Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A rejtelmes bolygó 2. – Tengeri hancúr

1

A legénység bizonytalan léptekkel haladt végig a hajó rámpáján. A sűrített cirkongázzal működő ajtó végül feltárult, és Escobar, kezében a mexikói zászlóval a bolygó földjére lépett.
- Ezennel birtokba veszem ezt a bolygót hazám nevében! – rikoltotta, és beleszúrta a zászlórudat a rózsaszín homokba. A lobogó meglibbent a szélben, és felemelően susogott.
- Vegyétek le a sisakot – mondta a kapitány.
- Tutira jó itt a levegő? – érdeklődött Klaudia bizonytalanul.
- A műszerek nem csalnak, aztán Escobar, hogy jó példával járjon elől, letépte az azbesztmaszkját, és mélyet kortyolt a bolygó levegőjéből. Elégedetten vigyorgott hófehér fogaival, amivel a nőkre újabb mély benyomást tett.
- Te olyan bátor vagy – suttogta Klaudia.
- Semmiség. Elég nagy itt a pára, de jó a levegő – nevetett Escobar.

Mindannyian levették a sisakot és a szkafandert is. Körülnéztek.
A sziget olyan volt, mint egy túlexponált felvétel egy trópusi szigetről. A fák alakja idegen volt, de a tenger, a part és az ég stimmelt, a színüket kivéve. Ennek ellenére ez egyértelműen egy lakható világnak tűnt.
Paolo volt az egyetlen, aki nem lelkesedett túlságosan. Ennek az volt az oka, hogy félt a tengertől. Gyerekkorában nővérét egy óriási mutáns homár falta fel a Moszkitó-parton, öt évvel a tragikus Costa rica-i atomkatasztrófa után. A nyolcéves Paolo végignézte, hogyan falja fel az undorító szörny sikoltozó 17 éves testvérét, akiről a homár letépte a bikinijét és a lábait, majd elfogyasztotta az egész testét.
A navigátor megborzongott, és megállt a hajó mellett. Nem akart közelebb menni a parthoz, amit óriási sárga hullámok ostromoltak.

A legénység másik három tagja azonban a szabadság érzésétől megrészegülve – végtére is majd öt évet töltöttek a szűk Thunderstarban -, és minden óvatosságot feledve, kacagva ledobálta magáról a ruháit, és meztelenül táncolni kezdtek.
Paolonak felállt a fasza, ahogyan a nőkre nézett, akiken már bugyi sem volt. Jeanne hátsója különösen vonzó volt, amikor előrehajolt, látszott a barlangja, sőt az is, hogy csillog a nedvességtől. A lány teljesen borotvált volt, ellentétben Klaudiával, aki gusztusos, fazonírozott csíkot viselt.
A navigátor látta, hogy a két nő teljesen rá van akadva Escobarra, aki közben kibújt a selyemalsójából, felfedve 23 centis kopasz és metélt farkát. Jeanne nem tudta türtőztetni tovább magát, megragadta a hímtagot, és a vízhez vonszolta a férfit. Klaudia is követte őket, a kapitány széles hátát simogatta, amin huzalokként rángtak a kidolgozott fűrészizmok.

Paolo nem akarta látni, Escobar hogyan hágja meg a nőket. Inkább visszatámolygott a hajóba, szédelegve a kangörcstől. Tudta, valakinek a műszereket is figyelnie kell, ki tudja, mi történik. Az, hogy ez a sziget ez új Mallorca, még nem jelenti azt, hogy ne veselkednének rájuk veszélyek. Miközben a konzol mögé ült, a navigátor büszke volt magára, amiért ilyen felnőttesen viselkedik.
Farka azonban kitartóan lüktetett a nadrágjában.


2

Escobar és a két lány eközben a sekély partmenti vízben pancsoltak önfeledten. A kapitány hosszasan csókolódzott mindkét nővel, akik hálásan simogatták a férfi pompás testét. Végül Escobar nem bírta tovább és négykézlábra állította Jeanne-t és beverte neki a segge lyukába. A nő felsikoltott, de nem bánta a dolgot. Testéről csöpögött a rózsaszín víz, ami felfröcskölt, miközben a férfi keményen dugta. Klaudia, barna haját hátravetve közben Jeanne hátára ült, széttárva combjait, hogy a spanyol csődör kinyalhassa.

3

Közben a hajóban Paolo fél kézzel a farkát verte (az azbesztgatyát letolta), a másikkal pedig a pótmétereket állítgatta a CES-110-es egységen. Kissé tanácstalan volt. A radar ugyanis jelzett valamit a tengeren, ami a sziget felé közeledett, a számítógép azonban képtelen volt azonosítani.
- Túl nagy ez járműnek – motyogta Paolo, majd ejakuált. A magömléssel azonban nem távozott belőle a feszültség úgy, ahogyan azt szerette volna.
A folt az 32 millió színt megjelenítő 12880x12880 felbontású aktív mátrixos TFT kijelzőn (mi már 100 éve elavult, de a Társaság spur volt lecserélni) egyre nagyobb lett.
Paolo körmét rágva tűnödött, riassza-e a többieket. Á, nem gondolta végül. Még vár vele. A többiek még a végén azt hinnék, hogy féltékeny.


4

A kapitány, Jeanne és Klaudia közben teljesen elmerültek a szeretkezésben.
Miután Escobar beleélvezett Jeanne seggébe és Klaudia a gyönyörtől sikoltozva ment el a férfi nyelvcsapásai alatt, pózt cseréltek. Klaudia újból keményre szopta Escobart, Jeanne pedig segített neki oly módon, hogy nyelvcsúcsával ingerelte Escobar popólikát. Escobar, aki imádta, ha a seggét nyalták, ismét óriási erekciót produkált. Ezt követően Klaudia hanyattdobta magát, és remegő hangon követelte, rakja belé a faszát. Escobar nekilendült, tövig beléhatolva a nőbe, aki átkulcsolta a lábát a derekán, és teljesen odaadva magát nyögdécselt a kéjtől.
Jeanne, akinek a puncija még kielégítetlen volt, tétovázott, mitévő legyen. Egy pillanatig eszébe jutott Paolo, de aztán kiverte a fejéből. Sosem vonzódott igazán a navigátorhoz.
Klaudia gyönyörtől vonagló arcára pillantva döntött. A lány arca fölé guggolt, és reszkető hangon kérte tőle: - Nyalj!

A barna lány, aki magán kívül volt az élvezettől, megragadta Jeanne popsiját, forró szája fölé húzta a csupasz, lucskos puncit, és mohón nyalni kezdett. Jeanne érezte, hogy csiklója benedvesedik Klaudia nyálától és a hüvelyváladéktól, és hangosan sikongatni kezdett, Klaudiával együtt, aki két nyalintás közt artikulátlanul kiáltozta:
- Basszál Escobar! Basszál!
A férfi, aki görnyedten, verejtékezve pumpált, félrefújta haját, úgy dörmögte:
- Baszlak, bazmeg.
A gyönyörtől bódult trió eközben nem is vette észre, hogy a keleti égbolton komor, zöld felhők gyülekeznek, és feltámad a szél.
Vihar közeledett.
Folytatások
6014
- Na ez az – mondta a kapitány teljesen nyugodt hangon. – Akkor most tűnés innen a sunyiba.
Felkapta a földön heverő űrruháját, és intett a többieknek, hogy kövessék. Abban a pillanatban azonban, hogy lábával a rámpára lépett, egy éles sikoly hangzott fel, és Escobar hátraperdült. Jeanne sikoltott...
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
MaTa ·
Hát ezt jól lehúzták... Akárcsak a múltkori történetednél, itt is megvan az erotikával párhuzamosan folyamatosan fenntartott feszültség.
Velem is volt már olyan, hogy rejszolás közben egy tökmás dolgot csináltam, ami tökre nem volt erotikus, de nem ment, úgyhogy abbahagytam az említett tökmás dolgot. Na ez kicsit irreális volt benne.
MaTa ·
Az előzőt a \"Titokzatos M.E.\" című művedre értettem, az előző burkolt fogalmazásomról meg annyit, hogy épp vertem a faszom, amikor nemtom már, miért nekiálltam olvasni itt egy Asia című történetet valami polgárháborús szerb csajról, de úgy nem tudtam koncentrálni, ígyaztán nem olvastam, amíg el nem élveztem és kezet sem mostam, csak aztán. Nem tud valaki egyszerre műszereket kezelni és maszturbálni bakker!
BURGONYA ·
TE EGY IGAZI ÁLLAT VAGY ÉN IS NAPI ÖCCÖR CSAPOM TÍZ PONTOT KAPOL! :rage: :angry:
Lolamacko ·
Kedves MaTa!Hogy tetszett az a történet amit éppen a közben a bizonyos tevékenység közben olvastál?Tudod az ami Aisáról szól.

IQNQ ·
Basszus, ez jó :smiley:
Na, az óriás mutáns homáron behaltam.
Elég sajátos a szókincsed(popólik )
Ettől egyedi a sztori, de a röhögés miatt nem "élvezhető" erotika témában a sztori, már ha érted mire gondolok.
Összességében: MÉG ILYET!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: