Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A pajkoskodás

Kicsit zúgott G. feje a pofontól- nem csoda, hiszen élete egyik legnagyobb pofonját kapta az imént-, de nem ment volna le, ha éppen nem annyira segg részeg, hogy a kezét is csak segítséggel tudta volna felemelni.
A repülés mámorító érzése kezdte már-már hatalmába keríteni, de ekkor földet fogott. Nem maradt a földön, hiszen nem szokott hosszan sziszózni egy-egy pofon után, bár az is az igazság, hogy eddigi élete pofonok tekintetében eléggé sivár volt. Nem mintha kerülte volna az atrocitásokat, hiszen különböző kulturált szórakozóhelyeken dolgozott, mind kidobó, csak eddig mázlija volt, illetve nem szokott ilyen részeg lenni.

Tehát a földet érés után egyből, a totál részegségéhez képest gyorsan, felállt, és ebben még az az apró momentum sem zavarta, hogy a pofon elindítója teljes erőből képen rúgta.
- Na mi a fasz van - mondta az incidens ellenére barátságosan, hiszen kábultan is érzékelte, hogy négyen vannak vele szemben.
- Semmi csak ennyit akartunk- szólt a négy közül az, aki plekniből leütötte.
G. nem szólt semmit, hiszen tudta nagyon nagy verést kapna most, ha nem vonulna vissza és a város úgy is kicsi, később is megbeszélhetik az előbbi inzultus.
Kint beült a taxiba és először végig gondolta, hogy is volt az egész.
A haverokkal ittak egész este egy discóban, baromi sok Whiskyt megivott, de nem bunkóskodott senkivel, hiszen jó kedve volt.
Aztán valaki felvetette, hogy kajáljanak és lejöttek a BJ-be. Ő nem volt éhes, csak ivott valami narancsot, mert piát már nem kívánta.

A másik asztalnál lévő négy ember valamit odaszólt nekik, de nem nagyon figyelt, mert nem neki szóltak és ők nem akartak balhézni.
Aztán nem is ettek semmit, taxit hívtak és elindultak, ö még bement a WC-re.
Mikor kijött a haverok már elmentek az egyik kocsival és Ő is indult volna kifelé, de a négy emberke közül az egyik szólt:
- Hé barátom, várj egy kicsit, beszélni akarok veled!
A hangjában nem volt semmi fenyegető, na meg G. rendesen részeg is volt, így nem gondolkodott.
Visszafordult és ennyit mondott.
- Mondjad öreg, miben segíthetek?
Ekkor kapta az ütést, aztán a hátra szaltó után a fejrúgást.
Kezdett egy kicsit megsértődni, nem emlékezett arra, hogy bunkó lett volna, vagy balhézott volna velük, nem is szólt hozzájuk.
- Figyusz barátom - szólt ekkor a taxishoz- ismerős vagy ugye a BJ-ben? Ha arra jársz, mond meg annak a jóembernek, hogy kerüljön el, mert kitekerem a nyakát ezért a plekniért.
A nyomaték kedvéért adott egy plusz ötszázast a jatthoz a kiszálláskor és bement a lakásba.
A fürdőszobában lemosakodott, majd megnézte az arcát a tükörbe.
Semmi különös a ball járomcsont feletti bőrön volt egy vékony kék zúzódás, meg a szája volt egy csöppet feldagadva, ahogy a foga felsértette belülről az ínyét. Egy nap és már nem is látszik semmi.
A feje még zúgott egy kicsit, de az inkább a piától volt. A két liter Whisky nem hazudik, főleg Red-Bullal.

Másnap tényleg semmi baja nem volt és még a horzsolás is elmúlt az arcáról.
Délutánra teljesen kialudta magát és már nem is volt olyan dühös, lehet, hogy valamit tényleg beszóltam, gondolkodott, de rá kellett jönnie, ez egy régebbi dolog miatt történt meg.
Pár hónappal ezelőtt a G-ben dolgozott és a diszkó előtt volt egy kis balhé. A K.Gy. Volt müncheni strici, mostanra „tisztes” magyar üzletember azzal a kutyájával, aki leütötte, vertek egy embert, persze felhozták magukkal a Medvét, aki biztosította, hogy senki ne szóljon be.
Neki a pultnál szóltak, hogy kint verik a J-t, mire kirohant és leszedte a két menőcsávót j-ről, akit a földön rugdaltak éppen. Még a medve is beszólt neki, de azt válaszolta, hogy a főnök nem igen szereti, ha az Ő bulija előtt csinálgatják a leszámolósdit, és lehet, hogy pár ólmot kioszt, ha megjön.
Ekkor nem szóltak semmit és még elnézést is kértek tőle, hogy abban a buliban balhéznak, ahol Ő dolgozik.

Annyit mondott nincs gond, de neki kellemetlen az ilyen, nem szeret az üzleti tárgyalásokba beleszólni, tiszteletben tartja, hogy ki kit ver agyon, csak ne neki okozzanak gondot.
Látszólag nem is volt ezzel gondjuk, még piáltak is egyet utána, így nem is gondolta, hogy ennek folytatása lenne. Tévedett.
Kedden a P-ben elmondta a sztorit a haveroknak, akik persze rendesen megcinkelték, de azért elmondták, hogy mást is pleknizett le a „P” Tibi. A csávó azt hitte hogy a P előjel a kocsija- öreg rozzant Porsche- miatt teszik a neve elé, de az igazság az hogy a pleknis, illetve paraszt nevet takarta. A tulaj viszont arra kérte, hogy ha lehet ne munkaidőben rendezze ezt a függő viszonyt.
- Persze- mondta -, ha nem jön, vagy amíg ő nem kezdi a balhét nem ütöm meg.

A buli jó volt, nem is itta nagyon agyon magát, csak egy két műkedvelő balhést kellett kidobni, és mikor bejöttek a Paraszt T és a haverjai, már csak lézengtek a buliban az emberek.
A Paraszt T odament és köszönt neki mind, ha mi sem történt volna.
G. zsebre dugott kézzel állt, de belül fortyogott, megígérte itt nem balhézik, de a keze viszketett.
- Na mi van fasszopó, mi a faszt akarsz - szólt barátságosan Paraszt T-nek.
- Üzentél nekem a taxissal, azért akarok beszélni veled- válaszolta a PT.
- Na, mondjad öreg, aztán addig húzz el, amíg tudsz - erőltetett barátságos stílust magára G, hiszen az ígéret, nem ő fog kezdeni.
- Ismersz engem, tudják a városban, hogy ki vagyok és nem engedhettem meg, hogy abban a buliban ahol én vagyok a kuheros balhézzanak....- kezdte PT.
- Na figyelj öreg- szakította félbe G. a nagymonológot - az hogy ki vagy, tudja mindenki egy pleknis kis buzi paraszt, aki kihasználja, hogy az ember bulizik, berúg és nem tud védekezni. De ha olyan kemény vagy kiskancsó, most üssél, látod, még a kezemet sem veszem elő a zsebemből. Múltkoriból ugyan sok mindenre nem emlékszem, mert eláztam rendesen, de nem hiszem, hogy balhéztam, mert csak WC-n voltam és te aljasul leütöttél és fejbe rúgtál, csak hát picinykét gyengus vagy kisgyerek mert úgy ütsz mint egy kislány, három nap és nem látszik semmi.....
- De engem ismernek itt - próbálta ismét a szót átvenni PT.
- Ja igen mondtam már, mint paraszt-pleknis, na mi lesz csak részegeket mersz plekniből megütni, emeld fel a kezedet és üssél, ha most sikerül, fasza gyerek vagy, de ha nem eltöröm a nyakad aztán megbaszlak a köcsög barátaid hátán akikkel idejöttél.
PT csak állt bambán, de valahogy nem akaródzott neki megemelni a kezét.
G. csak ennyit mondott:
- Na húzzatok a francba kisgyerekek, aztán ezután kerüljetek el, nem bántalak, mert egy senki vagy és csak lealacsonyítanám magam azzal, hogy itt agyonverlek.
Megfordult és elment onnan, nem is nézte, hogy tényleg elmennek, tudta, hogy úgy is megteszik, ezek gyávák, csak túlerőben és védtelen ellen kemények.

Úgyan G-t cinkelték ezért, hogy nem vett revánsot a Parasztól, de ő csak legyintett, ez egy beteg fasz, mi örömöm lett volna, ha agyonverem, egyből futott volna a rendőrökhöz, a baj meg most nagyon nem hiányzik.

Egy kicsit ő is hiányt érzett, hogy nem vert be egyet, de tudta, hogy ez keményebben ült akármekkora pofonnál. Megígérte, hogy nem ő kezdi a pajkoskodást, és meg is tudta állni.
És tulajdonképpen pajkoskodott is, az igazi fegyverével a szóval alázta meg az ellenfelét, ez volt az igazi verbális pajkoskodás.
Hasonló történetek
5388
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
3812
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?
Mária de la Cruz ·
Nem szeretem az eröszakot, de ezt végig kellett olvasnom. Ha egyszer könyvet írsz, pusztán a stílusáért térden csúszva megyek. Ami a verbális visszavágást illeti, nagyszerü volt. :heart_eyes:
deni a villám ·
Köszönöm a dicsérő szavakat, sajnos a könyvíráshoz lusta vagyok, így még egyenlőre nem tervezem, de lehet, hogy egyszer kijön belőlem egy könyv is.

Tűzmadár ·
Hát igen…
Itt mutatkozik meg rejtő Jenő zsenialitása, mivel vulgaritás nélkül tudott hasonlót írni.
deni a villám ·
Hát Rejtő csak egy volt. És sajnos, hogy csak volt.
A vulgaritást az okozza, hogy ilyen lett a szleng, mert amit utánozhatatlanul nagy humorral leírt a mester, azon jókat röhögünk, de ha egy éles helyzetben azt a szöveget mondanánk el, amit ő adott a hősei szájába, a partner körülnézne, hogy most mi van. Úgy meg tök komolytalan lenne a pajkoskodás.
Köszönöm, hogy elolvastad a szösszenetemet, és külön köszönet, hogy megtiszteltél azzal, hogy reagáltál is rá.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: