Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A szex nekem...

Hol is kezdjem… A félreértések elkerülése miatt előbb jobb, ha tisztázzuk, hogy nő vagyok és 101% hetero. Nem vagyok egy nagy pasifaló típus, de ha van valakim, azzal nagyon odaadó tudok lenni. Lényegében arról akartam írni egy rövid véleménynyilvánításfélét, hogy mennyire is imádom a szexet. Bocs a témaválasztásért, de ha épp nincs lehetőség csinálni, legalább kiírom magamból, talán ez segít. Unatkozó emberek meg olvashatják egy virtuálvalaki vallomását.

Imádom a pasikat, egyszerűen lenyűgöz a férfiasság. Valahogy megfogalmazhatatlan, körülírhatatlan jelenség a számomra, ami hiányzik és kívánom, ha épp nem az életem része. Sajnos kedves feministák (és természetesen minden férfi örömére) be kell vallanom nektek: pasik nélkül élni nem lehet. Kelletek, mint egy falat kenyér, méghozzá a legfinomabb kiadás: mindig is imádtam mindent, amit nyelvvel lehet csinálni. Szeretek enni, fagyizni, és imádom az előjátékot… annak minden lehetséges módját és annál inkább, minél tovább tart… tudom, tudom, most mit gondoltok: igen. Néha tényleg jólesik csak úgy belecsapni a közepébe és csak felhúzni a szoknyát, félrehúzni a fekete kis csipketangát, benyálazni az ujjat és finoman benyomni hátulról a farkat… hmmm, isteni tud lenni, iiigen. Nem mondom, hogy én ezt nem imádom. De még mennyire, hogy imádom.

De az a jó néhány perc, amit az előjátékra áldozva még izgalmasabbá lehet tenni a szexet, az felbecsülhetetlen tud lenni. Egyszerűen odavagyok a titkos pillantásokért, mikor mindketten tudjuk, hogy csak egymást akarjuk, de még nem lehet. És csak szemezünk. De szinte mindkettőnk arcára van írva, hogy mennyire kívánjuk, szinte fölfalnánk egymást, ha tehetnénk. De még nem lehet. Titkos érintések, vagy már annál nyilvánvalóbb simogatások, fenékmarkolás. Imádom, ahogy egy eres férfikéz végigsimítja a szoknyán át kidomborodó fenekemet, és a végén finoman megmarkolja… ááá, nagyon be tud indítani. És nem csak engem, hanem őt is. A csók különböző formái: leginkább a vad csókolózás vihar előtti csendjét szeretem… nem tudom kinél, hogy van ez, de én szeretem nézni a pasim ajkát, mielőtt úgy igazán belekezdenénk: ez alig pár másodperc, de mikor iszonyatosan kívánom, ez hosszú perceknek tűnik, mégis jobban fel tud tüzelni, mint bármi más. És utána finoman lassan közelítve végignyalni az ajkait, kicsit megcsókolva, szopogatva.

Már ilyenkor a farkára gondolok, hogy ugyanilyen lassan, finoman fogom először végignyalni, hogy szinte elélvezzen a puha ajkaimtól, ahhh... ha csak rágondolok is, hogy szopni is mennyire imádok. Talán az egyetlen nő vagyok az univerzumban, de még annál is jobban imádom, mintha engem nyalnak ki. Pedig azt is szeretem ám, szó ne érje a ház elejét. Ahogy először nyalja végig lentről felfelé a kis borotvált ajkaimat a pasi, úgy hogy még nem nyal bele igazán, csak a határon játszik velem. Szeretném, ha a pasik rájönnének arra, mennyire jót is tennének, ha nem nyalnának szakadatlanul, ha már egyszer belekezdtek…mennyivel erotikusabb lenne, néha közben egy kis szünet, vagy azonnal, az első nyalintás után egy kis kényeztetés a többi csupasz testrészen…jobban felcsigáz, mint a csók előtti várakozás. Imádnám. De sajnos érzékeket, érzékiséget tanítani nem lehet. Erre születni kell. Bárcsak megtalálnám azt, aki ilyen adottságokkal született. De még nem adtam föl, hátha van ilyen: egy faszi, aki jól dug, szexi is és nem utcaseprő. Tudom, ez csak álom, de a remény hal meg utoljára. Addig is kiélem magam itt… szerény vigasz, de most nincs jobb ötletem. Nem vagyok az egyéjszakás kalandok híve, de lehet, hogy változtatnom kéne az elveimen. Elvégre fiatal vagyok még…

Még valami, amit imádok: imádom hallani, ha egy pasi szex közben nyög. Annyira fel tud hevíteni. Az egy dolog hogy én szeretek hangos lenni szex közben, de ez önmagában engem nem izgat föl. És imádom, ha beszél hozzám közben. Nem akarok itt elmenni a romantikus maszlag irányába, nem is az a vágyaim netovábbja… hanem ha kimondja mit akar, méghozzá minél pontosabban leíra, hogy hogy üljek bele a farkába, milyen lassan csússzak rá, mennyire mélyen üljek bele… aaa… ha utasítgat azt imádom, már önmagában ettől is elélveznék… De hát sok pasinak az a tévképzete, hogy szex közben is elvárják a nők, hogy udvariasak legyenek és előzékenyek. Megkérdezzék, mit akarnak hogy és milyen pózt… stb, stb. De ez bullshit kérem szépen. A nők nagyon is szeretik azt hallani, hogy „Most állj négykézláb, édes, told ki a fenekedet, mert hátulról akarlak megbaszni!” Mhhh… már egy ilyen mondattól önmagában is nedves lennék és jöhetne a következő kedvenc pillanatom (rájöttem, hogy sokmindenből szeretem az első pár pillanatot/percet/másodpercet).

Ahogy a férfiak meg tudják fogni a kemény, eres farkukat mielőtt betolnák… istenien szexi látvány. És ezután pedig, mikor odaillesztik a nedves kis punci bejáratához és a kemény, fantasztikusan izgató makkjuknak csak egy centiméterét dugják be és várnak… halálosan izgató másodpercek tudnak lenni, ha nem csúsztatják be egyből… esetleg közben a fülembe súgnak valami ocsmány dolgot, amit meg akarnak tenni később velem… közben akár fokozva a hatást, a számba dugják az ujjukat hogy szopogassam… visszaemlékezve a pár perccel ezelőtti fantasztikus élményükre, ahogy leszoptam a farkukat. Erről jut eszembe, ezt még nem is részleteztem…
Na de most egyelőre abba is hagyom az írást, mert lehet, hogy ennyi filozófikus duma és elmélkedés, elméletek után elküldtök a francba, hogy minek írkálok. Egyelőre ennyit, majd meglátjuk, milyen lesz a fogadtatás.
Hozzászólások
További hozzászólások »
bébike001 ·
Teljesen egyetértek, és igen kevés az ilyen pasi, de had tegyem hozzá, hogy pár egyed azért tanítható!!! :grinning:
Szuper volt!!!

Rumcájsz ·
Ilyen vagyok!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: