Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A rabszolgák éjszakája. 1.rész

Másnap  reggel elmentem a postára ,már nyitáskor ott voltam ,annak  ellenére hogy tudtam mi vár ott, izgatottan nyitottam ki a borítékban lévő kulccsal a postafiók ajtaját. Postafiókba  az enyémen kívül még négy borítékot találtam mindegyiken más , számomra ismeretlen név volt. Megkerestem a sajátomat majd vissza zártam a szekrényt. A lezárt borítékban egy telefon volt, bekapcsoltam, majd elkezdtem böngészni a telefonkönyvet, az sms-eket, és a dokumentumokat. A telefon listáján azok a férfiak szerepeltek akik az ügyfeleim voltak. Kíváncsi voltam hogy a maradék borítékok kiknek szólnak, vártam több mint egy órát hátha jön valaki, de hiába, senki nem jött a postafiókhoz ,haza mentem.
Alig hogy hazaértem csörgött a nemrégen hozzám került telefonon, egy név nélküli szám hívott, felvettem.
Egy középkorú férfi hang szólalt meg a telefonban, elmondta hogy ezt a számot az egyik üzlettársától kapta meg, aki nagyon meg van elégedve a szolgáltatásaimmal. És neki szüksége lenne szombaton és vasárnap egy különleges kísérőre, egy különleges üzleti vacsorára. Szeretne velem személyessen is találkozni, nem fogom megbánni. Megbeszéltük hogy ma este egy étteremben találkozunk, és megbeszélünk minden részletet.
Így is lett, este pontban hétkor érkeztem, a pincér odakisért az 1-es asztalhoz, ahogy a  hangjából sejtettem, valóban egy középkorú, 40 év körüli  férfi várt.  A férfi fekete hajú, fekete borostás, vállas, izmos, sötét bőrű volt.  Amikor megérkeztem felállt,  kezet fogott velem , majd bemutatkoztunk egymásnak, őt Ahmednek hívják. Leültünk, elővett egy borítékot, és átadta,
- Ez a tiéd, nem kell vissza adnod,  ma este bárhogyan is döntesz.
Vacsora közben beszélgettünk, megtudtam hogy az édesanyja magyar, apja török.  Nagyon sok  üzleti érdekeltsége van, szerte a világban, és hogy a nemzetközi kapcsolatok szempontjából nagyon fontos az a hétvége, és a megfelelően nyitott kisérő. Majd elmondott a szombati különleges üzleti vacsoráról néhány fontosabb részletet, természetesen az anyagiakat is. 
- Ma este  döntened kell ,most elmegyek mosdóba mire visszajövök várom a válaszod.  Aztán elmondom hogy mi a következő lépés.
Ahmed felállt, kiment a mosdóba, majd egy kis idő után visszajött.
- Nos, sikerült döntened?
 
-Igen döntöttem, semmi olyan nincs ebben amit eddig ne tettem volna meg, más ügyfeleknek, csak itt most a körülmények lesznek mások, úgyhogy vállalom.
 
- Remek, örülök a döntésednek. Tudod nagyon sok pénzről van szó, és itt most nem arról az apróról beszélek amin megveszlek ,  a hétvégére. Ezért  szeretnélek kipróbálni. Mikor lehetséges?
- Akár most is, mindig úgy találkoztam ügyféllel hogy bármkor használható legyek.
- Ez jó, pozitív, tetszik a hozzáállásod. Akkor talán menjünk fő a szobámba lássuk mit is vettem.
 
Ahmeddel felmentünk a szobába, a szoba közepére egy fekete lepedőt terített, majd a közepére rakta az egyik fotelt, és beleült.
- Vetkőzz, utasított
Levetkőztem  teljes meztelenre.
-Fordulj körbe, szép fenék.
Gyere közelebb, ezt a kis ízét mire használod? Ugye csak pisilésre? Hogyan szoktál elélvezni?  (Közben a péniszem megfogta.)
- Igen uram csak pisilésre, és általában a prosztatámat ért ingerlés hatására van orgazmusom.
- Nagyszerű, ahogy Bence mondta. 
Aha, tehát Ahmed Bencétől kapta meg a számom, most már ezt is tudom. Gondoltam magamban. Közben pedig az úját a fenekembe dugta, majd elkezdett ujjazni.
- Nagyon jól tágulsz,  érzem hogy gyakran van használva a segged.
Szereted a faszt?
- Igen Uram.
- Úgy tudom hogy  nagyon jól tudsz szopni, és szeretsz is, igaz ez?
- Igen uram.
- Akkor lássuk..., Térdre....
Ezzel  letérdeltem, ő pedig kioldotta nadrágszíját, majd lassan kigombolta az ing gombjait is, amit laza hanyagsággal a földre dobott. Előtte térdelve felnéztem rá, izmos karjait és a kidolgozott felsőtestét az éden fekete szőrszálak dúsan borították. Miközben a szemembe nézett, a kezével kigombolta a nadrágját is, amit az alsó nadrággal együtt letolt a bokájáig, aztán kilépett belőlük. Erős kezével a hajamba markolt, a másikkal pedig megfogta a félkemény péniszét a tövénél ,és a számba tolta. A férfiassága a szám minden érintésétől egyre nagyobb és keményebb lett. Közben pedig a hajamnál fogva húzta rá a fejemet a hatalmas acél kemény szerszámára,  kemény szoptatott, éreztem rajta az ősi keleti vadságot, a tüzet, és a szenvedélyt. A hatalmas fasz egyre mélyebbre hatolt a számban, és egyre gyakrabban csúszott le a torkomon, ami öklendezést váltott ki belőlem, ez nem zavarta Ahmedet, sőt még talán jobban felizgatta. Amikor a farka lecsúszott a torkomba, és öklendezni kezdtem, rászorította a fejem a faszára, hogy ne tudjam a fejem lehúzni róla.
- Ahhh ez az, fulladj!!! Kiabálta Ahmed, majd néhány másodperc múlva engedett egy kis levegőt venni.
Majd újra ráhúzta a fejem a faszára, ez most még hosszabb ideig tartott mint az előző.
- Fulladj ,kiáltott ismét, majd a kezével megpaskolta az arcom.
- Jól van ügyes kis kúrva vagy te, nem pánikolsz be semmitől, ilyen kell nekem.
 Majd kihúzta a szerszámát a számból.
- Jól van eddigi megfeleltél a teszten, térdelj fel a fotelre, most megduglak.
Amíg én a fotelben helyezkedtem, addig Ahmed gumióvszer húzott a farkára, majd sikosítót nyomott rá, és az ánuszomra is.  Mögém térdelt majd belém nyomta hatalmas kemény nemiszervét, aztán kíméletlenül el kezdett baszni.  A két kezével a vállamat fogta és úgy baszott, nagyon vad, és állatias volt. A kemény munkát halk sóhajtársokkal, és nyögdécselésekkel  ösztönöztem, amit az ügyfél észre is vette.
- Szereted ha kemény basznak mi?
- Igen uram, szeretem
- Akkor jó
És még keményebben dugott mint előtte, még kb 10 percig kúrt, után abbahagyta a dugásomat, majd kihúzta a farkát a fenekemből. Újra maga élé térdeltetett.
- Jó volt? Kérdezte Ahmedet.
- Igen uram
- Akkor köszönd meg szépen a faszomnak.
- Köszönöm uram, mondtam miközben a faszára néztem, amiről éppen lehúzta a gumit.
- Ez a fasz a te gazdád a hétvégén, és azt csinál veled amit csak akar, te pedig egy faszopó kis köcsög vagy. érted? 
- Igen értem.
- Akkor mi vagy te?
- Egy faszopó köcsög, uram
- Jó, nagyon jó.
- Na gyere szopjad szépen, kényeztesd a gazdádat.
Ezzel beült a fotelben, és elkezdett újra szoptatni, hol finomabban, hol pedig keményen dugta a szám. 
- Mindjárt elmegyek, az összes spermát lenyeled. Érted?
- Öhö ... hümmögtem miközben szoptam tovább. 
Még vagy másfél percig szoptatott, amikor is megfeszült a teste, és a számba élvezett. Minden igyekeztem ellenére a számon kívül is jutott sperma. 
- Nézd itt a combomon is van, meg a fotelon is, nyald le szépen. én  lenyaltam ahol mutatta, majd az ernyedő péniszét a kezébe fogta, és még a benne lévő maradékot a hegyére fejte.
- A hegyén is van még, azt is szopd le, majd köszönd is meg.
Ahmeddel farkáról a maradékot is leszoptam majd megköszöntem a faszának, és néhány puszit adtam rá.
-Jól van, ügyes vagy, azt hiszem jó választás voltál, meg kell köszönöm Bencének.
Öltöző fől,  a sofőröm majd hazaviszi, és szombaton este ötre megy érted, ide hoz, és innen együtt megyünk a vacsorára.
- Rendben értetem uram.
Ezzel fel öltöztem, elköszöntünk egymástól, és lementem a halba, ahol Ahmed úr sofőrje várt. Beültem az autóba, ahol még mindig a félvér férfi bűvöletében voltam. Amikor hazaértem, eszembe jutott hogy megnézzem a borítékot ami, ajándék, vagy inkább egyfajta előleg. 1000 euro volt benne.
 
 
Hozzászólások
További hozzászólások »
Dodo852 ·
Nagyon tetszenek az írásaid!Én is mazo srác vagyok,így nagyon bele élem magam a történeteidbe!
vinzso ·
Köszönöm, örülök hogy tetszik, bár én nem érzem magam mazonak, de tény hogy szeretem a kemény szexet, és egy kis alázás is belefér.
eliksz13 ·
Te, drága vinzso egy FÉRFI vagy. Nem vagy mazo se szadista. Csak szereted a "férfias játékokat". Nem vagy ezzel egyedül.
Achylles ·
Ne haragudj, de nevetséges, ahogy, elvileg férfiként sziruposan csöpögsz és ömlengsz. 1 igazi FÉRFI nem viselkedik így....

eliksz13 ·
Nagyon jó a meseszövésed, a stílusod. Lendületes. Valóságos. Egy szó, mint száz: értékes az írói tehetséged. Örömmel olvaslak tovább. Hasonló jó terelek nevű író is. De te inkább olvasoltatod az olvasót. Várom a következő kalandokat. A leírásod IGAZI FÉRFI szemmel és aggyal készül.
Achylles ·
Ha már szóba hoztad Erdős Renée-t a Koktélnál és hozzá hasonlítottad az írót, akkor itt nekem legyen szabad ugyanezt megtennem. NEEEM Vinzsó elmarasztalására, koránt sem, csak a tisztesség végett. Az író nőtől ő is nagyon messze van, akár mennyire is igyekszel az egekig magasztalni, hatalmas nyelvcsapásokkal fényezni...
eliksz13 ·
Eddig még nem közölték (2020.08.11.)
eliksz13 ·
Igazad van, hogy messze van és az is a jó, hogy nem női stilusban ír. Erdős Renéet úgy olvassa az ember, hogy ő egy női író, egy írónő. Egyébként csodálatos az írása - mint nőé. Vinzso férfiként ír. Abból a bőrből nem bújhat ki, mert ő férfi, még akkor is, ha még magának sem tetszik, de remélem, hogy igen. Erdős Renée csodálatosan ír, csupa szín, csupa fény, csupa ragyogás. Így látja és jóé. Vinzso még csak kezdő, de rendkívül fordulatos, könnyen olvasható. Érdemes lenne regényt írnia. Na, de majd meglátjuk, ha tovább olvassuk.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: