Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A nászéjszaka

1814 decembere
Darles- bitrok

Jack Darles örömébe fütyörészésbe kezdet, miközben hálószobája felé sietett. Megállt a szoba ajtajánál, hogy összeszedje magát, majd benyitott a helyiségbe.
A hálószoba közepén egy hatalmas baldachinos ágy állt, amelyen a függönyök és az ágynemű is vörös színben pompáztak.Az ágytól nem messze állt a kandalló, melyben még parázslot a tűz. A szobában csak a tűz fénye és néhány gyertya nyújtott némi fényt.
Jack figyelmét azonban valami egészen más kötöttö le. Az ágy melletti kisasztalnál olvasgató feleségét bámulta.A lány levendulaszínű hálóingje szinte eggyé olvadt a testtel, olyan volt, mint egy második bőr. Chloenak(Jack feleségének)gyönyörő, formás teste volt. Keblei kissé dússabbak voltak, az alkatához képest. A keskeny csipőt hosszú combok kisérték.
Jack gondolatait egy halk sikoly törte meg. Ahogy felnézett, a lány arcára, angyali profil tárult elé. Felesége göndör, vörös haja lágyan omlott le a vállára, amikor Chloe kivette a hajtűket a hajából. Kedvese smaradgzöld szemeivel őt fürkészte. Jack gyomra görcsbe rándult, amikor amaz megnedvesítette az ajkait.
- Ó, azok a csókolni való, rózsás ajkak!- gondolta a féfi magában.
Chloe becsukta a könyvét, majd fölállt és közelebb lépet férjéhez.

Jack idegei pattanásig feszültek a várakozástól. Ágyékát forróság öntötte el, a vágytól. Kedvese felé közeledett. Becsukta a szemét, de amikor már kinyitotta nem látta maga előtt a lányt. Ismét körülnézett a szobában.
Chloe az ágyon ülve a kandalló felett lógo hatalmas képet nézte, szemei megteltek könnyel.
Félt.
Félt az elkövetkezendő óráktól. Nem mert férje szemébe nézni, ujjperceit tördelni kezdte. Tudta mi fog történi. A férfi magáévá fogja tenni őt, és ettől retteget. Legjobb barátnője Lady Sanden minden egyes részlete elmesélt az első aktusról. Beszámolt arról is milyen durva volt a férje, és milyen fájdalmat kellet elviselnie.
Jack kedvesét figyelte. Nem akart pityergő nőt az ágyába vinni. Nem tudta miért telt meg felesége gyönyörü szemei könnyel. Talán megbántotta valamivel? Nem, az nem lehet. mindig kedves és udvarias volt Chloéval. Nem bírta elviselni, ha egy nő sírt. Egyszerűen nem tudott mit kezdeni velük. Anglia leghíresebb szeretője volt, tudta, hogy kell egy nőt a gyönyörök világába vezetni, anélkül, hogy maga is átélné. De ez egészen más volt. A szerető fejet hajtott a házasságnak, életét csak egyetlen egy nőnek szentelte.Felvette legmegnyerőbb mosolyát és Chloé elé térdelt.

A lány belenézett férje étcsokoládébarna szemeibe, amibe teljesen eltévedt. Azt mondják a szem a lélek tükre, de a férfi szemeiből semmit sem tudott kiolvasni, kivéve a nyers, ősi vágyat. Aztán, mintha a férj levette volna képzeletbeli álarcát és egy másik álarcot vett volna fel. Ellenállhatatlan mosoly jelent meg az arcán. A férfi megnyílt előtte. Szemei, olyanok voltak akár egy nyitott könyv, amelyből cgloé szeretetet, aggódást és kiváncsiságot olvasott ki, hogy miért könnyes a szeme.
Jack közelebb hajolt feleségéhez és forró csókot lehelt a homlokára.
- Miért szomorú, az angyalom, a nászéjszakánkon?- tört ki Jackből a kérdés.
Angyalom.
Nem kisasszony, hölgyem vagy Mylady, hanem angyalom. Talán ez a házasság alatt beleszeret a férfi?Chloe teljesen összezavarodott. Ezt az oldalát a férfinak még sosem látta. Mindig udvarias és kedves volt vele, túl udvarias. A lány egy beképzelt, sznob embernek tartotta. De most, hogy megnyílt előtte a férje egészen mást lett a helyzet. Letörölte a könnyeket az arcáról és összeszedte minden erejét az éjszakára. Meg kell adnia a férjének azt, amire vágyik, és maga is akarta, de nem merte elfogadni ezt a tényt.
- Chloe.- suttogta rekket hangon Jack.
- Uram, higgye el nincs semmmi bajom, csak...- ám a férj belevágott a mondatba.
- Chloe, egyedül vagyunk, elhagyhatnánk ezt a magánozást, nem?
Jack nem várta meg felesége válaszát, ajkai lecsaptak a rózsás ajkakra.
Chloe körül forgott a világ. Férje csókja olyan volt, mintha egy finom édességre bukkant volna. Közelebb húzzta magához a férfit és karjait Jack nyaka köré fonta.
A férfi addig csókolgatta a lány ajkait, míg azok szét nem nyíltak és szabad utat nem engedtek nyelvének. Csókjuk egyre szenvedélyesebbé vált. Chloe halk nyögései teljesen feltüzelte a testét. Míg saját nyögései, inkább hasonlítottak egy felbőszült hímre, aki párját keresi. Erős kezeivel átfogta felesége derekát és magához húzzta. Nyelvük már azonos ritmusra táncolt és testük is egybeolvadt. Jack elszakadt a kívánatos ajkaktól. Próbálta egyenletesen venni a levegőt, de nem sikerült. Épp úgy zihált, mint karjaiban tartott angyala. Homlokát felesége homlokához támasztotta és mélyen a szemébe nézett.
- Addig nem megyünk tovább, míg meg nem mondo mi bánt!- jelentette ki a férfi.
- Nem mondom el!- csattant föl Chloe.
- Nem?
- Nem.
- Akkor kénytelen vagyok kiszedni belőled!- azzal kezei feljebb csúsztak a gyönyörű testen és játékosan megcsiklandozta Chloét. A lányból kitört a nevetés és az ágy végébe menekült. Jack vette a lapot és üldözőbe vette feleségét. A férfi teste alatt besüppedt az ágy, amikor a lány fölé magasodott. Chloe csapdába esett, az ágy támlája és a férfi teste fogta körbe. Elővette a háta mögül és Jackre támadt. a párna célt tévesztet és a földre esett. A férfi magához húzta kedvesét és megcsókolta. Kezei mindenhol ott voltak. Az egyik keze a lány arcát simogatta, míg a másik formás tomporát masszírozta.

Chloe már nem emlékezett arra, hogy férje mikor döntötte a hátára, csak sodródott Jack csókjainak áradatával. A férfi keze már a mellét simogatta. Chloe elszakadt a meleg, követelőző ajkaktól és vadul gombolni kezdte a másik ingét. Amikor megpillantotta Jack felső testét, egy pillanatra a lélegzete is elakadt, azután előre hajolt és csókolgatni kezdte a domború izmokat. Ujjaival apró köröket rajzolt a férfi hasára, majd ezek a kecses, apró ujjak lejjebb vándoroltak és az erekciót kezdte el simogatni. Jack kuncogni kezdet és megfogta a kíváncsi kezeket.
- Ne kísérts! Hagyd, hogy felfedezzem tested minden egyes porcikáját!- suttogta rekett hangon, majd ismét megcsókolta, miközben a hálóinget hámozta le a kívánatos testről.
Chloe lehunyta a szemét. Nem ert férje szemébe nézni anyaszült mesztelenül. Érezte, amint Javk ujjai hasát cirógatják.
- Chloe, nézz rám! - parancsolt rá a férfi. A lány pedig teljesítette férje kérését és belenézett a meleg barna szempárba.
- Gyönyörű vagy!- lehelte ki a száján a szavakat Jack. Lehajolt felesége nyakához és csókolgatni kezdte, míg ujjai apró köröket rajzoltak a mellbimbók körül. Majd az ujjakat a férfi szája váltotta fel. Először nyelvével cirógatta a megkeményedett bimbókat felváltva, majd fogai közé csípte az egyik mellbimbót és finoman rágcsálni kezdte. Chloe halk sóhajjal jutalmazta a férfi csodálatos munkáját, majd beletúrt férje dús, barna hajába és átadta magát az élvezetnek.

Jack ajaki lejjebb vándoroltak, miközben kezei felesége ágaskodó mellbimbóit simogatták. Lehelete megperzselte a másik bőrét, csókjaitól a gyönyörü test minden izma megrándult. Lábfejével Chloé vádliját simogatta, majd hasára fektette a lányt. Apró csókokat lehelt felesége lapockájára, tarkójára végül a gerince mentén haladt lefelé, nyelvével többször is végigsimított Chloé formás fenekén, befejezésként a térdhajlatát halmozta el csókjaival, majd az egészet a lány testén fölfelé haladva is megismételte. Minden olyan lassan történt. Chloé behódolt az édes gyötrésnek. Érezte, amint teste az élvezetek tetőfokán vonaglik.
Jack visszafektette a hátára kedvesét és széttárta a hosszú, fehér combokat. Csókokkal borította el, felesége combjának belső felét és szája egy cél felé közeledett: a nő ágyékához.
- Ne, Jack, csak azt ne!- könyörgött Chloé.
A férfi ügyet sem vetett a lány könyörgésének. Nyelvével egyre inkább izgatni kezdte, a már megduzzadt csiklót. Ujjaival szétnyitotta a nedves kelyhecskét, míg nyelve az édes gyötrést folytatta.

Chloé teste vonaglott, a lány ide- oda dobálta, körmeit a férfi izmos vállába mélyesztette. Ajkait halk sikoly hagyta el, teste megfeszült, mint egy íj, amikor az orgazmus minden egyes porcikáját átjárta. Szemét lehunyta. Megesküdött volna rá, hogy egy pillanatra az eszméletét is elvesztette. Amikor kinyitotta a szemeit, a férfi már fölötte magasodott, fülébe bíztató szavakat suttogott, miközben egyre mélyebbre hatolt.
Betöltötte.
Kifeszítette.
És akkor...leszakadt Chloe szüzeségének virága.a lány testén eluralkodott a fájdalom, de az hamar el is szállt.
- Jól vagy?- kérdezte mély, öblös hangján Jack.
- Igen.- felelte Chloe.
- Akkor jó, mert még nem végeztünk ám!- Jack szája önkéntelenül mosolyra húzodott , felesége elkerekedett szemét látván.
A férfi mozgatni kezdte a csípőjét. A lány együtt hintázott Jackkel, aki megszaporázta lökéseit, így okozva egyre nagyobb élvezetet a mindkettőjüknek, miközben vadul csókolni kezdte feleségét.
- Gyorsabban.- sürgette Chloé.
A férj elegett tett a kérésnek. Először Chloé testét járta át at orgamus, majd Jack is követte őt. A férfi egy utolsó nagy lökéssel , még mélyebre hatolt és a lány méhébe temette ivarsejtjeit.
- Szeretlek.- lehelte ki a szavakt alíg halhatóan a férfi.
- Én is szeretlek, Jack.- vallta be a lány.
És mindkettek tudták, hogy ez a szeretet kölcsönös. Hiszen szívük, lekük és most már testük is eggyé olvadt.
Vége.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Loletta ·
Nekem is nagyon tetszett a történeted.
Amúgy, teljesen normális dolognak tartom, hogy 14 évesen ilyen témakör érdekel, én is így voltam ezzel.
Csak így tovább!

ayala ·
Tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: