Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A szerelem eleje

Egy forrónyári nap volt pontosabban június 26, mikor megismertem őt, Attilát. Őszintén szólva nagyon utáltam kiskoromtól kezdve, és most megint egy helyiségben kellett lennem vele. Akkoriban még volt egy barátom Tomi, aki úgymond nem volt valami nagy szám, de szex terén nagyon jól végezte dolgát.
Egyik este többet ittunk a kelleténél a haverokkal és megjelent ő. Beszélgetni kezdtünk, majd vastag szájával szinte égető csókot lehelt a számra. Megkérdezt,e hogy nem e megyek fel hozzá nyugodtabb környezetbe, és én belementem.

Amint felértünk ittunk valamit és lehuppantunk az ágyra, és megint azt a bizonyos csókot adta, amin éreztem, hogy ég a vágytól. Lassan hátradöntött, majd szép lassan csókolgatni kezdett centiről centire, nagyon lassan. Levette rólam a ruhát. Pucéron feküdtem és ő csak nézett simogatott, és a mellemet csókolta, amire nagyon felizgultam. Az ujja belémhatolt és először lassan, majd nagyon gyorsan, amíg nem sikítottam a vágytól.
Éreztem, hogy a teste forró és lassan, de biztosan belém hatolt, méretes szerszámával közben mondogatta:
- Csak lágyan, szép lassan ki-be. - én feléfordulva feküdtem, ő térdelt, hagytam, hogy azt csináljon velem, amit csak akar. A csípője olyan hevesen kezdett mozogni, hogy nem tudtam különbséget tenni, csak akkor, mikor durván és erősen belémnyomta, és én már csillagokat láttam. Ő halkan sóhajtott és éreztem, hogy beleremeg a gyönyörbe, majd lefeküdt mellém, fejét a mellkasomra helyezte, átölelt és elaludt.

Reggel elmentem tőle, nem hagytam semmilyen üzenetet, gondoltam felesleges. Másnap este találkoztunk, de nem beszéltünk a "bizonyos esetről". Későre járt és én haza mentem, vagyis csak szerettem volna, de Attila megfogta a kezem, hogy várjak, majd megcsókolt. Megint megkérdezte, hogy nem szeretnék- e felmenni hozzá, most nem durván, visszautasítottam, de ő hajthatatlan volt és mondta:
- Akkor menjük hozzád – nehezen, de rábólintottam.

Amint beértünk a szobámba, letéptük egymásról a ruhát. Ekkor megtettem azt, amit megesküdtem, hogy soha nem fogok megtenni, ez pedig a szopás. Lassan vezetett rá, és én gondolkodás nélkül bekaptam, szívtam és nyaltam, úgy csináltam, ahogy irányított. Majd ő volt az, aki kinyalt, tapasztalt volt, nem olyan, mint én. A nyelvével gyengén játszott, hol mélyre hatolt, hol csak a hegyével birizgálta, vagy csak harapta, nagyon jó érzés volt.

Mind a ketten felizgultunk és bevadult olyan erővel és lendülettel döngetett, hogy sikítottam, de nem a fájdalomtól, hanem az élvezettől. Az nap éjjel hozott nekem valamit. Egy vibrátor volt az. Feldugta nekem, és ő a fenekembe dugta a szerszámát, és most úgy dugott meg. Ugyan úgy aludtunk el, mint az előző alkalommal, annyi különbséggel, hogy ő nem tűnt el reggel, hanem reggelit csinált, és azzal keltett, hogy ismételten szeretkezzünk. Végül kimondott egy szót, ami bennem maradt és máig is mondja minden áldott nap:
- Szeretlek.
Hozzászólások
További hozzászólások »
bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

feri1231 ·
Rémes.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: