Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A Szerelemről

A Szerelem olyan érzés, ami mindent fölülmúl. Lehet körülötted özönvíz, szélvihar, tűzvész, járványok, mit sem számít, ha a szeretett lény veled van. Belenézel a szemébe és hirtelen megszűnik létezni a külvilág, mert tudod, benne bízhatsz. Ő nem használ ki, ott van veled, mindent meg tudtok oldani. Boldog vagy vele. Ha nincs veled, mérhetetlenül hiányzik. Érzed a bódító illatát, hallod azt a csengő hangját, magadon hordod az érintéseit.
A Szerelemben nincs te és ő. Egyek vagytok. Még ha külön is vagytok egy ideig, akkor is a lelketek és szívetek összeforrott. Érzed ha baj van vele, és ő is ha veled történt valami. Összefűz titeket egy kapocs.
Viszont a Szerelemnek nem szabad elvennie az eszed. Az már régen rossz, ha kifordulsz önmagadból, miatta. A Szerelem akkor létezik, mikor két ember végtelenül szereti, csodálja és tiszteli egymást. Egy ember nem csinál Szerelmet. Ahhoz kettő kell.
Ez nem elég? Hmm…

Az én kedvesem, a barátom is. A lelki társam.
Ó nem, a Barátság nem szűnt meg létezni közöttünk. Nem, szerintem ez a lehető legjobb. Nem veszítettem el a Barátságát, csak mert a Szerelem is jelen van. Sőt, ez a kettősség így tökéletes. Nem tudnék vele lenni, ha nem viccelődnénk még mindig. Ha néha nem szívóznánk egymással, nem hülyéskednénk, unalmas volna.
Van-e Szerelem első látásra?
No ez egy jó kérdés. Igazándiból szerintem ezt senki sem tudja. Nekem az a véleményem, hogy vonzalom van. Szerelem nincs. Megtetszhet a humora, vagy a szeme, esetleg maga a kisugárzása, bármi, de szeretni még nem tudod.
Egyet biztosan tudok: a Szerelem az egyik legcsodálatosabb dolog a világon.


Hasonló történetek
3612
Felnéztem, ott ültek, csalódottan egy felhőn és engem néztek. Én meg a tájat. Ameddig elláttam, csodálatos rét terült el. Semmi más nem volt látható csak a tiszta és makulátlan égbolt és a ringatózó zöld fű tengere. Meztelen talpamat nyaldosták a fűszálak, melye felkúsztak lábamon és körbeöleltek gyengéden. Én sétáltam tovább, mit sem törődve semmivel, csak a látványra koncentráltam...
4437
Szerelem volt ez az első látásra. Valami olyan, mely mindent elsöpör. Egy hurrikán, mely kitép minden fát, és ledönt minden falat. Ember ilyen erős szerelmet még soha nem érzett, mint én akkor.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Nem akartál újat mondani a témáról, erősen kétlem is, hogy sikerült volna ilyen vállalkozás. De a gondolataid világosak, kedvesek és kamaszosak, ez tetszett benne.
Ha mindezt egy novellában, két ember cselekedetein keresztül ismerhetnénk meg, sőt párbeszédéből, az - a jelenlegi kiselőadás helyett - még érdekesebb lehetne. Mindenesetre jó, hogy megismrehetővé tetted a nézeteidet e bonyolult témában.

Isabella ·
Köszönöm mindenkinek! :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: