Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A szomszéd nője...

Július. Egy fülledt júliusi nap volt. A hőmérő a harmincöt fokot nyalogatta.A nyár egy elég szexi időszak számomra. Ha nyár akkor meleg, ha meleg, akkor alulöltözött csajok... Értitek. Ilyenkor a libidóm is legalább olyan magasra szökik, mint a hőmérő higanyszála a medence mellett. Én a szobámban töltöttem a délelőttöt. Csak egy bermuda nadrág volt rajtam, semmi más. A falloszom a kezemben, a laptopom az asztalon, a videón meg épp egy félhosszú, barna hajú MILF-et kúrt egy korombeli 19 éves srác. Ouhh... Ahogy a hatalmas keblei fel-le jártak kúrás közben... Azok a sötét bimbói és bimbóudvara... A fazonravágott szőr a szeméremdombján... Nem kellett sok, hogy elmenjek. Kb. másfél percnél járt a videó, amikor én ellőttem a táram. Mivel a zsepit későn raktam a makkomra, így a spermám nagy része az asztalon landolt. Még izgalmi állapotban voltam. 'Hmmm. Itt a gecim. Vajon milyen íze lehet?' tanakodtam magamban. 'Áh! Hülye vagy Peti!'-oktattam ki magam, aztán letöröltem férfiúi magvaimat az asztalról.
Dél után már kicsivel kellemesebb volt kinn az idő. A medence ragyogó kéksége szinte hívogatott, hogy mártózzam egyet hűs vizében. Mivel már amúgyis bermudában voltam így csak ugranom kellett egy seggest. A víz mennyei volt. Nagyon jól esett és felfrissített. Már vagy fél órája fürdőzhettem, mikor elkapott a vizelhetnék. Nem volt kedvem bemenni a házba, így csak az udvoron végeztem el a dolgomat. Az egyik tuja mellé vizeltem, mikor a kerítés mellől egy vonzó női hang szóllított meg.
-Elég sajátos kertészkedési módszered van.
Evelin volt az. A szomszédasszony. Hirtelen nem is tudtam, mit tenni, mert úgy elbambított a látványa, mint villanyizzó a molylepkét. Piszkosszőke, mellig érő haja, csillogó barna szemei és elbűvölő mosolya lebénított. A teste pedig... Úhhh. Most láttam őt először bikiniben. A tetszetős, marokbaillő mellei, a nőies pocakja, mely se nem túl zsíros, se nem izmos és a tevepata a lábai közt elvarázsoltak engem.
Aztán feleszméltem, hogy oldalból lát engem, VAGYIS a farkam is látja...
-Ohh! Baszki!- mondtam fennhangon, miközben a péniszem gyömöszöltem vissza a gatyámba.
-Ugyan már Peti!-mondta Evelin kuncogva- Ne szégyenlősködj! Nincs rá okod. Igazán tetszetős kukid van.-Itt láttam az elkalandozó pillantását.
-Áhh! Csak a meleg miatt pirultam el- fűztem hozzá erőltetten-De mit keresel te itt? Visszaköltöztök Tiborral?
-Nem!- Vágta rá Evelin- Legalábbis nem Tiborral.- Sütötte le a szemét.
-Tessék? Ezt hogy érted? Mi történt?- Faggadtam szegény nőt.
Evelin csak megcsóválta fejét.
-Most nem tudom elmesélni.- Láttam, ahogy gyönyörű gesztenye szemei könnybelábadnak és egy könnycsepp a keblére hullik.- Mennem kell, bocs. Majd még dumcsizunk.
-Oké. Szia!-Mondtam kissé bágyadtan a ledöbbentségtől, de ezt Ő már nem hallotta, mert azonnak távozott gyors léptekkel. Ahogy távolodott én csak a príma fenekét figyeltem. Ahogy ringanak a kerek, puha popsi féltekék jobbra-balra. Másra nem is tudtam koncentrálni.
Egy hét is eltelt, hogy az a fura eset történt. Egész héten csak Evelin járt a fejemben. Vajon mi a frász történhetett? Egyszer csak megcsörrent a telefonom. Megnéztem és Evelin írt nekem a massenger-en.
"Szia Petike! Kérlek gyere át most rögtön, ha tudsz, mert totál magam alatt vagyok. Szükségem van most valakire. Rád!"
'Úristen'- Gondoltam. 'Hát végre el jött volna az idő? Végre dughatok egy MILF-et?' Ezek a gondolatok száguldoztak a fejemben. Mire összekaptam magam és kiértem a kapun eszembe jutott, hogy 'A francba is! Hisz férje van. Biztos nem akarhat félrekúrni, de ha mégis, akkor nekem kell észnél lennem!'
Már.mindegy volt, hogy mit gondoltam, mert a valóságban már nyitotta is előttem a kapuajtót. Kicsit be volt csiccsentve, de nem volt vészes.
-Szia Peti!-Borult a nyakamba Evelin. Én végignéztem rajta. Zilált, kontyban lévő haja nagyon aranyossá tette. Egy rózsaszín topot viselt egy fehér "picsanadrággal" Melltartó nem volt rajta, mert a top alól kimeredtek a bimbijei.
-Szia! Valami baj történt?
-Igen. De nem most. Gyere be! Ne itt kinn beszéljünk.
Beinvitált a házába. Szépen berendezte ahhoz képest, hogy csak egy hete költözött vissza. Egyenesen a nappaliba mentünk. Benn a szobában csak egy kanapé volt egy TV-vel.
-Ülj le!- mondta kedvesen Evelin.- Kérsz valamit?
Evelin meg se várta a választ, de már öntött is egy pohár vörösbort.
-Köszönöm.
Belekortyoltam a borba, majd folytattam.
-Megijesztettél Eve! Mi a baj?
-Vége van.-Sütötte le kisírt szemét Evelin.- Tiborral vége.
-Mi történt veletek?
-Megcsalt az fasz! Az a kurvapecér!- Fakadt ki magából Evelin.- Én már túl öreg voltam neki. Egy fiatalabb kis fruskát talált magának. Egy harmincöt éves kivénhedt, hülye picsának tart. Inkább egy taknyost kúrogat és a közös tíz évünkst csak úgy kitörölte a szívéből!
Evelin mostmár sírt és a fejét rám hajtotta. Éreztem a haja illatát. Nagyon finom volt.
-Ez szörnyű. - Mondtam- De ne sírj! Nem éri meg.
Adtam Evelinnek egy zsepit.
- Te nem vagy öreg. Egy csinos érett nő vagy. Minden kamasz álma!- mondta mosolyogva, amitől ő is elmosolyodott.- Hidd el! Az a fasz nem ér ennyit.
-Te olyan jó vagy hozzám.- Mondta mosollyal Eve- Más vagy, mint Tibi volt.
Evelin közelebb bújt hozzám. Kis csendbenlét után megszólalt.
-Komolyan mondtad, hogy a kamaszfiúk álma vagyok?
Én nem tudtam mire vélni a kérdést, de válaszoltam.
-Abszolúte igen.
-Ki kell mennem egy pillanatra. Mindjárt jövök, addig nézz TV-t nyugodtan.
Azzal Evelin kiment én pedig bekapcsoltam a TV-t.
Láss csodát! Nem ment más csak pornó. Bárhová kapcsoltam csak pornó ment mindenhol. Ahogy kapcsolattam Evelin ott állt mögöttem, de én ezt akkor még nem vettem észre.
-Peti! Te megbasznál engem?- Kérdezte nemes egyszerűséggel Evelin.
Odafordultam, de mem tudtam szólni. Evelin ott állt nővérkeruhában. Szexin, kurvásan, ahogy kell. A mellei majd kibuggyantak a felső alól, a pinája is látszott volna, ha nem takarta volna el egy tanga...
Evelin nem is várta meg, hogy válaszoljak. Látta rajtam, hogy kívánom őt. Odalépdelt hozzám és ajkoncsókolt. A nyelveink egymás szájába csúsztak szenvedéllyel. Én nem bírtam magammal és szétfeszítettem a felsőjét, így a csecsei kibuggyantak.
-Perszehogy meg akarlak baszni! Keményen foglak baszni!- mondtam vágytól fűtve.
A kezeim közben a mellein voltak. Masszíroztam, markoltam őket. Élveztem a bimbóit. Mikor már kemények lettek bekaptam őket és szopni kezdtem.
-Szopkodj! Szopd a mellem!- sóhajtozta Evelin.
- Most te jösz cica!- mondtam én, majd hátradőltem és Evelin előhalászta a farkam.
-Tudtam, hogy tetszetős kukid van, de így keményen egy igazi szopnivaló fasz.
Ettől még kanosabb lettem.
-Akkor szopd be tövig bébi!- A makkomat a szájába nyomtam, de ő tövig benyelte. Jó kezdés volt, de utánna a saját technikáját választotta. A tövénél nyalogatta, majd a makkra cuppant.
-A herémet is te vadmacska!- Evelin beszopta a frissen bofotvált zacskóm is. Szopogatta, szívta az orrával túrta. Nagyon élveztem. A végefelé már én nyomogattam a szájába a farkam.
-Finom farkad van... Nagyon nedvessé tesz... Imádom, ahogy kitölti a faszod a számat- nyögdécselte Evelin már amikor levegőhöz jutott.
- Élvezni fogok! Mindjárt spriccelek.
-Spriccelj a számba! A gecid engedd a számba te kan!
Ettől aztán már végem volt. Belespricceltem a szájába. Az ondóm kitöltötte a szájüregét. Az ajkai közúl már cslrgotf kifelé.
-Engedd ki! Köpd a melleidre a spermát!
Ő engedett nekem és a csöcsökre engedte, ahol én szétkentem.
-Most te jösz! Te sperminátor!- Mondta kacéran Evelin és a fejem a puncijához nyomta.
Én azonnal belefúrtam a nyelvem édes nyílásába. Körkörösen haladtam, aztán áttértem a csiklójára. Miközben szívtam az ujjaim nyomtam a pinájába. 'Óh te fasznyelő ribanc'- gondoltam, mert négy ujjam is befért közben a nunijába.
-Ohhh... IGGEEEENNN!!!! Ohhh... Kurva jó vagy! Nyalj még te puncimágus! Baszott finom nyelved van!- hangoskodott Eve, közben pedig vonaglott és elélvezett.
-Hmmm, fincsi a pinanedved baba!- doromboltam férfiasan Evelinnek.- Most pedig feküdj hasra, hogy jól szétkefélhesselek tündérke!
-Jól hangzik! Baszd szét a picsám hátulról te vadállat!
Erősen megmarkoltam Eve popsiját és széthúztam. Már elég nedves volt, így könnyedén csúsztam bele. Először csak óvatosan, aztán egyre keményebben hágtam.
-Markold a melleim is édes!
Én négykézlábra állítottam és a melleinél fogva szorítottam magamhoz. Elképesztően puhák és bársonyosak voltak. Jó érzés. Mindketten hangoskodtunk. "Bassz! Kefélj! KÚRJ! Te csődör!" kiáltozta Eve, amitől én még inkább beindultam és basztam őt hátulról. A mellein még mindig éreztem a gecim, miközben masszíroztam, pofozgattam, mint egy cica a gombolyagot.
-Már nem bírom!-mondtam Evelinnek.
-Én is élvszek drága!- sóhajtotta- Megint élvezz belém! Azt akarom, hogy a pinám a gecidtől tocsogjon!
Én hangosan mentem el,ő nem különben. A derekára támaszkodva folyattam bele tüzelő vaginájába a spermám. Lüktető hímtagom okádta magából a magot.
Utánna a kanapé egyik sarkára helyszkedtem, Evelin pedig a másikra.
-Hú!- sóhajtott Eve- Ez izgi volt.
-Az.-mondtam.
Észveszejtő látvány volt, ahogy Eve picsájából folyt ki a geci. Az én spermám egy MILF-ben. Az álmom megvalósult.
Folyt. köv.

Hozzászólások
További hozzászólások »
singo ·
nagyon király fojtasaddd

otto64 ·
A sztori inditása tetszett, de -- szerintem -- össze lett csapva.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: