Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A megcsalás

Ahogy beértem az egyetem kapuján, jólesően felsóhajtottam. Igaz, bunda volt rajtam, de még így is fáztam. A vastag, puha, selymes, fekete bunda leért a bokámig. A felvágása mentén ki-ki kandikált a fekete kígyó bőr csizma, a necc harisnya egy leheletnyi része, és a fekete kosztümöm alja. Lehajtottam a kapucnimat, és hátratúrtam aranyszínű derékig érő csigás fürtjeimet.
De jól esne a hidegről bejövet az én szexi tanár uram kényeztetése. Ahogy az a bársonnyal borított acél felnyársal, és ahogy az élvezet határán csak is az ő nevét nyögöm...

Reggelt hat volt. Az épületben még senki. Nekem is Zeuszt kellett volna várnom, a szexológia tanárt, hogy megbeszéljük az egyik pályázatra benyújtott esszémet, de Zeusz még sehol. Nekidőltem a lépcső korlátjának, és vártam... Eltelik öt perc és... és akkor ismerős sóhajtás csapta meg a fülemet.
Feleszméltem, szemeim nagyra nyitottam. Hiszen annyira a gondolataimba mélyedtem, hogy észre se vettem a konditeremtől nem messzire állok. Ez ő... Ez Levente, az én szexi-tanárbácsim! Ezek az ő sóhajai... És még..., Jesus Cristo, Santa Maria! Levente megcsal engem! Meg mert megcsalni engem!

Összeszorítottam a fogaimat. Nem szerettem Leventét, szó ne essék róla, de engem nem lehet megcsalni. Próbálja meg valaki... És az bosszú áldozata lesz!
Elindultam a hangok felé. Hát persze... A konditeremben van. Első dühömben arra gondoltam, hogy kivágom az ajtót, s lebuktatom,- amikor valami szöget ütött a fejemben... Hogyan csinálja az én szex istenem más nővel? A kíváncsiság győzött.

Résnyire nyitottam az ajtót, és belestem. Keserűen mosolyogtam,- pont jókor jöttem.
Még csak csókolta a nőt,- figyeltem tovább.
Levente most megfogta a másik szőkeség haját, és hátrahúzta a fejét, majd a két hatalmas melle közé csókolt. A nő élvezettel sóhajtott, és végighúzta hosszú körmeit Levi nyakán. Pattant a nő
ingéről a gomb, majd a melltartó...
- Ez az, Leventém! - hallottam a nő sóhaját... Majd hanyatt estem,- a nő,-nem más mint a matektanárnő, Eszter! Levente megcsal azzal a vén tyúkkal engem? Ezzel a vén tyúkkal? Istenem, vagy 10 évvel fiatalabb vagyok nála! Minek neki egy ilyen öreg nő? - lamentáltam magamban.
Összeszorítottam a kezemet... Észre sem vettem, hogy a körmeim szépen bevágják a tenyeremet. Csak néztem szikrázó szemmel, ahogy Esztert felfekteti a súlyzó padra, és éppen lehúzza a szoknyáját. Vad volt, mint mindig..., a szoknya nagyot reccsent, és már csak egy leheletnyi fehérnemű takarta a nő, - meg kell hagyni szép ívű dombocskáját. Levi úgy, a bugyiján keresztül kezdte el nyalni. Eszternek látszólag ez tetszett a legjobban. Hátra ívbe feszült, fél teste lelógott az edző padról így még jobban kidomborodott és szemérem résébe belevágott a kis fehérnemű.
A szexi tanár bácsi épp most dobta le magáról a nadrágot, majd a pulóvert... Eszter közben türelmetlenül feszült meg. Egész testét csak a kigombolt inge, a melltartója, ami ki volt kapcsolva elölről, és a kis tanga takarta, ami már teljesen átázott...,
Levi egy mozdulattal lerántotta róla a bugyit, és már bele is hatolt a csillogó punciba.

Becsuktam a szemem, és szomorúan felsóhajtottam. Hallottam a puncijának a cuppogását, a kéjes nyögéseket, és a nő sikolyait... Hiába hunytam be a szemem, magam előtt láttam Levi izmos tomporát, amint ütemesen mozgott, s tudtam, hogy elől nem én vagyok hanem egy másik nő, aki most élvezi az acélos szerszámot. Önkéntelenül simogatni kezdtem magam. Hirtelen, mint a villám csapott volna belém...mit csinálok én itt.

Elfordultam, és gyorsított léptekkel elindultam a folyosón a kapu felé, hogy hazamehessek... Ennyire megalázottnak még nem éreztem magam... De majd teszek róla, hogy legalább ő is így érezze...
Észre sem vettem, beleütköztem egy fiúba.
- Bocsánat... - dünnyögtem, de fel sem néztem, csak haladtam tovább.
- Én kérek bocsánatot - mondta a fiú. Látszott rajta szörnyen fel van dúlva és valamit sziszegett a fogai közt...valami nővel kapcsolatban...
Megdöbbentem, mert ő a terem oldalsó kijárata felől jött... Akkor neki meg a nő a szeretője?
Jézus, micsoda egybeesés... csak fél szavakból...
- A szőke a te...?
- Igen a korrepetitorom... és ezzel az izomagyúval... brrr...!
- Levente az én szeretőm már jó ideje.- mondtam felháborodva. - De megkapja a magáét...
- Nos, ezt én is így gondolom - mondta a fiú - Csak fordítva... - dohogott magában - Ne haragudj, ha valami eszedbe jut, valami jó ötlet, hívj fel légyszi... és kezembe nyomott egy kártyát... s azzal, ahogy jött el is tűnt.
Kifordultam a kapun és igyekeztem le a parkolóba.
Majd meglátod Levente, hogy velem nem lehet szórakozni.
Majd ott kapsz, ahol a legjobban fáj! - nevettem magamban, és megcsalási terveken gondolkozva hazahajtottam a BMW-vel...


Folyt. köv.
Hozzászólások
További hozzászólások »
RicardoLover ·
Végre valami, ami "Aphrodithe"-s... :blush:

Ez össze függ bizonyos "samvay" történeteivel, nem de ?

Gratolálok, Kedves ! :heart_eyes:

HarcI@Kakas ·
ezek a afodité sztoik.,. sztorik... buta kurvákról szólnak? nem? vagy nemtom... a tanárnéni... nekem nem volt ilyen... akit kívánni bírtam... volna. sajnálom. sajnos. :sleeping:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: