Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A szüret

Családunkban nagy hagyománya van a szőlőtermesztésnek. Van is egy nagy szőlőbirtoka a családunknak présházzal és borospincével, ahol minden évben szüretkor összegyűl a család apraja-nagyja és szüretel.

Néhány éve egy ilyen szüretkor történt meg ez a történet, amikor 18 voltam.
Szombat reggel kettes csoportokba oszlottunk és megkezdtük a munkát. Én nagybátyám feleségével, Orsival kerültem egy csoportba és a birtok legvégén, fenn a dombon kezdtük a szüretelést távolabb a többiektől. Orsi egy 37 éves kedves, fiatalos megjelenésű és gondolkodású nő, akivel könnyű kijönni, így én is nagy jóban voltam vele. Egy 12 éves fia és egy 9 éves lánya van, és két gyerek ellenére vékony és formás az alakja, bár mint nőre, ezelőtt eszembe sem jutott gondolni, hiszen mégis a rokonom.

A szőlőfürtök szedése közben kiveséztünk minden témát-iskola, továbbtanulás (abban a tanévben érettségiztem), lányok, bulizás... -egyszóval jól elvoltunk. Bár ősz volt, még mindig tartott a nyári időjárás, 24-28°C fok között volt a hőmérséklet, ami miatt elég lazán öltöztünk. Én rövid gatyában és pólóban voltam, Orsin pedig csak egy lenge pántos nyári ruha volt. Egyszer pont velem szemben hajolt le az egyik vödörhöz és észrevettem, hogy melltartó sincs rajta - és persze azt is, hogy milyen jó melle van. Ezután néha-néha loptam egy pillantást rá, és konstatáltam hogy milyen jó nő, és azt kérdeztem magamba, hogy miért nem vettem ezt eddig észre. A történethez azért az is hozzá tartozik, hogy egész nyáron nem volt barátnőm, ami miatt már nőhiányom volt.

Ábrándozásomat az ebédszünet szakította félbe, félbehagytuk a szüretelést és lementünk a házhoz a többiekkel ebédelni. Ebéd közben próbáltam a figyelmemet elterelni Orsiról, de nem bírtam másra gondolni, még ebéd közben is a hatása alatt voltam. A finom ebéd végezetével és egy kis pihenés után mindenki elindult vissza a szőlőtőkék közé a párjával. Mi is hasonlóan tettük és elindultunk fel a dombra. Orsi ment elől én pedig mögötte, mert csak így fértünk el. Persze ennek örültem, mert így végig észrevétlenül stírölhettem, anélkül hogy észrevette volna.
Magasságához mérten(170-175cm) átlagos méretű kerek feneke izgatóan mozgott, combja és vádlija is nőiesen feszes volt, a lábujjain a körmök meg világoskékre voltak lakkozva. Lapockáig érő fekete haja össze volt hátul fogva. Mire felértünk már kicsit meredezett is a szerszámom a látványtól, ezért gyorsan munkához is láttam.
Jól dolgoztunk, mert hamar végeztünk is. A többiek még mindig szüreteltek, amikor mi készen lettünk. Mondtam Orsinak, hogy majd én lehordom a teli vödröket, addig Ő pihenjen. Négyet kellett fordulnom a teli vödrökkel, mire lehordtam az összeset.
Mikor az utolsót is lehordtam és visszamentem, Orsi egy elfektetett farönkön ült keresztbe tett lábakkal és kiengedett hajjal. Mondta hogy üljek le mellé és gyönyörködjek a tájban, de én inkább benne gyönyörködtem. Combján a ruha fel volt csúszva, a mellénél meg észrevettem, hogy a ruhán volt három díszgomb, ami addig be volt gombolva, most ki volt gombolva és szabadabb betekintést engedett. Gondoltam a meleg miatt. Beszélgetés közben, azonban a válláról az egyik pánt lecsúszott és a felém eső melle majdnem kibukott, épp csak a bimbóját nem láttam. Észrevettem, majd gyorsan elkaptam a fejem, de éreztem hogy kezd nagyon állni a farkam.
- Nem kell elkapnod a fejed-mondta mosolyogva.
- De én nem azt néztem-próbáltam valamit zavartan hebegni.
- Egész nap engem bámultál, láttam-mosolygott.
- Nem is- nagyon zavarba jöttem és mentegetőzni kezdtem.
- Nem kell mentegetőznöd, én is megnéztelek néha, nagyon kis izmos lettél az évek alatt.
- Köszön-válaszoltam sután.
Ezután lecsúsztatta a másik pántot is és lehúzta a melléről a ruhát. Közepes méretű mellei voltak, kicsit megereszkedve, de azért volt tartásuk. Kis bimbói ágaskodtak felém, én pedig éreztem, hogy mindjárt eldurranok.
-Na mit szólsz?-kérdezte, majd megcsókolt.
Vad csókolózásba kezdtünk, szinte ledugta a nyelvét a torkomon, közben én a melleit kezdtem masszírozni. Csókolózás után, a nyakát kezdtem nyalogatni, majd lejjebb mentem és úgy körbenyaltam mindkét mellét, mint szerintem előttem még senki. Utána a bimbóit kezdtem szívni-nyalni-szopogatni, amik ettől egyre keményebbek lettek. A nadrágom olyan volt mint a sátor, amit észre is vett és kiszabadítva nem túl nagy faszomat verni kezdte, majd miután befejeztem a mellet falását, rám hajolt és elkezdett leszopni. Eközben én a haját a nyaka másik oldalára igazítottam, hogy jól lássak mindent és nagyon koncentráltam hogy minél később menjek el.
Rábukott rendesen a répámra és először csak nyalogatta, majd egyre gyorsabban kezdte verni és szopni. Közben én a fenekét simogattam ruhán keresztül, majd elindultam lefele a combján, hogy aztán a ruha alatt térjek vissza.  Benyúltam a bugyija alá és simogatni kezdtem a borostás punciját, majd szétnyitva a nagyajkakat behatoltam a mutatóujjammal és ujjazni kezdtem. Mindeközben a szopásának meglett az eredménye, mert akkorát élveztem, mint még soha. A gecim spriccelt mindenfelé, ami meg a szerszámomon maradt, azt mind lenyalta. Ekkor elé térdeltem, szétnyitottam a combjait és nyalni kezdtem ahogy csak bírtam, közben pedig két ujjammal basztam. A borostás puncijáról csak úgy csorgott a számba a nedv, szinte tocsogott amikor Ő is elélvezett.
Ezután gyorsan felöltöztünk és rendbe szedtük magunkat, nehogy lebukjunk, majd elindultunk vissza a többiekhez mintha mi sem történt volna.

Este rendeztünk egy kis szüreti lakodalmat, volt minden-zene, tánc, kaja, bor… . Orsi úgy viselkedett egész este, mintha mi sem történt volna. Én viszont teljesen a hatása alatt voltam, egész este csak őt bámultam. Combközépig érő szoknya és egy fehér blúz volt rajta. Este 10-kor még javában ment a mulatság, mikor odajött hozzám és a fülembe súgta, hogy negyed óra múlva vár a borospincében. Ettől nagyon izgatott lettem és alig vártam hogy leteljen a negyed óra.
Már várt a pincében és amikor megérkeztem, a nyakamba borult és olyan vadul csókolóztunk, ahogy délután. Közben alányúltam a fenekénél fogva és felültettem az egyik hordóra és úgy fojtattuk egymás falását. Levetkőztettük egymást és már hajoltam volna le, hogy nyalni kezdjem, de ő visszahúzott és rám parancsolt, hogy ,,nincs erre időnk!”. Ekkor lábaival a derekamat átkulcsolta, én meg  a mostanra simára borotvált puncijához raktam a farkam, hogy aztán dugni kezdjem. A nyakamat átkarolva magához szorított és úgy csináltuk egy ideig, majd hátradőlt és hanyatt feküdt, én pedig a nyakamba vettem a lábait, úgy folytattuk. Egy idő után feljebb kapcsoltunk és iszonyatos sebességgel kefélni kezdtem. A mellei csak úgy csapkodtak, közben pedig semmivel sem törődve nagyokat nyögött és közben a mellkasomat karmolta. Néhány lökés után egyszerre elélveztünk, én egy jó nagy adagot ürítettem belé, majd erőtlenül rádőltem, ő pedig átölelt. Izzadt testünk összeért és lihegve simogattuk egymást, mialatt puncijából a spermám csurgott le a lábán.
Kis pihenés után összeszedtük magunkat és megbeszéltük, hogy ez soha nem fog megismétlődni. Nem így lett, ha tetszett a történet elmesélem azt is.
Hozzászólások
Salambard ·
Inkább ne... Pornó forgatókönyvnek jó, de történetnek nem.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: