Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A SÓGORNŐ

Egy megtörtént esetet szeretnék elmesélni, mely közel húsz éve esett meg velem, még ez első házasságom alatt, és a mai napig nem mondtam el senkinek.

Huszonhat évesen nősültem először, feleségem huszonegy éves volt. Nővére még özvegy édesanyával élt. Már régen nem volt barátja, szabadidejét általában otthon töltötte, olvasott keresztrejtvényt fejtetett, vagy ha úgy hozta a sors éppen, tanult.

Az eset, amikor történt már öt éve voltam házas, sógornőmmel a kapcsolatom jó volt, kölcsönösen csíptük egymást, de semmi egyéb. Fel nem merült bennem közelebbi kapcsolat, egyébként is megtanultam házinyúlra nem lövünk, kivétel, ha támad.

Egy nyári délután feleségem noszogatására meglátogattuk anyósomat.
Sógornőm szokása szerint otthon volt, és éppen főiskolai vizsgájára készült.

Alapvégzetségemből adódóan elég széles ismerttel rendelkeztem a tantárgyból, és egyébként is minimális vonzalmam sem volt az anyósommal folytatandó csevegéshez, ezért azonnal kaptam az alkalmon, amikor sógornőm megkért, hogy segítsek neki a tanulásban.

Bevonultunk a szobájában és belemélyedtünk a jegyzeteiben. Szorosan egymás mellett ültünk az ágyon, és az éppen aktuális jegyzet a sógornőm ölében pihent, amit hol Ő hol én lapozgatott.
A melegben csak egy nagyon vékony rövid trikóruhát viselt, mely sejtetni engedte formás vonalait. Nem mondom, hogy egy bombázó volt, de alakja szinte kifogástalan és a lábai is formásak voltak.

Szinte észrevétlenül maradt az egyik lapozás után a kezem a combján, nem volt tudatos, és magam sem ébredtem rá azonnal, hogy ezzel a mozdulattal átléptem a sógor-sógornői kapcsolat határait.
Lelkesen magyaráztam a társadalmi rétegződés kialakulását, amikor egyre forróbb combjának rezdülése ráébresztett, hogy a kezem csupasz bőrét simogatja.

Szinte azonnal elkezdett ereimbe száguldozni a vér és férfiasságom a pillanat töredéke alatt szét akarta szakítani a nadrágomat.
Egyre kevésbé voltam képes a tananyagra összpontosítana. Kezem egyre aktívabban indult felfedezőútra előbb csak a comb elülső részén majd óvatosan befelé haladva.
A mozdulatra nem érkezett ellenállás, sőt lassan kezdet szétnyílni sógornőm combja, lélegzése egyre szaporább és mélyebb lett.
Nem gondolva a nappaliban beszélgető feleségemre és anyósomra egyre bátrabban közelítettem a legrejtettebb testrész felé.
Ahogy a combok tövébe ért a kezem forró, szinte lüktető vulvát tapintottam. Előbb csak a bugyin keresztül simogattam a sógornőm punciját, aki ettől már szinte reszketni kezdett, zihált és a kezét a combomra tette, a jegyzet az ágyra csúszott.
A mozdulat felért nálam egy hangos igenlő biztatással és félrehúzva a bugyit a nagyajkak között felfelé haladva közelítettem a csikló felé.
Mielőtt célba értem volna nyílt az ajtó és belépet a feleségem. Szerencsére háttal ültem az ajtónak és annyi időm még maradt, hogy kezemet kirántsam a ruha alól, a úgy hogy a mozdulat rejtve maradjon.
A rajtunk jelentkező zavart a feleségem a megzavart tanulásnak és magyarázatnak tudta be.
Azzal a kérdéssel fordult hozzám, hogy anyósomat kivinné a temetőbe, megyek-e velük.

Kérdőn néztem sógornőmre, melyben az előbb megzavart tevékenység folytatása, vagy a pillanat varázsának vége iránt fogalmazódott meg kérdés.

A várt segítség meg is érkezet, mert sógornőm kérte húgát, hogy ha lehet, én még maradjak, mert egyébként nem biztos, hogy be tudja fejezni a felkészülést.

Feleségem azonnal rá állt és felajánlotta, hogy majd ő kiviszi az anyját a temetőbe, mi addig tanuljunk nyugodtan.

Az ajtó még szinte be sem csukódott mögöttük, mi észvesztve estünk egymásnak.
Forró, követelődző szája a számon volt, és kezem akadálytalanul tért vissza arra a területre, ahonnan feleségem belépésekor el kellett menekülnie.
A ruha szinte magától foszlott le sógornőmről, kicsi és kemény mellei szinte a pólón keresztül is szúrták a bőrömet.
Lassan végig haladva a nyakán a melleit vettem kezelésbe, akarom mondani a számba. Előbb apró csókokkal halmozva el a bársonyos pici dombokat majd nyelvem játékával színesítve a játékot. Közben kezem sem maradt nyugton és egyre jobban ingereltem simogattam a punciját.
Nem csak hogy nem ütköztem ellenállásba, de a teste, mint iránytű mutatta, hogy éppen most merre haladjak a szeretkezés és kényeztetésben.

A jelzés egyre inkább lefelé mutatott, hát követetem. Végigcsókolva a hasat a csípőn keresztül elértem a legrejtettebb zugot. Csókoltam és nyelvem játékával ingereltem csiklóját.
A gyönyörű teste egyre jobban vonaglott, szapora lélegzése előbb zihálásba, majd kéjes egyre inkább hangosodó nyögésbe ment át. Éreztem, hogy minden porcikájával a beteljesedést várja, ezért egyre gyorsabb munkára ösztökéltem nyelvemet, melynek pillanatokon belül meg is lett az eredménye. Sógornőm teste, mint a felajzott nyíl megfeszült a csípője és combja reszketett, amikor elélvezett.

Úgy érzetem szétrobbanok a vágytól a farkam olyan kemény volt, hogy már szinte fájt.
Nem akartam ajtóstól rontani a házba ezért mellé feküdtem, és apró csókokkal kényeztettem a nyakán. Aggodalmam túlzott volt, mert sógornőm minden teketória nélkül megfogta görcsös merevségben sínylődő farkamat és elkezdte simogatni, sőt néhány pillanat múlva már szájába is vette és nagyon finoman, de határozottan szopni kezdte. Azt hittem meghalok a gyönyörtől, rá kellet jönnöm, hogy nem egy tapasztalatlan kezdővel állók szemben. Nem néztem volna ki a csajból.
Akár mennyire akartam nem tudtam magam visszafogni és 1-2 perc múlva éreztem, menthetetlenül el fogok élvezni. Nem akartam direktben a szájába élvezni, ezért jeleztem jövök, de újabb meglepetésemre sógornőm nem hagyta abba áldásos tevékenységét, sőt egyre inkább gyorsította a mozgást. Szinte kirobbant belőlem a sperma melyet teljesen el is tüntettet.

Úgy nyúltam el mellette, mint akit letaglóztak, de sógornőm nem hagyott pihenni babérjaimon. Nyakamat kezdte el csókolgatni, majd a fülemet harapdált és közben keze sem nyugodót. Simogatta, cirógatta farkamat, aminek meglepő gyorsággal meglett az eredménye, az éppen csak néhány perce a munkáját befejező farkam ismét elkezdett megmerevedni.
Vérem újra száguldozni kezdett és kezem ismét felderítő útra indult sógornőm testén. Előbb nyakát és melleit simogattam majd csípőjét és feszes hasát vettem munkába. Éreztem tárt kapuk várnak, mi az hogy várnak követelnek. Tovább haladtam az előbb számmal és nyelvemmel kényeztettet területre és körkörös mozdulatokkal ingerelni kezdtem puncija legérzékenyebb részét, ismét egyre szaporább lélegzés és testének kéjes mozgása volt a válasz.
Két-három perces kölcsönös kényeztetés, kézimunka után sógornőm váratlanul megszólalt.
Azt akarom, hogy bassz mag.
Meglepett ez a verbális ösztönzés, eddig még sikamlós megjegyzést, kétértelmű szót sem hallottam tőle nem ilyen nyílt felhívást.
Látta rajtam, hogy meglepődtem.
Nem akarsz megkefélni-kérdezte.
Dehogynem, nagyon akarlak-nyögtem, és azon járt az eszem, hogy biztos hőgutát kaptam és ez nem is történik meg.
Sógornőm látva meglepetésemet és zavaromat átvette a kezdeményezést. Fölém kerekedett és kezével a megfelelő helyre irányította ismét teljes árbocon meredező farkamat.
Nagyon fonom puncija volt, amit farkam jóleső érzéssel konstatált.
Eldöntöttem ki fogom élvezni minden percét, amit ebben a csodálatosan finom nunusban tölthetek.
Megmarkoltam sógornőm feszes fenekét és irányítani kezdtem a mozgását, egyre gyorsabb tempót diktáltam. Éreztem a két menet közötti csekély idő kizárja a gyors ejakulációt, ezért igyekeztem arra összpontosítani, hogy sógornőm jusson előbb a csúcsra neki legyen jó előbb.
A testének egyre sűrűsödő reszketése jelezte közeleg a csúcshoz fokozva a tempót egyre magasabbra repítettem.
Néhány pillanat múlva sógornőm teste megfeszült puncija reszketni kezdett és szinte visított a gyönyörtől. Én is éreztem, hogy közel a robbanás ezért megtartottam az ütemet és tovább keféltem. A punci reszketése, remegése nem maradt abba, amely tovább fokozta gyönyörömet, és néhány pillanat múlva elélveztem.
Fel sem merült bennem a kérdés, hogy szed e gyógyszert.

Összeölelkezve feküdtünk, mikor agyamba villant, hogy fenn áll a veszélye egy nemkívánatos terhességnek. A gondolat valószínűleg kiült az arcomra, mert sógornőm megkérdezte mi a baj, nem volt jó.
Szenzációs és csodálatos volt- mondtam, de ha terhes lesz hogy magyarázzuk meg.
Nyugi nincs veszély, az előző menzeszem óta újra szedem a gyógyszert, le akartam veled feküdni és nem akartam kockáztatnia- magarázta.
Arcomon ismét a meglepetés ülhetett ki, mert elnevette magát, azt gondolod, hogy a férfiak választanak. Kis naiv, nevetet és szájon csókolt.
Az órára nézve meglepetten vettük észre, hogy feleségem és anyósom már közel 1 órája elmentek. A temető 20 percre van kocsival, és a mama nem tölt többet 30 percnél volt férje örök nyugvóhelyen.
Gyorsan letusoltunk, rendbe szedtük magunkat, és mint egy jó kisfiú és jó kislány folytattuk a tanulást. Éppen csak elhelyezkedtünk mikor megérkezett feleségem és anyósom.

Konstatálták, hogy mi ugyanabban a pózban tanulunk, amiben akkor voltunk, amikor elmentek.

Sógornőm másnap jelesre vizsgázott és nagyon „hálás” volt a felkészítésért, amit ki is mutatott.
Fél év múlva sikeresen államvizsgázott és Svájcban kapott munkát. Feleségemmel 1,5 év múlva elváltunk, azóta nem láttam sógornőmet, de az a délután még sokszor eszembe jut.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Péter1985 ·
Az első egy-két bekezdés még tetszett, de utána, átment a történet "hétköznapi" stílusba, azt pedig bárhol talál az ember.

Kanyar ·
Én a sógornőmmel nemtudnám megcsalni a feleségemet.

De azért jooó vólt elolvasni eszt az erotikát is.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: