Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A mindent elsöprő nagy Ő

Az egész még 17 éves koromban történt, amikor még azzal sem voltam tisztában, hogy mi az a szerelem, nem még azzal hogy ilyen hamar eljöhet!
Nagyon meleg nyári nap volt, rohantam valahova (mint mindig). Egy kis egybe részes ruha volt rajtam és egy nagyon csini kis szandál! Zizi akkor a felén közlekedő helyi-járaton dolgozott. A busz már a megállóban volt és én még az út másik oldalán, mivel siettem mindenképp elakartam érni így kiugrottam a pont induló busz elé, kb. 10 centivel előttem állt meg a busz, de meg állt!! remegő térdekkel és kalimpáló szívvel felszálltam és elpirulva talán annyit kinyögtem, hogy köszönöm!

Már akkor megfogott az a szép szeme, az a nagyon szép mély kék szeme! Pont úgy sikerült leülnöm, hogy a vissza pillantó tükörbe láttuk egymást, nagyon szégyelltem magam, de mégis csak-csak bele néztem a tükörbe, és láttam, hogy néha ő is rám néz és olyan... kihívóan, de mégis nevetősen rám mosolyog! Hát nem tom...lehet akkor kezdődött minden! Hmm nem is tudom! De ezt nem felejtem...

Teltek múltak a napok és nem tudtam elfelejteni a pillantását, pedig akkor is volt barátom! Direkt arra jártam amerre az a busz jár, nem láttam egyik buszon se! Nagyon el kedvtelenedtem, már kezdtem azt hinni hogy csak én láttam többet bele a dolgokba le tettem az egészről, és gondoltam rá, hogy mi lenne ha..., de elvetettem az ötletet!

Eljött a szeptember, és az iskola idő, az volt az utolsó évem, hát én mint mindig késésbe voltam, a smink, a ruha, az egyébbe elvette az időmet! Ez lehet a sors műve volt, vagy nem tudom, de jól jött ki, a buszon megint Ő volt, és én megint induláskor állítottam meg, de akkor nem a félelemtől reszkettem, hanem attól, hogy Ő ül ott és hogy látom! A hideg kirázott, elpirultam, ezt az érzést nem tudom leírni, de felejthetetlen volt! A heves szívdobogás, a hirtelen hőhullám, huh, még most is kiráz a hideg! Hozzá teszem, hogy mai napig ha meglátom, ugyan ezt érzem, és eltelt 7 év!  

Ezt már nem hagyta szó nélkül, de az hogy akkor hozzám szólt, az olyan volt mintha fellegebe jártam volna!
Mosolyogva csak annyit mondott:
-Alám akarsz keveredni csajszi?
-Meglehet, csak nem szeretném hogy busz is legyen köztünk.-Elpirulva ennyit tudtam kinyögni, nem kicsit kacéran. Hát ettől a perctől tudtam, hogy van valami szikra köztünk!

Az akkori kapcsolatnak mondott kis tini szerelmem, novemberbe ért véget és onnantól, minden meg változott!
Hasonló történetek
3798
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
5354
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
Hozzászólások
További hozzászólások »
szerenella ·
Annyira egyszerű, hogy primitív, hibás, nem tetszett. :innocent:

Marokfegyver ·
Szerintem nem olvastad el beküldés előtt. Jól tetted! Nem valami felemelő dolog ilyen mondatokat olvasni: "Eljött a szeptember, és az iskolaidő, az volt az utolsó évem, hát én mint mindig, késésben voltam, a smink, a ruha, az egyébbe (?) elvette az időmet." (A hibákat javítottam, azért nem ismersz rá erre a valójában 3 mondatra.)
Nem értem, hogy hidegrázást, vagy az eltelt 7 évet nem hagyta szó nélkül a nagy Ő, esetleg a helyesírási hibák zavarták.
Nincs olyan, ami tetszene benne.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: