Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A név

- Hé, haver, az a csaj téged bámul.
- Melyik?
- Az a kis szőke.
- Amelyik pont úgy fest, mint a fiatal Michelle Pfeiffer?
- Hja! Ide hívjam?
- Hagyd a francba.
- Hogy mi?
- Mondom, hagyd a francba.
- Ezer éve nem keféltél ilyen szépséggel, mégis azt mondod, hogy hagyjam a francba?
- Pont erről ugatok, bazd meg.
- ………… Buzi lettél?
- Nem lettem buzi, csak éppen a csajt úgy hívják, mint az anyámat.
- Úgy hívják, mint az anyádat?
- Úgy.
- Honnan veszed?
- Előbb mondta neki a barátnője, hogy „Hé, Mónika, nézd csak azt a faszit, aki baromira hasonlít a fiatal Marlon Brandora!”
- A fiatal Marlon Brandora?
- Hja! Észre se vetted, hogy kiköpött Don Corleone junior vagyok?
- És mi ez a dolog anyád nevével?
- Nem kefélek olyan nővel, akit úgy hívnak, mint az anyámat, a lányomat, a húgomat, a nagyanyáimat, meg… meg az apámat.
- Az apádat?
- Apám Sam. Sam, Samy, Samantha. Nem kefélek Samanthával.
- Óh, Jézus! Félek megkérdezni, hogy miért.
- Nem fogok olyan nőbe beleélvezni, akit úgy hívnak, mint az anyámat. Nem lenne emberhez méltó cselekedet.
- Emberhez méltó cselekedet?
- Az állatok csinálnak ilyet. Azok dugnak a saját kölkeikkel. A kibaszott szibériai tigrisek sem Johnny papa puskájától halnak ki, hanem a fertőzött vérvonaltól.
- De neked nem kell megdugnod az anyádat.
- Ha egy olyan nőt dugsz, akit úgy hívnak, mint az anyádat, akkor lényegében anyáddal kefélsz. Dolgozol a csajon, hangosan liheged a fülébe, hogy Óh, Mónika így, meg Óh, Mónika úgy, aztán egyszer csak azon kapod magad, hogy beugrott anyád képe. Ezután magyarázd ki, hogy miért konyult le a farkad. Nem jó ez így, bazd meg.
- Én apám nevét kaptam.
- Hát épp erről beszélek, bazd meg. Anyád egy perverz lotyó. Este megszoptatta a kis Tonyt, aztán fél órával később meg a nagy Tony szoptatta őt. És mindkét helyzetben ugyanazt gügyögte: „Jaj de ügyes a kis Tony”. Csak más hangsúllyal, szóval érted. Ha ez nem beteges, akkor nem tudom, mi az.
- Szerinted milyen név illene hozzám?
Hasonló történetek
3901
De ha tényleg szeret? Megvár. És megvárom. Megvárjuk egymást, addig a pillanatig, amíg elveszünk egymás tekintetében. És amikor, - mint mikor elalszunk, és ébredünk, hogy a kiesett álmok mikor is jöttek, - megcsókoljuk egymást. Az lesz a szerelem. Mikor csak odahajolok, és egy apró csókot pihegek az ajkaira. Mikor átkarolom, és kiráz a hideg, mikor megremeg a kezem. És nem érdekel, hogy izzad a tenyerem, hogy a hajam kócos, hogy őt is rázza a hideg...
4219
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
Hozzászólások
További hozzászólások »
sgtGiggsy ·
Durván kidolgozatlan, de nekem tetszett. Először is szükség lenne bevezetésre, valami igazi csattanóra, esetleg a párbeszéd központosítására... szóval sok hiányosság van benne, viszont a stílus szerintem nagyon jó. Olyan, mintha egy Tarantino, vagy korai Guy Ritchie filmből vett párbeszéd lenne. Totál az a kép ugrott be, ahogy Tarantino meséli, hogy a Like a Virgin miért szól egy ordas kurváról, vagy ahogy Tim Roth előadja a reptéri kutyás sztorit, esetleg Travolta, mikor a lábmasszírozás hátsó jelentéseit ecseteli.
Szóval a párbeszéd jó, de így csak lóg a levegőben. Értem én, hogy az előttem hozzászólóknak miért nem tetszik (ez a stílus kábé olyan a csajok többségének, mint nekünk a meleg-vámpíros filmek) és való igaz, hogy messze áll a tökéletestől, de látom a potenciált, csak helyezd történetbe a beszélgetést és jó is lesz ez (már ha a történetet sikerül jól eltalálni hozzá)

Marokfegyver ·
Pamflet, a műfaj összes jellemzőjével és betegségével - beleértve azt is, hogy nem feltétlenül érti meg mindenki.
Marketingkommunikációban véresen komolyan vallják, hogy a név szoros összefüggésben áll viselőjével. Ha megismersz egy Ricardót, akkor ismered az összes Ricardót, de ugyanez vonatkozik más nevekre is (azt mondják, minden Áfész könyvelőjét Marika néninek hívják), persze azért egyéb összefüggések is léteznek, de ebben az írásban a szerző a nevekkel kapcsolatos hitet vagy tévhitet emelte "beteges" szintre.
Kissé "pihent" humor, de tetszett.
Sinara ·
Jaaaa!
Akkor alaposan félreértettem a témát. :D
Azzal, amit írtál, maximálisan egyetértek. Sőt. Én pl. emiatt keresek inkább beceneveket a karaktereimnek, minthogy találjak nekik létező nevet.
Marokfegyver ·
Hiedelmek szerint a nevünk - s nem személyi szám vagy chipszám - alapján érkezik az áldás és átok, ezek pedig nagyban befolyásolják a sorsunkat.
Persze, nem hisz mindenki ebben, ezért tegyük félre a vallást! Az amerikaiak kutatásokkal igazolták, hogy határozott összefüggés mutatható ki a kapott név és viselője között (most eltekintve asztrológusok és számmisztikusok állításától), a név és a személyiség között. Ezzel magyarázták, hogy pl. amikor a házasság után egyik vagy mindkét fél neve változik - pedig ez nem keresztnév! -, változik a személyiség is. De nem kell mindent elhinni az amerikaiaknak sem!
Amikor egy csecsemőnek nevet választanak, akkor a szülőknek határozott elképzelésük van arról, milyen felnövő gyereket szeretnének, pl. azért legyen Ronaldinjo a neve (vagy helyettesítsd be mással), mert olyat szeretnénk, mint a "nagy" Ronaldinjo. A személyiség kialakulását támogatja a név, mert a gyerek szeme előtt lebeg a nagy példakép, de ha magától nem is alakulna ekképpen, segítenek a szülők: úgy fogják öltöztetni, beíratják edzésre... De ez tetszés szerint alkalmazható Esmeraldára is és sok-sok másra. Nemcsak hírességek vonatkozásában működik, hanem további példaként: "milyen jó lenne, ha a lányunk olyan lenne, mint a Sára nevű nagynéni, aki megfontolt, komoly, okos stb!" Ezért Sára lesz a csecsemő, és ha akarja, ha ne, úgy fogják nevelni, hogy tényleg hasonlítson az idős Sárára...
Tehát ha a vallásban sem hinnénk, az amerikai marketingkutatóknak még annyira sem, akkor is működik a név és a személyiség közötti kapcsolat, legalábbis a buzgó rokonság tesz róla!
Sinara ·
Hmmm!
Elfogadom, van benne ráció. De még így is túl meredeknek tartom kijelenteni, hogy ez minden esetben így van. Maradva a történet példájánál, persze, fura a pasinak, ha a csajt úgy hívják, mint az anyját, de a névazonosság miatt a kettő még nem lesz ugyanaz.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: