Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A szomszéd fiú. 2. rész. Kettesben.

Sziasztok!
Magam is meglepődtem, hogy mostanra 4500 fölé emelkedett az olvasások száma az első résznél. Remélem ez is hasonlóan tetszeni fog nektek.
Íme a folytatás.Valamint a végén egy kis lehetőség számotokra, hogy a folytatásba beleszóljatok.


2.rész. KETTESBEN:

Leült mellém és megcsókolt.
-Ilyen jó még senkivel sem volt. Suttogta oda.
-Most meghálálom neked ezt a kényeztetést. Mosolyodott el. Azzal elkezdte csókolgatni a nyakam.
Halk szuszogással nyugtáztam mennyire jól esik amit csinál. Sajnos hirtelen megtörte az erdő zaját egy éles kiáltás.
-Baruuuuuuuuuuuuu!Merre vagy? Baruuuuu!!
Úgy megijedtem, hogy azonnal ellöktem magamtól Barut. Mondanom sem kell, hogy hasonlóan megijedt Ő is. Azonnal húztuk magunkra a ruháinkat. Még annyit sem tudtam mondani, hogy mikor találkozunk legközelebb. Baru már el is tűnt a fák között. Kicsit vártam. Hallottam ahogy beszélget valakivel a távolban. Miután elcsendesült újra az erdő elindultam az út felé. Még mindig remegtek a lábaim az ijedségtől. Így mikor az út mellé értem óvatosan kinéztem, hogy tiszta-e a levegő. Már senki sem volt a környéken. Elindultam haza felé. Menet közben még mindig Baru járt az eszemben. A szemei, az arca, a teste. Cikáztak a gondolataim. Haza értem. Benyitottam az ajtón. Anyám fogadott.
-Mi van fiam elfáradtál? kérdezte miközben a tányérokat pakolta a helyére.
-Egy picit igen de ismersz kitartó vagyok. Mosolyodtam el és lerúgtam a cipőimet.
-Az új gyerekkel mentél futni. Hogy-hogy külön jöttetek vissza? Láttam, hogy az anyukájával jön de veled ment.
(Ahhh szóval az anyuka zavarta meg legédesebb pillanatainkat)
-Biztos féltette, hogy el ne lopják nevettem fel majd elindultam a szoba felé.
-Egy anya mindig félti a gyermekét ne feledd és még új nekik ez a környék. Majd ha már jobban megismerik nem fogják félteni. Nemsokára vacsora édességet már ne egyél.
-Rendben Anya. Nyugtáztam neki és már csuktam is be a szobám ajtaját.
Vacsora után néztem a tv-t. Már nem is tudom mi ment benne mert el voltam merülve a gondolataimban. Elképzeltem, hogy mi lehetett volna ha nem zavarnak meg bennünket. Lassan elkezdtem nadrágon keresztül simogatni a farkam. Minél jobban beleéltem magam a történetbe annál jobban felizgultam. Ledobtam magamról a bokszert és vadul maszturbálni kezdtem. Nem kellett sok és már spriccel is a sperma a hasamra. Letöröltem és felöltöztem majd mély álomba zuhantam.
Másnap reggel a csengő hangjára ébredtem. Rátekintek az órára, 8:23 van. ki az isten jöhet ilyen korán reggel. Vissza teszem a fejem a párnára ám ekkor ismerős hang üti meg a fülem.
-Csókolom. Németh Balázs vagyok. Most költöztünk ide a szomszédba. Hipi-t keresem. Tegnap voltam vele futni de jól otthagytam és elnézést szeretnék kérni tőle.
-Szia Balázs. Én vagyok Hipi anyukája. Gyere be bátran. Lehet még alszik de menj nézd meg. Ott a szobája a folyosó végén. Meg fogod ismerni.
Hallottam ahogy a bejárati ajtó becsukódik és léptek közelednek a szobám felé.
Lehunytam a szemem mint aki még alszik. Halk kopogás hallatszik az ajtómon. Halkan, álmos hangon kérdezem.
-Ki az?
Résnyire nyílik az ajtó. Megpillantom Barut.
-Bocsáss meg, hogy ilyen korán zavarlak csak gondoltam benézek a tegnapi után. Mondta halkan és már lépett is be a szobámba.
-Gyere csak. Dobd le magad valahova vagy akár ide is ülhetsz mellém. Azzal kicsit az ágy széle felé toltam magam, hogy legyen elég hely neki.
Leült mellém. Arca ragyogott a szemei csillogtak.
-Ne haragudj, hogy tegnap úgy leléptem de anyám elém jött - suttogta.
-Semmi gond, még szerencse, hogy nem előbb jött. Nyugtatásképp végig simítottam a kezét.
-Tegnap este végig te jártál a fejemben és szeretném ha valamikor tudnánk folytatni, mert így csak te adtál én még nem tudtam megmutatni mit tudok.
-Ne foglalkozz vele majd lesz rá alkalom biztosan. Válaszoltam neki majd kikeltem az ágyból.
Egy bokszerben voltam. Elsőnek gondolkodtam, hogy vegyek-e fel valamit de aztán úgy döntöttem, hogy nem teszem. Élveztem ahogy bámulja a testem. Szinte láttam miket gondolhat. Bementem a gardróbba mint aki ruhát keresgél.
Hallottam ahogy nyílik a szobám ajtaja.
-Fiam! Elugrok apáddal a boltba. Hozzak neked és a kis vendégednek valamit?
Kinéztem a gardróbból.
-Valami üdítőt és rágcsát hozhatsz ha már kérdezed. Válaszoltam neki.
-Mentek még máshova is? kérdeztem és közben Barura pillantottam.
-Persze. Apádnak valami papírokat kell beadni a könyvelőhöz de 2 órán belül itthon vagyunk. Addig adj reggelit a kis barátodnak meg pakold össze a szobád. Ne kelljen mindent elmondani lehetnél már picit önállóbb. Azzal becsukta a szoba ajtaját.
Láttam ahogy autóba szállnak és elmennek otthonról.
Odaálltam Baru elé majd kéjes mosollyal az arcomon megkérdeztem tőle.
-Esetleg egy kis reggeli? Tudok ajánlani friss kolbászt az úrnak.
-Hmmm tényleg friss? Jobban szemügyre kéne vennem azt a kolbászt. Hátha romlott. Nevetett fel.
-Csak tessék szolgálja ki magát uram. Nyugodtan vegye ki a csomagolásból. Megfoghatja, megszagolhatja, megízlelheti.
Nem kellett kéretni. A keze máris a bokszeremre tapadt. Elkezdte simogatni. Sokat nem kellett várni máris állta a farkam. Nadrágon keresztül elkezdte nyaldosni miközben vadul masszírozta a golyóim.
-Várj!Szóltam rá. Anyukádnak mondtad, hogy itt vagy? Nem ám most is lekezdünk valamit és itt dörömböl az ajtón.
-Nyugi....Elmentek dolgozni és amúgy is mondtam, hogy átnézek hozzátok a tegnapi miatt. Válaszolta.
-Akkor jó. Hol is hagytuk abba? Jah a kolbász vizsgálatánál. Nevettem fel.
Elmosolyodott majd újra nekivetette magát a farkamnak. Lehúzta a bokszerom de csak annyira, hogy a makkom kilógjon belőle. Vadul nyaldosni kezdte. Néha bekapta és szívogatta majd újra csak nyaldosta.
Nem bírtam magammal. Ledobtam a gatyám és az álló farkam a szájához nyomtam. Nem kellett kéretni azonnal bekapta. Elsőnek csak kis részét szopta majd ahogy felizgult úgy nyelt belőle egyre többet be. Olyan volt mint egy porszívó. Ahogy szívta még cuppogott is mellé. A hangoktól és a látványtól kis híján elélveztem.
Kivettem a szájából és hátra löktem. Egyből lehúztam a nadrágot róla és vadul csókolgatni kezdtem a farkát. Kéjesen nyögdécselt. Bekaptam a golyóit és szívni kezdtem. Közben a kezemmel vertem neki. Miután kijátszottam magam a golyókkal bekaptam a farkát és jó nagyokat szippantva vadul szopni kezdtem.
-Ahhh, ahh jobban szopsz mint egy csaj ne hagyd abba. Nyögte oda.
Persze, hogy nem hagyom abba te kis butus, gondoltam magamban és bevettem tövig a farkát. A könnyeim kijöttek mert egy picit mélyebbre ment mint akartam de nem gátolt meg benne, hogy újra és újra tövig szopjam. Közben ránéztem és egyszer csak megszólalt.
-Szerintem mehetnénk tovább is mint a szopás ha van hozzá kedved.
-Ha úgy gondolod én nem vagyok semmi jónak elrontója. Válaszoltam vissza.
Levetette magáról az összes ruhát majd hasra feküdt.
-Gyere kezd te. Bassz meg.
Nem kellett kéretni. Ráfeküdtem a hátára. Elsőnek csak a fenekéhez érintettem a farkam majd a két farpofa között dörzsölgetni kezdtem. Néha-néha a popsijához böktem. Ekkor picit mindig felnyögött. Mikor már nem bírtam magammal akkor beigazítottam a farkam és szép lassan elkezdtem benyomni neki. Nem volt még bejártava mert elég nehezen ment be az első pár centi is. Fejét a párnámba nyomva tűrte a fájdalmat míg behatolok. Mikor bent voltam lassan elkezdtem tágítani a lyukat. Óvatosan, hogy a lehető legkevesebb fájdalmat okozzam. Sokat nem kellett várni és már tágult is annyit hogy vadul dughassam. Nyakához hajolva csókolgattam miközben  vadul dugtam a seggét. Élvezte minden pillanatát mert vadul nyögni kezdett. Hallani lehetett ahogy a zacskóm a seggének csapódik és ahogy a farkam cuppan minden egyes lökésnél. Kis idő múlva megszólalt.
-Most ki szeretnék valamit próbálni. Feküdj a hátadra a többit majd csinálom.
Nem szóltam semmit a hátamra feküdtem. Fölém guggolt majd megfogta a farkam és beigazította a seggéhez. Lassan beleült. Láttam ahogy eltűnik a farkam a seggében. A farka ami addig fékész állapotban volt egyből elkezdett felállni. Elkezdett mozogni a farkamon. Azt hittem azonnal elélvezek a látványtól és az érzéstől. Úgy dobálta magát mint egy vad rodeós. Megfogtam a seggét és kézzel rásegítettem neki, hogy tartani tudja a tempót. Együtt nyögtünk egész addig míg meg nem feszült a testem és beleélveztem a fenekébe. Hatalmas sóhajokkal az utolsó cseppig bele préseltem a spermám.
-Uhh nem hittem volna, hogy ez ilyen jó lesz. Most te jössz tégy magadévá. Suttogtam oda neki miközben próbáltam erőt gyűjteni.
-Gyere kutyapózba.
Még oda sem fordultam már húzta a farka felé a seggem. Nem játszadozott holmi dörzsölgetéssel egyből lyukra ment. Éreztem ahogy a farka a lyukamhoz ér és feszíti szét ahogy nyomja egyre beljebb. Eléggé fájt de tűrtem a fájdalmat ahogy ő is tette mikor én basztam. Berakta teljesen majd el is kezdett baszni. Jól fel volt izgulva mert elég gyorsan csinálta. Össze-össze csapódott a golyónk mikor beért teljesen. Fogta a derekam és minden lökésnél magára rántott, hogy minél jobban betolja amúgy sem kis farkát. Hallottam ahogy szuszog és ahogy egyre jobban gyorsul a légzése. A derekamról a kezét levette majd simogatni kezdte a hátam és lenyúlt a farkamhoz. azt markolászta.
-Jövök, jövök. Szuszogta majd kivette a farkát a seggemből és a hátamra élvezett. Közben odacsapkodta a seggemhez a farkát. Éreztem ahogy a forró geci landol a hátamon és lassan csordogál le az oldalamon.
-Töröld le mert olyan lesz az ágy. Szóltam rá.
Izzadtan feküdtünk még egymás karjaiban. Csókolgattuk egymást de nem szólaltunk meg. Talán senki sem akarta elrontani ezt a mámoros pillanatot.
Kis idő múlva felöltöztünk és segített kitakarítani. Mire anyáék vissza értek már dvd-t néztünk.
-Megjöttünk. Minden rendben volt fiam? A kis vendégeddel jól bántál?Kérdezte anyám.
Elmosolyodtam.
-Ennél jobban egy vendéggel sem bánhatna az ember mint ahogy tettem. Igaz Baru?
-Persze. Tökéletes kiszolgálást kaptam. Meglátszik, hogy Hipi jó nevelést kapott. Válaszolta és fejét lehajtotta, hogy ne látszódjon ahogy elmosolyodik.
-Jól van fiam. Büszke vagyok rád. Nemsokára ebéd ne egyetek édességet. Azzal becsukta a szobám ajtaját és a konyhába sietett.

Attól kezdve minden alkalmat kihasználtunk, hogy egymással legyünk. Minden a megszokott rendben ment addig míg nem érkezett az unokatestvérem .Aki fenekestül felfordította a mi kis életünk. Ez viszont egy másik történet.
--------------------------------------------------------------------------------

Most lehetőségetek adódik alakítani a történetet. Méghozzá el kellene dönteni, hogy az unokatestvérem fiú vagy lány legyen. Nincs más dolgod mint alul kommentben jelezni  FIÚ/ LÁNY. Ha nem vagy regisztrálva és tetszik a történet akkor regisztrálj. Mindössze 2 perc és máris beleszólhatsz a folytatásba.
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
BendeguzHorvath ·
Fiú legyen légyszi! Nagyon ügyes vagy :*

gdominik ·
szia :) tényleg nem sűrgetésből írom de mikor jön a következő rész? :)
nagyon tetszik a tőrténeted s rohadtul várom már :) am kösy h olvashattam
Ismeretlen ·
Nos elkészült a következő rész már csak aktiválásra vár.Addig még egy kis türelem.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: