Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A londoni lány - 2. rész: Befogadva

Strauk Zsófia kényelmesen pihent karosszékében, miközben az elmúló éveken gondolkodott. Magányos társaságát egy csésze citromos tea és a kandallóban táncoló tűz gazdagította.

 

Alig három év telt el azóta, hogy szeretett Ellie nénikéje halála után megörökölte ezt a házat, mégis úgy érzi, mintha egész életét itt élte volna le. Lelki szemei előtt jelenlegi otthona valóságos kastély volt ahhoz képest az albérlethez, amiben régen lakott.  Azt még kunyhónak se lehetett nevezni. Sötét volt kis ablakokkal, dohos levegővel, penészes, koszos és persze papírvékony falakkal, amelyeken keresztül hallgatózás nélkül is hallani lehetett a szomszéd lakók mindennapjait. Ugyan volt benne néhány bútor, de ami fémből volt azt a rozsda, ami fából volt azt a korhadás ette meg. Ami pedig a kettő közül egyik kategóriába sem tartozott, azt a pók hálózta be.

 

A másik aggasztó tényező a főbérlő, Wilson úr volt. Külsőre '50-es lehet, borostás, a haja őszes, felül kopaszodó. Inget viselt, hozzá tréningnadrágot, zokni - szandál kombóval megfűszerezve. A koszos és ápolatlan ruházatához hozzá tartozott még egy állandó orrfacsaró bűz is. És hogy miért nem tisztálkodott? Azért, mert van hogy olyannyira megszomjazik, hogy azt nem tudja anyagilag finanszírozni. Így hát néha - néha eladott pár holmit. Hol egy poharat, hol egy széket, de volt hogy a fürdőkádat is. Nála házsártosabb emberrel aligha lehetne találkozni Londonban. Soha semmivel nem volt megelégedve. Ha megérdeklődnénk tőle a kedves egészségét, ő csak annyit felelne, hogy húzd ki a nyelved a seggemből, a bérleti díj fix. Viszont ha szótlanul elsétálnánk mellette, akkor azt hinné, hogy mi vagyunk az atyaúristen és a köszönés is márcsak luxus.

A munkát csak hírből ismeri, az albérlők pénzén éli napjait. Egyedül akkor nem lehet rá panasz, amikor a sok szesztől elnyomja az álom. Aztán másnap minden kezdődik elölről.

 

Jogosan felmerül az emberekben a kérdés, hogy miért is akar valaki egy ilyen személlyel egy fedél alatt lakni. A válasz pedig egy nagyon egyszerű indok: a szükségszerűség. Wilson úr háza ugyanis London központjában helyezkedett el. Mondhatni úgy is, hogy egy összekötő csomópont volt a város nevezetesebb pontjai között. Nem mellesleg aligha kaphatna azon a környéken az ember ilyen "jó" minőségő szállást, ilyen kedvező áron. Hiába, a szükség nagy úr, ahogy mondani szokás.

 

De térjünk vissza Zsófi jelenlegi lakhelyére. Itt ahogy belépünk a házba, balra található a tágas nappali, ahol szabadideje nagy részét szokta tölteni. Jobbra a konyha, mely igaz jó ha volt fele akkora mint a nappali, viszont mindene megvolt, ami egy remek ételhez kellett, a mikohullámú sütőtől kezdve a kenyérpirítón át, egészen a gofrisütőig. Az ajtóval szemben volt egy lépcső, mely az emeleti folyosóra vezetett. Itt volt a hálószoba, a fürdőszoba, egy kisebb gardrób, illetve egy padlásfeljáró, melyet egy kötéllel lehetett lehúzni. A berendezés javarészt Ellie néni hagyatéka. Zsófi csupán néhány ingóságot hozott magával egykori lakhelyéről. Olyanokat, mint az aloe verája, a kávéfőzője vagy a könyvei. Új lakhely, új élet. Minden a lehető legnagyszerűbben alakult ezen a legeslegjobb világon. Néha ugyan úrrá lett rajta a egyedüllét, de megtanulta elfogadni a magány társaságát. Háziállatokat nem akart tartani, mert ahogy ő fogalmazna: a madár nem tud relülni a kalitkában, azaz udvar híján attól tartott, hogy az állat nem érezné jól magát. A férfiak pedig...na az egy külön fejezetet érdemelne. Ígyhát egyedül a munkájának és a szenvedélyének, a virágoknak. Miközben életén és eltelt évein gondolkodott kint ugyanúgy szakadatlanul szakadt az eső.  Magában arra gondolt, hogy milyen rossz lehet most annak, aki valamilyen oknál fogva az utcán rekedt.

 

 

 

És láss csodát, ebben a pillanatban valaki kopogtatott...
Előző részek
2760
Mivel a most következő történet Londonban fog játszódni, ezért akár kezdhetném úgyis, hogy:
sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!
Hasonló történetek
10195
Michel a következő hullám tetejéről vette észre a sziklát. Tudta, hogy vége van. A következő pillanatban a hajó pozdorjává tört alatta, ő pedig csuklóin a szétszakadt kötéllel elsüllyedt a hullámokban. Fuldokolni kezdett, de aztán rájött, hogy kap levegőt. - Biztosan valami légbuborékba kerültem - gondolta, de ekkor meglátta ismét a női arcot. Kék szemek, gyönyörű telt ajak, hullámos haj, mely egybefolyt a tengerrel lassan az alakja is kirajzolódott. Tökéletes keblek, lapos has vékony...
5555
Csöngettek!
Kinéztem az ablakon és látom, hogy a fényes nyúlványokkal érkező ismerősöm ott ácsorog az ajtó előtt gúnyos mosollyal a szája szegletén. Mit tehetnék, beengedem és hagyom, hogy megtegye, amiért jött. Az ajtó kinyílik és belép rajta Ő...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: