Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A szex dealerem

Magához szorított és kényszerített, hogy csókoljam meg. Már az érintése is tűzbe hozott,minden egyes perc amit a közelében töltöttem egyszerre volt veszélyes és mindent elsöprő.
Kívántam a közelségét és gyűlöltem is mert elgyengített.Erős akartam maradni de az egész lénye sokkal nagyobb magabiztosságot sugárzott mint ÉN!
Olyan szenvedéllyel csókolt meg, hogy bele remegett a lábam is és forróság öntött el ami a lábam közül sugárzott ki az egész testemre. Tiltott volt ez a gyümölcs de annál édesebb.Ahogy a szoknyám alá csúsztatta a kezét a bőröm minden egyes érintésénél lángra kapott. Gyengéd volt de mégis volt benne valami vadság, valami állatias. Ahogy egyik kezével a combom simogatta a másikkal magához húzott és éreztem keményedő férfiasságát ami még jobban beindított. Forró leheletét a nyakamon éreztem, nyelvével végig simított a nyakamon majd harapdálni és szívni kezdte,meg akart jelölni, hogy mindenki tudja vagyok valakié.
Megemelt és feltett az asztalra,keze a testem vonalát követte, míg el nem ért a fekete csipkés melltartóhoz amit csak az Ő kedvéért viseltem és alig vártam, hogy megszabadítson tőle, és ahogy ezt megtette rögtön rátapadt nedves ajkával megkeményedett mellbimbóimra,játszadozott,szívogatta, harapdáltam amitől libabőrös lettem,és éreztem ahogy patakocskákban folyik a nedvem ami csak Rá várt. Felnyögtem a gyönyörtől amikor kezével morzsolgatta a csiklóm és egy hirtelen rántással letépte rólam a bugyimat. Nyelve hegyével kezdett megdugni,lábaimat a nyakába tettem és remegtem mikor éreztem elönt a gyönyör első hulláma.Felsikítottam és körmeim belemélyesztettem a karjába. Belém hatolt kőkemény farkával ami olyan érzés volt mintha a mennyben járnék,testem felvette a ritmust az Övével.Éreztem minden egyes lökésnél, hogy egyre jobban kíván.
Egyre vadabb és vadabb lett.Hatalmasakat sóhajtoztunk mind ketten, egy egy vadabb "támadásnál " hátába mélyesztettem a körmeim, amire a szemembe nézett de ott nem láttam fájdalmat csak kéjt és bujaságot. Háromszor rázott meg kéjesen az orgazmus gyönyöre,kihúzta belőlem nedvtől csorgó farkát és a számba engedte a nedvét. Édes volt viszont a farka íze tőlem volt sós,imádtam ezt az ízt a számban.
Az volt a célja, hogy függővé tegyen a teste és lénye függővé, veszélyesebb volt ez mint akármilyen drog.Ahogy rám nézett ahogy a farkát szoptam láttam a szemében hogy Ő is függő lett, a testem volt a drog számára...

Egymás kábszere lettünk...Erre se gyógymód se rehab nincs, csak a töménytelen sex...
Hozzászólások
Petur ·
Bocs, de ez így nagyon gyenge! Egy pornójelent forgatókönyve. Biztosan van, akinek bejön. Mintha valami novella kiragadott részlete lenne. Ha egyszer megírod hozzá a "történetet" is, annak részeként szívesen újraértékelem.
Andreas69 ·
100%-ig egyetértek veled.

mylady1990 ·
Nincs történet ez csak fantázia, nevek és helyek nélkül
Petur ·
Naaa, de legyen már történet! Sokkal érdekesebb, jobban bele tudja élni magát az olvasó. Már csak azért kár, hogy nem dolgozod ki jobban ezeket a fantáziákat, mert jó az íráskészséged. Szépen fogalmazol, nem használsz indokolatlanul közönséges szavakat.
( Csípős nyelvű olvasótársam, Andreas nevében nem nyilatkozhatok, de én teljesen amatőr olvasó vagyok, csak válogatós. :) )

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: