Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A római klub

Írta: Danieluk
Fordította: Pavlov

Joy, a feleségem és én már többször részt vettünk ezen az összejövetelen, és mindig nagyon élveztük. A vitorlázóklubból hívtak meg minket, és mi el is fogadtuk. Igaz, szinte senkit sem ismertünk, de azért egész jól éreztük magunkat, és mindenkivel jól kijöttünk.

A klub jellege "római" volt, úgyhogy római földesúrként és az ő rabszolgájaként mentünk el. A jelmezeket Joy választotta. Én a szokásos tógát viseltem, ő viszont néhány rongycsíkot. Én a fenékrészénél kissé túl hosszúnak találtam, úgyhogy amikor nem figyelt, levágtam belőle egy kicsit. Amikor felvette, azt mondta, túl kihívó. Hát lehet, hogy kivillant belőle a harisnyája felső pereme, de hát melyik római rabszolganő viselt harisnyát és magassarkút? Mindenesetre így remekül végig lehetett mérni a lábát...

Ruháját egy nyakörvvel koronáztuk meg, amit szépen a nyakára illesztettünk, a csatjára pedig egy bőrpórázt kötöttünk.

Néhány tánc után ittunk egyet, amikor egy lila szegélyű tógás férfi jött oda hozzánk mosolyogva. Mariusként mutatkozott be, és megkérdezte, hogy elhódíthatja-e egy táncra a rabszolgámat. Joy kuncogott, és odanyújtotta neki a pórázt. Kissé idegesen figyeltem, hogyan mennek a tánctérre.

Néhány pillanat elteltével egy igen vonzó, fekete hajú hölgy terelte el a figyelmemet. Leült mellém, és Petraként mutatkozott be. Ő volt Marius nője, mint beszélgetésünkből kiderült. Közben sikerült felmérnem hosszú, remek lábát és hívogató dekoltázsát. Néha a tánctérre is pillantottam, ahol Joy és Marius remekül szórakoztak. A férfi szorosan magához húzta a feleségemet, aki szintén rátapadt. Ha így szól a zene, akkor nagyon el tudja magát ragadtatni...

Jól elbeszélgettem Petrával, gyorsan szállt az idő. Csak akkor vettem észre Mariust és Joyt, amikor már az asztalnál álltak. Mindketten ziháltak a tánctól, és a feleségem szemében ismerős csillogást vettem észre. Elég bort ivott már, kissé szaporán vette a levegőt.

Leültek mellénk.
- Végig merevedése volt! - súgta a fülembe Joy, és kuncogva kacsintott egyet. Marius csöndesen mondott valamit Petrának, és ő is vigyorgott.

Egy újabb ital után Marius előrehajolt:
- Dan - mondta. - Szeretném megvásárolni a rabszolgádat az este hátralévő részére.

Joyra néztem. Kissé elvörösödött, orra remegett. Melle megemelkedett, ahogy vette a levegőt, finom körmeit végighúzta meztelen lábszárán. Be volt indulva.

A szívem hevesen dobbant. Mariusra néztem:
- Mi az ajánlat?
- Dan... - szólt közbe a feleségem, de elhallgattattam:
- Csöndet, rabszolga!
Erre elmosolyodott, és engedelmesen hátradőlt. Petra is mosolygott, és kihívóan ivott egy korty bort.
- Mmmm - gondolkodott Marius -, mit szólsz ötven fonthoz?
- Ötven? - hördültem fel. - Szerinted csak ennyit ér?

Marius vigyorgott, és hosszan végigmérte a feleségemet.
- Jól van - mondta -, akkor legyen hetvenöt.

Most én vigyorodtam el. Feljebb toltam a feleségem lábán a rongyokat. Láthatóvá vált a harisnyájának felső pereme, mire Marius jól hallhatóan nyelt egyet. Széttártam Joy lábát. Bugyijának vékony anyagán jól látszott a nedves folt a puncija körül. Marius megint nyelt egyet. Joy lágyan felnyögött, és Petra is a feleségem kitárulkozó testét bámulta.

- Kétszázötven, készpénzben, egy pennyvel sem kevesebb, és előre kérem! - mondtam csöndesen. Tudtam, hogy egy kissé magas összeg, de kockáztattam.

Marius nem tudta elvenni tekintetét Joy csöpögő puncijától. Lassan felemelkedett a székből, és ellépdelt tőlünk.

Kis csend következett. Petra Joy szemébe nézett:
- Akar téged, vissza fog jönni.

A feleségem totál beindult attól, hogy el fogom adni ennek a pasinak. Mielőbb túl akart lenni rajta.
- Ha nem jön vissza gyorsan - sóhajtotta -, feldugom magamnak az első kezem ügyébe eső...
- Ne aggódj - tette kis kezét Petra Joy térdére. - Ha nem jön, akkor majd besegítek neked én.

A szívem megint nagyot dobbant. Elképzeltem, hogyan kényeztetné ez a szépség a feleségemet. És persze én is megtolnám! Joy lecsukott szemmel élvezte, hogyan araszol Petra keze egyre feljebb a combján. Végül elért feleségem bugyijához, megérintette a nedves foltot, mire mindkét nő lágyan felnyögött.

Enyelgésüket Marius visszatérése szakította meg. Remegő kezében egy köteg bankjegyet tartott. Csöndesen leszámolta a pénzt a tenyerembe, én meg a tógámba rejtettem. Joy felemelkedett a székből, én meg átadtam a pasinak a póráz végét. A pasi megfogta a bőrszíjat, és remegő hangon kérdezte:
- Tényleg az enyém?
- Igen, a tiéd az est hátralévő részében - feleltem vigyorogva. - Használd ki!

Azzal Petrához fordultam, és kivittem táncolni. Ahogy testünk egymáshoz ért, éreztem, hogyan ágaskodik a tógám alatt a farkam. A nő hozzám simult, éreztem az ágyékából áradó forróságot. Testének illata betöltötte orromat, s ettől a farkam csak még keményebben ágaskodott.

Szemem sarkából láttam, ahogy Marius kivezeti a pórázon feleségemet a teremből. Joy önként követte a pasast, hogy a kedvére tegyen. Elvégre az övé volt ma estére...

Éreztem, hogy Petra a nyakamba csókol a tánc közben. A bőröm megbizsergett. Mostmár teljes keménységemben ágaskodtam, tánc közben valósággal felnyársaltuk egymást.
- Dan - sóhajtotta a lány a fülembe -, meg akarsz dugni?
- Az biztos - válaszoltam mosolyogva.
- Akkor jó - súgta. - Marius megdugja a nődet, hát úgy lesz fair, ha te is megdugod az övét.
Kézen fogott, és kivezetett a tánctérről.

A folyosón egy félig nyitott ajtóhoz értünk. Tisztán hallottuk odabentről a szex hangjait, úgyhogy megálltunk hallgatózni.

- Jaaaj, ez azzz! - hallottuk egy nő hangját. Ehhez társult egy ütemes csattogó hang, ahogy hús ért a húshoz. Felismertem a feleségem hangját. Petrára néztem, ő pedig elmosolyodott:
- Úgy tűnik, élvezi! - kuncogta.

Erre én is elmosolyodtam, és az ajtóhoz léptem. Látni akartam, hogyan elégítik ki Joyt. Mielőtt az ajtóhoz értem volna, egy férfi hangját hallottam:
- Tartsd fel a fejét, ez az, kislány!

A paskolás nem szűnt meg, és hallottam, hogy egy férfi felhördül. Nem voltam biztos benne, hogy mi történik, kérdően néztem Petrára, aztán mindketten bepillantottunk.

A látvány, ami a szemünk elé tárult, nem az volt, amit vártunk. Marius egy fotelben ült, lustán játszadozott lanyha farkával. Joy meztelenül, négykézláb állt a padlón, előtte is, mögötte is egy-egy férfi térdelt. Egyikük a punciját dugta, a másikuk a száját!

- De jó neki... - sóhajtotta Petra mellettem, és megéreztem kezét a kőkemény farkamon. Benyúlt a tógámba, és finoman simogatni kezdte a farkamat. A sötét szobában más testeket is ki tudtam venni a padló közepén összefonódó kefélés mögött.

Petra már zihált, és miközben azt néztem, hogyan basszák Joyt, a lány felém fordult, és elhúzott a szobától. Még utoljára hátrapillantottam, és láttam, hogy a hátul térdeplő férfi kihúzza a farkát a feleségem puncijából, és egy másik helyezkedik a helyére...

Csak pár lépést tettünk meg a folyosón, aztán Petra berántott a szomszéd szobába. Megragadott, és szenvedélyesen megcsókolt. Nyelve vadul fedezte fel a számat, keze valósággal táncolt a tógámban. Másodpercek alatt vetkőztünk meztelenre, az ágyhoz hátráltunk, a lány magára rántott.

Széttártam a lábát, és végighúztam merev farkamat a lány csöpögő punciján. Egy könnyed lökéssel belécsúsztam, mire ő élvezettel felsikoltott. Hosszú lábait a farkamra fonta, körme a hátamba mélyedt.

Őrült kefélésbe fogtunk. Petra valósággal rámfonódott, őrült szenvedéllyel tolta rám az ágyékát. Nem kellett sok hozzá, hogy összeránduljak, és mélyen a forró punciba engedjem a gecimet. A lány belémkapaszkodott, és miután több sugarat is beleengedtem, ő is nagyot élvezett, több hullámban. A hátamat vadul karistolta éles körme, még a vérem is kicsordult. A végén lenyugodott, és mindketten magunkhoz tértünk.

Ahogy csöndesen feküdtünk, meghallottam a szomszéd szobából jövő hangokat. A feleségemet baszták. Hallottam élvezettel teli nyögéseit, és az idegen férfik parancsait:

- Ez az, tartsátok!
- Na most nyomd belé!
- De kemény!
- A seggébe, ez az, nyomd a seggébe!
- Ez az, szopjál, kicsim!
- Ez kegyetlen jó!
- Most kettőt a puncijába!
- Fordítsátok meg, hátulról akarom.
- A mindenit! Ez még eszembe se jutott eddig!

Igazi játékszerként használták a feleségemet. Erre a farkam éledezni kezdett. Petra ügyesen rácuppant. Behunytam szemem, élveztem forró száját és finom ajkát a makkomon, s közben hallgattam, hogyan kúrják szét a szomszédban a feleségemet.

Petra profi faszszopó volt, nemsokára egész testem remegett a kezelés hatására. Többször is az orgazmus küszöbéig csigázott, aztán visszahúzott. Próbáltam magamra húzni a fejét és a szájába élvezni, de ügyesen visszakozott.

Hangosan felnyögtem, éreztem golyóimban a feszültséget. A csaj keményen szopott, s ez már átlendített a határon. Mélyen a torkára engedtem a gecimet.

Mosolyogva nyelt le minden cseppet. Felkapaszkodott meztelen testemen, és a puncijához húzta a kezemet. A vágytól teljesen be volt nedvesedve, könnyen bele tudtam csúsztatni az ujjamat. Könyörtelenül ujjaztam, míg közel nem került az orgazmushoz.

Eközben megint Joy sikkantását hallottam a szomszéd szobából. Biztos megint valami vad dolgot műveltek vele. Szabad kezemmel Petra segglyukához nyúltam. Puncinedve ráfolyt a fenekére, így jó csúszóssá vált. Könnyedén fel tudtam neki tolni három ujjamat is, akárcsak a puncijában.

Ettől megint ágaskodni kezdett a farkam, nagyon kívántam ezt a nőt. Ott remegett előttem az ágyon széttért lábakkal, én meg hevesen ujjaztam mindkét testnyílását. Megfordítottam, hogy felém nézzen fektében, két lábát a levegőbe emeltem. Finoman a fenekéhez illesztettem a makkomat, és miközben kihúztam ujjaimat, a helyükre toltam a farkamat.

Petra szeme nagyra nyílt.
- Ez a... - nyögte. - Bassz seggbe, te állat!
Erre egyetlen lökéssel felnyársaltam a segglyukát. Keményen baszni kezdtem, amit sikoltozva fogadott. Szorosan tartottam a lábait, és egyre keményebben basztam. Máris élvezett.

- Igen, igen, igen! - kiáltozta, miközben olyan keményen basztam a seggét, ahogy csak bírtam, és közben hallgattam, ahogy a szomszédban a feleségemet basszák. Elélveztem, és a lány seggébe engedtem a gecimet. Miután telepumpáltam, rárogytam Petrára, és átöleltük egymást. Megcsókolta a fülemet, és elsuttogta, mennyire jó volt most neki. Vigyorogva megköszöntem a csodálatos kefélést, és megkérdeztem, gyakran jár-e ilyen bulikra.

- Hát igen - válaszolta. Elmondta, hogy ő Marius felesége, és hogy övék a hely. Kis kuncogások között mondta el, mennyire meglepte, hogy a férje pénzt adott Joyért, mert az orgiáira általában Petrát vetette be. De a kefélés hangjai folyamatosan érkeztek a szomszédból. Ezek szerint a feleségem megérte a pénzét...

Miután rendbe szedtük magunkat, kimentünk a nagyterembe. Ittunk párat, és táncoltunk is egy kicsit. Hajnaltájt Marius visszahozta a feleségemet. Joy teljesen el volt varázsolva. A póráz még a nyakán lógott, de a rabszolgaruha teljesen szét volt szaggatva. Haja tele volt spermával, ruhája vastag nyomokban őrizte a sugarakat. A harisnyája csíkokban lógott, a bugyija teljesen eltűnt.

Amikor odaértek hozzánk, Marius megállt, és a résztvevőkhöz fordult:
- Biztos vagyok benne, hogy mindenki egyetért velem: ez a hölgy emlékezetessé tette a mai összejövetelünket!

A terem több pontjáról is egyetértő férfikiáltásokat hallottam. Vajon ezek közül hányan voltak meg a feleségemnek ma este? Marius ezután leült a feleségem mellé egy díványra, felemelte Joy ágyékáról a szétszaggatott rongyokat, és megmutatta a punciját. Az ajkacskái meg voltak duzzadva, ki voltak vörösödve. A lyukacska szélesen tátongott. Jó sok fasz járhatott ma benne.

- Dan - fordult hozzám Marius -, először azt hittem, túl nagy árat kell fizetnem az asszonyodért, de már láttam, hogy igencsak jó üzletet kötöttem! Legközelebb sokkal többet kérj érte!

A feleségemre néztem, aki alig állt a lábán.
- Én benne vagyok, de a rabszolgámnak szüksége lesz egy kis időre, mielőtt újra eladhatom.

Hangos kacagás volt a válasz. Joy odahajolt a fülemhez:
- Adj egy hónapot - suttogta - és nagy lóvét fogunk itt leakasztani!
Hozzászólások
További hozzászólások »
AMADEUS ·
Ötlet jó, megvalósítás jó, fordítás jó, élménydús.
Pavlov ·
Örülök, hogy tetszett!

Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google Pluson is elérhettek!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: