Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A meglepetés vendég

Vera épp kitöltötte a pohárba az előző este gondosan behűtött likőrt, amikor csengettek. Istire nézett, aki meglepetten kérdezte:
- Vártál valakit?
– Nem igazán, megnézem ki lehet.
Odalépett az ajtóhoz, kinyitotta és Áron állt ott kezében egy üveg borral és egy üveg pezsgővel. Jól nézett ki, mintha izmosabb lenne mint valaha.
– Meglepetés! Remélem nem zavarok, tudom, hogy nem szóltam, de erre jártam és gondoltam felugrom hozzád.
– Nem zavarsz, de vannak nálam. Gyere csak be.
Áron levetette a kabátját, és követte Verát a konyhába.
– Bemutatlak bennetek egymásnak: Isti, Áron; Áron, Isti.
– Helló, örvendek! – nyújtotta kezét Áron.
– Helló, azt hiszem hallottam már rólad- mosolyodott el Isti. 
- Remélem jót is.
Eközben Vera már elővett még egy poharat és teletöltötte azt is. Nagyon meg volt lepődve, nem így tervezte az estét, de kedvelte Áron társaságát is. Zavarában egyből koccintásra invitálta a fiúkat, és le is húzta mindenki az első pohár krémlikőrt.
Vera aznap estére kedvenc farmernadrágját, és egy fekete trikót vett fel, alá melltartót, mely kicsit megemelte hatalmas formás melleit és csodás dekoltázs látványát tárta a fiúk elé. Mindigis a melleire volt a legbüszkébb, eddigi összes fiúja is oda volt értük, egyszerűen imádták. Gondolta az ital mellé elővesz a szekrényből egy kis rágcsálnivalót, valamint poharakat a borhoz. Ahogy kicsit lábujjhegyre emelkedett, hogy elérje a poharakat, a farmer akaratlanul is lejjebb csúszott egy kicsit, ami látni engedte a fekete tanga bugyit, mely egyből odavonzotta Isti és Áron tekintetét. Vera ezt nem vette észre, ő serényen odakészült az asztalra, de a szűk konyhaasztal kicsinek bizonyult:
- Azt hiszem, bemehetnénk a szobába, ott több a hely és nagyobb az asztal is, le tudok pakolni mindent.
- Rendben, menjünk – vágták rá mindketten.
Vera lepakolta poharakat és a chipset az asztalra, a két fiú pedig hozta az üvegeket. Pár pillanat kínos csend következett, majd Áron megkérdezte, hogy mit terveztek ma este csinálni.
- Azt hiszem kártyázni készültünk. Te tudsz játszani? – kérdezte Isti
- Hát, előfordul hogy néha más is nyer, ha játszom. Leginkább römiben vagyok a legjobban otthon.
- Ohh, hát az nagyszerű, lássuk ki a jobb.
Vera leemelte a polcról a kártyapaklit és  letette az ágy közepére.
- Szerintem igyunk még egyet, mielőtt nekiállunk játszani.
A fiúk bólintottak és Áron töltött mindenki poharába likőrt és bort is. A szobában pont kellemes volt a hőmérséklet, így jól esett mindenkinek a gyümölcsbor is.
Elkezdődött a römi-parti, először Vera nyert, aztán Áron és újra Vera, majd Isti. A kártyázás alatt beszélgettek különböző általános dolgokról, az alkohol hatására egyre oldódott a hangulat. Vera nem hagyta sokáig üresen a poharakat, hamar újratöltötte őket. Ez Áron és Isti ellenére sem volt, hisz jó bírják mindketten az alkoholt és néha igazán jól szokott esni, ha az agyuk ki tud kapcsolni, elfeledtetni a hétköznapokat és az adott dologra, jelen esetben a kártyázásra és Vera szemeire, valamint testére koncentrálni csak. Vera teste nőiesen telt, de igazán formás, bőre selymes és feszes volt. Arca most már enyhén kipirosodott, és érezte, hogy a hangulata is egyre fokozódott. Ennek oka, hogy rádöbbent ma este akár valóra válhat egyik titkos szexuális vágya: két férfi kényeztetheti egyszerre. Ráharapott a szája szélére és sóhajtott egy nagyot. Áron ezt észrevette, majd mikor Isti kiment a mosdóba, meg is kérdezte Verától:
- Szerinted Isti benne lenne?
- Miben? Hülye vagy! Hát.. nem tudom. Lehet.
- Szerintem itt az esély, ne hagyd ki!
Áron ismerte Vera vágyait, sokszor izgatta ezzel  gondolattal és őt is hajtotta a kíváncsiság. Mindkettejük pulzusa megemelkedett és Áron lágyan megsimogatta Vera arcát, nyakát és finoman a kezével egyre lejjebb haladva a mellét is.   
Isti visszatért, járásán már látszott, hogy őt is érinti az elfogyasztott ital hatása, de még nem volt teljesen részeg. Vera fejében közben elkezdtek kavarogni a gondolatok: mi lesz, ha ribancnak néznek, valóban olyan lesz, mint azt már sokszor elképzeltem, tényleg akarom én ezt? Hirtelen nagyon izgatott lett és úgy érezte bizsereg a teste, vágyik a négy kéz érintésére és bevillant a kép, hogy két álló farok jár benne. Úgy érezte erre inna kell, így megtöltötte a poharakat és átadta a fiúk kezébe. – Egészségünkre!
- Igyunk Rád! – mosolygott Isti.
Lehúzták az italt, majd Vera közölte, hogy ő elmegy zuhanyozni, mert úgy érzi fel kell frissítenie magát. Kisétált a fürdőszobába, elkezdett levetkőzni, majd a fürdőszoba tükrében megpillantotta magát. Arca kissé piros, szemei csillogók voltak, de ahogy tovább vetkőzött rá kellett jönnie, hogy izgatottságának jelei már megjelentek a fehérneműjén. Úgy érezte egy hideg zuhany kicsit le tudná hűteni, de ahogy magára engedte a vizet az kellemesen végigszaladt a testén, így inkább melegebb hőfokra állította a már egész testét benedvesítő vizet. Mosakodás közben úgy érezte, hogy minden érintéssel - melyek a finom illatú tusfürdő selymességével még inkább kényeztették – egyre fokozódik az izgalma. Ahogy megérintette délután gondosan borotvált punciját egész testét bizsergés járta át. Közben arra gondolt, hogy két fiú várja a szobában és lehet, hogy egyből rávetik magukat. Nem tudta eldönteni, hogy inkább kényeztetésre vágyna, vagy kemény szexre, de úgy volt vele, hogy bármelyik képzeletbeli forgatókönyv is játszódna le, nem jár rosszul.
Eközben a fiúk kártyáztak még egy kicsit és közben Veráról beszélgettek, most már sokkal oldottabban és szabadabban, mint pár órával ezelőtt. Megállapították, hogy Verának van a legjobb cicije a világon és hogy igazán kívánatos maga az egész lénye.  
Vera elzárta a csapot és nyúlt a törölközőért, amikor ráeszmélt, hogy nem hozott be magával semmilyen ruhát, mindene a szekrényben található, abban a szobában, ahol a két fiút hagyta. Sokat nem gondolkozott, maga köré tekerte a nem túl nagy törölközőt és elindult a szoba felé. Megállt az ajtóban, szíve majdnem kiugrott a helyéről, olyan hevesen kalapált. Vett egy mély lélegzetet és benyitott:
- Bocsi fiúk, de elfelejtettem pizsit vinni magammal.
Áron és Isti tátott szájjal néztek Verára, iszonyatosan szexi látványt nyújtott a még nedves combja, és kezei. A maga köré tekert törölköző pontosan a feneke aljáig ért, amitől mindkét fiú lélegzete elállt. Vera kinyitotta a szekrény ajtót és elkezdett töprengeni, hogy mit is vegyen magára. Nem sokat gondolkozott és egy szatén pizsamanadrág és egy feszülős top mellett döntött. Ahogy leemelte a polcról, a szatén kicsúszott a kezéből, lehullott a padlóra. Reflexszerűen hajolt le utána, megfeledkezve arról, hogy a törölköző alatt semmit nem visel, így a fiúk elé tárult fenek alja és nedves puncija, melyen megcsillant a szoba világításának fénye. Áron kezéből kiestek a kártyalapok, Isti pedig továbbra is meredten bámulta a nem mindennapi látványt.
- Huppszi. – nézett hátra kissé zavartan, de mosolyogva Vera.
Kisietett a szobából, gyorsan magára öltötte a ruhadarabokat és visszatért a szobába.
- Ki lesz a következő? Égve hagytam a villanyt a fürdőben.
- Már megyek is, pattant fel Áron.
Vera alaposan szemügyre vette a fiúk ágyékát, és boldogan állapította meg, hogy az iménti kis véletlen bemutatója nem hagyta őket hidegen, mindkettejük nadrágja elején dudorodást látott. Áron ki is sietett a fürdőbe, közben Vera pezsgőt töltött, majd Istire nézett, aki csodálattal bámulta minden mozdulatát. Sok mindent tudott volna máskor mondani, de most nem jöttek a szavak, így zenét kapcsolt, majd kivitte az üres üveget a konyhába. Ahogy visszaért a szobába, Isti alaposan végigmérte és megjegyezte, hogy mennyire gyönyörű és kívánatos és ha nem lenne itt Áron, akkor leteperné minden szó nélkül.
- Siess a fürdéssel és meglátjuk mi lesz. – súgta Vera búgó hangon Isti fülébe, majd végigsimította kezét a nadrágja elején. Ágaskodó farka mégjobban megmerevedett az érintéstől, többet szeretett volna, de Áron hamar végzett a fürdéssel, így Isti követte őt egyből. Sietett ő is, nem akart semmiről lemaradni.
Vera értett hozzá hogy lehet megőrjíteni a fiúkat, szerette és élvezte ha oda vannak érte és imádta a  szexet, hisz az az egyik lételeme.
- Vadítóan nézel ki! Kívánlak! A tested minden porcikáját!  - jelentette ki mély sóhajok közt Áron
- És ez hogy tetszik? – Vera egy hirtelen jött ötlettől vezérelve felhúzta a felsőjét, így Áron elé tárultak formás mellei. Bimbóudvara egészen összeszűkült, bimbója mereven állt, szinte beszélt, hogy érints meg. Áron álla lesett, elindult Vera felé, aki megállította mielőtt hozzá érhetett volna, majd szép lassan visszahúzta a felsőt. Bimbói szinte átütötték a top anyagát.
- Ezzel kikészítesz.
- Tudom, azért csinálom – kacagott Vera.
- Hogy képzeled el az est további részét?
- Huhh, hát… Vannak elképzeléseim. Azt hiszem ma mindhárman jól fogjuk érezni magunkat.
- Azt hiszem én készen állok mindenre – kacsintott Áron.
Vera látta, hogy az Áron által viselt boxer elég szűkős. Közelebb lépett és megsimogatta teljes hosszában, majd belesúgta a fülébe:
- Iszonyat nedves vagyok.
- Meggyőződhetek róla?
- Még nem, de annak is itt lesz az ideje. Úgy hallom Isti is végzett a zuhanyzással.
Pár pillanat múlva már újra mindhárman a szobában tartózkodtak, kezükbe vették a pezsgőt és leültek az ágyra. Vera volt a leginkább zavarba, nevetgélt, és felváltva nézett a két fiúra. Áron kezdett el alakítani az estén:
- Mintha azt mondtad volna még mikor legutóbb beszéltünk, hogy fáj a hátad. Mit szólnál, ha ma négy kéz masszírozna meg?
Áron Istire nézett, aki egyetértően bólogatott, Vera pedig már hasra is fordult. Először csak simogatni kezdték a hátát, de Vera is érezte, hogy a felsőtől jobb lenne ,ha megszabadulna, mert akadályozza a masszírozást. Felemelte a felsőtestét és gondosan ügyelve arra, hogy ne fedje fel az egész keblét, levetette magáról a ruhadarabot, majd visszafeküdt. Bőre selymes és puha volt, öröm volt hozzáérni. Isti körbenézett és az egyik polcon megpillantott testápoló krémet rögtön le is emelte. Kinyitotta és végigöntötte vele Vera hátát. Elkezdődött a kényeztetés, a négy kéz lassan és érzékien járta körbe a felsőtest minden részét. Vera számára kellemesen bizsergető érzés volt a négy kéz érintése és maga a tudat is, hogy ketten simogatják testét.   A 20 ujj úgy pásztázta be Vera hátát, hogy egy centi se maradjon ki. Felváltva, hol kicsit erősebben, hol egész lehelet finoman suhantak végig az ujjak és külön élvezet volt látni a libabőrt, mikor a derekától  egészen a tarkójáig haladtak a fiúk tenyerei. Ilyenkor Vera hangosan sóhajtott, ezzel is tudtukra adva, hogy jól esik amit tesznek és élvezi is nagyon. Nem telt el sok idő és a kezek – ha egy kicsit is – de mindig egyre lejjebb csúsztak és már a fenékvágat magasságát súrolták. Verát ez nem zavarta, igazából vágyott már rá, hogy az egész popsiját kényeztessék, hisz imádta, ha simogatják, csókolgatják. Pár pillanatot kellett csak várni, egy kéz benyúlt a boxer alá és lágyan végigsimította a fél popsit, melynek egy hangos sóhaj lett az eredménye. Vera nem látta kié volt a kéz, de szinte azonnal a másik oldalt is hasonló simításban lehetett része.
Úgy érezte, innen már nincs visszaút. Eddig próbálta valamennyire leplezni, hogy mennyire be van gerjedve és hogy legszívesebben ott rögtön magára húzná mindkét pasit, de eddig bírta. Elárasztotta testét a vágy és a szenvedély, már nem csak simogatásra vágyott, hanem egyre inkább magában szerette volna érezni valamelyik fiú férfiasságát. És ezzel szinte egy időben ráeszmélt, hogy akár két férfiasságot is körbeszoríthat vágytól izzó teste. Régi álma volt, hogy egy hármas felállás részese lehessen, sok éjszakán át fantáziált erről és most itt áll a kapujában. Áronnal korábban többször is szóba hozták, csigázták a gondolattal egymást, hisz ő is ki szerette volna próbálni. A fiú fejében az a kép jelent meg sokszor, ahogy ő és egy másik pasi kényeztetik teste két nyílását is egyszerre egészen addig, míg Vera sikoltva el nem élvez.
Vera nem is volt tétlen, hátranézett a fiúkra:
- Azt hiszem így könnyebb lesz. – Azzal levetette a boxert, most már a mellét sem takarta, nem zavartatta magát, a korábban benne lévő szégyenlősség elillant, már a teste irányított. Ott feküdt anyaszült meztelenül a két fiú előtt, akik szintén felfokozott állapotban várták az este folytatását. Boxerük már igencsak szűkösnek bizonyult, álló férfiasságuk nekifeszült a pamut anyagnak. Végigmérték Vera testét, összenéztek, majd egyetértően bólogattak. Folytatni kezdték a test kényeztetését, de most már nem csak a háton, hanem az egész feneket bejárva, a két comb külső és belső oldalán, a vádlikat és vissza felfele egészen a nyakig, visszafele érintve a mellszélet is. Már nem voltak képesek olyan finoman és lassan simogatni, érintéseikből érződött a vágy, mely az ő testüket is elárasztotta. Kívánták Verát, szerették volna már még közelebb érezni magukhoz. Áron keze a combon siklott felfelé, mikor két ujja Vera puncijához ért, melytől ő felszisszent. Isti is érzékelte ezt, így az ő keze is arra tévedt úgy, hogy a négy tenyér körkörösen járta be a comb-punci-popsi kört. Hihetetlenül nedvesnek érezték Vera forró nyílását, ami már kívül is teljesen nedves volt a kicsorgó kéjnedvtől. A fiúk egyre bátrabban értek Vera rejtett testrészéhez és már ujjukat is finoman bedugták a selymes punciba, majd továbbhaladva a popsihoz, a nedves ujjakkal egy-egy kört írtak le annak nyílásánál is. Ekkora izgalmi állapotban hamar engedett a szűk popsi és oda is be-be csusszant valamelyik fiú ujja. Vera ezektől a mozdulatoktól egyre hangosabban sóhajtott fel, egész teste bizsergett. Áron keze ott ragadt a puncinál finoman ujjazni kezdte, majd másik kezével a kéjtől izzó testrész többi részét kezdte simogatni. Isti tudta mit kell tennie: mutatóujját a formás popsi nyílásához illesztette és szép lassan bedugta, majd figyelve a másik fiú mozgására, azzal ellentétesen kezdte mozgatni, amitől Vera szinte már kapkodta a levegőt. Hihetetlen érzés volt számára, oly különleges és kellemes és felettébb izgató. A fiúk fokozatosan, alig észrevehetően gyorsították be kezeik mozgását, de ezt Vera teste nem bírta sokáig. Szinte pillanatok alatt érezte, hogy tör elő belőle az orgazmus. Testét egészen a talpától a feje búbjáig elöntötte a forróság és szinte sikítani tudott volna a kéjtől, de alig jött ki hang a torkán, viszont egész teste beleremegett abba az orgazmusba, ami talán élete egyik legnagyobbja volt. Áron és Isti abbahagyták az ujjaik mozgatását és odahúzódtak az ágy szélére.
Vera vett egy mély levegőt, hátranézett a fiúkra akik rámosolyogtak és Vera közölte velük: - Most én jövök! Engedjetek oda az ágy szélére!
Felálltak és nézték Verát, aki úgy ült oda az ágy szélére, hogy a két fiú pont közrefogta. A lány végignézett a férfitesteken és szeme megakadt az ágaskodó férfiasságokon, melyek feszítették a boxerek elejét. Egyik kezét az egyik, másik kezét a másik fiú hasára tette és lassan érzékien csúsztatta lefelé végig az álló farkakon egészen a golyókig, majd felfele és újra le. Egy hirtelen mozdulattal belekapaszkodott az alsóneműk szélébe és ameddig csak tudta lerántotta őket. Előbukkantak a fiúk „szerszámai”, melyek kőkeményen mutattak az ég felé. Ismerős volt mindkettő látványa, de így egyszerre a kettő ilyen közelségből kimondottan izgató volt számára. Méretre közel egyformák voltak, Áron bőre kicsit világosabbnak tűnt és makkjuk duzzadt végén egy csepp volt látható, mely a felfokozott izgalmi állapotukat hűen tükrözte. Isti heréi kicsit nagyobbak voltak és valamivel több szőr borította, de ez nem volt zavaró. Vera megkérte a fiúkat, hogy vegyék le teljesen a ruhaneműt, akik ezt szó nélkül meg is tették, majd egyszerre nyúlt a két férfiassághoz. Kezeit finoman rájuk kulcsolta és húzogatni kezdte a bőrt rajtuk. A fiúk élvezték a puha kezek érintését és rendkívül különleges látványt nyújtott a lány kezeiben álló farkuk kényeztetése. Vera felnézett Istire és közelebb hajolt hozzá, majd szép lassan szájába vette a duzzadt makkot miközben másik kezével lágyan húzogatta fel-le a bőrt Áron kőkemény farkán. Pár cuppogás után Áronra nézett és áthajolt hozzá, érzékien bekapta először csak a tetejét, majd hirtelen ameddig csak bírta. A fiú felnyögött és megsimította a lány fejét, akik lelkesen munkálkodott rajta. Nem csinálta túl sokáig, mert visszatért a másik oldalra és kb fél percenként váltott egyik fiúról a másikra. A látvány és a helyzet a fiúkat is extrémen felizgatta, így hamar közelgett számukra is a beteljesülés, amit finoman Vera tudtára is adtak a maguk módján. Áron kicsit elhúzta magát, Isti pedig kissé megszorította a lány vállát, aki tudomásul vette a jelzéseket és visszahúzódott kettejük közé, hogy két kezével meg tudja ragadni újra mindkettejük duzzadó farkát. Közelebb húzta magához őket, egészen közel a melléhez és ütemesen, most már gyorsabb tempóban verni kezdte nekik. Mindketten elkezdték a lány cicijét markolászni, aminek bimbója most is peckesen állt. A fizikai és vizuális hatásoknak köszönhetően másodpercek alatt jött számukra is a gyönyör. Szinte egyszerre élveztek nagy sóhajok és nyögések közepette Vera mellére, beterítették a fehéres színű, meleg ondóval a hatalmas kebleket. Vera levette kezét a férfiasságokról és saját mellén kezdte szétkenni a friss nedűt, miközben elégedetten pillantott a srácokra.
- Köszi fiúk.
- Hát… azt hiszem mi is köszönjük – nevetett Isti.
- Az biztos – reagált Áron.
Vera poharában még volt egy kis bor, amibe belekortyolt majd kérdés nélkül öntött a saját és a fiúk poharába is, akik ezt nem bánták, megszomjaztak egy kicsit a történtekben. Az italozás közben Vera kiment a fürdőszobába hogy megmosakodjon, nem szerette ha bőrére szárad az ondó. Belepillantott a tükörbe és meglátta milyen kócos a haja. Máskor nagyon tudta zavarni ez, de most kézzel beletúrt és egy kicsit lesimította, de többet nem foglalkozott vele. Letörölgette testéről a vízt és visszatért a szobába, ahol a fiúk épp a lányt dicsérték.
- Nem semmi ez a csaj.
- Szerintem egy szex-istennő. Ohh, itt is van. – mutatott Áron a lány felé.
Vera a szobába belépve megpillantotta a két meztelenül, pohárral a kezükben álló fiút és újra bizsergést érzett a lába közt. Odalépett hozzájuk és egy-egy puszit adott szájukra, miközben kezével végigsimította a félig lankadt farkukat. Ennek hatására Ároné újra megduzzadt egy kicsit, aminek hatására Vera lehajolt és szopogatni kezdte. Ezalatt Isti leült az ágy szélére és onnan szemlélte a történéseket, valamint Vera pozíciójából adódóan elé tárult a lány puncija és popsija.  Áron hamar kőkeménnyé vált és szerette volna már a lány forró nyílásába helyezni férfiasságát.
Vera felegyenesedett, odalépett Istihez és kérte, hogy feküdjön feljebb, hogy odaférjen ő is az ágyra. Négykézláb mászott Isti fölé és a tövétől kezdve végignyalta farkát egészen a tetejéig, ahol nyelvével körözött párat, majd továbbhaladva le a herékhez. Isti meg tudott örülni, ha a heréit nyalogatják, ez volt a kedvence, így pillanatok alatt merevvé vált. Ezalatt Áron óvszert húzott, majd Vera mögé lépett és odaillesztette farkát a lány puncijához. Körözött párat, majd lassan becsúsztatta, aminek hatására Vera egy óriásit szívott a másik fiún, így szinte egyszerre szisszentek fel. Néhány lökés után Vera hátranyúlt kezével és a popsijához igazította a fiú ágaskodó testrészét. Áron tette a dolgát és kicsit benedvesítette a szűk nyílást, majd szép lassan, milliméterről milliméterre haladva becsúsztatta a popsiba. Óvatosan kezdett mozogni, ügyelve rá, hogy ne okozzon fájdalmat. Vera számára már ez is különleges érzés volt, hogy végülis egyszerre két farok van benne, bár az egyik még „csak” a szájában. A gondolatai tettekre késztették, testét és elméjét elöntötte a vágy, mely soha nem volt még ekkora. Végre itt áll legnagyobb szexuális álma kapujában és csak egy lépés választja el tőle, hogy egyszerre ketten mozogjanak benne, egy fiú a puncijában, egy fiú a popsijában. Gátlásai teljesen megszűntek, már csak a vágy hajtotta, be volt gerjedve, egész teste szexre éhesen várta a beteljesülést.
Vera finoman elhúzta popsiját Árontól és közel hajolt Istihez, kinek a fülébe súgta:
- Tedd be kérlek a kemény farkad a nedves puncimba! Várj, inkább én ülök bele, csak húzd ezt fel – rekord gyorsasággal felhúzta az óvszert a fiúra, majd maga alá engedte Istit, megragadta farkát, végig simította vele a punciját és beleült. Mindketten felnyögtek, kellemes érzés volt számukra két testrész egyesülése. A farok kitöltötte a szinte izzó puncit és elkezdett mozogni rajta. Néhány cuppogás után Áron odalépett a testhez, végigsimította a popsit és odaillesztette a szabad nyíláshoz. Vera leállt a mozgással és mélyen sóhajtozott. A fiú nagyon lassan haladva hatolt benne előre, figyelve a lány reakcióit, de nem kellett megszakítani a behatolást, így szép lassan elkezdett mozogni benne, aminek hatására Isti is mozgatni kezdte csípőjét. Vera hangosan felnyögött minden mozdulatnál, hihetetlenül különleges érzés volt számára a két farok érzése, melyek felváltva, különálló dugattyúként mozogtak benne egyszer a punciját egyszer a popsiját kitöltve, de teljesen soha nem húzták ki, csak a mozgás volt ellentétes. Sokszor elképzelte milyen érzés lehet ez, de a valóságban még annál is fantasztikusabb volt. Pulzusa az egekben, teste izzik a vágytól és bizsergés járja át minden porcikáját. Belegondolt, hogy mennyire megbánta volna, ha nem él ezzel a lehetőséggel és hogy Áronnak meg kell majd hálálja ezt az estét, hisz neki köszönheti leginkább. Elképzelte magát kívülről, ahogy látja mozogni a két férfit benne és ez a gondolat még jobban felvillanyozta. Általában jól szokta bírni az együttléteket, de most több inger érte és tudta, érezte nem bírja kordában tartani testét, az egy hatalmas orgazmusban fog kitörni. Megszűnt az idő számára, fogalma sem volt, hogy 1 perc vagy 10 telt-e el. Csak a testére figyelt most, ami egyre hangosabb sóhajokkal, nyögésekkel reagált a fiúk mozgására. Ők is hangosabban vették a levegőt, mint általában és ez is izgatólag hatott rá. Másodpercről másodpercre kezdett előtörni belőle az orgazmus. Izmai sorra megfeszültek, szorító érzés járta be ágyékát és mint egy vulkánkitörés tört ki belőle egy hatalmas sikoly kíséretében. A szorító érzés hatására kicsusszant Áron farka, de Istié bent maradt, így szinte kifacsarta belőle a második adag ondót, amit nyögések közepette lövellt ki magából. Vera aléltan feküdt le az ágyra, hirtelen kimerültnek, de roppant boldognak érezte magát. Szemeit alig bírta nyitva tartani, szinte azonnal el is aludt a fáradtságtól.
Reggel felébredt és végiggondolta mi is történt az este. Megpillantotta a még álomban lévő Istit és Áront, akiknek farkuk az égnek meredt. Eszébe jutott az elmúlt este és azonnal bizsergést érzett, de ez már egy másik történet...
Hozzászólások
Pavlov ·
Jó kis gruppen, de valahogy túl könnyen alakult. Egy kis kelletés, felvezetés kellett volna, és hogy jobban lássuk Vera szemszögét. Talán E/1 hatásosabb lett volna. Írj még!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: