Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A semmi közepén

Valahol, a mélyűrben repült ez az űrhajó. Két galaxis között félúton. Csak egy hosszú, fekete árny az éjben. A fedélzeten csend van.
Nagyon nagy csend. Csak a szűrők, és a hajtóművek halk morajlását lehet hallani. Nincs mozgás sehol, félhomály uralkodik. Néha egy-egy karbantartó droid zümmögve elsuhan a folyosókon. Csend van, mondtam.
Azaz mégsem!

Egy ember dolgozott a hajó vezérlő termében, és közben rég elfeledett dalokat hallgatott. Teljesen elmerült a munkájában a férfi, éppen egy nagy fontosságú programot javít. A szemei visszatükrözik a monitorok fényét. Kicsit pocakos is, de ezt megbocsátjuk neki, mert remek pilóta. Annyira elmerül a munkájában ez a férfi, hogy észre sem vette, hogy egy kis alak belépett a terembe. Éppen csak besuhant, mint egy kedves szellő. Egy lány. Haja sötétvörös, alakja karcsú, és ő egyáltalán nem pocakos. Neki is megbocsátjuk. Viszont neki vannak szép keblei! Leül a férfi mellé, és nem tesz semmit. Csak nézi. Egy ideig nem is történik semmi, aztán emberünk észreveszi a közönséget. Ránéz egy pillanatra, aztán tovább dolgozik. A lány tovább nézi, most már egy kicsit sértődötten.

A Pilóta azonban nagy mágus, tudja, hogy mi járhat a hölgy fejében, így legépel még két parancsot, ezzel kijavítva végleg a hibát, majd ment.
…és odafordult, és megcsókolta. Hosszan és forrón csókolta meg. Csak az ajkaik értek össze, de jaj, mennyi erotika volt benne. Hirtelen felállt a lány, és kisietett a teremből. A férfi kissé komótosan, de ment az illat után. Végig ment a folyosókon (Szórakozottságában majdnem fellökött egy droidot) egészen a kupola teremben.

Középen ott állt Ő. Egy fátyolszerű ruha volt rajta, és ahogy a fény végig simogatta a testét, tisztán látszott a sziluettje. A pilóta csak nézte megigézve a lányt hosszú percekig. Aztán szinte odarohant hozzá, letépte a fátylat és megcsókolta a lányt. Közben megérintette, és a lány úgy érezte, hogy egyszerre simogatják száz helyen. Egy pillanat alatt tapogatta végig a nyakát, a melleit, a pocakját, a kis vénuszdombját, a combjait, és vissza. Emberünk meglepve tapasztalta, hogy még van egy melltartó és egy bugyi is a barátnőjén. Egyik kezével tehát felfedezőútra indult a combjai közé, másik kezével pedig elkezdte kigobozni a pici, sárga melltartót. Nem kellett sok idő, és már a meztelen kebleit masszírozta gyengéden.
És csókolóztak. Hirtelen felkapta Eve-t, és a hálóba vitte. ’Hangulat. Sárga.’ És a szobában narancssárga hangulatvilágítás lett. A hatalmas franciaágyon vörös lepel volt. Lefektette a lányt az ágyra, és fölé hajolt, hogy megcsókolja. Eve fürge kezei azonban gyorsabban voltak, és szinte lerántották Adam pólóját. A kapitányi póló belereccsen a heves mozdulatba, és a földön landolt. Adam most megcsókolta Eve-t. Négykézláb volt, így meg volt kötve a keze, és csak annyit tehetett, hogy élvezi, ahogy megszabadítják a fürge ujjak a nadrágjától, majd végig cirógatják a testét.

Hirtelen teljesen ráfeküdt, és nagyon erősen megszorította, belecsókolt a nyakába, a következő pillanatban Eve már felül volt, és a melleit Adam már masszírozni is kezdte. Eve behunyta a szemét, aztán körözni kezdett az ujjaival Adam mellkasán. Lassan felemelkedett…
…Kicsit zavart volt, mert ahogy felemelkedett, érezte, hogy egyre emelkedik, de a combjai között érzett valami keménységet, ami Adam boxerén, és a saját tangáján keresztül a puncijának feszült. Aztán rájött, és egy nagy csókkal jutalmazta a türelmetlen pilótát. Aki persze nem maradt adósa, és megszabadította a bugyitól is a hölgyet.
Annyit érzett csak, hogy néhány fürge ujj végig szalad a mellei között, megérinti ott, és finoman becsúszik a kisajkak köz, és keresni kezdi a csiklóját, amit hamarosan meg is talált. Sóhajtott egy nagyot, és élvezte a helyzetet. Aztán gondolt egyet, felült, és csókolni kezdte Adam testét. Valahogy úgy csinálta, ahogy „tanulta”: Megcsókolta a nyakát, aztán a mellkasát, és felbátorodva Adam sóhajain, csókolni kezdte a kissé nagyranőtt pocakot is. Aztán meglepődött. Adam ugyanis felnevetett. Átölelte a meglepett lányt, kicsit birkóztak, átfordultak, és lihegve azt mondta: „Csikis vagyok!” És meg sem várva a választ csókokkal indult felfedezőútra a gyönyörű női testen.

Lassított a tempón. Hosszan elidőzött a nyakán. Eve érezte, ahogyan az orrán veszi és kifújja a levegőt. Aztán továbbment. Ajkaival érezte, ahogyan ahogy a kemény kulcscsont után a mellek puhaságához ért. Finoman beleharapott a bimbókba, és masszírozta a másik mellét. És utána cserélt, és a másik mellét kezdte el csókolni.
Adam nem bírt betelni a puha keménységgel, azzal az illattal, amit a lány bőre árasztott magából. Csak csókolta, és belefeledkezett a két puha kebelbe.
De aztán tovább indult, Ajkaival megkereste a lágyékát, tovább ment, és a combjai belső felén indult újra felfele. Megcsapta az orrát az izgatott lány nedveinek illata. Elbódították a fejét a feromonok, és szinte önkívületi állapotban csókolt bele a nedvességbe. Kinyújtotta a nyelvét, és most azzal kereste meg a csiklót. Megtalálta, nyalni kezdte. Tenyerébe fogta a világ legjobb popsiját, kicsit megemelte, és elmerült teljesen…

Eve érezte, ahogy Adam nyelve egyre gyorsabban jár. Egyre gyorsabban vette a levegőt, és egyszer csak átélte… Lenyúlt, és magához húzta a bódult fiút. Megcsókolta, és magához szorította. Aztán hanyatt fektette, cinkosan ránézett, és simogatni kezdte a testét. Eljutott a combjai közé is. A nadrágon keresztül ismerkedni kezdett a merev hímtaggal. Kicsit belepirult, amikor kíváncsian lehúzta az alsónadrágot is, és ott feküdt előtte a srác teljesen meztelen, és mereven.
És újra csókolni kezdte a fiú testét. A nyakát, a mellkasát, a pocakját, és most már nem lepődött meg, amikor a hős lovag felkuncogott. Aztán felült és a kezébe vette a merev koronaékszert, és játszani kezdett vele. Adam közben egyre jobban élvezte a dolgot, és egyre mélyebbeket sóhajtott. Eve látta. Aztán… gondolt egyet és megcsókolt a hímtagot. Adam meglepődött egy kicsit. Erre nem számított…

Eve pedig kezdett belemelegedni a dologba, és végig puszilgatta. És a végén bekapta. Adam már… Neki mér elbódult az agya… Egyszerűen élvezte, hogy hogyan játszanak vele. És Eve egyre jobban belemelegedett, és egyre hevesebben izgatta a szájával a fiút. Adam szólni akart, jelezni, hogy robban, de Eve nem törődött vele, és végül egy mély sóhajjal felrobbant, Eve pedig meglepetten, de elégedetten ízlelte meg a férfi orgazmusát. Nyelt egy nagyot, aztán kislányosan rápillantott párjára: „Milyen voltam?” Adam csak nyögni tudta: „Isteni!”

Megölelte, és hanyatt fektette Eve-t, átölelte, és megcsókolta. Pillanatok alatt újra harcképes lett, és Eve is egyre nedvesebb lett, ahogy ölelkeztek, és csókolóztak. Adam pedig kényeztetni kezdte a testet, nagyon gyengéden. Megérintette a lótuszvirágát, végig húzta a kezét rajta. Eve kérlelően nézett rá. Adam bólintott egyet, és magához szorította a lányt. Eve volt alul, hanyatt feküdt, rajta Adam. Átkulcsolta a lábait, kitárta magát, és kezébe vette, és az alagutacskájához segítette Adam ágaskodó férfiasságát. Adam pedig lassan elkezdte előre tolni a csípőjét. A szűk járatba lassan csúszott be, érezte a forróságot. Eve szemébe nézett, és lassan mozogni kezdett. Lassan teljesen behatolt, kicsit visszahúzta, és hullámzani kezdett a két test.



Összefonódtak, tempójuk lassú volt, mint egy álmot, úgy élték meg a szeretkezés első perceit. Egyszerre vették a levegőt, Egyszerre mozdultak. Ahogy egyre gyorsabban vették a levegőt felgyorsulta mozgásuk, egyre hevesebben, és egyre mélyebbeket lökött Adam. Eve felsóhajtott, újra elindult a csúcsra vezető úton. Adam átfordította, és most ő került felülre. Eve felült, megmutatta gyönyörű testét, és meglovagolta a fiút. Egyre gyorsabban lovagolt, aztán hirtelen lelassított és megállt. Adam felült, átölelte, és csókolóztak. Mozdulatlanságuk újra lassú ringatózássá vált. És a csókok felkorbácsolták egymás szenvedélyeit. Eve hirtelen felállt, hanyatt lökte a fiút, majd négykézlábra ereszkedett, fenekét megmutatva Adam arcának, és újra a szájába vette a koronaékszert. Adam előbb elkerekedett szemmel nézte a szépen borotvált puncit, aztán belenyalt, és lefetyelni kezdett. Izgatták egymást hosszú percekig. Eve aztán elkövetett egy apró hibát: felemelte a fejét, hogy egy hatalmasat sóhajtson.

Egy aprót sikkantott, amikor Adam kicsusszant alóla, és még egyet, amikor finoman, lassan, de nagyon határozottan hátulról behatolt. Csak állt négykézláb, és csak azt érezte, hogy a fiú hogyan teszi a magáévá. Adam aztán ráhajolt, lefeküdtek: Eve alul, Adam felette. Adam Eve fülébe sóhajtott. Eve aztán hanyatt fordult, és újra a misszionárius pózban szeretkeztek. És egyre hevesebben mozogtak, nyoma sem volt már a korábbi lassú ringatózásnak. Mindkettejüket elborította az egyre közeledő orgazmus élménye. Eve egyre mélyebbeket sóhajtott. Egyre jobban szorította magához Adamot.

…És akkor mélyről, nagyon mélyről érkezett az orgazmus. Eve alig bírta ki. Minden izma összerándult. És amikor összerándult Adam is felrobbant. Az előző robbanása semmi volt ehhez képest. Eve érezte, ahogy kitölti a forróság, Adam érezte, ahogy összeszorítja a forróság. Megmozdult alattuk az univerzum. Ölelték egymást, szinte ájultan feküdtek az ágyon.
Repül egy űrhajó valahonnan valamerre. Senki sem hogy mi történik a fedélzetén. Én elárulom nektek: csoda. Amikor két szerelmes szeretkezi az bizony csoda. És a két test egybefonódik, a két elme elalszik, és amikor kisimulnak a vonásaik, elalszanak, a fiú a lányban, és a lány a fiúban, a két lélek összeér, és úgy szeretkeznek, ahogy test nem tud.
Hasonló történetek
25031
Norbi látva kiéhezett puncimat, magára rántott és megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem őt azonnal, hogy a farkára csúsztattam vágytól izzó puncimat. Gyönyörű nagy farka volt és mélyen belémhatolt. Ekkor Roland mögém helyezkedett és lassan elbarangolt csodálatos popsimban...
18009
Először csak verni kezdte, aztán a szájába vette és őrült mód szopni kezdett. Persze én sem voltam rest, aláfordultam, és kedvenc pózomba helyezkedtem, ama "franciába". Én nyaltam a már így is tocsogó punciját, ő pedig ügyesen szopta az én szerszámomat. Megkérdeztem, melyik az ő kedvenc póza, mire a "lovagló" választ kaptam...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Lara baba ·
Minden elismerésem! Tetszett úgy ahogy van ;)

puiki ·
:heart_eyes:

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: