Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A sarki bolt

Egy szép napsütéses kora nyári délelőtt leindultam a lakásból a sarki boltba, bevásárolni a hétvégére. Csicseregtek a madarak, minden szép és vidám volt, és ettől az én kedvem is egész jó lett. A boltban, amikor beálltam a pénztár előtt álló sor végére, megpillantottam egy lányt krém-színű felsőben, éppen pakolt a táskába, amíg az anyukája fizetett. Jól végignéztem és ezt ő is észrevette, elmosolyodott, végigmért engem is. Ezután ők kimentek, én meg vártam a soromra, azt hittem ennyi is volt. De amikor végeztem, és indulok kifelé, látom, hogy az ajtóban áll, az anyukája valószínű visszaszaladt valamiért a boltba. Rákacsintok. Visszamosolyog. Ezután nem is tudom mi történt velem, de vettem a bátorságot és odamentem hozzá, megszólítottam.

„Szia, meg tudnád mondani mennyi az idő?” – nem mintha annyira érdekelt volna, olyan 11 körül lehetett. A hangja gyönyörű volt, teljesen elolvadtam. „Itt laksz a környéken?” –kérdeztem, kiderült, hogy igen. Elmeséltem, hogy én nemrég költöztem ide albérletbe, és hogy nem nagyon ismerem a környéket, stb. Mivel gondoltam hogy hamarosan jön az anyukája, és nem sok időm van már, megkérdeztem tőle, mit csinál ma este, van-e kedve filmet nézni. Eléggé zavarba jött a kérdéstől - ahogy én is :) - de azt mondta, hogy még nincs elfoglaltsága. Gyorsan lecsaptam a lehetőségre és mondtam neki, hogy fél nyolckor találkozzunk a ház oldalában. Egyedül voltam azon hétvégén, lakótársam hazautazott, nagyon vártam az estét. Már 10 perccel korábban lementem a megbeszélt helyre. Ő is korábban érkezett, nagyon csinos volt. Adtam neki egy puszit, és bemutatkoztam, mert erre délután nem is került sor, kiderült, hogy Őt Alexandrának hívják, nagyon szép név, a bájos külső mögött vad szenvedélyt sugall. :) Az illata valami csodálatos volt, sárgadinnyés parfüm lehetett, az egyik kedvencem.

Felmentünk a lakásba. Megmutattam neki a DVD gyűjteményt, és gyorsan ki is választottunk egy animációs mesét, de közben megkérdeztem, hogy éhes-e, nem tiltakozott valami könnyű édesség ellen. Kivettem a fagyasztóból egy csomag túrósderelyét, és megkértem, hogy segítsen, hogy gyorsabban kész legyen. Hamar feloldódott, és otthonosan érezte magát, jót nevetgéltünk főzőcskézés közben, és 20 perc alatt kész is lett, megettük. Jöhetett a filmnézés. Beállítottam a DVD-t. Már csak kényelembe kellett helyezkedni, de csak egy kanapé volt a lakásban, ezért kitaláltam, hogy elférünk ott ketten is, üljön az ölembe. Így is történt, átkaroltam és a pocijára tettem a kezeim. Nagyon elpirult, de nem szólt semmit. Feszült volt, de éreztem, hogy nagyon élvezi a dolgot. Mivel a mese nagyon vicces volt, hamar kezdett oldódni a feszültség benne, ekkor egy váratlan pillanatban megpusziltam az arcát. Ismét nem szólt semmit, de nem tiltakozott… majd megismételtem újra és újra.

Ekkor ő is adott egy puszit az arcomra. Egymásra néztünk, mélyen egymás szemébe. Közel voltunk, az orrunk szinte összeért. Megcsókoltam. Fantasztikus volt, az egész testem elborította bizsergés. Vad csók volt ez, a nyelvek küzdelme. Ezután már a film senkit nem érdekel, de háttérzajnak jó volt, a gátlások leküzdésére. Megemeltem a pólóját, és most már így simogattam a pociját, hihetetlen bársonyos bőre volt. Csókok közben a kezeim egyre feljebb kalandoztak, a melleit kezdtem masszírozni. Cicije feszes volt, bimbói szinte kiszúrták pólóját. Arcán az egyre jobban kitörő vad vágy volt látható, nem szólt semmit, de nagyon élvezte, szemei tűzben égtek. Mivel az ölemben ült, érezhette, hogy én is mennyire kívánom. Ekkor felpattant és felrángatott engem is a kanapéból.

Egy pillantás egymásra mindent elárult, egymásnak estünk, őrülten tépkedtük le egymás ruháit, túl sok nem is volt, hisz meleg nyári este volt ez. Néhány pillanat alatt már szinte teljesen meztelen, gyönyörű teste tárult elém, csak egy vékony fekete tanga borította. Letérdeltem elé, két kezemmel megmarkoltam a popsiját, és megpusziltam köldökét. Beleremegett az egész teste. Majd a tangát vettem célba, szájjal próbáltam egyre lejjebb húzni. Szeméremajkai tocsogtak a nedvességben, már olyannyira, hogy a bal combján csurgott lefelé vékony cseppekben. Miután a tanga lent volt, elkezdtem nyalogatni ezt a mennyi mannát, egyre feljebb a combján, egészen az ágyékáig. Mélyen belenyaltam a szirmok közé, ami egy hangos sóhajtást váltott ki belőle. Ekkor felegyenesedtem, és kezeimbe vettem a kicsi lányt, hangosan felnevetett.

Egészen az ágyig vittem, és lefektettem. Én az ágy mellett álltam, selymes kezeivel határozottan megmarkolta a férfiasságom, és közel hajolt. Nyelvével megérintette a makkom hegyét, mozdulni sem bírtam, majd mintha egy finom jégkrém lenne, úgy kezdte nyalogatni, szívogatni, egyre és egyre mélyebben. Most már én is lihegtem, nem tudtam mást csinálni. Amikor érezte hogy kezdek nagyon kész lenni, és jól átnyálazta az egész szerszámot, abbahagyta a nyalakodást és az ágyra rántott. Fölé hajoltam. Egyik lábam átemeltem a csípője felett, teljesen fölé kerültem. Homlokunk összeért. Egyre közelebb kerülök a hüvelyéhez, makkom csúcsa a kaput ostorozza. Alig várja, hogy beléhatoljak, és eggyé olvadjunk.

Mélyen egymás szemébe nézünk, és eközben egyre beljebb tolom, hallom, ahogy sóhajt. Tövig benne vagyok ebben a csodálatos lányban, érzem hüvelye forróságát, fantasztikus érzés. Ekkor megemeli két kezét, és a fenekembe markol, még jobban egymásba csúszunk. Megcsókolom, majd elkezdem kifelé húzni, aztán vissza, egyre gyorsabban és gyorsabban. Hallom ahogy ’cuppog’ a nedvességtől és mozgástól édes puncija. Nagyszerű hang ez, nem lehet semmihez hasonlítani. Izzik a levegő, nagy a forróság, izzadt bőrünk úgy csúszik el egymáson, mint szánkó a jégen. Repül az idő, közeleg a csúcs.

A lihegés, nyögdösés egyre gyakoribb és hangosabb mindkettőnktől. Izmai összehúzódnak, összerezzen. Érzem, amint hüvelyizmai rászorulnak fegyveremre, kisajtolják azt, és ez elég is volt hogy a csúcsra érjek én is. A természet nagyszerűen van kitalálva. Nő és férfi csodálatos egymásba illeszkedése ez. Összeborultunk, percekig csak szuszogtunk és néztünk egymásra. Kardom még mindig a hüvelyében, de már kezd elernyedni, kihúzom. Barackjából csöpög ki a nafta, sikerült jól feltöltenem, már régóta nem volt ilyen jó…

Elmegyünk zuhanyozni, kicsit lemosni magunkról a testnedveket. A filmnek már rég vége, nem is baj. Sajnos a lánynak haza kell mennie, szüleivel lakik, jókislány, azt mondta otthon, csak a barátnőjéhez szalad át.
Hozzászólások
További hozzászólások »
steven king ·
"...ekkor egy váratlan pillanatban megpusziltam az arcát. Ismét nem szólt semmit, de nem tiltakozott… majd megismételtem újra és újra.
Ekkor ő is adott egy puszit az arcomra." kicsit fáziskésése van a csajnak :smile: de amúgy nem rossz sztori. én is itt szívtam meg, mert én is elkezdtem keverni a mult és jelenidőt Dreamerék (tiszteletem mester) engem is keményen leszóltak. de mondom, a történet jó. Ja és még valami. Tényleg kicsit hihetetlen, hogy egy csaj meglát életében először egy pasit és akkor hipp hopp, máris kinyílik neki, mint egy könyv.

Deakjanika ·
Nekem és a feleségemnek ez egy 10 pontos írás.

Csak ígytovább!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: