Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A mély gödörből nincs kiút

Két orgazmus után, de kielégületlenül vetem magam a zuhany alá. A váltakozó hőmérséklet felpezsdíti a testem, és a vérem is, újra.. Visszagondolok a pár perccel ezelőtt látott képsorokra, s már nem csak a víztől vagyok nedves. Ilyen az, mikor csak orgazmusa van egy nőnek, de nem elégült ki. Kell egy faszi. Gyorsan. Ha bárkit felhívnék, azonnal repülne hozzám, de az túl könnyű. S én igyekeztem nem azt a látszatot kelteni, hogy én az lennék. A jó nőkért harcoljanak meg a pasik, nem kaphatnak meg csak úgy.

Törölközőm magamra csavarom, s kimegyek a teraszra. Egy szál cigi mellett átnézem a naptáram, s konstatálom, hogy egy páciens van beírva mára. Hamar végzek. Ez felderít. Sőt, bizserget, mert tudom, hogy milyen lesz a nap vége. Szeretem vegyíteni az elegáns, és az igazán nőies, csábító stílust. Egy vadító fehérneműszett, harisnya, és egy jól választott cipő. Már attól magabiztosabbnak érzem magam, hogy ezt felvettem. Lelki szemeim előtt lepörög, hogy bemegyek a bárba, s hamarosan ismerősök hada vesz körül. De engem csak egy ember érdekel. Ő. Hasonlóan elbaszott mint én, de míg én kicsit beleszerettem, ő tudatosan menekült a saját érzései elől. Sok időbe telt míg ezt lezártam, de így jobban érzem magam. Pár pohár ital után úgyis nála kötünk ki.

Újra nedves lettem ahogy a farkára gondoltam. Szép, egyenes, vastag, és méretes. Gyönyörű! Imádom szopni. Ahogy fokozatosan veszti el az eszét, és egyre erőteljesebben húz rá a farkára. Az érzés felidézésétől el tudnék menni. De most türtőztetem magam. Hisz annál nagyobbat fogok robbanni, mikor hozzám ér. Mikor belém csusszan, szétfeszít belülről, és az egekig repít.

Észre sem vettem, hogy míg álmodoztam, elkezdtem magam simogatni. A bugyim átázott, a puncim lucskos, s nekem pedig lassan a rendelőben kellene lennem. Muszáj egy gyors orgazmus, hogy tudjak a betegemre koncentrálni. Előveszem a fiókomból a kedvenc vibrátorom, ami másodpercek alatt képes a csúcsra juttatni, s az iPaden visszarakom azt a filmet, amin már többször élveztem. Egy nő, 6 néger, nagydarab férfi. Keményen megrakják a kislányt. Mindenhol.

Egyből a közepére tekerem, nekem nem kell a felvezetés. Ha pornót nézek, akkor a dugást akarom látni. Ha story érdekel, bekapcsolok egy romantikus filmet.

Már épp vadul szopatják a lányt, amikor az egyik hátulról felemeli, és egyből a popsiba illeszti a farkát. Még egy filmben sem láttam ilyen hosszú, és ilyen vastag faszt. Pörget nagyon, milliószor elképzelem, hogy engem szakít szét. Ahogy figyelem amint jár ki és be abban a seggben, és hallom a hangokat, teljesen elvesztem az eszem, és hatalmasat élvezek.

Pihegek kicsit, majd már nyugodtabban felöltözöm, és indítom a napomat.

Néha elgondolkodom saját magamon. Mit tanácsolnék egy olyan embernek, mint én.. Az önvizsgálat egy kibaszott idegtépő meló. Mikor eléred azt a pontot, hogy elszörnyedsz a saját kis elbaszott világodon. Mikor rájössz, egy fikarcnyit sem vagy jobb, mint azok az emberek, kik hozzád járnak.

Lehet, hogy nekem is kellene keresnem egy szakembert. De ki lehetne az a személy, akiben képes lennék annyira megbízni, hogy megmutassam a bennem rejlő szétkúrt világot...?

Bizalmatlan, s mégis ragaszkodó ember vagyok. Akár akaratomon kívül képes vagyok manipulálni, s a szexet használom a kötődési problémáim palástolására. S ezek még csak a címszavak...

Hamar elkergetem magamtól a negatív gondolatokat, így is kapok majd a nap folyamán. S csendben, mélyen önmagamban konstatálom, mélyebbre már nehezen kerülhetek. Igaz, a sors ilyenkor szokta felmutatni a szép kis középső ujját, hogy 'De aranyom, van még lejjebb...'
Hozzászólások
Pavlov ·
Ebben nem történt semmi!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: