Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A nagy összeesküvés kicsi rabszolgájának története

Szegény Radnóti még nem tudta, oly korban élt ő, mikor az ember még csak aljas volt. De milyenben én?

A pszichológia vizsgám után, a nekem segítő lánnyal hálásan végigbasztam egy éjszakát. Másnap, olyan délután ötkor ébredeztem, a haverok hívtak. Tényleg semmi másra nem vágytam, mint punci nélküli alkoholmámorra velük, akikkel végre nyugtom lehet. Lazulni!
De akárhová mehetsz ebben a rohadt világban, a csajok mindenhol ott vannak. Szeretnék egy olyan klubbot, mint az angoloké volt hajdanán, pinás oda be nem tehette a lábát.
Nem tudom mi a frász ütött a világba, mintha minden picsa csak kefélni akarna egyfolytában. Ennyi kielégületlen ribancot még nem hordott a Föld a hátán. Ez nyomasztó. Mert több nap, mint kolbász.
A luvnya is ébredezett, kulcsolta a lábait rám, kis keze matatott a paplan alatt. Letoltam, rugdostam az alkatrészeit. Kitártam az ablakot, a szexuális aktusok bűze párolgott kifele, a mínusz tizenöt befele. A csaj le is jegelődött. Összekapkodtam a cuccaimat és mentem tisztálkodni a jégveremből. Elvégre a haverokkal megyek randizni, tisztának illik lennem. Bemocskolt az örök bűn, a NŐ!

Na szal, mindenkinek kell a megtisztulás, este tizenegyre merev részegen el is értem a katarzist. Boldogan hánytam tele a ötcsillagos toalettet.

Végre! Önmagam lehetek!

Copfos diáklány öltözetű luktündér tartja a törülközőt, és felajánlja, hogy fogkrémes szájjal tisztára nyalja az enyémet. Már hozzászoktam, ahogy a csövest az aluljáróban hessegetem el, olyan profin fordítok hátat neki.
Erre mi vár rám? A brigádra telepedett egy női szárny. Létszámukat tekintve legalább nem foci, csak kézilabdacsapat. Zozó, a legjobb barátom, a tejtestvérem, farkasrokonom a Maugliból, széttárja a karját. – Ez van. – A nővére is pont itt mulat és a barátnőjét elhagyta a férje. Ha elküldi nincs több menedék a tesó mögé bújva, mikor partnerzűre akad.
Szerencsés manus a fér, biztos talált valami jó helyet a híd alatt és innentől kezdve nyugodtan alhat, a nő pedig nyilván vigaszt keres a nagy pesti éjszakában.
Anita a gyönyörök tündére, a felszolgálók és magukat is kínálók csipet sója, kérdezi sejtelmesen, kívánok- e még valamit?
Anita, ó, Anita, hányszor tömtem tele a bár öltözőjében, még gimis koromban… Azóta havonta egyszer ledolgozom a lukában az elmaradt jattokat. Bár gyanítom Zozót is lehúzza, de remek piákat hoz, a fene bánja. Nagy úr a nosztalgia!
Tűnődöm, alkoholmérgezés, vagy józanodás és kényszerélvezés?
- Hozz egy kávét. – nyögöm. Az asztal alatt a házasságában megözvegyült asszony egyik barátnője tapogatja a gatyámban jobbra félrehúzódó faszom. Tekintettel Zozóra, politikai botrány lesz belőle, ha nem hagyom. Ismerem a nővérét, és tudom, annál nagyobb tragédia nem történhet veletek Testvérek, ha egy nő bosszút forral, mert akarta, és te nem basztad meg. Ez a lényeg, amiről beszélek!

Lököttyúk:
Francokat, kicsim. Az a nagy helyzet, hogy éhes disznó, makkal álmodik. Tény, hogy a csökkent libidó kivált némi feszültséget női körökben, de ennek oka az, hogy a hímnem sokat ül a farkán és besűrűsödik a vére, ezáltal csökken a teljesítménye. Különben se hajazz mások itt jól megérdemelt oldaldisznaja dicsőségére!

Rollscroll:
Már megint rátiportál a lényegre, tündérek, tündére. De azért folytatom, mert kurva bátor vagyok.
Tehát a pincérnő szobára csábít, a férjehagyott boszorkány pedig az alig öt órája szabadságon lévő pöcölőmre pályázik. Mindezek tetejébe hív a harmadik, akit az ágyban hagytam, hogy ki nem mászik onnan, vár rám hűségesen. Vigyázzak ám magamra! Ezt minden kapcsolatban élő férfiember hallotta már, és pontosan tudja, naiv, ha azt hiszi a keze-lába épségéért aggódnak.
Kérdem én, van kiút? Hazamenni a foglalt ágyhoz, vagy a lokál hátuljába, éhes, félig férjes nő lakására, a haverokhoz, akikre fejenként két picsa legalább jut? Már az anyám is ÚGY nézett rám a múltkor, nővérem, húgom is, sőt a lököttyúk is!

Lököttyúk:
Ó, köszi, én mindig úgy nézek. Perszehogy nem fogadtam senkinek szüzességet. Neked sem. De szeretem a logikai fejtörőket, én a helyedben tovább innék, aztán a detoxban békésen hemperegnék. Remek kiút! Rajta!

Rollscroll:

Látszik, hogy nő vagy, látszik, hogy azt hiszed voltál már részeg, sőt az is látszik azt hiszed voltál már férfi is! Elárulok egy titkot, mikor már hánytál, a folyamat irreverzibilis, tehát korty le, egyből jön kifele!
Most állj ellen és ne szólj bele. Akció jön.

Lököttyúk:

Látszik, hogy azt hiszed értesz a nők nyelvén. Szeretjük, ha azt mondják: kuss!,- engem például beindít, szóra bír, kényszerít. Akció? Kitalálom. Segédkezel Anitának hátul, hátulról és elölről, hogy az egész banda fizetés nélkül távozzon. Ha már úgyis kárba, vagy lyukbavész az este, legalább ennyi előnyöd legyen belőle. Visszahívod az otthonod birtokló lányt, szőrtelenítse a hálószobát és felsorolod mind a százötven ételt, amit ha megfőz táltos lesz belőled. Fogod azt a kézilabdacsapattagot – mit beszélek, azt a hármat, vagy négyet – akik pont tőled várnak boldogságot az éjjel és úgy mész el, hátra se nézel.

Rollscroll:

Rávilágítottál a lényegre, szerencsére pont megfelelően kértem és értem el. Hogy kizsigerelnek, látod te is elismered. Elég! Kezd ilyen feminím hangvételt venni szadoid hangulatom.
Egyet viszek szobára, az asszonyt. Amúgy is hozzá lenne kedvem, ha lenne. Megszökünk kettesben.

Lököttyúk:

Akkor még nem tudhattad ugye, hogy van egy anyányi lánya és egy lánnyi anyja. És mindkettőt a te nyakadba, azaz farkadra varrja, magával együtt.

Rollscroll:

Szeretnék kibontakozni. Folytatom.

DREAMER
Így keletkeznek a szőke nők.
Rögeszméjévé válik a kamasznak, hogy a nedves cafkájával egyeseknél előnyt szerezhet és innentől csak ezzel operál. Mire rájönne /ha egyáltalán rájön/, hogy attól még buta marad, ha néhányan kitömik, többnyire már késő és reménytelenül elbutul...
Valahogy nem fogott meg. A folytatással fenyegetés a végén, egyenesen taszító


Loverman
igazán gyönyörű a történetek.hu társadalma... dreamerben végképp nem csalódtam, hisz ő már az anyaméhben Shakespeare hibáit elemezgette óangolul


DREAMER:
A primitív személyiség netovábbja, ennyire nem érteni a dolgot. Te szerencsétlen hülye, nem az hozzászólásokat, hanem a törtenetet lehet itt véleményezni! Hányszor írjam még le, hogy a csökött agyadal felfogd?
Derék dolog, hogy segíted az alkotót az előre vivő írásoddal, a tanácsaiddal, ....
Avagy te is ennyire rossz vagy helyesírásból, hogy neked fel sem tűnnek a hibák?
Ha nem érted, ha nem tudsz helyesen írni, mindkettő igen szánálmas.


Rollscroll:
Nos igen, igen. Elnézést érte, de megérte. Mindjárt egy gruppenmellesleg lett a fejemben.
Tehát a nőt, egyesszámban, szobára vittem, kettesben. Nem volt ott az anyja, se a lánya, még a macskája sem. Nem akartam elkapkodni a dolgot, de a pihenőidőmet sem lerövidíteni, gondoltam jól megdugom, talán hagy aludni. A kocsit ő vezette, nem akartam ingerelni. A vezetés teljes nőt kíván és még akkor is SZÉLVÉDŐRE KÉNE RAGASZTANI EGY FEHÉR BOTOS TÁBLÁT. A lépcsőházban már alája nyúltam. Ilyen szépen magam elé engedtem, hogy meggusztáljam. Szeretem, mikor a seggecske szemmagasságban táncikál. Nem reagált rá.


Hétköznapi nő
Nem rossz, de azért van pár apróság, amit a saját példányodban érdemes lenne javítani, hogy tökéletes legyen:
- "kezébe vette az immár tökéletesen merev vesszőt, és néhányszor végighúzta rajta a bőrt. "
Vagy visszahúzta rajta a bőrt, vagy végighúzta a kezét, de így nem értelmes.


Rollscroll:

Egen. Pillanat, mindjárt bőrözünk. Tehát engedelmesen hagyta, taperoljam egészen a hálószobáig. A bugyijában nem éreztem se száraznak, se nedvesnek az elsődleges női ajkait. Ámbár ahogy elém térdelt, a szája lett az elsődleges ajak. Hiába, a pillanat számtant szab. Kezébe vette az immár tökéletesen merev vesszőt és végighúzta rajta a kezét. Finoman, de határozottan. Aztán a nyelvével körbekalandozott a makkomon, végig a rúdon, a golyókat csiklandozta, mennyország ó, jeee. Mindig ez történik, elvesznek az elvek, lopja a nő.
Sosem értettem valamit, mesélek egy példát.

lököttyúk:
Miért? Eddig történelmet írtál?

Rollscroll:

Pszt!
A példa:
Hajnal kettő, álmomból ébreszt a nő és – rövid leszek – leszop. Mikor a szájába élvezek, úgysmint jutalom, a cselekedet bére, megsértődik. És még én érzem magam kényelmetlenül. Van mikor percekbe telik mire újra elalszom. Ezt miért csináljátok?

Lököttyúk:

Honnan tudhatnád, igaz? Mint egy igazi paraszt, eszedbe sem jut adni. Oké, így nem fogod megérteni. Képzeld el, hogy felébresztesz egy lányt éjjel és kinyalod. Miután kiélvezte tovább szunnyad. Nem érdekli, hogy te éhes maradsz.

Rollscroll:
Hej de szép is lenne! Még sosem fordult elő, hogy ilyen könnyen menne. Volt már ilyen, hogyne lett volna, de olyan nem, hogy a pofáját befogva elaludt volna. Neeem, rögvest viszonozni akarta, nehogy már nyugi legyen, az orál odairányban nem működik csendesítő pihenőnek. Ha adsz egy keveset, egyre több kell a nőnek.


Pavlov:
Sok ilyen kéne még!

Rollscroll:
Most őszintén, nem látta valaki Pavlov kutyáját? Biztos állandóan nyálzik. Hé, férfi vagy, mégis ki mellett állsz mi?

Whym
A nézéshez miért kell nyál?



Szentkirályi Katinka
igen. Ez, szóval, hát. Hajaj. Jeeee. Rock and roll.

BURGONYA
NA HÁ ENEGM TEGNAP FELHÍVOTT EGY 16 ÉVES CSAJ, AKIT CSETRŐL ISMEREK, ÉS KI AKARTA VELEM NYALATNI MAGÁT EDDIG, MEG EZUTÁN IS, DE EZ MOST NEM FONTOS.


SZÓVAL HÍV, ÉS BÜSZKÉN CSICSEREG, HOGY TÖRTÉNET EGY KIS BALESET, KICSIT IVOTT, AZTÁN EGY SRÁC KOCSIJÁBAN MEGTÖRTÉNT A DUNAPARTON, KINYALTA IGEN, ÉS HANGOS VOLT NAGYON, AZTÁN Ő IS KIVERTE A SRÁCNAK, ÉS MAJDNEM ROSSZUL LETT A GERNYÓ LÁTVÁNYÁTÓL, MER ELŐSZÖR LÁTOTT ILYET.


MA ÉJJEL AZT ÁLMODTAM, HOGY ELMAGYARÁZOM NEKI HOGY ÓCSKA KURVA, AZTÁN ELBASZTA EGY AUTÓ.

NA SZÓVAL VAN ILYEN, BÁR EZ AZ ÍRÁS KALAP FOS.


AZTÁN LEHET HOGY AZ ÉN KISCSAJOM CSAK KAMUZOTT, HOGY MA AZ A MENŐ, AZZAL LEHET BEVÁGÓDNI A PASIKNÁL, HOGY RIBANCOKNAK MUTATJÁK MAGUKAT, HÁT NEMTOM.


KURVA ITT, KURVA OTT.


JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE



No0oB
Te, milyen szakon írod ezt az államvizsgát? Itt ugyanis nem pszichológiáról, szociológiáról beszélünk, hanem az "alapjába véve mindenki biszexuálisnak születik" kitétel miatt kőkemény genetikáról, tágabb értelemben biológiáról van szó. Ezt kérdezem, és ismét: milyen tudományos eredménnyel tudod alátámasztani, hogy mindenki biszexuálisnak születik?

Rollscroll:

Hangyányit elkanyarodtam a témától. Adva van egy kedves, rendben tartott hálószoba. Egy igazán aranyos, elkeseredett asszony, aki éppen a farkamat szopja és a lényeg, nem akartam a szájában végezni, mert megsajnáltam. Fordulót rendeltem el, mikor a fagyi visszanyal. A puncusa semmi különös, olyan, mint a többi, kicsit húsosabb tán, a lányosabb alkatokénál, mondjuk annál, aki otthon vár rám. Élvezte, de nem annyira, mint amekkora munkám volt benne, és ahogy megszoktam, szokták. Mitomén, van olyan, aki nem annyira gerjed erre, inkább a rudat kívánja elsőre. Nohát odaadtam neki. Csináltam finoman, körözve, lassan, gyorsan, basztam mindenhogyan, és viszonozta, de csak a teste. A lelke ott lebegett valahol nagyon-nagyon messze.
Akkora nagy tapasztalatom van, van ám! Nos ha nem élvezik is akarják a picsák, hogy megtegyük amit megkövetel a haza, mert orgazmus nélkül is rájuk ez nyugtatólag hat. Náluk fontos az adás.

Lököttyúk:

Ismét egy marhaság. Vannak még olyan lelkek, biztos maradiak, akik azt hiszik a férfinak nem erőszak, hogy dughat.

Rollscroll:

Figyelmen kívül hagylak.
Amint felismertem, hogy az aktuális áldozat típus, nem cifráztam tovább, a combjait markolva megfordítottam, hátulról folytattam, paskoltam a seggét, nyögött kicsit és pontot tettem a méhére. Magvasat.
Illatosan tért vissza, félálomban az orrom észlelte.

Arikon:

Ha egy ember meghal, a hallását veszti el utoljára. Az első érzékszerv, ami
felmondja a szolgálatot, a látás, ezt követi az ízlelés, a szaglás és az érintés.


Rollscroll:

Na, pont mint az alvás. De túl hamar ért vissza, és ilyen esetekben általában újabb menet kell, nem húzzátok ki reggelig különben.

Lököttyúk:

Különösen, ha a menet inkább háborús sebültek sétája. Van egy alaptézis, bármi, mégha undorít is, de valamilyen módon a szexközponthoz utat tör, idővel vad vulkánként tör elő. Ilyenkor amit te menetnek nevezel, valójában előjáték volt, akár a csokievés endorfinhatása, vagy egy egyszerű csókjelenet a moziban, de akár az is, hogy hazafele két kutya összeragad kufircolás után a kocsid előtt. Pillanatnyilag nem kelt benned vágyat, de az agyközpont már dunsztolta mikorra csapódsz ágynak. Ilyen lehetett a te dugásod is.

Whym:

A bátorság szerinted kémia?

No0oB:
Teljes mértékben.
Az elején tetrahidrotiofén, majd 2,3,7,8 tetraklór-dibenzodioxin, legvégül kálium-cianid.

Rollscroll:

Kusshadjatatok mán! Na. Nem érdekel a kémia, sem a sikeres dugás titka, régen szerettem, mostmár, hogy erőszak, örülök, ha túl vagyok rajta.

Corvin:
Itt a minoseg mindenekelott... tehat nem fecserelsz idot energiat abba, amit tudod masok jobban csinalnak.

Rollscroll:

Oké, amíg én végre kialszom, kiélem, kivégzem magam, addig te átvállalod a huszonegyedik századra szexhajhásszá vált puncisereget. Hová lettél világ, mikor még udvarolni hagytál, hosszú éjszakákon át vágyódni egy csöcsörészés után? Mikor száz nem után jött egy igen és az igenre két mégsem!


Tűzmadár:

Személyiségemből adódó véleményem, hogy amelyik férfi kihasznál egy ilyen helyzetet, annak csupán a szex kell a nőből. Ugyanis akinek több kell, az nem kockáztatja meg, hogy egy ilyen huszáros roham miatt elveszítse a leendő jövendőbelijét. Viszont egy erotikus írás kezdésének elfogadható, később akár jól is alakulhat.

Rollscroll:

Igen, én is az őskorról beszéltem. Nyugodtan állíthatom, mint huszonéves állandó teljesítménykényszerben kihasználnak, mint férfiembert. És erről még beszélni is tilos, mert ugyan milyen manus nyögdös arról, hogy elég volt, békés ágyakat is szeretne olykor, néha nemet mondani, fájós fejet hazudni, de ebbe már bele kell rokkanni.
Ki vagyok egészen. Pitsába mán.
De folyton?

Lököttyúk.

Segítek rajtad, ha ezt akartad, könnyen megoldható a karantén, csak szólj, ha szeretnéd. Nálam rengeteg olyan hely van, ahol békésen tisztálkodhatsz, moshatsz, takaríthatsz és senki sem fog közben zavarni. Kifestheted a garázst, el sem kell hagynod a lakást és a műszak garantáltam max. nyolcórás, ha ügyes vagy lehet négy, tudom, hogy már kérdeztem, de akkor újra: - szeretnéd?

Rollscroll:

Persze, ha a szeksz nem jöhet szóba, akkor a megalázás, csinálj az Emberből kiskötényes fejkötős rabszolgát! Jellemző.
Jó, tudom, hogy túlzás, de kellenek a túlzások felfedni a valóságot, az, hogy a mai nő agreszíven szekszista és iszonyúan türelmetlen, igen taszítóvá vált nekem. Mégis teljesítenem kell, mert az ősi vér ezt pumpálja belém.

Turulmadár:

ez nem saját érdemem, a véremmel örökltem, nekem nem kellett ehhez tanulnom se tennem semmi. Megszülettem és bennem volt...

Rollscroll:

Bennem is. Pont azt mondom. Csak ők változtak meg, a luvnyák. Akik a taslit kapják!

Maria de la Cruz:

A Tasli szó REMEKbeszabott, bár ki szereti , ha verik?
Az írás eszmei mondanivalója nagyon megfogott..:

Rollscroll:

Egen, egen…
Visszakanyarodva ismét, megszánom a hölgyet, kinyitom a szemem, mutatom bújjon csak kívánatos testemhez. Ide is kiflizik, nyaktól bokáig szorosan, háttal a pontos passzért. Belecsókolok illatos nyakába, ó ezek az illatok, mint jóllakott embernek a sültoldalas! Tudod megint enni kéne, és az egyébként isteni, pokoljáróvá tesz. Simogatom a melleit, finoman sodorgatom a bimbócskáit, közben lenyúlok mérlegelni, mennyi idő sackábé, mire a félipöcsből egészen merész dákó lesz. Az órára is nézek, asszongya félhárom, meg tíz az kettő negyven, ötventől elalvási fázis, tízre be kell mennem az egyetemre…
Erre megszólal a nő:
- Csak beszélgetni szeretnék!
Hogy mi van? Kérem ismételje meg! Kedvesen elsuttogja újra. Valaki kell, aki meghallgatja, nem is akart ő mást, baj? Hagyjon békén? BAJ? Ugye baj?
Szarok az alvásra, szarok minden másra! Ezt a nőt, amint elvált, feleségül veszem. Csak hallgatni fogom örökké, míg a halál el nem választ!
Istenem, köszönöm, hogy ilyen is van!

Lököttyúk:

Vége? Szabad röhögni?

Rollscroll:

Részemről szabad, a boldogság kék madara röpköd körbe, ilyenkor mindent szabad, még neked is. Írj nyugodtan hülye tanulságokat, a szerinted vakoknak, nehogy véletlen önállóan gondolkodjanak!
Hozzászólások
További hozzászólások »
dsz ·
remek szatíra a mai nőkről :grinning:

corvin. ·
A falevelekkel mit nem kavar elő a forgószél, mint napi erotikát.:)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: