Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A nagynénivel

14 éves koromba kezdödött velem ez az egész , mikor is a nagybátyám elhunyt. Nagynénim az unokanővéremmel kettesben éltek egy négyszobás házban. Mivel nekik nagy volt a ház és a tetőteret nem használták megkértek nem-e költöznék oda mert apámékkal mindig balhéztem és igy nyugiban lehetnék. Igent mondtam a kérdésre. Barátnőm nem volt még anno. Velük laktam a nagynénim szőke tarkoig érő hajú szexi 40 éves nő volt. Éveken keresztül vertem rá a farkam , leselkedtem utánna mikor zuhanyzott. Minden vágyam volt hogy ő vegye el a szűzességem.19 voltam amikor egy nyári este kettesben voltunk otthon mert unokatesom éjszakás volt. Megvacsoráztunk és nénim mondta ő elmegy vesz egy frissítő zuhanyt . Ahogy ezt kimondta állt is a cerka. A fürdő ajtót nem lehetet bezárni csak becsukni igy óvatosan betudtam nyitni. Pont a piros csipkés tangáját tolta lefele. Elővettem a farkam és elkezdtem verni de véletlenül megkoppintottam a kezemmel az ajtót. Ő megfordult teljes meztelenül és csak kérdezte tetszik a látvány? Igen feleltem.


Kérdezte még nem voltam nővel igaz?


Nem még nem. De jó lenne.


Erre ő: Mi lenne ha letusolnánk együt?


Én: Tényleg? Nem viccelsz?


Ő: Na gyere nefélj , tudom hogy mindig nézel mikor zuhanyzom.


Nem kellett kétszer mondani bementem ledobtam a ruhám és beálltam mellé a zuhanyzóba. Tetszik a farkad megmozgathatom? Bátortalanul bologattam hogy igen. Megfogta és elkezdte simogatni. Én csak álltam, megfogta a kezem és a puncijához tette mondta simogassam csak. Természetes volt és nagyon izgató. Nem bírtam sokáig elélveztem a kezébe. Mosolygott mondta semmi baj. Megmosdattuk egymást majd megtörölköztünk.


Gyere be szobámba mondta. Bementünk megkérdezte , mit szólnál ha elvenném a szűzességed? Bologattam hogy igen. Elkezdett szopni. Megkérdezte szeretném e nyalogatni a punciját mert azt nagyon szereti. Mondtam igen gyere. Nagyon finom volt hiába volt szőrős . Egy kisidő múlva leszállt rólam és a szekrényből elővett egy origi csomag ovszert , kibontotta majd egyet felhuzott a farkamra. Mondta most beleülök és meglovagollak.Gyere kivánlak! Olyan jól mozgott fel-le pinája meleg volt és nedves.Majd leszállt és mondta dugjam meg kutyapózban. Mellém térdelt négykézláb. Bedugtam neki a nyelvem mert érezni akartam a nedvét.Nyaltam élvezte. Aztán nem bírta mondta: rakdd be a farkad érezni akarom. Beraktam az elején lassan mozogtam ő meg közbe izgatta a csiklóját én meg markolásztam a mellét. Majd begyorsitottam és mondam neki elfogok menni erre ő myugodtan gumi van rajtad. Majd érezte lüktető farkam ahogy bele spricceltem. Kihúztam a farkam belőle ő elfeküdt hátra és mondta újjaz meg gyorsan mert mindjárt a csúcson leszek. Bedugtam az ujjam és mozgattam gyorsan ő meg a csiklóját izgatta. Hangos élvezet mellett spriccelt nagyot. Utánna megdicsért hogy jó voltam és együt aludtunk. Azóta is ha meglátogatóm szexelünk egy hatalmasat.
Hozzászólások
További hozzászólások »
misi65 ·
Nekem se megy jobban de ez attol is gyengéb

gyuri0926 ·
Hát ez nagyon gyenge , de legalább nem leszbi , vagy homokos
TakácsLiza ·
Miért? Van valami gondod a homoszexualitással?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: