Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A meleg életem kezdete (16)

Csöndes a budai vár. Néhol egy-kettő turista, magyar sehol rajtam kívül. Miért vagyok itt? Hosszú történet. Az egész a tizenhatodik születésnapom előtt kezdődött. Úgy éreztem le vagyok maradva, mert még nem csókoloztam soha. De nem tudtam semmit sem tenni, egy kis tizanhatéves melegnek nem könnyű hozzá hasonló fiút találnia.

Július volt. Nyári szünet. Esténként általában a barátaimmal voltam. Én inkább a minőséget preferáltam. Kevés de jó barátaim voltak. Az egyik este a közelben levő vonatmegállóban üldögéltünk. Nem tudom miért de szinte mindenkinek ez volt a kedvenc helye, kivéve engem, én utáltam oda járni. Mindig is az a visszahúzódó típus voltam, nem szerettem ha idősebb, ismeretlen emberek voltak körülöttem, és a vasútállomás nem csak a barátaim kedvence volt.

Ez az este más volt. A vasútállomás üres volt, sehol senki. Csak én és az egyik barátom. Tíz perccel a következő vonat érkezése elött, megjelent egy srác. Ami érdekes volt benne, hogy könnyen meg lehetett mondani róla hogy meleg - legalábbis nekem. Odajött hozzánk és megkérdezte:
- Mikor jön a következő vonat Budapest felé? - a beszéd stílusa biztossá tette bennem azt hogy ő is meleg, a hangja is érdekes volt, kicsit “lányos”.
- Körülbelül öt perc múlva. - válaszolta a haverom, nevetését elfojtva. Vicces volt a meleg srác hangja. Én sosem szerettem ilyenen nevetni, de valahogy engem is elkapott a röhögés. Úgy tettünk mintha más valamin nevetnénk. (Nagyon remelém hogy nem vette akkor magára a srác)
- Nem tudjátok véletlenül, mennyi a vonatjegy -----ig? - kérdezte a srác.
- Százhuszonöt forint. - válaszoltam.
A srác előttünk számolgatta az apróját. Szinte már éreztem hogy nem lesz neki elég a vonatjegyre. Mégsem kellett szólalnia, egyből felajánlottam neki hogy kiegészítem.
Ellenkezett. Aztán nagy nehezen elfogadta azt a körülbelül ötven forintot, amit igazán nem terveztem hiányolni.
- Vissza akarom adni mindenképp - Felírta egy lapra a nevét. - vegyél fel facebookon, és majd le rendezzük.
Ezután szinte egyből jött a vonat, és el is ment vele. A Haveromból egyből ki tört a nevetés. Nem volt homofób vagy ilyesmi, szimplán csak a srác megjelenése és viselkedése ezt váltotta ki belőlem.

A srácot még aznap este felvettem ismerősnek. Nem tartottam vonzónak, nem volt az esetem, de ugyanakkor, nagyon meg akartam ismernő őt, hisz ő az első meleg ember akit ismerek.

Másnap láttam, hogy vissza is jelölt. Elkezdtünk beszélgetni, minden áron vissza akarta adni az ötven forintot, de én csak ellenkeztem. Azzal az ötlettel jött fel, ha nem adhatja vissza akkor had hálálja meg máshogy. Elvitt több statiszta castingra is. Ezaltál egész sok időt töltöttünk együtt. Megismertem pár barátját is, akik lebuktatták őt, ekkor elmondtam neki hogy meleg vagyok.

Ő a világ legboldogabb emberének tűnt, nagyon reménykedett benne, hogy én is meleg vagyok. Összesen két napig tartott a "szerelmünk". Az első nap megvolt az első csókom. Egy Burger King-Ben történt. Nem volt túlságosan romantikus, és nem is tudom mennyire élveztem. Mint ahogy már mondtam, nem volt az esetem. És sajnos, a viselkedésemet nagyban befolyásolta az, hogy a két nap alatt végig merevedésem volt. Nem tudtam tisztán gondolkodni. Nem úgy cselekedtem ahogy akartam.

A második nap estélye volt a legrosszabb. Egy csöndes félig erdős helyen találkoztunk. El voltunk dugva a világ elől. A merevedésem továbbra is megvolt. Kanos voltam. (imádom hogy az autocorrect mindig átírja Jánosra) Össze bujtunk egy pokrócon, csókolóztunk. Egyszerre élveztem és nem is, akartam és nem is. Nem tudom hogy hogy történt, de egyszer csak ott tartottunk, hogy leszopot. Végre tisztán láttam. Nem akartam tőle semmit, talán még barátja sem akartam lenni. Annyira el vakított az hogy végre találtam valaki olyat mint én, ( merevedés) hogy észre sem vettem hogy egy érző ember szívével játszom. Egy kedves, aranyos, odaadó srác érzéseivel. Véget kellett vetnem ennek. Elmondtam neki azt amit abban a pillanatban éreztem. Nagyon rosszul nézett ki a helyzet: leszopott, én meg közöltem vele hogy nem akarok tőle semmit.
Nagyon rosszul éreztem magam utána, persze az semmi sem volt ahhoz képest amit ő érzett.

Egy hónappal rá volt a szülinapom. Úgy lettem tizenhat, hogy már csókolóztam, de mégsem voltam boldog emiatt.

A sráccal ugyan többet nem találkoztam, a történetnek még nincs vége. Sőt, a meleg életem története csak most kezdődik.
Hozzászólások
Moviespam ·
Őszinte. Tetszett. Várom a folytatást.

Jack2545 ·
Igazán tetszett a törtènet főleg azèrt mert minden szempontból öszintènek èreztem. Nem az a sablonos szar amit nèha itt olvasni lehet. :) Azèrt a vègèn igazán sajnáltam sajnálom azt a szegèny srácot :(

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: