Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A redőnyös

Csengetés riasztott délutáni álmomból. Nagy morogva az ajtóhoz mentem, s kikukkantottam a kitekintőn. Egy fiatal srác állt az ajtó előtt, kezében mappával és egy laptoppal.
Hm, gondoltam, egész helyes. Lássuk, mit akar.
Kinyitottam az ajtót.
-Jó napot kívánok- kezdett rá- érdeklődni szeretnék, hogy kíván-e mostanság ablakot cseréltetni vagy redőnyt felszereltetni.
Nemleges válaszomra kicsit elkenődött, de tegezésre váltva folytatta: - Esetleg ha a későbbiekben meggondolnád magad?
Bólintottam, s beljebb tessékeltem. Intettem az étkezőasztal felé: -Foglalj helyet, kis türelmedet kérem. Főzök egy kávét, mert most ébredtem. –és a konyha felé vettem az irányt.
-Ó, elnézést, ha felébresztettelek! –válaszolt kissé szégyellősen a konyhaajtóban állva.
-Semmi baj, két perc és kész a kávé- válaszoltam- aztán hadd lássuk a termékpalettát –néztem végig a srácon. Önkéntelenül is nyeltem egyet, ahogy néztem, hisz alig múlhatott húsz éves, magas volt és vékony, s a feszes póló és farmer csak kihangsúlyozta alakját. Hirtelen észbe kaptam, hogy nincs más rajtam, csak egy feszülős boxer, ami lassan, de biztosan még jobban feszülni kezd egy bizonyos ponton.
-Jaj, elnézést- nyögtem ki zavartan- felveszek valamit, nem számítottam vendég érkezésére.
-Semmi baj, miattam nem muszáj- válaszolt, és enyhe fél mosollyal az arcán leült az étkezőben. Ráhagytam, és nem vettem magamra újabb ruhadarabot.
Kisvártatva egy tálcán két csészével és a friss kávéval ültem le vele szemben az étkezőben. Szétnyitotta a mappáját, és belekezdett a kínálat megismertetésébe. Az asztal felett áthajolva nézegettem az ablakokat és redőnyöket.
-Szerintem jobb lenne, ha ideülnél mellém, úgy jobban látnád a képanyagot, és nem kellene áthajolnod az asztal felett!- jegyezte meg- Kényelmesebb lenne- tette hozzá.
Átültem mellé az étkezősarok padrészére, és komótosan nézegettem az ablakokat, redőnyöket, s hallgattam a hozzájuk tartozó műszaki paramétereket és árajánlatokat. Közben tekintetem el-elvándorolt, végigmértem a felsőtestét, lapos pillantásokkal megnéztem formás fenekét. Hirtelen támadt egy ötletem. Mi lenne, ha… ő és gyengéden megsimogattam a combját. A válasz nem is váratott sokáig magára: ő is végigsimított puha tenyerével a combomon, a térdemtől kiindulva egész a combtövemig. A feszülős boxer most már igazán feszült rajtam, s az elején megjelent egy kicsi nedves folt. Felbátorodtam, s kezem feljebb tévedt. Ösztönösen kigomboltam a nadrágját, s benyúltam alá.
- Nem tudnánk esetleg máshol folytatni? –kérdezte mosolyogva- itt egy kicsit szűk a hely, nem gondolod?
Felálltam az asztal mellől, s gyengéden a hálószoba felé vonszoltam őt. Remegő kezekkel húztam le róla a farmert, majd a nedves alsónadrágot. Hasa alja fénylett az előváladéktól, ilyen bőséges termést még sose láttam. Gyönyörű, vastag, borotvált farka sorompóként meredt elém, nem tudtam tovább türtőztetni magam, elé térdeltem, és mélyen a számba vettem. Járattam egy kicsit a számban, majd a hasán lévő előváladékot nyaltam fel mind egy cseppig. Ekkor ő felsegített, s lerántotta rólam a boxert. Gyengéden megfogta a farkamat, kicsit szorított rajta, s megjegyezte: - Ez igen! Szép darab! –s lefektetett az ágyra, majd mélyen a szájába vette. Hörögtem a gyönyörtől, s belemarkoltam a hajába: - Lassabban, te… még nem akarok elmenni!
Ekkor ő abbahagyta az izgatásomat, elvigyorodott, s közölte: - Nem is fogsz, csak akkor, ha jól megdugsz! Ekkor hasra fektettem, szétfeszítettem a fenekét, és nyelvemet a farpofái közé fúrtam. Vadul, szenvedélyesen nyaltam a seggét, a zacskóját. Majd óvatosan hanyatt fektettem, és mélyen a számba vettem a farkát, vadul szopni kezdtem. Vonaglott, mozgatta a csípőjét, s közben csendesen suttogta: -Jaj, szopj, kérlek, szopj, s utána kúrd meg a seggemet!
Farka egyre jobban lüktetett a számban, majd egy hosszú sóhajtás után nekem adta forró, édes gecijét, amit az utolsó cseppig lenyeltem, s lenyalogattam a farkáról. Ekkor hanyatt lökött, és beleült a farkamba. Először lassú mozdulatokkal kezdett bele a lovaglásba, majd egyre jobban belegyorsított, s farka újra megkeményedett. Nem bírtam sokáig türtőztetni magam, megfogtam a csípőjét, és én diktáltam tovább a ritmust. A szűk és forró lyuka átvett minden irányítást az agyam felett, s halkan nyögtem: - Mindjárt… mindjárt jövök…
- Várj még… lihegte… jó lenne egyszerre… várj… most… élvezz… kérlek… - és ebben a pillanatban mindketten élveztünk. Hat vagy hét hullámban lőttem tele fiatal seggét, és élvezetemet tovább gerjesztette a szoláriumozott hasára lövellő  fehér sperma… Eztán szinte ájultan váltunk szét, s rogytunk egymás mellé az ágyra. Természetesen nem feledkeztem meg hasának megtisztogatásáról, az összes finom nedűt lenyaltam róla. :-)
Pihengettünk egy darabig, utána együtt tusoltunk. Ott már sajnos nem történt semmi sem, de később még sokszor meglátogattuk egymást.
És azóta vannak új redőnyeim is.
Hozzászólások
Hawaiii ·
A vegere csak oda kellet irni a redonyt is :D ( amugY jo story ilyen refonyos en is lennek :D ) :D bar jobb lenne egy ilyen csajszii :D

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: