Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A Nílus gyöngye - Merititesz és Nebet éjszakája újra

Későre járt, mikor Merititesz a templomokból hazaért. Teste fáradt volt és elgyötört, lejárta a lábait, feje pedig nehéz volt az állandóan rá tűző naptól. Csak egy vágya volt, hogy minél hamarabb ágyba bújhasson és aludhasson, így nem is jutott túl sokszor eszébe Nebet. Mikor elvonult a szobája mellett, nem hallott onnan kiszűrődni zajokat, így magában mosolyogva gondolt arra, hogy a hercegnő is korán ágyba bújt a szokatlanul izgalmas éjszakája után. Így ő is gyorsan bevonult a szobájába, de azt legnagyobb meglepetésére, nem üresen találta…
Nebet ajkain csábos mosollyal, anyaszült meztelenül feküdt végig Merititesz fekhelyén, aki a döbbenettől hirtelen szólni sem tudott.
- Ugyan, Merititesz – kezdte kuncogva Nebet – Ne csinálj úgy, mintha most látnál így először…
Merititesz pislogva nyelt egyet, miközben Nebet felkelt az ágyról és hozzásétált.
- Ilyennek tényleg most látlak először… - mondta Merititesz, és nem is hazudott.
Nebet bőre mintha ragyogott volna a holdfényben, a levegő pedig vibrált volna körülötte a vágytól. Szemei gyémántként ragyogtak a félhomályban, és ahogy kéjesen nyaldosta ajkait, íriszei a vágy tüzétől szikráztak. Leírhatatlan látvány volt.
Ahogy ott álltak egymással szemben, hirtelen Nebet szó nélkül Merititesz ajkára tapasztotta az ajkát, és a két nő úgy forrt össze az ölelésben, mintha soha nem is akarnának elszakadni egymástól. Nyelveik táncot jártak egymás szájában, vadul és érzékien csókolták egymást. Nebet egy pillanat alatt kiszabadította Merititeszt a testét fedő kalaszirisz fogságából, és melleit az övéhez nyomta. Duzzadt bimbóik egymáshoz feszültek, nyögve érezték át egymás közelségét, mintha csak elektromosság vezetődött volna át a testükön. Nebet vágya az égbe szökött, ahogy Merititeszt az ágyra döntötte, őrjítő volt éreznie a másik forró testét maga alatt. Nem is tétovázott sokáig, csókokkal borította a nő nyakát, és végre kezébe vehette az áhított kebleket.
- Áhhh… - nyögött fel Merititesz, ahogy Nebet először nyalt végig kéjesen a mellén.
- Olyan finom vagy… - búgta a hercegnő, és öles nyelvcsapásokkal térképezte fel az érzékeny bimbók minden porcikáját.
Finoman szívta a szájába először a jobb mellbimbót, majd a balt, miközben keze máris Merititesz öle felé kalandozott, óvatosan meg-megcirógatva a nagyajkak szélét, mire a nő egyre tolta az ölét a hercegnő keze felé.
- Mit szeretnél, mit tegyek? – kérdezte kéjesen Nebet, dajkája fülébe sugdosva, finoman bele is nyalva, míg kezével bimbóit morzsolta.
- Uhh… - görbítette be a hátát az élvezettől Merititesz, és ágyékára próbálta rakni Nebet kezeit.
- Mond ki! – incselkedett mosolyogva a lány.
Merititesz erre a hercegnő fejét vadul a sajátjához húzta, nyelvét a másik forró szájába dugta, majd elhalva suttogta:
- Érezni akarom a nyelved érintését a csiklómon, és az ujjaid magamban. Kérlek!
- Azonnal! – nyögte Nebet a vágytól rekedten, és a nő lábai közt termett, majd késlekedés nélkül belenyalt a feltáruló punciba.
Merititesz ezt hangos sóhajjal fogadta, míg Nebet elmerült a nedves barlangban, mely édesebb volt, mint gondolta. Élvezettel szürcsölte Merititesz patakként folydogáló nedveit, miközben nyelve villámként cikázott a csikló és a hüvely között. Körbenyalta az ajkakat, majd behatolt a hüvelybe, és mielőtt dajkája egyáltalán reagálhatott volna az érintésére, ő újra a csiklóját szívta az ajkai közé.
- Áhh, ne hagyd abba… - nyögte Merititesz, az ég felé emelve ágyékát, hogy Nebet minél jobban hozzáférjen.
A nőt egyre jobban hatalmába kerítette a vágy, szinte önkívületben nyögött és sóhajtozott, míg Nebet továbbra is szaporán nyalta feltárulkozó nyílását. Minél jobban élvezett, annál jobban kívánta, hogy ő is kényeztethesse a másikat…
- Uhh… Nebet… - mondta, miközben finoman próbált elhúzódni a lány kutató nyelve elől.
- Igen? – nézett fel Merititeszre, nedveitől csillogó arccal.
- Mássz fölém, hadd nyújtsak neked én is örömet! – kérte vágytól csillogó szemmel.
Erre Nebet gyorsan feljebb mászott az ágyon, átvetette lábait Merititesz csípőjén, hogy testük egymásnak nyomódott, ágaskodó bimbók egymást masszírozták, és nedves ölük is összefeszült, ahogy forrón csókolózni kezdtek. Merititesz Nebet fenekébe markolt, míg a hercegnő végigsimított dajkája oldalán, és egy újabb futó csók után Merititesz fejéhez mászott, megfordult felette, és ölét Merititesz arcára engedte.
- Áhh – nyögött fel Nebet, ahogy Merititesz nyelve a hüvelyébe hatolt, pár percig csak élvezte a kényeztetést, majd előre hajolva ő is újra beletemette arcát Merititesz ágyékába.
A két nő felváltva nyögött és sóhajtozott, Merititesz élvezettel fúrta bele arcát Nebet nedvedző puncijába, kéjesen markolta fenekének félgömbjeit, hogy minél mélyebbre tolhassa a nyelvét benne, orra szinte az izgató popsilyukába nyomódott. Nebet eközben Merititesz csiklóját vette kezelésbe, rátapasztotta az ajkait, majd csak épp a nyelve hegyével cirógatta, miközben hirtelen két ujját is beletolta Merititesz hüvelyébe, mire a nő kéjesen nyögött fel.
- Uhh, ez nagyon jó… - nem is bírta már nyalni Nebetet, helyette a kezével simogatta tovább a lány punciját, sőt, a nedveitől csillogó ujjait végighúzta a fenékvájaton, mire érezte, hogy a hercegnő feneke megremeg.
Mutatóujjával körözni kezdett az ánusza körül, annyi nedvet szétkenve körülötte, és picit benne is, amennyit csak tudott, majd finoman Nebet fenekébe tolta az első ujjpercét.
- Áh – sikkantott fel meglepetten a lány, még a nyalást is abbahagyva, de a kis szünetet kihasználva Merititesz újra a hercegnő csiklójára tapasztotta a száját, miközben ujját lassan ki-behúzogatva, egyre mélyebbre tolta a formás popsiban.
- Uhh…ez…nagyon izgató… - nyögte elhalóan Nebet, és ahogy érezte az orgazmusa közeledtét, ujjait egyre gyorsabban mozgatta Merititesz puncijában.
- Áhhh – nyöszörgött Merititesz is, ahogy a hercegnő váratlanul szájába szívta a csiklóját, és az ölében mozgó kéz szapora munkája hatására elborította az orgazmus, mire ő is tövig nyomta az ujját Nebet formás fenekébe, míg a másik ujja a hercegnő hüvelyébe fúródott.
- Áhhh…áhhh… - sóhajtozott egyre hangosabban Nebet, és a mindkét lyukában ütemesen mozgó ujjak hatására őt is magába kerítette az élvezet.
Egymás arcára szorították az ágyékukat, míg remegő testtel egyszerre éltek át egy-egy hatalmas orgazmust. Kéjesen nyögve mozogtak még egy kicsit egymáson, míg elborították őket a nedveik. Nebet még egy utolsó finom csókot lehelt Merititesz belső combjára, majd fáradtan ráhajtotta a fejét a nő lábára. A dajkáját ajka érintésére még így, az elélvezés után is elfutotta a libabőr, hálás mosollyal cirógatta végig a még mindig arca előtt lévő popsit.
- Gyere, Nebet, feküdj ide mellém. – óvatosan lesegítette magáról a lányt, és ahogy karnyújtásnyira voltak, rögtön ölelésben egyesültek.
De ebben most nem volt csillapíthatatlan vágy, csak lágy érintés, és hála. Kicsit eltávolodtak, hogy apró csókokkal boríthassák egymás arcát, és ajkait, hogy aztán nedveik összekeveredhessenek egymással. Nebet széles mosollyal nézett Merititeszre, kezével kinyúlva finoman letörölte a nedveket a nő szájáról, majd ujjait a szájába rakta. Látva dajkája csodálkozó arcát, ő csak még jobban mosolygott:
- Olyan finomak vagyunk, ne vesszen kárba…
- Haszontalan leány… - kuncogott fel Merititesz.
Gyengéden simogatták egymást, és ölelkeztek még sokáig, és Merititesz, mielőtt álomba merült volna, izgatottan gondolt a számtalan éjszakára, amit még egymás karjaiban töltenek majd ezek után.
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Szándékod szerint az erotika dominál, nincs is ezzel semmi gond: a szándékkal se, az erotikával se. Viszont az action leírása önmagában kevés, ezt biztosan érzed is, mert igyekszel párbeszéddel megtörni és színesíteni. Sokat számít, hogy tudnak beszélni a szereplőid, de attól még egy elnyújtott pornó marad.
Ki lehetne és kellene használnod a kor és a helyszín kínálta lehetőségeket - akkor is, ha úgy nehezebb írni -, és kicsit beavatni az olvasót a hőseid szexen túlmutató lelkivilágába, legalább némi jelzésekkel.
Így sem rossz, de sokat dobhatnál rajta!

bakos1022 ·
Tetszett :grinning:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: