Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A naptár

A nagy ház csendes volt, csak Jennifer és Nicole lépteinek zaja hallatszott a csempézett padlón. Amerre csak néztek, karácsonyi dekorációk borították a falakat. A hatalmas nappaliban csak egy tanártársukat találták egy nyolc láb magas karácsonyfa mellett ülve.

-Hello Cheryl! Nem láttad Claude-ot? - érdeklődött Jennifer.

Cheryl egy kis tükröt tartott a kezében és a sminkját illetve a frizuráját ellenőrizte. A tükörrel a
háta mögé intett és azt mondta:

-A teraszon van.

-Kösz! -felelte Jennifer.

Már járt korábban a házban, így tudta, hogy mire gondol Cheryl. Átkísérte Nicole-t az előtéren keresztül a tágas, üvegezett teraszhoz. Nicole először a luxusberendezés tanulmányozása miatt először észre sem vette, hogy mi folyik ott. Azután meglátta.

Egy középkorú férfi körözött egy kisebb medencével felérő fürdőkád körül kamerát tartva maga előtt. A kádban két nő ölelkezett és csókolózott. Csak félig látszottak ki a vízből.
Mindketten meztelenek voltak. A kád mellett két kis vörös bikini feküdt a földön. Nicole levegő után kapott, amikor közelebb ért és felismerte őket. Az egyik a város egyik általános iskolájának igazgatónője volt, a másik pedig egy másik iskolában dolgozó nővér. A kebleik egymásnak nyomódtak, miközben kezeik a víz felett és alatt is kalandoztak.

Jennifer elvigyorodott barátnője arckifejezését látva. Úgy látszott hogy Nicole képtelen levenni a szemét az egyre növekvő szenvedélynek magát átadó két nőről, miközben Claude folyamatosan rögzítette a jelenetet. Deborah -az igazgató- felnyögött, amikor partnere -Jan- keze
a combjai közé csúszott és duzzadt csiklóját kezdte simogatni.

-Hajolj hátra! - mondta Jan lágyan.

Deborah a lehető legkényelmesebben elhelyezkedett a kádban belül körbefutó ülőkén. Jan a teste fölé hajolt, arca közvetlenül a mellek fölött volt. Nicole ellenállhatatlan vágyat érzett a sürgős távozásra, tudván, hogy olyasmi szemtanúja lesz amire korábban még álmában sem
gondolt. De valami még erősebb és furcsa vágynak engedve maradt.

Jan ráérősen közeledett Deborah kebleihez. Kezeivel megemlte majd körbenyalogatta őket, végül ajkai közé vette az egyik bimbót. Deborah oldalra nyújtotta karjait és megtámaszkodott a medence korlátján. Jan popsija a víz felszíne fölé emelkedett, ahogy a nő kinyújtotta lábait
és a kád szemközti oldalának nyomta talpát. Claude össze-vissza mozgott, hogy különböző, jobbnál jobb szögekből vehesse az eseményeket.

-Jézusom! Ezt nem hiszem el! - suttogta Nicole.

-Nem rossz, ugye? Nem akarsz beugrani melléjük? - kérdezte Jennifer.

Nicole úgy nézett rá, mintha barátnője megőrült volna. Azután válasz nélkül visszafordult a kád felé. Amit látott, annak sokkolnia kellett volna, de nem így történt. Jan egyre lejjebb nyalakodott Deborah buja testén, Deborah pedig kötelességtudóan megemelte magát. Jan segítőkészen a popsija alá nyúlt és Deborah puncija Jan ajkai elé került.

Nicole-nak eszébe jutott amit Jennifer mesélt Claude-ról. “Mi baj lehet néhány ártatlan fotóból?” - kérdezte Jennifer. De ez, ami itt folyt, már nem néhány ártatlan kép elkészítése volt. Ez egy videó lesz, amin egy nő egy másikat nyal és még ki tudja mit fognak csinálni.
Deborah széttárta a combjait, hogy Jan zavartalanul hozzáférhessen. Amikor Jan ajkai közé vette a csiklót, Deborah hátrafeszült és hangosan felnyögött. Jan egyik keze Deborah melléhez emelkedett és az igazgatónő nyögései még hangosabbak lettek. Jan megszorította a mellbimbót és közben finoman a duzzadt csiklóra harapott. Deborah teste fékezhetetlenül
vonaglani kezdett.

-Istenem! Igen! Igen! - kiáltotta a nő.

Pár pillanattal később Deborah Jan fejét nyomva elélvezett. A gyönyör sikolyai töltötték be a teret, miközben a nő élvezte a partnere nyelvétől, ajkaitól és ujjaitól rátörő kéj hullámait.

****

Két héttel korábban:

-Mondd el még egyszer, hogy ki is ez a perverz! - kérte Nicole a legjobb barátnőjét.

-Nem perverz. Profi fotós. A neve Claude Arnault. - felelte Jennifer a nevet tökéletes francia akcentussal ejtve ki.

-Nos...nem fogok félmeztelenül pózolni egy ismeretlen fickó előtt. - mondta Nicole.

-Senki sem mondta, hogy félmeztelennek kell lenned. Karácsony környékén minden évben képeket készít bármelyik tanárról, akinek kedve van pózolnia előtte. A legjobbakat kiválasztja és egy naptárt készít belőlük ajándékként. Bármi lehet rajtad, amíg legalább egy ruhadarabod karácsonyi vörös színű. Jó móka lesz Nicki, hidd el! Biztosan van valaki, akit szeretnél elcsábítani.- próbálta győzködni barátnőjét Jennifer.

-Kétlem, hogy egy vörös garbó különösebben csábító lenne. De azt mondtad, hogy némelyik nő...szexi képet csináltat.

-Így van. Része a mókának. Vannak tanárok, akik bikiniben fotóztatják magukat. De semmi obszcén dolog nem volt. Eddig legalábbis.

-Ki fognak rúgni miatta. -aggodalmaskodott Nicole.

-Nem. A fickó hivatásos fotós és egyébként is mi baj lehet néhány ártatlan képből? Naaaa!

Nicole megrándult és azt mondta:

-Oh...rendben...de esküszöm, hogy...

-Tetszeni fog! – szakította félbe Jennifer és megölelte barátnőjét.

Mindketten kora harmincasok voltak és egy vidéki Ohio-i gimnáziumban tanítottak. A szőke, gyönyörű Jennifer házas volt, a hasonlóan csinos barna Nicole pedig egyedülálló. Nem mintha nem lett volna kérője, de Nicole gondosan ki akarta választani az időt és a partnert.

Még mindig aggódott a lehetséges következmények miatt. Jennifer ugyan égre-földre esküdözött, hogy semmi pornográf nincs a dologban, de Nicole azon töprengett, hogy a pasas ugyan mi másért csinálná? Gyanakodott, de Jennifer mégiscsak hét éve volt a legjobb barátnője.

Jennifer természetesen gondoskodott arról, hogy a fotózás hol, mikor és hogyan történjen. Egy ismerősük házában kerül majd rá sor. Az illető nem lesz itthon a hétvégén és örült, hogy valaki ügyel a házra, feltéve, hogy nem változtatja szemétdombbá.

-Mi lesz rajtad? - kérdezte Nicole Jennifer-től egy nappal a fotózás előtt.

-Két elképzelésem van. Az egyik egy újonnan vett kis top farmerrel, a másik pedig...egy kicsit merészebb.

-Én arra gondoltam, hogy egy nagyon nagy futballmez lesz rajtam...nadrág nélkül.

-Jen!

-Oh, ne légy már ilyen prűd! Hányszor van ilyen lehetőségünk? Én élvezni akarom. Ha akarsz, felőlem te síruhában is lehetsz.

-Nem is rossz ötlet. Lehetnék Miss December. - mondta nevetve Nicole.

****

Most pedig itt állt és nézte az eddig elképzelhetetlen látványt maga előtt. Jennifer megérintette barátnője karját és jelezte, hogy menjenek vissza az üres házba. Mögöttük hallatszott, ahogy Deborah hasonló kezelésben kezdi részesíteni Jan-t, mint amiben neki része volt.

-Jézusom Jen, ezt el sem hiszem! - mondta Nicole halkan.

-OK. Úgy látszik néha kicsit elfajulnak a dolgok. -ismerte be Jennifer, majd folytatta:

-De ez a saját döntésük volt. Néha a nők szeretnének videót készíttetni a férjüknek, bartátjuknak vagy csak maguknak.

Nicole pár másodpercig hagyta, hogy ülepedjen benne a dolog, majd azt mondta:

-Nem haragszol, ha én csak néhány fotóba megyek bele a naptár számára?

-Miért haragudnék? Tetszik az öltözeted. Nagyszerű leszel.

Nicole egy kardigánt választott, ami normál esetben egy pólóért kiáltott, hogy alá vegyék, de a naptár szellemének megfelelően Nicole nem vett alá semmit. Lejjebb szűk farmernadrág emelte ki a nő vonalait.
Jennifer egy új vörös topban és farmerben volt és többet mutatott a kebleiből, mint eddig valaha is. “Tényleg csinos” - ismerte el magában Nicole és ez nem segített kisebbségi érzésén.

-Jobb ha visszamegyünk a nappaliba. Lassan mi jövünk. - mondta Jennifer.

Öt perccel később Claude megjelent és magával vitte Cheryl-t. Nicole gyomra görcsbe rándult, tudva, hogy ő és Jennifer fog következni. Jennifer próbált társalogni, hogy megnyugtassa ideges barátnőjét, de érezte, hogy nem nagy sikerrel.

-Kinek adod majd a képeidet? - kérdezte Jennifer.

-Valószínűleg elégetem őket.

Jennifer felnevetett és azt mondta:

-Ugyan már! Egy csomó férfi szívesen megnézné őket. Lefogadom, hogy Tom Lemmon még fizetne is értük.

Az utalás egyik legkitartóbb rajongójára csak egy rövid kuncogást váltott ki Nicole-ból. Egy darabig elhallgattak és a korábban látottakon járt az agyuk. Nehéz volt beismerniük, de valami megfogta őket Deborah és Jan látványában. Kényelmetlen volt nézni őket, de csak a
kezdeti sokk miatt. Most viszont, a nappaliban ülve visszagondolva, nem tudták kiverni a képet a fejükből: a meztelen nők, a víz, a szeretkezés hangjai...

Fél óra is eltelt, mire Claude újra megjelent. Nicole nem volt benne biztos, hogy idegessége miatt nem csuklanak-e össze lábai. Miközben sétáltak, a férfi megkérdezte:

-Hol szeretnétek pózolni? Együtt akarjátok?

-Mit szólnál a hálószobához? Abban vannak a legszebb bútorok. És nem! Nem együtt akarjuk.

Claude felnevetett és azt mondta:

-C’est bien dommage. De a szoba választása kitűnő.

A hálószoba látványától Nicole megmerevedett és csak bámult. A hatalmas ágy csak egy eleme volt a grandiózus berendezésnek. Az ágy mellett mindkét oldalon díszes éjjeli szekrénykék álltak egy-egy cserepes pálma kíséretében. Az egyik fal mentén egy kora amerikai stílusú kanapé terült el. A másik falat egy kandalló uralta két oldalán magas támlás
karosszékkel. A festmények láthatóan drágák voltak és tökéletesen illeszkedtek a szobához. Az egész helység kényelmet és “régi vagyon” érzetét árasztotta magából.

-Ez igen..- mondta Nicole.

-Mondtam hogy ez a ház legjobb szobája. Ha itt sem tudsz pózolni, akkor sehol.

Jennifer szavai emlékeztették Nicole-t, hogy miért is vannak itt és ettől visszatért az idegessége. Szerencsére Claude kézbe vette az irányítást.

-Szóval ki lesz az első? - kérdezte.

Nicole Jennifer-re pillantott, aki azt mondta:

-Azt hiszem, jobb ha minél hamarabb túlesel rajta Nicki. Kezdd te!

Nicole leghőbb vágya volt, hogy túl legyen az egészen.

-Rendben - sóhajtotta.

-Ez lesz rajtad? - kérdezte Claude.

-Van valami baj vele?

-Nem, dehogy is...csak...tudod...néhány nő...egy kicsit kevesebbe szeret lenni. Ha érted mire gondolok.

-Nem, ez így nekem jó lesz - mondta Nicole zavartan mosolyogva.

-Ennek a széknek a vonalai kiemelik majd a te íveidet. Dőlj az egyik oldalra és nyújtsd ki a kezeidet és a lábaidat! - instruálta Claude a nőt az egyik székre mutatva.

Egy perccel később Claude beigazította Nicole-t a javasolt pózba. Az egyik irányba hajlás miatt Nicole kardigánja eltávolodott az egyik keblétől, miközben lazán lógott a másikon. A nő kitárulkozva érezte magát, de egy kicsit izgatta is a dolog. Az amatőr modellé válás
koncepciója egy kicsit csökkentette a félelmét.

-Kinek készülnek a képek? Segít, ha tudom. - érdeklődött Claude.

-Oh...csak a naptárba lesznek. - felelte Nicole.

-A férfiak elégedettek lesznek - mondta mosolyogva Claude és elkészítette az első fotót.

Claude mesterien volt képes megérezni “modelljei” komfortérzetét. Nicole láthatóan kissé kényelmetlenül érezte magát, ezért a férfi úgy döntött, hogy lassan fog haladni a csinos tanárnővel a kívánt cél felé. Nicole talán tényleg csak a naptárra gondolt, de Claude sokkal nagyobb értéket látott benne. De az nyilvánvaló volt, hogy minden képességére szükség
lesz, hogy meggyőzze.

Nicole hamarosan a lábait a szék karfáján átvetve ült. A kardigánja felhúzódott és egy-két hüvelyknyit látni engedett csupasz hasából. Nicole küzdött a sürgető érzés ellen, hogy le- és összehúzza magán a ruhadarabot.

-Légy gyengéd a székkel! Öleld a testeddel! - mondta Claude.

Jennifer vigyorogva nézte, ahogy barátnője nyűgösen próbál megfelelni a fotós javaslatának. Ismerte Claude-ot és tudta, hogy merre akarja Nicole-t vinni. Felkészült rá, hogy talán segítenie kell majd neki.

-Menjünk a kandallóhoz! -mondta Claude pár perccel később.

Nicole örült, hogy a székkel ölelkezése véget ért, de eddig valami megnyugtató volt abban, hogy egy tárgy megosztja a figyelmet a testével. Amikor Claude az oldalára fektette az öreg kandalló előtt, valahogy egyedül érezte magát. A férfi nagyjából egy tucat képet készített
kézenfekvő pozíciókban és Nicole kezdte magát újra biztonságban érezni. Azután Claude ravasz vigyorral megszólalt:

-Talán most jöhetne az ágy.

-Talán nem - felelte Nicole azonnal.

Jennifer érezte, hogy eljött közbelépésének ideje. Nicole háta mögé sétált és a barátnője füléhez hajolva azt suttogta:

-Azt hiszem Tom Lemmon szeretné, hogy az ágyon pózolj!

-Ez nem kétséges, de várni fog. - jött a válasz.

Jennifer Nicole derekára tette kezeit. Deborah és Jan jelenete, illetve Nicole fotózása után nem is kicsit fel volt izgulva. Nicole meleg testének érzete pedig nem csökkentette az érzést.

-Csak egyszer! Segítek, ha akarod! -mondta Jennifer lágyan.

Kezei előre és felfelé csúsztak Nicole testén és éppen csak a mellek alatt megálltak. Olyan közel voltak egymáshoz, hogy testük összeért. Jennifer egy kicsit jobban magához szorította barátnőjét.

-Jen...ne csináld... - kérte Nicole erőtlenül tiltakozva.

Jennifer jobb keze elérte Nicole mellét, amit alig takart a kardigán. Claude szótlanul figyelt és várta hogy hová fejlődik a dolog. Amikor Jennifer az ujjaival megérezte társnője keblét, ellenállhatatlan vágy fogta el az iránt, hogy megcsókolja Nicole-t. Megfogta a mellet és finom
puszit nyomott Nicole fülére.

-Ne... - sóhajtott Nicole.

Egyiküknek sem volt leszbikus tapasztalata és nem is voltak ilyen vágyaik. Egyikük sem gondolt arra, hogy a fotózás valami mássá változik, bár Jennifer felkészültebb volt a dologra mint Nicole. Ezért azután ő volt az, aki azon vette észre magát, hogy Nicole mellbimbóját
simogatja, miközben ágyékát a barátnője hátsójának szorítja.

-Szeretnélek nézni, ahogy pózolsz. - mondta Jennifer.

-Nem fogom egyedül csinálni - mondta Nicole levegőhöz jutva.

-Mondtam, hogy segítek.

-Nem igazán segít amit most csinálsz - nyögte Nicole.

Jennifer megszorította a mellbimbót és hallotta ahogy Nicole levegő után kap. Claude-ra nézett és bólintott. A férfi felemelte a fényképezőgépet és nekilátott a képek készítésének.
Nicole szeme csukva volt és agyában túl sok gondolat száguldozott. Jennifer a kézfejével félretolta a kardigánt. Előbukkant a mellbimbó és Jennifer hagyta, hogy Claude pár képet készítsen róla. Azután folytatta a lágy kebel simogatását. A másik keze hamarosan Nicole másik mellét is szabaddá tette. A ruhadarab lecsúszott Nicole vállairól.

A sokk, amit Deborah és Jan látványától érzett sehol nem volt ahhoz, amit most Nicole átélt. A szíve Jennifer minden érintésére egyre hevesebben vert. Nem is emlékezett rá, hogy valaha ilyet érezett volna, miközben férfival szeretkezett. Jennifer lejjebb tolta a kardigánt
barátnője karjain.

-Mit csinálsz Jen? - kérdezte Nicole.

-Művészi próbálok lenni.

-Ezeket a képeket senki nem láthatja! Megértetted?

-Tökéletesen kielégít, ha a magángyűjteményünkben tudhatom őket. Most pedig hallgass!

Jennifer a tenyerével lenyomta Nicole kebleit és ujjaival a mellbimbókat húzkodta, amíg Nicole szinte fel nem sikított az élvezettől. Ezután teljesen levette társáról a kardigánt. Nicole nem ellenkezett.

-Gyönyörű vagy! - mondta Jennifer, miközben barátnője nyakát csókolgatta.

Claude ide-oda mozogva némán végezte a munkáját. Nem volt szükség több instrukcióra. A hölgyek tudták, mit kell tenniük.

Jennifer-nek fogalma sem volt, hogy Nicole meddig engedi keblei markolászását és azt sem tudta, hogy ő maga meddig szeretné folytatni. Ami történt, mindkettőjük számára új volt. Az ösztönök vezették őket, nem a korábbi tapasztalatok. Nicole félrefordította a fejét és
megkérdezte Jennifer-t:

-Miért csak én vagyok levetkőzve?

Jennifer megértette az invitálást. “Pokolba a hosszú mezzel és a nadrág nélküliséggel. Máshogy fog történni.” -gondolta, majd megkérdezte:

-Én csináljam, vagy...te szeretnéd?

-Hadd csináljam én! - mondta Nicole és megfordult.

A tekintetük találkozott és az izgatottságukat egyikük sem tagadhatta le. Jennifer a karjait leengedve várt. Nicole megfogta a top-ja alját és elkezdte felfelé húzni. A szeme Jennifer mellére tapadt, amikor az láthatóvá vált. Jennifer felemelte a karjait, Nicole pedig lehúzta róla
a top-ot és félredobta. A következő pillanat mindkettőjük életében a leghosszabb volt. Pár centire álltak egymástól meztelen felsőtesttel.

Néhány másodperc múlva kezeik egyszerre mozdultak meg. Felnevettek az egyidejűség láttán, majd kezeiket nagyon-nagyon lassan a másik melléhez emelték. Úgy érintették meg egymást, mintha attól tartanának, hogy kárt
okoznak a másikban. Ujjhegyek siklottak a merev mellbimbókon. Amikor a kezdeti felfedezés véget ért, közelebb húzódtak egymáshoz. Lehetetlen volt megmondani, hogy melyikük kezdeményezte a csókot. Claude számára úgy tűnt, hogy közös döntés volt. A férfi egymás után készítette a képeket az ajkak kíváncsi találkozásáról.

A nyelvek összefonódtak és a karok szorosan ölelték a testeket. A mellek a maguk sajátos csókjában találkoztak, a kezek pedig a még fedett részeket kezdték felderíteni. Több évnyi barátság és talán fel nem ismert vonzalom teljesedett ki az ölelésükben. Nicole húzódott vissza először annyira, hogy megszakítsa a csókot.

-Istenem Jennifer...sajnálom! - mondta.

-Ne tedd! Csodálatos volt. És többet szeretnék. -suttogta Jennifer, majd az ágyra nézve megkérdezte:

-Lefekszünk?

Nicole tisztában volt a beleegyezésének következményeivel. Az afférjuk folytatódik és valószínűleg tovább fejlődik. Az agya azt mondta, hogy “Ne!”, de a teste “Igen!”-t kiáltott. És ez lett a válasz, amit Jennifer megkapott.

Kéz a kézben az ágyhoz sétáltak. A pazar ágyneműre rogyva folytatták az ölelkezést és csókolózást. A lábaik összekulcsolódtak és egymás iránti vágyuknak most már nem volt korlátja. Claude pulzusa gyorsult és a fényképezőgépe zárjának kattanásai szinte folyamatos zúgássá váltak. A nők ide-oda hemperegtek, pozíciót váltottak, de soha nem engedték el
egymást. Végül Jennifer került felülre.

Szerelmes tekintettel nézett le Nicole-ra. Először arra gondolt, hogy engedélyt kér a folytatásra, de végül nem akart lehetőséget adni barátnőjének a visszautasításra. Csókolgatni kezdte Nicole nyakát és lassan elindult lefelé. Előbb az állával érezte meg Nicole keblének fel-le mozgását, majd az ajkai ízlelgették Nicole bal mellének lágy bőrét. Jennifer megállt, de nem nézett fel. A sötétvörös mellbimbó már a szája előtt volt. Előbb az ajkai értek hozzá, majd a nyelve. Egy pillanattal később már a szájában is volt.

A nők egyszerre nyögtek fel. Jennifer egyik kebelről a másikra váltott. Ez ment percekig.
Más körülmények közt Jennifer ekkor könyörögni kezdett volna a férfinak, akivel lett volna, hogy dugja meg, de most Jen-nel volt, a legjobb barátnőjével. Hogyan kérhet ilyesmit a barátnőjétől? A problémát Jennifer oldotta meg. Ahogy korábban Jan tette Deborah-val a
kádban, csókok sorozatával folytatta útját lefelé Nicole testén a farmer derekáig. Egy könnyed ujjmozdulat és a gomb már nyitva is volt. Azután Jennifer lehúzta a zipzárt.
Elmosolyodott, amikor meglátta az élénkvörös bugyit. Felnézett Nicole-ra, aki őt bámulta a mellei felett. Jennifer tekintetében tisztán látszott a “tovább vagy sem” kérdés. Nicole bólintott és Jennifer lehúzta a nadrágot barátnője csípőjéről. Nicole megemelte, majd
leengedte a hátsóját, hogy a nadrág teljesen lekerülhessen róla. Jennifer lehúzta a bugyit is és mindkét ruhadarabot a padlóra dobta.

Claude az elmúlt 24 órában több nőt is látott. Némelyiket felöltözve, némelyiket meztelenül. Volt aki egyedül volt, volt aki társsal. De Jennifer és Nicole volt a leglenyűgözőbb párosa. A szépségük és ártatlanságuk miatt pénisze kőkeményre merevedett. Örült, hogy a nők
egymással foglalkoznak és nem figyelnek rá. Jennifer újra Nicole fölé kezdett helyezkedni, de megállt, amikor Nicole azt mondta:

-Hé! Ez nem fair. Le azzal a nadrággal!

Amikor teljesítette a felszólítást, Nicole karjaiba vetette magát. A tapintások és csókok hevessége minden eddigi határon túlment. Nyilvánvaló volt, hogy nem fognak felkelni az ágyból szeretkezés nélkül. Mivel erről szavak nélkül is döntöttek, már csak a mód volt kérdéses.

-Jen, szeretném ha kielégíthetnélek! Magam sem hiszem, hogy ezt mondom, de szeretném, ha a nyelvemen élveznél el! - mondta Nicole szinte könnyek közt.

-Te vagy az első. Ez az egész az én ötletem volt, úgyhogy megérdemled. Csak hagyd, hogy megtegyem, OK?

-Nem lehetne….nem csinálhatnánk ...egyszerre? - kérdezte Nicole szégyenlősen.

Jennifer elmosolyodott és azt mondta:

-Megpróbálhatjuk.

Egy kicsit még szopogatta Nicole mellét, majd barátnője borotvált punciját kezdte nézni. Csak a csikló felett volt meghagyva egy keskeny szőrcsík. Jennifer nagyon szerette volna megízlelni a fényben csillogó puncinedvet. Pár pillanattal később már 69-es pózba fordulva
volt barátnője felett. A szájuk mohón vágyott a készen álló puncik ízére. Egy kis helyezkedés és eljött a pillanat. Nicole átkarolta barátnője lábait és nyelvével addig nyúlt fel, amíg meg
nem érezte Jennifer puncijának édes melegségét. Jennifer lehajtotta a fejét és hasonlóan tett Nicole-lal. Egy pillanatig teljesen elvesztek annak kéjes érzésében, hogy valaki nyalja őket és közben egy másik nő ízét érzik.

Claude azt sem tudta, hova álljon. Az ágy mindhárom szabad oldalát bejárta. Először Jenniferre koncentrált, majd Nicole-ra, azután mindkettőjükre egyszerre. Úgy gondolta, hogy még akkor is megéri, ha csak ő és a nők fogják látni a képeket. Legszívesebben a szeretkezés hangjait is felvette volna, de ezzel várnia kellett egy esetleges másik alkalomra.

A nyelvek egy-két perc alatt megtalálták az utat a nedvektől csöpögő nyílásokba. Mindkét nő arra gondolt, hogy ilyen érzést pénisz még sohasem okozott nekik. A lágy nyelvek döfködéseit egyik merev hímtag sem tudná pótolni. Kétségbeesetten igyekeztek partnerükre koncentrálni, de mindketten érezték hogy saját orgazmusuk gyorsan közeledik.
Nicole legszívesebben felkiáltott volna, hogy mindjárt elélvez, de nem merte ajkait levenni Jennifer puncijáról és csiklójáról. Vadul nyalt és hasonlót kapott vissza, amikor a teste megfeszült. Jennifer megérezte ezt és azonnal tudta, mi történik. Az ajkával szorosan
barátnője csiklójára tapadt. Nicole felkiáltott és élvezni kezdett. Jennifer mélyen Nicole puncijába nyomta a nyelvét, miközben barátnője vonaglott alatta. Érezte hogy Nicole kezei szorosabban fogják a combjait és Nicole a puncijára nyomja a száját, hogy elfojtsa kéjes sikolyait. Ekkor ő sem bírta tovább és megadta magát orgazmusának. Együtt vonaglottak az ágyon, majd végül összegabalyodott karok és lábak kupacaként feküdtek egymáson kimerülve.

Deborah és Jan bikini alsóban, törölközővel a nyakukban a hallban jártak, amikor úgy tűnt nekik, hogy hangokat hallanak. Jan intett, hogy menjenek közelebb. Mezítláb a vastag szőnyegen olyan csendesen mozogtak, mintha macskák lettek volna. Először Deborah kukkantott be a hálószoba ajtaján. Jan csatlakozott hozzá, amikor bent a hangok erősebbek
lettek. Együtt nézték, ahogy Jennifer leveszi Nicole nadrágját és bugyiját. Azonnal felismerték a nőket, akiket a kádnál láttak. Jennifer-en ugyan még rajta volt a nadrágja, de a gyönyörű testek látványa már így is ígéretes volt.

Deborah gyorsan Jan mögé került és félrehúzta az annak nyakában lógó törölközőt. Megfogta és simogatni kezdte a nővér melleit.
Jan igyekezett elfojtani nyögéseit, hogy ne zavarja meg a szobában történő eseményt. Amikor Deborah elégedettségére Jan mellbimbói megmerevedtek, a nő lecsúsztatta a kezeit. Benyúlt társa fürdőruhájába. Azonnal megtalálta a nyílást amit keresett és az egyik ujját Jan
puncijába nyomta. A nővér levegő után kapott és hüvelye összeszorult a kutató ujj körül. Az ágyon zajló jelenetet nézték, miközben Deborah egyre gyorsabban ujjazta Jan-t. Amikor Jennifer és Nicole elkezdték a 69-es játékukat, Jan érezte, hogy el fog élvezni. Szerette
volna végignézni az egészet, de Deborah ujjainak hatására a teste cserben hagyta. Oldalra húzódott az ajtótól, hogy a falnak támaszkodhasson. Deborah még intenzívebben kezdett
törekedni arra, hogy Jan-t a csúcsra juttassa.

-Istenem! Elélvezek! -suttogta Jan.

Deborah a szerelméhez nyomta magát, amikor annak orgazmusa elkezdődött. Az ujját olyan mélyre nyomta amennyire csak tudta, Jan pedig hátrafelé lökte a csípőjét, még többet befogadni igyekezve. Elég zaj volt a szobában ahhoz, hogy elnyomja a folyosói nyögéseket.
Végül Jan a falnak lapulva zihált, Deborah pedig punciját keményen nyomta Jan formás hátsójához. Claude csöppet sem volt meglepődve, amikor a hálószobából kilépve meglátta őket. Mindentudó mosollyal csak annyit mondott nekik:

-Vár a következő ügyfelem. Kellemes karácsonyt!
Hozzászólások
További hozzászólások »
tlalax ·
, , , 1300 oldalnyi erotikus horrortörténet egyetlen PDF-ben: https://yadi.sk/i/UJWG9XRh1P_w7w

doorstop ·
Nem túl komplikált, de jó.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: