Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A szeretet karácsonya

Egyszer volt, hol nem volt, mint a mesében. De történetem miért ne lehetne valóság? Hiszen nincsenek benne csodás elemek, mint pl. manók, repülő rénszarvasok vagy beszélő hóemberek. Az élet sok olyan dolgot tartogat, amiről úgy hisszük, hogy nem kellene megtörténnie. Akkor miért vállnak valóra azok, ha nem egy rémálombeli világban élünk? Ezekre a választ senki sem tudja, de tanulságot mindig levonhatunk a végéből.

Végre, eljött a december és nemsokára itt lesz a karácsony is. Emberek nyüzsögtek mindenhol, hogy beszerezzék az ünnephez szükséges kellékeket és ajándékokat. Egyesek stresszként élik át a készülődést, míg mások boldogan és vidáman várják e jeles nap közeledtét. Az emberi forgatagból egy szerény mégis lelkes család életét emelném ki, akik bár eddig is tudták, de most egy életre az eszükbe vésték, hogy mi a karácsony lényege.

A Virágos család háromtagú: az anya, Ibolya; az apa, Tivadar és a lányuk, Rózsa. Nagyon várták a karácsonyt és a lakásuk is már fel volt díszítve. Egy nap az anya nem érezte jól magát. Nem tudta, hogy pontosan mi a baja, csak azt, hogy egy hónap óta mindig ugyanaz a problémája. 20-án orvosi leletek sora érkezett az orvosához, aki fájdalmasan közölte a tényeket, hogy rákos. A szülők megdöbbentek a hír hallatán, az anya le is sírta magát. Hogy fogják ezt elmondani a gyereküknek?! Otthon minden rendben ment. Rózsa karácsonyi ajándékot készített a szüleinek, míg egyedül volt.

Mikor hallotta, hogy autójuk megérkezett mindent elpakolt és hozzá fogott olvasni, hogy leplezze szándékát. Beengedte szüleit és érdeklődött az eredmények felől. Az anya bár sírva, de elmondta a végeredményt. Rózsa, anyja nyakába borult, keservesen sírt és azt ismételgette, hogy miért pont ő és miért pont most. A fájdalom nagyobb volt az apa szívén, mint amit el tudott volna viselni, ezért nála is eltörött a mécses. Együtt zokogott az egész család. A műtét 24-re esett, tehát volt 4 napjuk. Még aznap meglátogatták a családtagokat, akik mély együttérzéssel fogadták a hírt. A maradék pár napot a család csak hármasban töltötte. 21-én felállították a fát. Hatalmas élmény, mikor közösen helyezik el a fát a szoba közepére.

Először szaloncukrok és a télapó figurák kerültnek fel, majd az égők és a díszek, végül az ezüstszálak. Ibolya készítette el a koszorúkat, a többiek, pedig a fenyőt díszítették. Természetesen elmaradhatatlan kellék a karácsonyi zene. Ebbe az évben egy közös ajándék volt a fa alatt és semmi más. Mindenki tudta, hogy ez a karácsony nem lesz olyan, mint a többi, de azért megpróbálták békében eltölteni az ünnepet. Anya és apa örültek Rózsa ajándékának. 22-én a várva-várt finom mézes süti készítésén volt a sor. Ez kimondottan egy családi hagyomány volt, hogy együtt készítették el a mézest. Az anya nyújtotta és kisütötte, a lány formázta, az apa, pedig sütés előtt kidíszítette mazsolával, dióval és mogyoróval a tésztát. Micsoda illatok keringtek a lakásban!

Még a szomszéd is megirigyelhette volna ezt a finomságot! Közben az alkalomhoz megfelelő zene szólt a szobából. 23-án délelőtt felmentek a hegyekbe hógolyózni és élvezni a téli táj szépségeit. Délután pihenés után pakoltak és lefekvés előtt megnéztek egy vidám karácsonyi filmet. 24-e. Boldog Karácsonyt! Eljött a műtét napja. Rózsa otthon maradt, a felnőttek, pedig a kórház felé vették az útjukat. Itt a délelőtt nyugalomban telt, mert a műtétet csak 11.30-kor kezdték. Tivadar a műtő előtti padra elült és várt. De eközben otthon nem volt béke. Rózsa megpróbálta lefoglalni magát, hogy elterelje gondolatát édesanyjáról. Elmosogatott, vasalt, olvasott és tévét nézett. Egyik sem járt sikerrel. A tévében karácsonyi filmeket vetítettek, amikben a családok együtt voltak és vidáman ünnepeltek.

Nagyon fájt neki, hogy idén a család nem lehetett együtt és elpityeredett. Majd kedvenc zenéit hallgatta, de olyan hangosan, ahogy még soha. Anyukáján az orvosi beavatkozás 2 és fél óráig tartott, de sikeresen fejeződött be. Mély fájdalmat lehetett látni az apán, aki elsírta magát, mikor feleségével kettesben lehetett a privát szobában. Ez a nap a megszokotthoz képest elég lassan telt mindenki számára. Már délután 4 óra és Rózsa még mindig egyedül volt. Felhívta apukáját, hogy minden rendben volt-e és hogy elmegy sétálni a városba. Télen már ilyenkor a sötétség leple fedte be a várost, ezért csodálatos karácsonyi fényességben járkálhatott a lány. A kirakatokban girlandokat, égőket és gömböket láthatott a járókelő. Megnézte a Fő téren felállított karácsonyfát, ami hatalmas, díszes és fényes volt.

Csak néhány családdal találkozott, akiknek a gyerekeik vidáman építették a hóembereket. A meghatottságtól ismét szomorú lett, de támadt egy ötlete. (Hirtelen elkezdett szakadni a hó. Nagy hópelyhek szálltak Rózsa fejére és a városra.) Felsétált a kórházba. Az apát meglepte, hogy lánya azt tudakolja, hogy hányas szobában vannak és hányadik emeleten. Nagy volt az öröm, mikor megjelent az ajtóban. De amint megpillantotta anyját és látta milyen tehetetlen, sírógörcsöt kapott. A főorvos, mivel ismerte Ibolyát és a karácsonyra való tekintettel, megengedte, hogy a családtagok ott aludjanak a beteg mellett. Nagyon szépen megköszönték a segítségét és kellemes ünnepeket és boldog új évet kívántak neki. Rózsa és apukája haza mentek összepakolni néhány dolgot erre az egy estére és mentek is vissza. Úgy tűnik, hogy a karácsonyt mégis együtt tölthették az orvosnak hála, még ha ezt a szent ünnepet egy kórházi szobában is élték át.

Tehát a karácsony lényege nem az ajándék, hanem a szeretet, amit azok iránt érzünk, akiket szeretünk. Legyen bár gazdag és szegény, öreg s fiatal a szeretet az mindenkié és ez nem pótolható ajándékozással. A karácsony nem attól lesz ünnep, hogy milyen sokat költünk rá. Akkor is eljön, ha a lakásunk nincs teleaggatva girlandokkal, mert a karácsony nem ezekben, hanem az emberek szívében lakozik.
Hasonló történetek
26063
Azonnal a számba vettem előszőr csak a makkját, és azt kezdtem el nyalogatni. Partnerem szemei már fennakadtak az élvezettől, hangosan nyögött a kéjtől. Én pedig már a golyócskáit vettem a számba, szopogattam, nyalogattam élvezettel. Ő egyre erősebben nyomta a számba ágaskodó szerszámát, melyet amilyen mélyen csak lehet bevettem a számba, és teljes erőbedobással szívtam, szoptam, már néha úgy éreztem, hogy megfulladok a hatalmas fasztól a számban...
20924
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
Hozzászólások
További hozzászólások »
fciska ·
őszinte leszek. elsirtam magam a végére. nagyon jól lett megírva. gratulálok
nniki ·
Köszönöm szépen. Amikor írtam én is sírtam közben, mivel igaz történetből merítettem.

Tűzmadár ·
Szép történet, de ha lehet, ne használj számokat, nem illenek ide, mert túl hivatalosak.
nniki ·
Köszi szépen a bókot. Azért használtam számokat, mert lehet hogy a világban ez a történet éppen megtörtént v. megtörténhet. Ezt nem kívánom senkinek (saját tapasztalatból mondom).Lehet hogy túlságosan a pontosságra törekedtem?
Tűzmadár ·
Általában mindenki saját történettel kezdi az írást, és ez nem is baj. :-)
nniki ·
Ha elolvasod a verseim közt Az EGYETLEN ANYÁNAK című költeményemet, rájössz, hogy honnan jött ez a nem mindennapi történet.

Mirrmurrka ·
Az én anyukám tavaly novewmber végén majdnem meghalt gyomorvérzésben, 5-8 percen múlt az élete, és hetekig kérdéses volt, felgyógyul-e mert nagyon csúnyám össze kellett fércelni olyan nagy volt a seb, kérdéses volt, hazajöhet-e. Idén "kozmetikára" megy, 17-én, mert a hasfal sérvét meg kell csinálni, és idén biztos hogy nem lesz otthon, de mégis: sokkal boldogabb leszek otthon nélküle így, hogy tudom: rutinból fog menni a dolog, és biztos hogy hazajön...
nniki ·
Nagyon sajnálom ami anyukáddal történt és őszintén átérzem a helyzetedet. Amikor az én anyukámat műtötték 2004-ben egy világ omlott össze bennem. De szerencsére minden rendben. Remélem anyukád rendbe fog jönni és sok sikert kívánok nektek.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: