Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A reggel

Hanyatt fekve, ruhátlanul ébredtem. A szobát a barna függönyökön átszűrődő hajnali fény és az előző éjszakai vad szeretkezés illata töltötte be. Szétdobált ruhák. A felborult pezsgősüvegek látványa a pár órával korábbi emlékeimet felébresztette. Imádtam a lány huszonéves zabolázhatatlan vadságát, amellyel képes volt belemerülni a testiség okozta örömökbe.
Kata még mindig mélyen aludt. Kócos, szőke fürtjei rendezetlenül omlottak szét az összegyűrt párnán, amelybe arcát temette. Mélyen aludt. Csak néztem. Néztem, ahogy a vékony paplan kirajzolja a karcsú derekának vonalát. Megkívántam. Mint mindig. Buja testének egyszerűen nem tudtam ellenállni.
Ránéztem az éjjeli szekrényen álló ébresztőórára. Fekete kijelzőjén az élénkpiros számok csak tovább bíztattak… Szinte súgták, hogy miénk az egész délelőtt. Az óra mellett ott hevert a nyakkendőm, amelyet még tegnap este Kata dobott félre. Egy pillanatra elmerengtem, hogy mire is lehetne használni, s mikor magam előtt láttam a lány feszes testét, amint az ágyára kötözve kéjtől feszülő testtel vonaglik alattam, már ösztönösen nyúltam a kék-fekete ruhadarabért.
Finoman megfogtam a csuklóját. Óvatos mozdulatokkal szinte lopva tekertem rajta keresztül a nyakkendőt. Élveztem, mint amikor tudod, hogy erkölcstelen, amit teszel, de még is izgalmas és kívánod. Már szinte reszkettem. Érezni akartam, ahogy a lány magába fogad. Alig bírtam türtőztetni magam, ahogy először a jobb, majd a bal karját az ágy támlájához kötöztem. Egy pillanatra felébredt, de lágyan a fülébe susogtam, ami megnyugtatta, s csöndben egy félálomszerű állapotba zuhant vissza. Nyugodtsága csak tovább bátorított. Odafeküdtem mellé, s kezemet lassan becsúsztattam a gyűrött, élénkzöld pólója alá, amely aznap éjszakára hálóingnek volt kinevezve. Bőre puha volt és izgató. Csak néztem, ahogy ujjaim lassan a kemény mellei felé kúsznak. Minden lélegzetvételét éreztem, ahogy hüvelykujjam megérintette a mellbimbóját. Halk és kéjes dorombolás szakadt ki belőle, mint ahogy a macska dorombol a jól eső simogatásra. A melleivel játszottam, s figyeltem, ahogy egyre mélyebben veszi a levegőt. Szinte éreztem, ahogy kezdi élvezni, s teste őszinte bizalommal csak hagyja, hogy tegyem vele, amit csak akarok.
Látni akartam az arcát is. Bal kezemmel, amellyel eddig a fejem támasztottam, lassan, s óvatosan oldalra húztam a homlokát és szemeit takaró kusza tincseket. Kivettem a kezem a póló alól, s lágy mégis határozott mozdulatokkal húztam végig az oldalán… A vállán… Egészen fel, a könyökéig. Vett egy mély levegőt és amennyire csak tudta, felsőtestét az enyémhez tolta úgy, hogy érezzem, ahogy vágytól duzzadó mellei megtelnek élettel. Hosszú, forró csókot leheltem az állkapocs szegletére úgy, hogy közben a nyakán érezze belőlem kiszakadó, általa fűtött levegőt. Hirtelen mozdulattal ajkai keresni kezdtek. Kezemet végigcsúsztattam a nyakán, s arcát elfordítottam. Egy pillanatig még ellenkezett, de rá kellett döbbennie: neki csak egy dolga van most. Élvezni a pillanatot… A mozdulataimat és azt, ahogy mindkettőnk testét arra használom, hogy örömet okozzak neki.
Pillanatnyi ellenkezése csak tovább fűtött. A nyakát vettem célba. Először csak szakállam húztam végig rajta. Hagytam, hogy finom bőrét csiklandozza a mozdulat. Majd finoman megharaptam úgy, hogy eleinte épp csak érezze a fogaimat. A megfeszülő karjaitól reccsenő ágykeret pedig mintha csak azt kiáltotta volna: Még! Egyre erősebben haraptam… De mindig csak úgy, hogy csak picit fájjon. Egyre gyorsabban kapkodta a levegőt. Már-már zihált. Kezdem felvenni a szívverésének és lélegzésének ütemét. Együtt vettünk levegőt és együtt vert a szívünk, lassan egy testé és egy lélekké váltunk.
Hirtelen elhúzódom tőle és derekát a combjaim közé vettem. Érezte, ahogy hozzábújok és a péniszem a hasához nyomtam. Teste az enyémnek feszült, mintha máris mélyen benne jártam volna. Megfogtam az oldalát. A hüvelykujjaim majdnem összeértek. Kéjesen és határozottan kezdem el felfelé tolni a zöld pizsamáját. Ő szótlanul emelte fel felső testét. Kezeim lassan csúsztak végig a bőrén, s siklottak át a mellein. Átbujtattam a fejét a póló nyakkivágásán. Ujjaimmal beletúrok a hajába, fejét hátrafeszítem. Teljes testünk összeért. Egy apró, mégis forró csókot leheltem ajkaira, melyekkel hiába kapott utánam újabb csókot kiharcolva. Erősen fogtam, nem engedtem. Újabb apró csók. Előre toltam a csípőm, a teste pedig hangosan üvöltötte, mennyire vágyott rám. Megharaptam az alsó ajkát. Hirtelen felszisszent. Tudtam, hogy az érzékiség és a fájdalom vékony mezsgyéjén jártam. De ő nem panaszkodott, csak egyre erősebben próbál hozzám simulni.
Lábaimat lassan hátranyújtottam hogy a combjai közé kerüljenek. Medencéjét finoman kezdte hozzám dörzsölni, amitől a vágy irgalmatlanná fokozódott bennem. Vadul csókolni kezdtem a nyakát. Majd a nyelvem hegye egyre gyorsabban indul el rajta lefelé. Mellein csak egy pillanatra időztem. Haladtam tovább végig a hasán, hisz a combjai között lényének letisztult kéjes bujasága várt rám, hogy földöntúli örömeket okozzak neki.
Szakállam végighúztam duzzadó szeméremdombján. Felizgatott, ahogy tegnapi borotválás után serkenő szőrszálak kissé szúrták az arcom. Combjait körém fonta, hogy igyekezett lábaival minél közelebb húzni magához.
Forró volt és nedves. Az illata pedig teljesen betöltötte a lelkem. Mélyet sóhajtott, ahogy a nyelvem végighúztam a szeméremajkai között. Édeskés íze végleg elvette az eszem. A nyelvem hegyével megkerestem a csiklóját és eleinte finom körkörös mozdulatokkal izgattam tovább. Közben csak figyeltem. Figyeltem, ahogy egyre szaporábban lélegzik. Az eleinte alig hallható nyögdécselése egyre inkább fokozódót, ami engem is a mámor felé kezdett emelni. Ez alatt kis köröket rajzoltam teste legérzékenyebb pontjára. Teste ívbe feszült, ahogy elindult szépen egy nem létező hegy ormára, s én csak csöndben kísértem, segítettem útján. Majd teljesen rászívtam ajkaim, amitől még inkább vérrel telt meg ágyéka. Hosszú vékony ujjaim apránként csúsztattam egyre mélyen a hüvelyébe. Belülről simogattam. Eleinte lassan, majd ott bent is piciny köröket írva. Felnyögött. Élveztem, ahogy élvezi, amit teszek vele. Egyre hangosabbá vált, s hangja bennem visszhangzott. Ekkor már minden egyes ujjam külön-külön karikákat tett. De nem tudtam tartóztatni a másik kezem, mely még egy kicsivel lentebb önálló és garázda életet kezdett élni. Egyre mélyebben és mélyebben másztam testének minden elérhető szegletébe. Közben csak arra figyeltem, hogy ajkaimmal tartsam az ütemet. A hüvelye egyre szűkebbé vált. Sóhajai egyre hangosabbá. Hirtelen minden porcikája megfeszült. Az ujjaim szinte eltörte, amikor hangja végképp elakadt. Öröm volt vele átélni ezt a másodpercet. De hiába szorított csak folytattam. Kata tejesen megfeszült. Hüvelye pulzálni kezdett a sarcomat melegség öntötte el. De még mindig nem jutottunk el oda, amit a leginkább szerettem volna. A sokadik hegy, sokadik csúcsára…
Majdnem mozdulatlanná dermedtem. Pusztán a mutatóujjam éreztette vele, hogy van ott bent még valami. Nyelvemet nemes egyszerűséggel csiklójára tapasztottam. Másik kezem felszabadítottam, hogy a lány számára immár ne legyen tolakodó perverz tévelygése. Légzése lassulni kezdett, de akkor még nem tudta, amit én. Még nem végeztünk. S ismét jöttek az apró körök, a levegő kapkodása, az elhaló hang és a pulzálás. Újra és újra.
Már fájtak az ujjaim, amikor az egyik elcsukló nyögése után megálltam. Megnyugtatott a dolog, hogy tudtam, túl vagyunk az általam kitűzött csúcsokon. Én következem.
S ekkor szólalt meg először: „Gyere Kicsi! Bújj belém!”
Combjait szélesre tártam magam előtt, ahogy fölé magasodtam. Lassan hatoltam belé. Éreztem, ahogy magába fogad és nedves puncijának lágysága bizsergő érzéssel töltött el. Átöleltem. Izzadt volt és fáradt. De örömmel fogadott.
Zsibbadtam. S a mámortól félig aléltan hagytam, hogy csókoljon. Csípőm alig mozgott. Csak hagytam, hogy egy testé és lélekké gyúrjon össze minket a természet. Halkan biztatni kezdett, s kezdte megszabni mozdulataim gyorsaságát. Igazi nő volt. Hiába ő volt megkötözve, s én felül, mégis ő irányított. Hagytam, s élveztem.
Hátranyúltam, térdeit mellkasomhoz hajlítva, tejesen magam alá gyűrtem. Ennél mélyebbre már nem tudtam bele hatolni. Arca hirtelen megváltozott. A másodperc töredéke alatt a fájdalom kifejezését az élvezeté váltotta fel. Már elmaradt az édes kis biztatás. Könyörtelen, kéjre éhes ribanccá változott. A szemembe nézett. Tekintetével úgy nyársalt fel minden mozdulatomra, ahogy tettem vele én. Kapkodni kezdte a levegőt, s feje hátra bukott. Amire én csak még mélyebbre akartam tolni a farkam.
Körmei ez alatt a nyakkendőn lévő csomókkal küzdöttek, ami már nem érdekelt. Ott már csak magammal foglalkoztam. Egyre szűkebb lett. Eközben a hevenyészett rabsága engedett és körmei a derekamba fúródtak. Fájt, ahogy végigkarmolta a hátam egészen a tarkómig, de mégis izgalmas és jóleső volt. Átharapta a nyakam. Fulladni kezdtem, de már csak pillanatok választottak attól, hogy véglegesen kiélhessem rajta ösztöneim.
Az egész testem tűzben égett és már csak arra tudtam figyelni, hogy feljussak a csúcsra. Tudta, hogy minél erősebben szorít, annál jobban fogom élvezni együttlétünk utolsó mozzanatát. De már nem kellett sokáig várnia rá. A ritmusomban kezdett hangosan és erősen nyögni. Nem tudtam, hogy valóban élvezi, vagy csak eljátssza a kedvemért, de valahogy már nem érdekelt.
Felkiáltottam, s tövig toltam bele magam, amikor elélveztem. Minden izmom megfeszült.
Egyetlen pillanat volt. Nem több. De nekem a legjobb.
Ekkor már nem karmolt és nem harapott. Egyszerűen, szeretetteljesen átölelt, ahogy fejemet a hajába fúrva ziháltam. Percekig tarthatott, amíg visszanyertem öntudatomat. Bőrének illata a fahéjhoz hasonlított, mint minden olyan nőé, aki átélte az orgazmus csodáját. Kicsit büszke voltam magamra és szánalommal gondoltam társadalmunk azon hímtagjaira, akik még ennyire sem voltak képesek.
Hanyatt feküdtem. Kata a mellkasomra rakta fejét, miközben simogatott. Jó ideig feküdtünk így, a szótlanság óvó rejtekébe bújva. Amelyet hirtelen messze űzött: „Tudod… Majd egyszer, ha úgy gondolod…” De érezte, hogy nem kellett volna megtörnie a csendet, mert félre toltam magamtól. Kiültem az ágy szélére és a lehető leggyorsabban szedtem magamra a korábban szétdobált ruháimat. Kata csak nézett. Nem szólt többet, csak nézett. Leültem az ágyra. Végigsimítottam az arcát: „Talán, majd egyszer…” – válaszoltam korábbi mondataira.
Az előszobába érve felhúztam a cipőmet, és ahogy szoktam, odaléptem a cipőtartó tetején lévő vesszőkosárkához, amelyben Kata a kulcsit tartottam. Már első találkozásunk óta nem fogadott el tőlem pénzt. Mindig tudtam, hogy valami többet, vagy valami mást akar. Talán én is akartam volna… Ha máskor, máshol és máshogy találkoztunk volna. De ez üzlet volt, amiben nincs helye érzelemnek. Legalábbis ezzel nyugtattam magam. Farzsebemből előhúztam a pénztárcámat. A szokásos tarifájánál lényegesen többet vettem ki. A gyűrött bankókat lakáskulcsa alá rejtettem mielőtt becsapódott mögöttem a bejárati ajtó.
Hozzászólások
További hozzászólások »
szerenella ·
Nekem nem tetszett. :innocent:

Marokfegyver ·
"...vesszőkosárkához, melyben Kata a kulcsit tartottam." Úgy látom, nemcsak másokat nem olvasol, de magadat sem, különben nem maradna az ilyen jellegű hibákból. Ez utóbbival egyet tudok érteni: nem egy nagy durranás ez a novella.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: