Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A szomszédasszony szopása

Még 18 éves koromban történt mikor a szomszédunkban élő Nelli áthívott magához egy este. Válófélben volt és problémája akadt a számítógépével, ezért hát felhívott a mobilomon mondván, hogy hátha meg tudnám javítani és ő meghálálná nekem egy üveg pezsgővel. Természetesen igent mondtam.
Akkor már nekem sem volt fél éve barátnőm, magányosan töltöttem a hétköznapjaim. Át is mentem estefelé. Csengettem, ajtót nyitott. Nelli 35 éves volt és nyugodtan kimondhatom nagyon csinos. Aki látott már MILF pornót az el tudja képzelni. Hosszú szőke haj, gyönyörű szálkás vállak, D kosaras nagy cicik (amiken még csak épphogy meglátszott az idő nyoma), napbarnított has, telt izmos popsi(sokat edzett rá). Kb. 165 centi lehetett, ezért gyakran járt magassarkúban.
Épp aerobicozás közben érkeztem. Azt mondta már csak pár perc és befejezi, addig menjek be a nappaliba ahol tornázott. Fehér, feszes nadrág volt rajta. Felül egy rózsaszín top. Helyet foglaltam a kanapén mögötte. Ahogy előre hajolt átlátszott a fehér tanga bugyija. Próbáltam másfelé nézni de a tekintetem folyton vissza-vissza vándorolt a fenekére. Láttam hogy párszor észre is vette mikor a lábai között hátranézett. A 6 hónapnyi szex mentes élet meg tette a hatását és elkezdtem dagadni, amit nem volt nehéz észrevenni a vékony rövidnadrágomban. Mikor végzett láttam hogy rá is nézett.  Izzadt volt ezért elment zuhanyozni és megkért hogy addig nézzem meg a gépét miért lassult le.
Leültem a számítógéphez és elindítottam a vírusirtót. Akkor még nem volt internetük így gépen nézelődtem amíg futott és nem hittem a szememnek hogy mit találtam! A képek között egy akció nevű mappát amiben körülbelül 50 kép volt Nelliről hiányos öltözetben, meztelenül és a férjével szex közben. Már régóta álmodoztam róla hogy milyen lehet meztelenül.
Sokszor napozott a kertben bikiniben. Ilyenkor gyakran Én is a kertben tevékenykedtem, de volt hogy az ablakból vertem a faszom az olajos testére. Nem is bírtam ellenállni a látványnak. Hallottam hogy még tusol úgyhogy elővettem a farkam és megmarkoltam.
Az első képen vette le a felsőjét, a másodikon már csak egy bugyiban és egy melltartóban volt. A teste pont olyan volt mint amit elképzeltem. A harmadikon már csak bugyi volt. Ekkor már kőkemény voltam. A következő képeken a férje farkát szopta és akkor hallottam meg hogy nyílik a fürdőszoba ajtó. Mire bezártam már láthatta hogy mit néztem. Bejött a nappaliba ruháért én pedig nyomkodtam tovább a gépet. Próbáltam takarni a dákóm. Kiválasztotta a ruháit és visszament a fürdőbe. Felöltözött és kezében a pezsgővel tért vissza.
-Igyunk egy kortyot-mondta.
Ránéztem és elállt a lélegzetem. Egy miniszoknya, egy mélyen kigombolt ing és harisnya volt rajta. -Már úgyis kiszáradtam-mondtam nagyot nyelve.
Megittunk pár pohárral és a szemétláda volt férjéről beszélgettünk. Kimentem a mosdóba. A wc mellett volt a szennyes tartó aminek a tetején az a fehér tanga volt ami torna közben volt rajta. Nem bírtam magammal és megszagoltam. Már nagyon hiányzott a punciszag. Az arcomhoz nyomtam az izzadt bugyit. A farkam dagadt a vértől. Visszatettem és kimentem a nappaliba.  Ekkor Nelli már magassarkúban, szoknya nélkül bugyiban, melltartóban és teljesen kigombolt ingben állt a nappali közepén.
-Na hogy tetszik a látvány?- kérdezte
-Izgató vagy, de...-válaszoltam
-Ne izgulj nem tudja meg senki!
És ezzel a mondattal elindult felém. Lassan lépkedett, riszálta a kerek fenekét.
Elém ért és leguggolt.
-Mit csinálsz?
-Le foglak szopni ahogy a képeken is láttad!
Levette az övemet és a méretes farkam már ki is bújt a nadrágból. 20 centis vastag farokkal áldott meg az ég. Amit mikor meglátott fel is csillant a szeme. Lehúzta a nadrágom és rögtön az arcába csapódott.
-Ez az! Már nagyon hiányoztál!-nyögte.
Szépen lassan végignyalta és egy hirtelen mozdulattal benyelte az egészet! Abban a pillanatban bele bírtam volna élvezni a szájába de türtőztettem magam. Lassan szopta, közben időnként felnézett rám. Rengeteg nyála volt ami folyt ki a száján. Nem nyelt le egy cseppet sem. Inkább ráköpte a farkamra, aztán a kezével szétkente rajta majd verni kezdte teljes erőből. Erős szorítása volt. Egyre gyorsabban csinálta, majd csücsörített a szájával és a makkomhoz érintette. Isteni érzés volt ahogy egy gyönyörű nő ajka játszik a faszommal.
-Ahhh..., Igen..., Verjed...!-Nyögtem egyre hangosabban. Megállt, megszorította és az arcához csapkodta. Közben engem nézett és azt mondta
-Azt akarom hogy az arcomra élvezz!
-Tele élvezem az arcod! csak dolgozz még rajtam. Nyeld be amíg tudod!
A szájába vette és lenyomta a torkán. Mikor teljesen bent volt, a nyelvével a golyóimat nyalta. Erősen megmarkoltam a hosszú szőke haját és elkezdtem szájba baszni. Hatalmasakat nyögött és levegőért kapkodott. Néha hagytam neki lélegzetvételnyi szünetet majd újra tiszta erőből tövig löktem belé az ekkor már az élvezés határán álló péniszem!
-Ez az. Szopjad te kúrva! Szétkúrom a szádat!-Ekkor már önkívületben voltam!
Kihúztam belőle:
-Most tele élvezem az arcod!
-Ohhh... Igenn... Gecizz össze!!!
Letérdelt. Ekkor már a pinájáig folyt a mellei között a nyál. Be is nyomtam közéjük a farkam! Nagyszerű érzés volt hogy két nagy csúszós csöcs között van a szerszámom. Összeszorította őket és mellbe basztam! Nagyokat nyögött!
-Ahhh... Igen... Bassz mellbe!!!
Nem bírtam tovább, kihúztam közülük az arca fölé tartottam és óriási lökésekkel elkezdtem beteríteni az arcát a spermámmal. A szájára, az orrára, a homlokára de még a hajára is jutott. Nyitva volt a szeme így a szemébe is került a geciből. Azt hittem sosem fogy ki a gecikészletem. Ekkorát még sosem élveztem. A végét már a melleire lőttem és megtöröltem a a makkom a kőkemény bimbóiban. Kézbe vette és az összegecizett szájával óvatosan kiszopkodta a farkamból az utolsó cseppeket. Ezután megkért hogy fényképezzem le a spermával teljesen betakart arcát és a melleit. Felállt és megköszönte nekem.
Lassan kisétált a fürdőbe, végig sperma csöpögött róla.
Pár perc után végzett a vírusirtó és elbúcsúztunk. Azt mondta még hívni fog ha segítségre lesz szüksége.
És így is történt...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Sablonos pornó, elcsépelt sztori. Jól leírtad a semmit, egy pornószkeccs tartalmát, 2 mondat helyett bővebben, ám egy novella ennél többet igényel: igazi karaktereket, érzéseket (netán érzelmeket) stb.

groszD ·
Olvastam már rosszabbat is:D

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: