Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A régi naplóm

Szép, tavaszi nap volt. Reggel kisütött a nap, egész délelőtt ragyogott, csak estére hűlt le. Írtam egy verset az iskolában. Csodával határos módon a lelki békesség áradt a szavaimból. Pillangók cirógatták a gyomromat, simogatott az ibolyaillat. Az első randimra készültem, a szerelemre, szenvedélyre, boldogságra.
Álltam a zúgó szélben. Piroslott rajtam a kabát, és a szívem a torkomban dobogott. Vártam a Fiút. A Férfit, aki megváltoztatja az életem, de elkéstem. Csak három perccel később értem oda, de nem volt ott, lehet, hogy el sem jött. Még fél óráig vártam, dideregtem a csinos szoknyában és vékony blúzban. 15 voltam, a randi partnerem 21.
Érettnek akartam tűnni. Egész életemben érettebbnek akartam tűnni a valóságosnál. A ruhatáram alapján idősebbnek néztek a saját anyámnál. Nagyratörő álmokat dédelgettem, grafikai pályát terveztem. Hittem az álmaimban, szerettem a családomat, imádtam a könyveimet, de nagyon vártam a szexre. A hiánya minden más gondolatomat elfeledtette. Bármire képes lettem volna egy kis ki-be, ki-be lökdösődésért. Elmentem egy vakrandira, belehabarodtam valakibe, akivel még csak nem is beszélgettem, sőt még nem is találkoztam vele, lefogytam, sminkeltem, de senkinek nem kellettem. Még csak észre sem vettek. Hajlandó lettem volna bármire egy álságos, felszínes kapcsolatért, de senki nem kért tőlem semmit, nem hogy túl nagyot.
Okos lány vagyok, így ráeszméltem, mi lehet a probléma. Hiába voltam kedves, csinos, ápolt, az arcom olyan volt, mint egy sminkeletlen transzveszitáé.
Smink videók hosszas tanulmányozása után meg kellett állapítanom, hogy jellegtelen, nem kimondottan egyéni arcokból lehet csábító démont és ártatlan kislányt festeni, de az én fejemmel nem lehet kezdeni semmit. Nem maradt más hátra, mint plasztikához folyamodni. Megnéztem az előtte-utána képeket, és megállapítottam, hogy a pillanatnyi állapotnál rosszabb már nem lehet. Megnéztem az árakat. Nem mondom, hogy a sírás kerülgetett, mert nem kerülgetett, hanem leterített. A kutya nem értette, hogy mi lelt.
Pénzt kellett kerítenem.
Hasonló történetek
3103
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
4227
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: