Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A mostohafiammal

Már egy éve voltunk házasok Zsomborral, jó volt a kapcsolatunk, megértettük egymást, a szex az pedig egyenesen felemelő volt vele, mint ahogy fiával, Zalánnal is. Azon a télen a sors úgy hozta, hogy munkája hosszú időre külföldre szólította. Egyedül maradtam a 18 éves fiával, rengeteget nevettünk, és sok közös programot talált ki, csak hogy ne érezzem az apja hiányát. Egyik este épp a neten szörföltem a szobájában, ő feküdt a hatalmas franciaágyán és tanult. Egyik pillanatról a másikra felálltam, és mondtam neki, hogy dolgom van. Elmentem zuhanyozni, nem tudom mi lett velem, de talán egy óráig is állhattam a zuhany alatt, amikor nyílik az ajtó, és Zalán lép be. Hirtelen azt sem tudtam, mit kapjak magamhoz, ő pedig szégyellősen elfordult. Kérdezem tőle, hogy miért jött be, mire ő mondja, hogy kopogott, csak nem jött válsz, és azt hitte, hogy valami baj van. Hamar elfelejtettük ezt, és én visszamentem netezni. A számítógép előtt hatalmas fotel állt (Zalán szerint ez kényelmesebb), de én mindig csak a szélére ültem.

Egy idő után elkezdett iszonyúan fájni a hátam, és megkértem, hogy masszírozzon meg. Nagyon gyengéden, nagyon finoman csinálta, közben végig beszélgettünk. Talán egy óra is eltelhetett, amikor észre vettem, hogy puncim nedvesedik, és a masszírozás átment simogatásba, rettentően jó érzés volt. Pár perc múlva kérdezi, hogy nem nézünk-e valami filmet, mondtam, hogy nézzünk. Mindketten befeküdtünk az ágyba, és onnan élveztük a műsort. Majd megkérdezi, hogy kérek-e még masszírozást. Nem tudom miért, de azt feleltem, hogy igen. Hasra feküdtem ő pedig az oldalára és elkezdte a neki közelebb eső csupasz(éjszakára csak toppot veszek fel) vállamat masszírozni. Végül ez is simogatásba torkollott.

Soha nem felejtem el, ahogy hozzám ért, az maga volt a kéj. Egyszer csak azt érzem, hogy a fenekemet kezdi gyúrni, és a fülembe súgja, hogy szólj, ha rossz helyen járok. Nem volt nekem akkor rossz hely sehol. Csak azt akartam, hogy simogasson, öleljen, csókolja a nyakam. Ezután finoman megfordított, és el kezdett kihámozni a ruhámból, már csak bugyi volt rajtam, amikor félrecsúsztatta, és finoman el kezdte simogatni csupasz nedves puncimat. Nagyon jó volt. Közelebb hajolt, és a nyelvével izgatta a csiklómat, hatalmas sikoltozás közepette elélveztem. Most én voltam soron. Levetkőztettem kezembe vettem kőkemény farkát, és elkezdtem hevesen verni, majd megálltam, és a számba vettem. Finoman csókoltam, nyaltam a golyóit, majd egyre gyorsabban szopni kezdtem. Váratlanul elvette tőlem, ami nagyon rosszul esett, és hanyatt döntött az ágyon, finoman fölémhajolt, és egyetlen gyors mozdulattal belémhatolt, amitől rögtön elélveztem.

Egyre ütemesebben mozgott, és én egyre jobban élveztem, mikor megállt, és azt mondta, gyere, ülj bele. Finoman felé guggoltam, és lassan beleereszkedtem a faszába. Sikítottunk mindketten, miközben hevesen markolta a mellem, és én ugyan olyan gyorsasággal mozogtam rajta, mikor éreztem, hogy lassan elélvez, kiszálltam, és mondtam neki, hogy azt akarom, hogy hátulról dugj meg. Négykézláb állva izgatottan vártam, kemény farkát szép lassan bevezette, majd megmarkolta a csípőmet, és erősen elkezdett baszni, a kéjtől remegő testem úgy állta a döféseket és úgy várta, mintha soha nem kóstolhatná már ezt a gyönyört. Éreztem, egyre hevesebben mozog bennem, és egyre jobban liheg. Az utolsó döfés megadta a várva várt eredményt, sok és sűrű geci spriccelt a seggemre.

Aznap éjjel még kétszer szexeltünk. És még heteken át szeretők voltunk. De ez már egy másik történet...
Hozzászólások
További hozzászólások »
zero-eco86 ·
Nekem tetszett a történet de szerintem is elnagyolt. Egyébként van ennek a történetnek folytatása? Én kíváncsi lennék rá.

jokasztet ·
Ha a mostoha jelző elmarad sokkal hihetőbb életszerübb

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: