Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A Szürke Egér és a Nagymenő II.

A hatodik órám töri. Utálom. Nem is nagyon figyelek. Az ablakon túli világot figyelem. A nyáron még vadul burjánzó tölgyfa most kopaszon, és siváron álldogál. Egy holló száll le a csillogó, fehér hóval borított talajra. Éj fekete színével kivirít a tájból, amivel megbabonáz. Fénylő tollbundáját nedvesnek vélem. Bár ezt ilyen távolságról - minimum két méter - nehéz megállapítani. Éles karmával néhányszor beletúr a hóba, és miután nem talál semmi élelmet, tovább áll. Szép volt ez a pár pillanat, amíg tartott. Sóhajt hallatok, és visszafordulok a kegyetlen valóságba, a töri órához. Az, hogy jó tanuló vagyok, nem jelenti, hogy mindig figyelnem kell. Hallgatom Mrs. Hogyishívják kiselőadását, amit heves karmozdulatokkal kísér - feltehetőleg illusztrál valamit -, de észlelvén, semmiről nem maradtam le, újra kibámulok az udvarra. Még öt perc az órából. Lefoglalom magam. Rajzolok valami hülyeséget.


Csöngetnek. Elköszönök Hollytól, és megyek a parkba. Ebédelős vagyok, de nincs étvágyam. A hideg csípi arcomat. Az orrom már lefagyott. A kemény hó ropog talpam alatt. Nem jár sok kocsi a úton. Pár ember sétálgat az utcán, de ők is sietnek a meleget adó otthonukba. Kinyitom a park kapuját és belépek. Kihalt. Senki sehol. Egyedül a kóbor kutyák futkosnak. Odajön hozzám az egyik. Vörös bundája csillog a hólétől. Barna szemeivel engem fürkész. Fél. Hátsó, bal lábára sántít. Lehet, hogy embertől származik a seb. Felé nyújtom a kezem. Óvatosan megszagolja, majd leül. Előveszem a délelőtti, maradék szendvicsemet és odaadom a szerencsétlennek. Vadul, harapások nélkül, egyben nyeli le a kevés ételt. Leguggolok, megsimogatom a hátát. Lépések hallatszanak mögüle, de nem fordulok meg. Megigézve nézem a nagy barna szemeket. Ujjaimmal a durva fedőszőr alá túrok, és meglepődve érzékelem, hogy a bőrénél levő pihék, milyen puhák és melegek.


- Szereted a kutyákat. - Matt mellém lép, és a kutyát bámulja. Megborzongok a hangjától. Most, itt, csak ketten vagyunk. És én mégis, úgy érzem, mintha ezer árgus szem figyelne, a kutyát leszámítva.
- Igen. Szeretem. - Nem tudom mit feleljek. Ez egyszerű válasz. Furdal a kíváncsiság. Az a fránya érzés. - Miért hívtál ide? - kérdezem végül.
- Mert suliba', reggel a sorban láttam, hogy nem vagy jól. Aztán mikor megkérdeztem, mi bajod, otthagytál. - Várom a folytatást. Miután nem mondja tovább, ránézek. Ő is engem néz. Nézem, azt a tökéletes arcot, azt a magas testet, ami annyira vonz engem. Ránézésre, teljesen hétköznapi fiúnak tűnik. Mégis, nekem nem az. Kezem megállapodik a kutya hátán, amit az megunva, elmegy. Karom ernyedten hull a földre. Érzem a hó hideg és vizes érintését. Belemarkolok, mintha ez segítene rajtam. Másik kezem a zsebemben lévő levelet szorongatja. Azt, amit reggel odaakartam adni Matt-nek. Kifejezéstelen arcát nézem. Nem látok rajta semmit. Felállok.
- Semmi bajom - mondom közönyös arccal, gúnyos hangnemben. Meg sem rezdül rá.
- De van. - Akadékoskodik. - És kifogom deríteni, hogy mi. És azért, mert én ilyen vagyok. Mindenkiről tudok mindent. Mindenkit ismerek.
- Nem ismersz te senkit! - vágok szavába. - Lehet, tudsz mindenkiről mindent, de attól még NEM ismered őket. -Ez igaz. Nem ismer senkit. Mondjuk, még nem beszélgettem el a "barátaival", - ha vannak egyáltalán vannak neki -, de ez most mellékes. - És még ez is túlzás.
- Micsoda?
- Nem tudsz mindenkiről mindent. Rólam például semmit nem tudsz - nyugodt hangon mondom a mondókámat. Nem lenne jó, ha ideges lennék.
- Azért, mert te nem hagyod, hogy megismerjenek. - Tovább nem bírom állni a tekintetét. Magam elé meredek. Az ő érvelése is helyt álló. Csak Hollyt engedem magamhoz közel. De, én ilyen vagyok. -Igen. Viszont más sem közeledik hozzám. –Válaszolom. Felnevet. Értetlenül meredek rá.
- Én megpróbálok, de te most is csak akadékoskodsz. Tudod mit? "...Először leülsz szép, tisztes távolba tőlem, úgy, ott a fűben. Én majd a szemem sarkából nézlek, te pedig nem szólsz semmit. A beszéd csak félreértések forrása. De minden áldott nap egy kicsit közelebb ülhetsz..." Ezt fogom tenni. -Jelenti ki. Váu! A Nagymenő idézetet mondott?! Talán lebecsültem.
- Jó... Akkor most megyek.
Sarkon fordulok, és otthagyom. Ma már másodára. A távolból még hallom a sziáját. Gyorsítok a lépteimen. Futva fordulok be a temetőbe. Anyám sírjára borulok.

Folytatások
2490
Legszívesebben a karjaiba vetném magam, és csak ölelném, amíg karjaim el nem zsibbadnak, de tudom, ezt nem szabad. Nem szabad, mert én neki semmi vagyok. Csak egy betolakodó, aki a tökéletesen felépített életébe csöppen, és mint egy nyavalyás féreg, felforgat mindent. A hétvégéket biztos a haverjaival tölti, és buliból megy buliba. Erre jövök én és felborítom a terveit. Ettől rossz érzés fog el. Senkinek nem akarok a terhére lenni...
2281
Ez biztos nem az én lakásom. Ez teljesen más. De akkor hol vagyok? Egyedül az illatot ismerem fel. Ugyanaz, amit akkor érzek, mikor a sorban mögé állok, olyan közel, hogy szinte egybeolvadok hátával. Ugyanaz, amit akkor érzek, mikor -a házifeladat felelősként- a háziját megnézve fölé hajolok. Matt...
2059
Sokkos állapotban vagyok. A félelem egyre erősebb. Menekülnöm kéne, vagy legalábbis elmenni, elfutni, de nem mozdulok. Földbe gyökereztek a lábaim. Taylor lassan megmozdul. Nagyon közel van hozzám. Nem nézek rá. Egy pontra fókuszálok. Segítenem kellene. Vagy nem? Inkább elhúzzam a csíkot? Agyam kikapcsolt. Tay befogja a számat, és elráncigál. Ellen akarok állni! Tényleg! De nagyon erős... túl erős. Visz-visz. Alig állok a lábamon, de muszáj mennem...
1925
Kint még sötét van. Nulladik órára megyek, ezért nem is csodálom, hogy a feketeség állarcába bújt a reggel. Elvégzem a reggeli rutinomat, s kómásan ballagok a sivár úton. Késésben vagyok. Gyorsabbra venném lépteimet, de mint tegnap, lábaim most sem engedelmeskednek. Lüktet a fejem. Van nálam egy fájdalomcsillapító. Lenyelem, málnaszörppel leöblítve. A fák alig akarnak mellettem elhaladni. Végül csak megérkezek az úti célomhoz. Fáradtan rogyok le a székre. Előkotorom a "felszerelésem"....
1907
Úgy érzem, egy gond elől menekültem el. De a gondok sem oldódnak meg attól, hogy elfelejtik. Félig ülve, félig fekve helyezkedem el. Lábam elgémberedett, ujjaim lilás ruhát öltenek a hideg tiszteletére. Nem értem magam. Talán nem is kéne... Kinyitom szemem. Eleredt a hó. Lebénultam. Agyam felállásra készteti lábaimat, de azok nem engedelmeskednek. Nincs a közelben senki. Jobb így. Sokszor élvezem a magányt. Most ez a legjobb.
Előző részek
2353
Ez a történet egy lányról szól, aki szerelmes a suli menőjébe. Remélem, tetszik majd, és olvasni fogjátok a következő részét is. Még nem tudom milyen hosszú lesz az egész, de valamikor csak kiderül, nem? :D
Hasonló történetek
4300
New Yorkban éjjel lehetett úgy közlekedni autóval, mint egy európai városban, a délutáni csúcsforgalomban. A mozielőadások most értek véget, és az emberek sorra fogták a taxikat. Hatalmas tülekedés folyt, ha megállt egy- egy. Kifestett kurvák kínálták nem is olyan olcsó bájaikat, majd beültek a pasasok kocsijába, vagy felmentek velük a garniszállókba...
6136
Kedves Olvasó! Ezt a regényemet 1999-ben írtam. Azóta Saddam Hussein hatalma megdolt. Sajnos nem olyan kevés vérrel, mint ahogy az ebben a regényben történt.

Kedves Olvasók!
Fogadjátok sok szeretettel Letíciától ezt a folytatásos regényt, mely 42 részes lesz!
Jó olvasást! Anita, anita@mellesleg.hu
Hozzászólások
További hozzászólások »
szerenella ·
Lesz folytatás? Elmaradt a lezárás, de eddig tetszett! :innocent: :heart: Gratula!

stevler ·
Kíváncsi vagyok, hogyan folytatod a történetet. Elérted, hogy érdekeljen.
Tetszett. Gratulálok!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: