Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A Magyar

Elgondolkodtam.
Hogy is van ez?
Valahogy mi magyarok ott vagyunk mindenhol. Ez nem lehet véletlen, de akkor, hogy is van ez, ez a kis nemzet jött a nagy büdös semmiből valahonnan az Ural mögül két lépéssel, ahol az Isten is csak azért fordul meg, hogy vizelés közben elbújjon.
Valami itt nem stimmel, ahogy a kultúr - európai mondaná tört magyarul. Mert hát nekik kultúrájuk, meg „300 éves múltjuk, na meg egy csomó NAGY uralkodójuk van, legalábbis a nagy, kitalált meséjükben. Hiszen a jelenlegi állás szerint se Meroving, se Nagy Károly, Nagy Pipinről ne is beszéljünk. És a Louvre is kacsa a kódjaival együtt, különben is, a nevét is tőlünk lopták. A lavór szóból ered, csak hát a sügérek nem tudták mit jelent, és kimondani sem tanulták meg rendesen. De hát mit várunk egy olyan néptől, aki latinul is csak tájszólással tudott megtanulni a Rómaiaktól, és mégis arra büszke, hogy ellenállt a légióknak, persze maximum a Depardiu, az is csak az Axterixben.

A mosakodásból is csak annyit tanult, hogy pacsulizni kell a nagy büdös testét, mert a tisztaság úgyis csak fél egészség, a szag a lényeg. Főleg, hogy az isten ilyen sok ronda orrot szeparált a fejükre. Mondjuk ebben szerintem mi magyarok, vagyis hát nem mi, hanem a „kulturálatlan”, „barbár” őshordáink is ludasak, mert ha hinni lehet a regéknek, párszor végigdúlták azt a vidéket a fiuk. Szerintem egy laza apasági perben az összes csigapásztor nyerne ellenünk, mert a fiuk alaposak voltak, az irtásban és a nemzésben egyaránt.

Ha igazak a pletykák a nyilakról, meg a magyarok pajkoskodásairól, akkor genetikailag az ősöket bármely nyugat-európaiban ki lehet mutatni. Persze szerintem itt is legendákról van szó. Már akkor is tetszett a sok fonnyadt nyugati libának a magyar srác és ezzel vágtak fel a barátnők egymás között. Az eleink meg csak turistáskodtak egy kicsit, meg próbáltak kapcsolatot teremteni, de hát olyan emberekkel, akiknek a latin sem ment mit kezdhettek. A mókusok, vagyis hát a kakasok- a Gallok - valamit félreérthettek, elkezdtek velünk keménykedni, aztán meg koppantak, mint jégeső a teraszon. Utána meg jött a sopánkodás, a magyarok nyilaitól ments meg Uram…, meg a többiek.
Ennyit a nyugati kultúráról, mi próbáltunk beléjük sulykolni valami értelmet, de reménytelenek. Istenem, hát rájuk is érvényes a mondás, buta ember, aki nagyképű. Nyugaton szerény ember meg annyi van, mint zsidó istentiszteletben az úrvacsora.

De hát nem ezzel akartam foglalkozni igazán szerény eszmefuttatásomban, hiszen a történelemtudásom más irányú orientációt mutatott még az elmúlt időszakban is. Csak egy nem smakkolt egy leheletnyit, hogy miként is lehetünk rokonok magas szőkés-vörös klikk-klakkul beszélő finnekkel középmagas sötéthajas emberekként. De hát csodák mindig is voltak, erre épül az összes keresztény egyház is, és fehér nőnek igen is lehet néger gyereke, ha az apa fehér, csak erősen hinni kell benne.
A múlt hitünket pedig eléggé erősítette előbb a Szovjet, majd a demokratikus nyugat hivatalos elvárása. Mert hát e nélkül azért baj lett volna a kréta körül, és rá mertünk volna jönni, hogy a szép, fehér krétarajz, amit látunk színes krétával készült.

Szóval az igazság az, hogy igaza van a Hollywood-i álomgyárnak, mi magyarok lényegében földön-kívüliek vagyunk és azt, hogy itt emberekké alakultak némely majomcsordák, nekünk köszönhetik. Sajnos rendesen beszélni nem sikerült megtanítani mindenkit, ezért hagytuk, hogy a makogásaikat elnevezhessék saját nyelvnek, hiszen ha jól megnézzük, a magyaron kívül az összes nyelv elég gyermeteg. A bölcsek erre azt mondják, hogy a magyarok beszélik a legkevesebb idegen nyelvet. Sajnos az igazság az, hogy nincs eredeti magyar sem, mert az ősmagyar az egy alap genetikai kód, amivel az életet beoltották a földbe. Eleinte jobban sikerült a genetikai másolás, de aztán a tömeggyártás miatt felhígult. Bizonyított, hogy egy férfire lehet az összes emberi gént visszavezetni, ez volt az ősmagyar. Akiben az ősi génből több van az jobban beszéli a magyart, akiben kevesebb az több nyelvet tud. De hát a kutyaugatás is egyszerű mégis kevés ember beszéli, vagyis ugatja, még a farkasok és a rókák egy kicsit selypítve, de aztán ennyi.
Tehát a föld a magyarnak köszönhet mindent, hogy nem makog a fán, meg mindent, még Jézust is.

Hogy ez egy kicsit kemény, de bizonyított, vegyük az Álmos legendát.
Anyuka alszik, jön a Turul, pikk-pakk és kész egy vezér. Férj beveszi, mint kacsa a nokedlit.
Nem ismerős ez valahonnan? Mária, József….? Ugye, hogy ismerős, csak egymás mellé kell rakni. De hát Egyiptom, Názáret az nem az Ural. Nem is, de eleink sem ott voltak, vagyis nem csak ott. Szóval Jézus lehet, hogy magyar volt? A turul meg nem sólyom, vagy sas, hanem valami röpködő emberke, akit angyalnak vagy nagy madárnak néztek. Szerintem, itt lehet az igazság, hiszen a csajok most is buknak a repülősökre.
Tehát lényeg a lényeg, nem mi magyarok köszönhetünk a világnak valamit, hanem nekünk a világ.

Nem leigáztuk és megsarcoltuk a fejlett nyugatot, mert az akkoriban olyan fejlett volt, mint lukas vödör, az automata öntözőrendszerhez képest, hanem az ősmagyar génből produkált genetikai másolatok áttértek a tömeggyártásra és a félmajom fejlődési szakaszban vegetáló hordákba egy kis egészséges génfrissítést vittek. Ez az, amit Európa nem tudd megemészteni, hogy ők nincsenek is csak a genetikai hibából adódó gondolattévesztés okozza a múltjukat.
Ezért próbálják meg nem történté nyilvánítani a múltat, ezért beszélnek a Szláv és Dákoromán térigényről, hiszen ezek is csak nem létező fogalmak, melyet a durcás kis lelenc talál ki, mikor rájön, hogy nem az, akinek hitte magát, kitalál egy képzelt világot.
Hasonló történetek
4219
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
4152
- Beszélhetnénk négyszemközt? - kérdezte az orvos.
- Hát persze, természetesen. Egy csendesebb helyre vezetett. Várakozva néztem rá, ugyan mondjon már valamit, de ő nem mondott, hanem kérdezett...

- Mit jelent neked ez a fiú? - meglepődtem, hogy máris letegez. Valami oka lehetett ennek a bizalmaskodásnak, és most nem a korkülönbségre gondoltam, bár az volt bőven. Azért válaszoltam:
- Nekem... nekem mindent. Tudom, ez így elég sablonos, de én tényleg nagyon szeretem......
Hozzászólások
További hozzászólások »
JagerColonel ·
Hát én is inkább csak nevetni bírtam ezen a szösszeneten - komolyan venni semmiképp.
Mária de la Cruz ·
Ezredes Úrnak,:) alázatosan jelentem, örülök, hogy más is csak humort lát benne, mert én kicsit restellkedtem annak idején...
Köszönöm. Tetszett olvasni, mikor Karinthy flambírozott.
Nos érdemes elolvasni.
Köszi mégegyszer a Szerzőnek, hogy elvarázsolt a humorba...
Üdv.:)

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: