Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A rejtelmes bolygó 1. – A landolás

A Thunderstar 666 jelzésű felderítőhajó tűhegyes orra hatalmas tüskeként fúródott ki a csillagközi ködből, amikor belépett a TÖRPE MÉRGE nevű rendszerbe, hogy megkezdje útja utolsó szakaszát a Gliese581c nevű bolygó felé. A hajót a SpaceCorp küldte, hogy vizsgálja meg az élet lehetőségeit ezen a planétán, amelyről csak annyit tudtak, hogy általában 20 fok van rajta és néhány nagyobb tenger. A Társaság bizakodott, hogy néhány éven belül a telepeseik megkezdhetik a költözködést.

A hajó kapitánya, Escobar a csillagtérképei fölött ült és kávét kortyolgatott. Escobarnak dús szexis szakálla volt és izmos teste. Nagy tudással rendelkezett és a nők is bolondultak érte, ha kiszállt a hajójából egy-egy űrkikötőben és kinyújtóztatta kisportolt barna testét.
Escobar megállapította, hogy úgy 40 parsecre járnak a bolygótól. Pillanatokon belül odaérnek, ha nem csökkentik a nyomást a hiperhajtóműben. A kapitány elégedett volt.
Escobar mellett a navigátor, Paolo ült, aki a hajó ablakán kibámulva éppen a 581b jelzésű óriásbolygó felszínén kavargó színekben gyönyörködött. Ő is tudta, hogy hamarosan belépnek a Ruhl-övbe, ahol az előzetes szinapszis kisbolygókat jelzett. Ezért Paolonak, aki egy szikár, jóvágású úriember volt, hamarosan be kell majd kapcsolnia lézeres porított, ami speciális technikával bezúzza a hajó elé kerülő esetleges törmeléket.
A hajón tartózkodott még két hölgy is, Klaudia és Jeanne, akiknek nem volt nagy mellük, mert az űrszabályzat ezt tiltotta de feszes seggük volt és nagy agyuk. Ők voltak a gépészek, izmos karjuk gyakran fénylett az olajtól, és ez nagyon szexissé tette őket. Escobar és Paolo kívánták a nőket, de egy-két szerelőtéri orális huncutkodásnál sosem történt több az utazás alatt.

Escobar felállt a konzol mögül, és lehajolt, hogy megtapogassa a bokáját. Combizmai közben megfeszültek és látszott milyen kemény a segge. Klaudia kipirult arccal, halkan kuncogott, de senki nem vette észre.
- Hamarosan leszállunk – dörmögte Escobar érzéki hangján. Hátravette a fejét, mert egy spanyolos tincs a homlokába hullott. Az izmok megfeszültek barna nyakán. Klaudia benedvesedett.
- Igenis! – felelte Paolo és bekötötte a biztonsági övét.
Jeanne, aki most épp fehér minit viselt, újabb csésze kávét hozott a kapitánynak, aki közben kibújt az uniformisából, hogy szkafandert húzzon. A csésze megremegett a lány kezében. Ő is látta, hogy milyen kemény feneke van Escobarnak, sőt most hogy csak egy egyszerű selyemalsó volt rajta, azt is megállapíthatta, mennyire két egyforma szép gerezdre osztja a férfi popsiját a középen végigfutó árok.
- Tessék – nyújtotta oda félénk hangon a kávét a kapitánynak, aki felhörpölte majd böfögött. Aztán kaján mosollyal Jeanne fenekére csapott.
- Ti is készülődjetek lányok. A gravitáció mindjárt szívni kezd.
Hamarosan a lányok is vetkőzni kezdtek, most a férfiak bámultak falatnyi kis bugyikba préselt puncijukat. Paolo, aki nem volt akkora hím, mint Escobar, elképzelte hogy felnyársalja Klaudia kis pinusát és közben a fülébe nyögi hogy szereti. Escobar Jeanne-ra gerjedt be, szerette volna kinyalni aztán berakni a seggébe. Izgatta a tudat, hogy a lány is szívesen venné ezt.

Hamarosan azonban felkerültek a testükre a szkafanderek, amitől teljesen elformálódtak és a férfiak görcse alábbhagyott. Most már teljes mértékben a tudományos tényekre tudtak koncentrálni.
A Thunderstar 666 közben belépett a Gliese581c légkörébe. A hajó megremegett.
- Paolo, mit mutat a nyomásmérő? – kérdezte száraz, hivatalos hangon.
- Hát, kvadrál, de úgy 6 pszí kábé, meg negyvenöt bar.
- Függesztett GRAP-vezérlés?
- Rendben.
- Szivattyútartályok?
- Öt mínusz négy.
- Oké.
Escobar a lányokhoz fordult.
- Klaudia, betömted a lyukat a hajó köldöknyílásán? Az Alfa Centauri óta szivárgott.
A lány arca verejtékezett a sisakban, és az egész teste tüzelt, úgy válaszolt:
- Természetesen.
Escobar elégedetten bólintott.
- Akkor hát pályára állok. Paolo, számítsd ki az ívet. Nyolcvan fokban ereszkedünk. Mi van most alattunk?

Paolo ujjai csak úgy repkedtek a konzol fölött. Aztán megszólalt:
- Rendben lesz. Egy tenger közepén vagyunk, de van itt egy sziget. Nem nagy, és ezért nem fogunk tudni általános következtetéseket levonni a bolygóra nézve, de legalább körülnézünk. Ha az egész egy szaros sivatag, elhúzhatunk a picsába innét.
Escobar bólintott.
- Légkör összetétele?
- Sok oxigén, nitrogén, szén-dioxid… úgy tűnik, belélegezhető.
- Az fasza. A sziget miből áll?
- Hát, bazalt, riolit, nemtom. Stabilnak látszik.
- Rendben. Leszállást megkezdjük! Mindenki készüljön fel!
A Thunderstar leereszkedett a felhő alá. Az ablakon kinézve láttak, hogy az ég piros, mint egy alma. Egy szélroham megremegtette a hajót. Escobar elvigyorodott, és a többiek már tudták, mi következik.
- Támasztékok ki! – üvöltötte a kapitány kéjesen. – Támaszd ki! Tedd le bazmeg! Hahahaha baszki!
Escobar féktelenül röhögni kezdett, földre vetette magát és hempergett.
- Ez az baszki! Kettő negyven! Három-hat! Ó bazmeg!

A két gépészlány rávette magát a kapitányra, hogy lefogják. Kéjes gyönyörrel fogdosták meg a magatehetetlen férfi feszülő izmait és kemény hímtagját. Escobar a földet érés pillanatában ejakuált.
Escobar kapitány régi motoros volt, de Landolás-szindrómában szenvedett. A Társaság tudott róla, de minthogy egyéb területeken jól helytállt, nem szívesen bocsátotta volna el. Arra a pár percre, amíg a leszállás tartott, egyszerűen más vette át a hajó irányítását, ez esetben Paolo.
A lányok benyúltak Escobar szkafanderébe, elővették a férfi spermás farkát, és titokban leszopták róla a gecit. Paolo nem látta, mert a hajó stabilizálásával volt elfoglalva, és az egész fél percig sem tartott. Miután végeztek, visszabújtatták a faszt a védőruhába.
Escobar úgy öt perc múlva tért magához.
- Leszálltunk már? – kérdezte zavartan.
- Igenis, kapitány!
Escobar kibámult az ablakon, és hunyorogni kezdett. Trópusi napfény ömlött szét odakinn a tájon, és kék színű fák ringatóztak a szélben. A hajó a tengerparton ült, rózsaszín homokon.
- Ez döfi! – rikkantotta elégedetten. Menjünk ki!
És megtették…
Hozzászólások
További hozzászólások »
BURGONYA ·
ÉN MEG NEMTOK FOGALMAZNI MERT GECI MELEG VAN ÉS A TÜSI FANSZŐRÖM SÓS IZŰ AZ IZZADSÁGTÓL! :rage: :rage:
MaTa ·
Bazzd eléred a nyelveddel?? :smile:

gizibuzerátor ·
JÓVAN BAZDMEG DE ÉN ÚGY UTÁLOM AZ EXPLORERT, MINT A KURVAÉLET! NAGY RAKÁS FOS AZ EGÉSZ. OPERÁT HASZNÁLOK, AZ NEM BASZAKODIK SOSE. JA ÉS NE KÓSTOLGASDD A FANSZŐRÖD MERT TEGNAPELŐTT 3 MACSKÁT BASZOTT EL A 2-ES VILLAMOS DÉLUTÁN 4 ÉS 6 KÖZÖTT, AZ EGYIK MÉG ÉLT, MIUTÁN KIFOLYT A FÉL BELE! TISZTA SZAR LEHETETT NEKI!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: