasztikus alkotások voltak. Feszes bőr alatt dús keblek ékesítették ezt a csodálatos női testet. Tovább haladva felfelé ismét eljutottam a szájáig és hosszú csókolózásban fejeztem be a felfedező utat.  Mire szétváltak ajkaink már érezhetően készen áll mindenre.

Lecsúsztam a hasa közepéig, térdei közé nyúlva széthúztam a combjait és karjaimmal aláemeltem amivel teljesen kiemeltem a szemérem részét.  Már csak pillanatok választották el élete első orális élvezésétől. Apró puszikkal haladtam a köldökétől lefelé és amikor elértem a csiklójához néhány határozott nyelvcsapással az őrületbe kergettem Mártát.  Felnyögött és remegett mint a kocsonya.  Kapkodott a levegő után és érezhetőn nagyon közel állt az orgazmushoz. Megcsókoltam majd beszívtam a csiklóját a számba és megszoptam néhányszor. Márta légzése egyre nehezebbé vált. Elengedtem keményre dagadt csiklóját és beletemettem arcomat a combjai közé. Orromat nekifeszítettem a csiklójának és magamba szívtam nőies illatát. Nyelvem lassú keresgélésbe kezdett, finoman körözve a szemérem ajkak körül. Egyre sűrűsödő sóhajok szakadtak fel a lányból. Kezét a tarkómra tette, mintegy biztosítani, hogy ott marad a fejem ahol van. Majd beletúrt a hajamba és felsóhajtott. "Nagyon finom amit csinálsz. Évtizedek óta vágytam erre. Ne haragudj, de én most elélvezek" és mintha ez egy parancs lett volna a testének, elkezdett remegni, combjai rángatózások közepette megfeszültek és egy sikoly szakadt ki a szájából.

……..Folyt. Köv. …………..
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: