Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A pillanat hevében

Valami ismeretlen, de kellemes, lágy zene szólt, amikor kimentem a konyhába. Egyszer csak odahajoltál hozzám. Éreztem csodás illatodat, ami önmagában a szerelem fizikai megvalósítása felé invitált, pedig még csak le sem vetkőztettelek. Éppen csak szemeimmel.

Illatod megindította kezeimet, melyekkel felfedeztem tested csodás domborulatait. Micsoda formás keblek, micsoda kerek fenék - gondoltam, majd ki is mondtam. Alig bírtam kivárni, hogy a földre hajítsam ruháidat. Közben lágyan, gyengéden csókolózni kezdtünk és te megsimogattad férfiasságomat, ami már nagyon kemény volt, olyan mint egy dárda, melyet elhajításra készre tartanak. Szorosan öleltük egymást és miközben végigsimítottuk egymást testét, mélyen egymás szemeibe néztünk. Bennük láttam a vágy tüzét, éreztem, hogy már rögtön magadban szerettél volna tudni. S ekkor tenyereid közé vetted arcomat. Felém hajoltál és nyelveink egymásba gabalyodva játszották perverz kis játékaikat. Legszívesebben felfaltuk volna egymást ruhástól.

Felkaptalak, bevittelek a hálószobába, ahol vadul egymásnak estünk és pillanatok alatt leszaggattuk egymás ruháit. Anyaszült meztelenül álltunk egymás előtt, de nem sokáig, mert rögtön ledöntöttél az ágyra. Tested egész felületét éreztem magamon, olyan puha a bőröd akár a kisbabáké. Finom illatod férfiasságomat még keményebbé varázsolta, de még nem hatoltam Beléd. Egyelőre csak simogattuk egymást.

Kis idő után fordultunk és magam alá gyűrtelek, érintettem csodás melleidet, majd nyelvemmel mellbimbódat körkörösen kezdtem nyalogatni és gyengéden szívogatni. Eközben egész testemet simogattad, kiemelten fenekemet is, melyet aztán átkulcsoltál lábaiddal. Imádtam így lenni Veled. Semmi behatolás még, csak egy kis játék. Lágyan csókoltam vállaidat, majd feljebb tévedtem nyakadhoz, s te kéjes hanggal jutalmaztad ezt.
Megsimogattam bájos arcodat, majd szenvedélyesen csókolni kezdtelek. Először csak lassan, majd egyre inkább bevadulva csináltuk, mint a kamaszok, akik először estek egymásnak. Kis idő elteltével arra biztattalak, hogy fordulj meg.

Oldalt fekvő 69-es pózban találtuk magunkat. Először csak nőiességed környezetét kóstolgattam, combbelsőd mentén fedeztem fel titkolt erogén zónáidat, miközben te heréimet masszírozva makkom hegyére lágy csókot leheltél. Majd érzékien elkezdted nyalni, szopogatni férfiasságomat kezeid rásegítése mellett. Finoman tekertél rajta és körkörösen izgattad nyelveddel. Eközben én megízleltem finom csiklódat, nyalni kezdem nőiességedet popsid megmarkolása mellett. Gyengéden szívogattam csiklódat, körkörösen játszottam nyelvemmel rajta és, hogy teljes élvezetet nyújtsak, bedugtam az ujjamat is. Te egy picit vadabbul kezdtél szopni, de éppen annyira, hogy nem hagytál elélvezni. Kéjesek nyögtünk, és ez még inkább felizgatott minket.

Visszafordultunk, én feletted voltam, hasam a hasaddal összeért és a nedves farkammal végigsimítottam nőiességedet, melybe aztán minden gond nélkül hatoltam be. Felnyögtünk ettől, ah a világ legjobb érzése ez- mondtuk. Éreztem minden idegedet, hüvelyed minden szegletét és iszonyatos endorfin szabadult fel szervezetünkben. Lábaiddal szorosan körbefontál engem, húztál magadba és én sem akartam egy kicsit sem kijjebb tudni férfiasságomat. Csodálatos érzés Benned lenni - mondtam.
"Tégy a magadévá!" - felelted kéjesen.
Lassú mozgásommal ingereltem csiklódat, mondtad, hogy ez jó így és felnyögtél, majd vadul megcsókoltál mintha az életedért csináltad volna.
Szorosan kapaszkodtunk egymásba és éreztük már, hogy kezdjük elveszíteni az eszméletünket, amikor te csak annyit súgtál: gyere, élvezz belém. E néhány szó hatására még jobban megteltem vérrel, s még keményebb lettem, s elindult útjára magom. Együtt élveztünk hangos nyögések közepette percekig. Utána sem engedtelek el, mert éreztem a lüktetést, és benned akartam maradni.

Az izzadtság csak úgy patakokban folyt rólunk, kapkodtunk levegő után. Te csak simogattad hátamat, én pedig arcodat. Nem engedtük el a pillanatot, az utolsó másodpercig a mámorban úsztunk. Majd ledőltem és te a mellkasomra feküdtél, rám néztél, tekintetedből éreztem, hogy tökéletesnek láttad a világot e szent momentumban, melyben maradéktalanul osztoztam Veled én is. Adtál egy csókot, majd ezután hamar álomra tértünk.
Hozzászólások
BeFree ·
Ezt a párodnak írtad? Ő mit szólt hozzá?

Marokfegyver ·
Naplónak távolságtartó (naplótlan), novellának kevés, erotikának pornó, pornónak közhelyes és lapos. Nekem nem tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: