Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A szüzességem elvesztése

Egy szép nap haza kisért szokott ilyet mikor nincsennek itthon a szüleim és megint ez egy ilyen nap volt csak kicsit máshogy.Haza jöttünk..

-Kérsz valami kaját?-mosolyogva kérdeztem

-De éhen halok.-felelte. Kivettem a hűtőből egy kis kaját amit 10perc alatt megettünk. Leült a kanapéba én az ölébe és úgymond cukiskodtunk csókolóztunk de most eléggé sokáig15-20 percen át egymás szájában voltunk, mire megszólaltam:

-Nem megyünk be az ágyamra ott kényelmesebb.-mondtam olyan cuki kislányos hangon.

Erre nem felelt csak felállt, majd engem hátra felé vezetve a szobámig a szája a számon volt, az ágyamra feküdtünk és ott is csak csókolóztunk, mire benyúlt a pólóm alá az egyik kezével a fenekemet simogatta a másikkal a pólóm alatt hátam/hasam nem vettem jelnek sem semminek még is lépni akartam, így elkezdtem a pólóját levenni róla, mire ő is levette az enyémet és csókolgatta a nyakamat és a hasam. Szép lassan ki csatolta a melltartóm és a melleimet szívogatta, nyalogatta közbe nehézkesen próbáltam levenni róla a gatyát de így nehézkes volt.Mire lejjebb ment ő is és elkezdte kigombolni a nadrágom, rövid nadrág volt rajtam és azt egy mozdulattal levette, mire lekerült a bugyi is. Elkezdte szívogatni a csiklómat, nyalogatta mire nedvesedtem egyre jobban. Egyszer csak az egyik ujját belém nyomta majd a még egyet. Teljesen felvoltam izgulva már tiszta nedv voltam, egyszer csak elélveztem a mennyei érzéstől.

Mire tudtam, hogy én következek, kivettem a boxeréből égig álló farkát és elkezdtem nyalogatni. Kicsit féltem, hogy béna leszek mert még előtte sosem csináltam ilyet és ez a gondolat közben és a fejemben kattogott. Mire vettem egy nagy levegőt és letorkoztam, nagyon rossz volt, annyira lenyomtam, hogy már öklendeznem kellett de kis kucogással kivédtem a dolgot. Ő közbe csak a hajamat fogta hátra és kéjes "ah" hangokat adott ki.

Végül oda jutottunk, hogy elkezdte nyalogatni a testem és a szemembe nézett majd felállt kirohant a táskájához és egy kotont hozott be. Nem értettem, hogy hogy ez csak most jut eszébe de ilyenkor nem érdekelt csak, hogy jöjjön már vissza.

Mikor vissza jött kérte, hogy húzzam fel rá, én fél másodperc alatt felhúztam, mire ő ránk vette a takarót pedig egyáltalán nem volt hideg.. Felém feküdt és oda helyezte a lyukamhoz. Majd a szemembe nézett és kérdezte lágy hangon:

-Biztos vagy a dologban?

-Azt hiszem.- Mikor ő nem rakta még belém csak a kupakjával körözgetett a lyukam elött.

-Addig várok még nem vagy benne 100%-ig biztos és nem csak hiszed.

-Biztos vagyok benne!-Határozottan feleltem

-Szeretlek.-Mondta mosolyogva

-Én is.-És adtam egy puszit a szájára.

Ekkor belém csúsztatta nagyon lassan ekkor felüvöltöttem egy hatalmasat, eléggé fájt. Ő pedig lassan próbálta mozgatni bennem magát

-Nagyon fáj? Abba hagyjam?

-Ne! Már nem annyira.-Mondtam, mire a fájdalom csillapodott is, ahogy mozgott bennem és tágultam.

Elkezdett eléggé erősen mozogni és a fájdalmam teljesen megszűnt már nagyon élveztem, egyre gyorsabban csinálta én annál jobb volt.. A testét rám tette, közbe bennem volt a farka és elkezdett megint nagyon mozogni úgy, hogy a hasa teljesen a testemre volt simulva mire elkezdtem kiszívni a nyakát közben a hátát karmoltam, és simogattam. Pici idő után kivette belőlem a farkát és elélveztem én is és ő is. Aztán megpuszilgatott mellém feküdt és én a mellkasára feküdtem és mondtam neki, hogy szeretlek.

Lehet korai volt a dolog de egyáltalán nem bántam meg egy kicsit sem, hogy megtörtént.:)
Hozzászólások
TakácsLiza ·
Bocsi, de nem tetszett :(

Andreas69 ·
Úgy, ahogy van, az egész nem tetszett. Egy kérdés: Ha már úgyis gumit használtatok, miért vette ki idő előtt?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: