Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A szomszéd fiú 1.rész

Sziasztok.


Valóság:

Valakinek egyszer megígértem, hogy ha még egy történetet írok akkor azt publikálni fogom itt.  Sajnos időközben elvesztettem a saját hibámból.  Viszont nagyon szerette olvasni az általam írt történeteket melyben ketten voltunk a főszereplők.  Nem sokáig tartott a kapcsolatunk de az a 3 hét maga volt a mennyország számomra.  Egy chat oldalon ismerkedtünk meg.  Ő egy kis perverz állat volt jómagam sokkal szerényebben közelítettem meg a dolgokat.  Sokszor intettem türelemre és sokszor utasítottam el kéréseit.  Ennek ellenére 3 hétig kitartott mellettem minden este.  Tulajdonképp hazudtam neki magamról. Nincs mit szépíteni rajta.  Mikor a lelkiismeretem megszólalt felfedtem mindent egy történetben.  Sajnos ő a korkülönbségre hivatkozva megszakította velem a kapcsolatot.  7 év volt köztünk.  Természetesen megértem az álláspontját.  Viszont azért a csodás 3 hétért még írok neki egy kitalált történetet. Remélem magára ismer. Azt hittem jobban fog bántani a szakítás de érdekes módon könnyen viseltem.  Lehet mert lelkiekben erre is készültem.  Most 1 hét után értem el oda, hogy ránéztem az utolsó képre amit kaptam tőle és azt mondtam ideje írnom egy történetet. Remélem igaza volt és van hozzá tehetségem.  Ha mégse az sem baj mivel míg írom legalább azt csinálom amit szeretek. Előre elnézést, hogy sokat foglalkozom a történetben az előzményekkel de ezt szerette:) Meg ettől kicsit jobban elképzelhető számomra is.


Kitalált:

Az új szomszéd.



Szombat reggel van.  Már megint mi a rossebb lehet itt, hogy ekkora a zaj. Kikecmergek az ágyból és az ablakhoz megyek. Nagy fehér ponyvás teherautó parkol a szomszéd előtt. Hatalmas fekete betűkkel rajta " Költöztetést vállalunk hívjon minket".  Ezek szerint megvették a házat.  Gyorsan felöltözöm és kimegyek.  Mégiscsak tudja az ember kik lesznek a szomszédai.  A szokásos család anya,apa meg egy fiatalabb srác. Gondoltam bemutatkozom.  Odasétálok. A szomszéd srác háttal áll és matat egy dobozban.  Az van ráírva "Baru".  Micsoda fura név gondoltam.

-Szia!Köszöntem rá hangosan.
Megfordult. Ekkor szembesültem vele, hogy milyen jóképű. Hatalmas világosbarna szemek.  Szőkésbarna oldalra fésült haj. Kicsit zavarba is jöttem ahogy nézegetni kezdtem.
- Halika.  Köszönt vissza csendesen.
-Én itt lakom a szomszédban csak bemutatkozni jöttem ide. Hippi vagyok. Nyújtottam a kezem felé.
- Hipi?? Micsoda egy neved van nevetett fel hangosan.
-Olyan mint a Baru és a dobozra mutattam.
Kicsit zavarba jött majd elnézést kért. Sarkon fordultam és visszamentem a házba. Egész nap figyeltem ahogy pakolnak befele. Közben azon gondolkodtam, hogy miképp kerülhetnék jobb kapcsolatba Baruval.
Esténként futni szoktam mert azért az ember figyeljen magár na meg legalább leterelem a gondolataim picit a szomszéd srácról. Így hát rövidnadrágot és trikót húztam magamra.  Kiléptem az ajtón és épp raktam volna az mp3-at a fülembe mikor valaki megszólított.

-Szia Hipi!Felnéztem és akkor látom hogy Baru az. Nesze neked felejtés ha itt van akit el kellene felejteni.
-Milyen sportos vagy csak nem futni mész?Kérdezte mosolyogva.
-Ennyire látszik rajtam? Mert pont futni indulnék. Válaszoltam neki.
-Én is futok minden nap. Elkísérhetlek? Legalább megmutatod menet közben a környéket.
Hogy a francba ne kísérhetnél el legalább megismerlek. Gondoltam magamban.
-Ha gondolod gyere, de itt nincs sok látnivaló mert erdőben futunk.  Válaszoltam neki kissé unott hangon.
-Annál jobb nincs is.  A természet lágy ölén futkározni.  Esküszöm mintha enyhe kacérsággal mondta volna.

Elindultunk. Hamar beértünk az erdőbe. Menet közben beszélgettünk de semmi érdemleges nem hangzott el. Félúton járhattunk mikor megállt.
-Hipi egy picit pihenjünk mert elfáradtam. Szólt szuszogva.
-Rendben akkor addig sétáljunk míg kipihened magad.
-Amúgy sokan futnak itt az erdőben?Mert nem láttam egy lelket sem. Kérdezte.
-Mióta itt lakom én sem találkoztam még senkivel itt. Válaszoltam.
-Izzadok mint a lovak leveszem a polóm.  Mondta, majd abban a pillanatban le is dobta magáról. Gyönyörű látvány volt. Ahogy az izzadság megcsillant a testén szinte ragyogott.  Nem volt kigyúrt de azért látszottak a hasizmai. Nem tudom talán túl feltűnően néztem de észre vette.
-Tetszik? Kérdezte mosolyogva.
Iszonyat zavarba jöttem. szerencsére a futástól kiizzadva nem látszott az arcomon ahogy elvörösödtem.
-Nem szégyen az én is megnéztem hogy nézel ki. Kár, hogy a trikód alá nem látni. Úgy láthatnám melyikünk az izmosabb. Nevetett fel hangosan.
Vajon jól hallottam vagy hallucinálok?Most kacérkodik velem ez a srác?
-Ha karod leveszem és megnézheted. Mondtam neki.
-Jó mutasd magad mert kíváncsivá tetté. Válaszolta.
Levetettem a trikóm. Néztem az arcát ahogy elmereng a testemen. Szinte éreztem a tekintetét ahogy végigsiklott rajtam.
-Mondták már neked, hogy marha jól nézel ki?Kérdezte.
Persze úton, útfélen ezt mondják nekem a fiúk csak épp nem hallottam. Gondoltam magamban.
-Nem igazán. Válaszoltam neki lesütött szemekkel.
Odalépett elém. Egymás szemébe néztünk. Másodpercek teltek el de a tekintetünk szilárd maradt. Egyszer csak közeledni kezdett és szájon puszilt. Ahogy összeért az ajkunk megremegett minden porcikám. Mintha áramütés járta volna át a testem. Hihetetlen érzés volt.
A puszi után közelebb jött. Megfogta a derekam és magához szorított. Megcsókolt. Hihetetlen puha volt a nyelve. Hosszan csókolóztunk.  Lassan átöleltem én is és elkezdtem simogatni a hátát. Majd a kezem a fenekére kalandozott. Láthatóan élvezte így markolászni kezdtem. Erre úgy beindult, hogy harapdálni kezdte a szám.
-Hé kishaver ne olyan hevesen.  Intettem türelemre.
-Szeretném ennek a pillanatnak minden percét kiélvezni. Ne kapkodjuk el. Inkább menjünk beljebb az erdőbe itt mégse csinálhatjuk. Mosolyogtam rá.
Elindultunk az erdőbe. Egész addig mentünk amíg már nem lehetett látni az utat. Itt volt egy kisebb füves terület. Ledobtam magam a földre.
-Ez a tökéletes hely. Gyere feküdj le mellém a fűre.
Lefeküdt mellém majd fölé hajoltam. Megcsókoltam. Kezét a tarkómra rakta és úgy szorított a szájához. Kis idő múlva elkezdtem a fülét csókolgatni. A lélegzéséből ítélve nagyon élvezte. Majd a nyelvemmel lassan elkezdtem a nyakát felfedezni. Lassan fokozatosan haladtam. Csókolgatni kezdtem a mellkasát. Mikor a mellbimbójához értem a nyelvem ismét szerepet kapott. Körkörös mozgással izgattam.
-Ne hagyd abba. Nyögött fel kéjesen.
Még lejjebb mentem. A köldökénél ismét elidőztem. A nyakamat szinte átbökte az ágaskodó pénisze.
Nem bírtam tovább elindultam lefele. Lassan lehúztam a nadrágját, hogy feltárjam annak tartalmát. Álmomba sem hittem volna, hogy ekkora van neki. Szinte elélveztem a gyönyörtől. Azonnal rá is vetettem magam. Elkezdtem csókolgatni a heréjét majd beszippantottam elsőnek az egyiket majd a másikat is. Ettől a farka olyan szinten lüktetni kezdett, hogy számolni lehetett vele a szívverését. Nyelvemmel elkezdtem nyalni felfelé míg el nem értem a makkját. Ránéztem.
-Folytassam? kérdeztem miközben a nyelvem a makkjával játszadozott.
-Kapd be kérlek ne csináld ezt velem. Mondta remegő hangon.
Bekaptam neki. Olyan forró volt a farka szinte égette a szám. Elkezdtem szopni neki szép lassan. Hallgattam ahogy nyögdécsel minden egyes alkalommal mikor felértem újra a makkjához. Kezét a fejemre tett majd leszorította és ritmikusan elkezdte dugni a szám. Kis híján elélveztem attól ahogy csinálta. Egy idő után befejezte majd felállt.
-Térdelj ide elém mert úgy akarom megdugni a szád.
Elé térdeltem.  Még nagyon el sem helyezkedtem de a farka ismét a számban volt. Elkezdte dugni de olyan gyorsan, hogy éreztem ahogy a nyelvem meggyullad.  Felnéztem rá és találkozott a tekintetünk. Kezemmel megmarkoltam a golyóit és masszírozni kezdtem. Ettől még jobban begerjedt. Egyszer csak megfeszült a teste és felhörgött. Abban a pillanatban megéreztem spermája ízét mert teli lövellte a szám vele. Olyan sok jött, hogy egy része ki is folyt a számból. Jó azért amit lehetett megmentettem. Leült mellém és megcsókolt.
-Ilyen jó még senkivel sem volt. Suttogta oda.
-Most meghálálom neked ezt a kényeztetést. Mosolyodott el. Azzal elkezdte csókolgatni a nyakam.


De ez egy másik történet ha lesz rá igény:)Remélem élveztétek.
Hozzászólások
További hozzászólások »
CRonaldo ·
Nem tudok betelni a történeteiddel! Valóban tehetséges író vagy. Különösen szeretem, hogy úgy írsz, hogy megelevenedik előttem a cselekmény helyszíne. Továbbá, fen tudod tartani a kíváncsiságomat és fokozod az izgalmakat bennem. Nagyon örülnék, ha folytatnád a történetek írását. Üdvözlettel: Attila

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

Marthy ·
A bevezetőben van a lényeg: azt csinálod, amit szeretsz. Írj! Mert mi meg olvasni szeretjük!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: