Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A szigorú főnököm és a szexgépe

Helló Philip!


Megkaptam a leveledet, örülök, hogy jól mennek a dolgaid, jellemben sokat erősödtél a főiskola óta. Köszönöm, hogy megosztottál velem intim részleteket is az életedből, cserébe én is mesélek neked.
Két éve dolgozom a Rascon társaságnál, mint irodai alkalmazott, a főnököm a legszigorúbb ember, akit valaha csak ismertem, mégis, imádom a munkahelyemet! Kiváló a fizetésem, egyedül bérelem a két szobás, városi lakást az elegáns környéken, és még félretenni is tudok. Képzeld, legutóbb megleptem a szüleimet egy Kubai úttal, az árát a túlórákért kaptam.
Cseppet sem zavar, hogy mindenes vagyok, felviszem a szükséges adatokat a számítógépre, intézem a levelezést, felhívom az ügyfeleket, és kiszolgálom a főnököt. Huszonhat évesen nekem ez így pont megfelel, még egyedül élek, nősülni nem szeretnék egyelőre, bár az éjszakáim magányosak.
Hogy milyen is a munkahelyem? Mesélek például a tegnapi napról.

- Gerald! Lesz kedves idejönni? – ebédszünet után jártunk, kezdődött a munkanap második fele.
Odasétáltam Mr. Evett elé, a mélyzöld tekinteténél, sehol sem láttam keményebbet és szebbet. Hosszú, söprű szempillái vannak, egyenes metszésű orra, és a barna haja alatt megnyerő, jóképű arc. Persze, hogy vonzódom hozzá az első pillanattól kezdve. Ismersz, a lányokat is kedvelem és a férfiakat ugyanúgy, mindegy melyik nem, csak hozzon lázba. Jól sejted, a szüleimnek és ismerőseimnek még mindig nem kötöttem az orrára, hogy biszex vagyok, egyelőre nincs olyan dolog az életemben, ami megkívánná.
- Jól áll magának ez a fehér ing - jegyezte meg Evett - és egyáltalán, mondtam már, hogy a fehér a maga színe?
- Nem uram.

- Hát, viseljen csak többször fehéret…Elintézte, amit kértem az imént, telefonált a földhivatalnak és kikérte Merring ház papírjait?
- Igen, már megtörtént.
- Húzza ki magát, ha velem beszél, és legközelebb fésülködjön meg rendesen! Normálisan fogja össze a haját, kilógnak mindenfelé most is a szálak.
- Úgy lesz.
- Tudja, elég feszült vagyok, komoly tárgyalás lesz a háromórai, tegye boldoggá Üdvöskét.
Üdvöske Mr. Evett vaskos, és nagy hímtagja, amit már annyiszor fogtam a kezemben.
- És, ahogy szoktuk, előbb zárja be az ajtót, vetkőzzön le, és csatolja a nyakába a bőrpántot, nagyon izgat a látványa olyankor.
A fekete bőrpántról krómozott lánc lóg alá, Evett kezébe adtam a végét, aki végignézett meztelenségemen, megállapodva a mellbimbóimon, majd lejjebb csúszott tekintete a borotvált ágyékomra.
Bevallom, már ennyivel is, a végletekig lázba szokott hozni. A láncnál fogva magához rántott, lehúzott addig, hogy szívogatni tudja a mellbimbóimat, felváltva vette a szájába, cuppogott rajtuk. Ilyenkor nekem nem szabad hozzá érnem, csak ha utasítást kapok rá, így csupán álltam, kezeim a testem mellett, míg a vérem vadul száguldozott ereimben, az ágyékom bizsergett erősen.

Megjegyzem Philip, Evett kérésére, mindennap kimosom magam, illatos krémmel bekenem a lyukam, és sosem nyúlok magamhoz. Hihetetlen, ugye? Pont én.... Gondolhatod, szexpartnerem sem lehet, ha megtudná Evett, hogy orgazmusom volt azon kívül, amit ő okoz, azonnal kirúgna a munkahelyemről. Ezt ő maga közölte velem, úgy hogy igyekszem is ennek eleget tenni. De mesélem is tovább a tegnapi napom.

- Jól viselkedett ez a szép fasz, az éjjel? - Fogta a főnököm marokra a közepes mérető hímtagomat.
- Igen uram, átaludta.
- Biztos?
Enyhén megremegtem, igyekeztem magabiztosnak látszani. - Csak annyi történt, Mr. Evett, hogy kicsit simogattam magam az éjszakai film alatt, de akkor is önre gondoltam, senki másra.
- Hazudik!
Összerezzentem, amikor elő kerül a paskoló, borzongás futott rajtam keresztül. Az asztalra kellett hasalnom, Evett pedig neki állt a fenekem csapkodásának. Nem szisszentem fel, összeszorítottam a fogam, nem akartam a férfit még inkább felbosszantani.
Evett nagyjából kilencet csapott rám, égett a bőröm rendesen, előkerült a fiókból a hosszabbító cső és a síkosító. A farpofáim közé nyomult a cső gömbölyded vége, a tubusból egy kicsi ki lett nyomva, majd a vékony műanyag a fenekembe lett vezetve. Hűvösen áramlott bennem a krém, utána jött a fél banán nagyságú vibrátor, aminek vékony zsinór van a végén, a kivétel megkönnyítésére. Székelés érzet kapott el az első pillanatokban, de nemsokára múlott, nem szabad kilökődnie, bár a kísértés nagy…
- Térdre – követelte a szigorú főnököm. Széjjelebb tette a lábát a bőrforgószékében, nekem pedig orálisan kellett kényeztetnem, az alig kigombolt nadrág alól ki kandikáló, akkor még  félkemény péniszt.
Amint megragadtam, egyre jobban duzzadt, teljes pompájában meredezett előttem, amikor a számba vettem. Imádom az ízét, és már meg is szoktam, nélküle nem is tudom, mi lenne velem.
Evett kivette a gumit a hajamból, folyékony méznek hívja csak a színét, szereti a sampont, amivel mosom. Belemarkolt az első tincseimbe, hogy lássa, amint bólogatok a szerszámán, meg a hajamnál fogva is húzogatott rá a hímtagjára. Ez nagyon bejön neki, imádja, ha irányíthat így is… Közben bekapcsolta az anális játékomat, a kellemes bizsergés jól esett, de még inkább székelési inger kapott el.
- Nem bírom, WC-re kell mennem.
- Csak érzet, maga is tudja, majd elmúlik. – Élvezte, hogy kínozhat, szörnyen éreztem magam pár percig.
- Ez a büntetés az esti kis szórakozásért, és ne merészeld többször! – erősebbre kapcsolta a szerkentyűt, a vibráció megőrjített, nem is tudtam bólogatni tovább, képtelen voltam odafigyelni.
Evett felállt, a lánc vége szorosan a kezében, szemében birtoklási vágy, és keménység. Könnyek gyűltek a szemem sarkában, de nem engedem kibuggyanni őket.
- Kis hülye, nem megmondtam, hogy otthon ne nyúlj magadhoz!
- Nem fordul elő többször, ígérem.
- Hát ne is! És most menjünk - vezetett a falhoz - húzd el függönyt. Többet kell veled foglalkoznom, hogy otthon se légy éhes.
A selyem mögött egy titkos ajtó van, a zár, akár egy trezoré, a számkombinációt csak Evett tudja. Ablaktalan helyiséget takar, majdnem üres, fehér falakat, két kemény, és magasított priccset középen, egymás mellett, és különös szerkentyűt a fekhelyekkel szemben, a falhoz erősítve. Ó, és persze tükör a plafonon, hogy lássuk magunkat az intim pillanatok alatt….
Megjegyzem barátom, ilyent csak pornófilmekben láthatsz, vagy olyan perverz milliomosoknál, mint az én főnököm…

Felfeküdtem az egyik ágyra, Evett kihúzta belőlem a vibrátort, hiányérzet kapott el azonnal, vágytam, hogy kitöltsön ott valami. A férfi kikötözött, kezeimet egy rúdra, ami az ágy felett van, lábaimat az ágy végén lévő vashoz erősítette nagy terpeszben. A fenekem alá egy kemény párnát tolt, és bekapcsolta az elektromos szexgépet. A fekete rúd közeledett felém, nekem úgy kellett helyezkednem, hogy Evett bele tudja illeszteni a végét fenekembe. A szerkentyű, pontosan van beállítva, maximum tizenöt centi nyomulhat az emberbe a rúdból, egy átlagos, álló dákó nagyságnyi. Ez, amint megtörtént, Evett bekapcsolta a gépet, elkezdett lassan, előre–hátra mozogni bennem a műpénisz.
A főnököm egy darabig élvezettel nézte, közben letolta a nadrágját és simogatta magát nagyon finoman, éppen csak érintve a férfiasságát. Mellém feküdt nemsokára, felhelyezett magának is egy vibrátort jól besíkosítva, onnantól kezdve pedig a tükörben bámulta, hogy dug engem a gép. Persze, saját magát is nézegette, közben a mellkasom simogatta, és a combtövemet, markolászta a felhúzódott herémet, vagy a hasam cirógatta.
Amikor saját farkát kényeztette, áthajolt hozzám egy szenvedélyes, hosszú csókra, ekkor már nagyon közel jártam az orgazmushoz. Ezt ő is észrevette, mert leállította a gépet, én pedig nyöszörögtem, annyira rossz volt a csúcs előtt megállni.
- Kapsz jobbat, forrót, igazit, ne szenvedj szépségem!
Kioldotta a kezeimet, lábaimat fogva tartó pántokat, és végre megparancsolta, hogy üljek a kemény farkába. Örömmel másztam rá, és engedtem magam rá a nagy férfiasságára, lovagolni kezdtem felette. Ő közben csíptetőket helyezett a mellbimbóimra, miután mindkettőt fényesre szopogatta. Kis idő múlva azt kérte, álljak meg, csak üljek az ágyékán, nagy farkát tövig befogadtam.
Evett kihúzta magából a vibrátort, majd magába engedte a baszógépet, közepes fokozatra állította, én ekkor mozoghattam újra. Csúcs lehetett neki az élmény, nekem sem rossz, Evett megragadta a kemény fenekemet, annálfogva kezdett maga felett emelgetni, a csípője fel-le járt neki is, miközben dugta a gép. Előbb én élveztem el, a spriccem Evett nyakáig lőtt ki, utána jött ő is, elélvezett, a gépet pedig leállította.
Gondolhatod Philip, a lyukaink kitágulva, farkaink félpuhán, ondósan: Igazi, mocskos szex…
Ezután hosszasan ölelgettük egymást, csókolózva, talán ezt a részét imádom a legjobban a játékainknak, mert nem mondtam barátom, de belezúgtam Evettbe rendesen, csak a pénz miatt és élvezetért, nem biztos, hogy lennék két éve a szeretője. Ahányszor csak rá nézek, merevedésem támad, ő és a szex-játékai minden vágyamat kielégítik.

Majd írj, és kíváncsi lennék, mi történt azon az éjjelen, amit említettél az utolsó leveledben, amikor hárman voltatok.


Üdv: Gerald
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Olvastam ám, és - mint mindig - elcsodálkoztam, mennyire aprólékosan ki tudsz dolgozni egy-egy jelenetet. Te nagy Rejtő-olvasó vagy, úgyhogy érted, amit mondok: ott ámultam el ugyanígy gyakran, amikor annyira lazán (szinte mellékesen) bemutatja a Níluson úszó hajó hajnali-párás korlátját, hogy érzem a kezemmel.
Ügyes voltál, mint mindig.

cmjcmjcmj1988 ·
nagyon imádtam e homotörténetet, én is imádok pasikkal szeretkezni, de a segglyukam még szűz, pasi kéne...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: