Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A Meltrán hajó kalandjai

A Meltrán hajó kalandjai


1. fejzet A záróvizsga

XXII. századot írjuk, az emberek és a politikusok harmóniában élnek, senki sem ront el semmit. A kiképző őrmester a hálószobában ezt mondja az újoncoknak:
- Ez az utolsó vizsgájuk, s ha ezt leteszik, akkor kapitányok lehetnek a Meltrán hajón, ha nem teszik le a vizsgát, akkor, újra kell járniuk az iskolát. Sorban olvasom a neveket, s aki a nevét hallja, előre lép a küzdő térre, és megcsinálja az utolsó feladatot, s egy vizsgabiztos figyeli az önök munkáját, ha legyőzik a szörnyet, s elvégzik a kijelölt feladatott, ami a papíron van átmentek. De ha 25 hibapontot gyűjtenek be, akkor megbuktak. Érte vagyok?
- Igen is uram!
- Árnyék Járó! Foglalja el a helyét.
Árnyék Járó elfoglalta a helyét, s szembe elhelyezkedett vele a szörnyeteg. Felemelkedett a küzdőtér. A küzdőtér átváltozott hegyes, dombos vidékre, s mikor megkapták a zöld jelzést megkezdődött a harc. Árnyék Járó kitartóan küzdött tizenöt percig, amikor a lába előtt talált egy bombát. Mikor felrobbant a bomba a lába előtt, akkor vége volt a programnak, s az admirális ezt mondta:
- Megbukott! 45 hibapontja lett!
Még három ember volt hátra!
Károkozó László és Óriás Remete szintén megbukott a vizsgán. Az utolsó embernél nagyot sóhajtott az admirális:
- Melnek Tamás, sok szerencsét, s menjen át a vizsgán!
- Igen is uram!

Mikor elhelyezkedtek az ellenfelek, akkor ismét felemelkedett a tábla, s mikor megkapták a zöld jelzést elkezdődött a harc. A sziklás terepen Tamás elkezdett futni, s nyomában volt a szörny, olyan helyekre ment, ahol nehezen lehet utána menni, közben pedig minden tíz méternél csapdákat rejtett el, s utána 5 méterenként lőtt egyet a lézerpisztolyával. Az üldözés, tizenöt percig tartott, mert a szörny egy olyan csapdába lépet bele, amikor áthaladt rajta, egy lézeres csapdába lépet, s utána pedig ráereszkedett a rács. Mikor Tamás meghallotta, hogy ráereszkedett a rács, odament a szörnyhöz és ezt mondta:
- Meghagyom az életedet, ha odaadod a feladatot, s mikor már 100 méterre leszek a feladattal a rács felemelkedik és szabadon távozhatsz. Tessék itt van a feladat. Mikor a szörny átnyújtotta a feladatott, ez állt rajta:
"Keress egy kulcsot, amin a hajó emblémája van, s hozd ki!"
- Csak ennyi?
- Igen. - mondta a szörny.
Tamás elfutott, a barlanghoz ahol látta, hogy arra kell keresni a kulcsot. Mikor elérte a száz métert a rács felemelkedett, s a szörny visszavonult a barlangjába. Mikor odaért a barlanghoz, akkor egy marcona harcos fogatta. Harcos és Tamás elővette a lézerkardot, s tizenöt percnyi csata után legyőzte, átszúrta rajta a kardot, mikor átszúrta a kardot, s meghalt a harcos, kijött belőle a kulcs. Tamás kiment a küzdőtérből, s mikor átadta az admirálisnak a kulcsot, ezt mondta:
- Gratulálok! Tamás kapitány. Ön vezetheti majd a Meltrán hajót. Hiba nélkül átment. Könyörületességet, alázatot, logikáját használta. Holnap már kezdheti a toborzást is.
- Igen is admirális!
- Tamás kapitány, sok szerencsét a toborzáshoz!

Írta:
Melnek Tamás


Ui: Ha tetszet, folytatást a naplomban olvashatjátok.
Sci-fi címszó alatt
Hasonló történetek
4340
Ezután mérte föl a testet. Karcsú volt, de nem sovány. Testhezálló kezeslábast viselt, ami talán túlzottan is kidomborította bájait. A derekán keresztülfutó övet inkább csak díszítés kedvéért viselhette, mintsem célszerűségből, ugyanis egy övtáskán kívül semmit nem hordott rajta, azonban szép mintákat véstek bele.
Összhatásában szép lánnyal hozta össze a sors, aki elég ostoba ahhoz, hogy szolid, de kihívó ruhát öltsön amúgy is feltűnést keltő testére, és ilyen helyre jöjjön fegyver...
2917
Feszült két nap következett. Mindenki izgulva várta már a megérkezést. Sokan össze is csomagolták holmijukat. De persze mindig vannak pesszimisták is. Igaz a Voyageren csak néhány akadtak. Ők igyekeztek élni meg szokott életüket, figyelmet alig vagy egyáltalán nem fordítva a társaik felhőtlen optimizmusára...
Hozzászólások
További hozzászólások »
pisti1234 ·
Ennel gyengebb tortenetet itt nem olvastam, a szerzojet 8-9 ev korulinek sejtem.

steven king ·
valahol olvastam, hogy az unokaöcséd írta ezt a .... nem egészen hibátlan megfogalmazású történetet. Mennyi idős az unokatesód? vagy hány éves vagy te? ha ő írta volna, mennyibe került vola berakni word-be és kijavítani a hibát. Biztos, hogy nem word-el lett írva, mert az első bekezdés után kiírta volna a gép, hogy "Fatal Error" Nah mindegy. ja és még egy kérdés. az unokaöcséd tud róla, hogy az őn nevében írogatsz? mert biztos rosszul esne neki, hogy ha rossz sztorit írsz akkor rákened. A hibáket nem fogom kielemezni, mint néhány kedves kollegáim, akikért érdemes élni, mert az elmúlt hónapban már csak a kritikákat olvastam és kifejezetten nagyot nevettem rajtuk, és nem éreztem ingerenciát, hogy lefárasszam az agyam, holmi szarral. Szóval, ha valami írás problémád van, akkor szólj Klárika néninek az általános iskolai tanárnőmnek, vagy figyelmedbe ajánlom Pavlov mestert.

N C kisöreg

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: