Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A lift, mint afrodiziákum


Évek óta ismerjük egymást, még sem volt köztünk semmi, még egy csók sem, pedig mindketten jól nézünk ki, s vonzóak vagyunk, mindketten éljük a magunk kis életét, én férjhez menten, s neki is mindig van valami barátnője, mindketten jól nézünk ki, állítólag hasonlítunk is egymásra, mintha testvérek lennénk. Nekem mindig is tetszett mint férfi, de hogy Én mint nő neki?... nem gondoltam van, ugyanis sosem mutatott felém ilyen jeleket, még csak meg sem dicsért rajtam soha semmit. Pedig tényleg jól nézek ki. Magas és vékony vagyok, sokat sportoltam, nagyon szép kerek feszes fenekem van ( ez tetszik magamon a legjobban ),kisebb olyan kis tenyérbe mászó típusú melleim vannak, és hatalmas barna szemeim.

Hivatalos ügyben Pesten jártam, így úgy terveztem, miért ne aludnék nála, hisz már 8 éve a legjobb barátok vagyunk, ezerszer volt már szállásadóm. Este elmentünk egy sörözőbe, iszogattunk, majd mentünk hozzá, ahogy meg lett beszélve. A bejáratnál, még a lift előtt, mondta a szomszéd, hogy " Magácska milyen gyönyörű! ". Megköszöntem, és beszálltunk a liftbe. És mint egy villanykapcsoló, Ő felébredt. Rám nézett, megfogta az arcom, és megcsókolt. Meglepődtem... de a lifteknek van egy ilyen afrodiziákumos hatása... csak néztem őt, láttam rajta, hogy bár sosem dicsért, most nagyon tetszem neki. Hirtelen megcsókoltam, hozzányomtam a liftnek az oldalához. Ő is hasonló vérmérséklettel reagált, s a lift már tüzelt is. Megérkeztünk a 5. emeletre, de alig bírtunk kiszállni a liftből, hogy bejussunk a lakásba. Csak csókoltuk egymást, vakon próbálta a kulcsot a zárba dugni... ez nagy nehezen sikerült is. Bejutottunk a lakásba, lehámoztuk egymásról a kabátot, felső ruházatot, faltól-falig próbáltunk a szobáig eljutni, a ruhadarabok hullásának sorozata jelezte irányunkat, de egy pillanatra sem engedtük el a másikat.


Lerogytunk az ágyra, s már csak a fehérneműtől kellett megszabadulunk, ami pillanatok alatt meg is történt, és csak csókolt és csókolt, fogta a tarkómat, néha húzta a hajamat a tövénél fogva, ami nagyon szenvedélyessé tette, s haladt egyre lejjebb és lejjebb, egyszer csak óvatosan belémnyalt, s a  nyelvét a hüvelyembe dugta, majd célba vette a csiklómat. Pár másodperc múlva már belém is dugta egy ujját, majd még egy ujját, s mikor a harmadik is bent volt, az ujjpercei végét elkezdte bennem mozgatni.
Hát ez hihetetlen érzés, zenész ember, tud az ujjaival bánni, ezt mindig is gondoltam, de hogy ennyire?! Sosem tudtam egykönnyen eljutni az orgazmusig, de itt 30 mp-en belül sikerült.
Aztán felém hajolt, s a kemény farkát, egyszer csak belém vezette, lassan, megfontoltan, és éreztem, ahogy teljesen kitölt.


Éreztem, ahogy lüktet, belém olvadt ez a férfi. Egy pár lökés után felemelkedtem, s az ölében ültem, ez nagyon tetszett neki, és óvatosan köröztem a csípőmmel, ő hátraszegett fejjel élvezte az élményt. Majd a hátára döntöttem, de így kicsúsztam belőle. Hát, de semmi baj, elkezdtem a fülét csókolni, harapdálni, amitől libabőrös lett. Lefele haladtam, éppen hogy csak érintette az arcom a szőrt a mellkasán, és már nagyon mélyen lélegzett. Majd mikor leértem, láttam a 'kitöltőt'.


Először a makkot kaptam be, s nyalogattam a végét, majd a makk peremen fel-le mozgattam ajkaim, s egyszer csak tövig bekaptam, jó bő nyállal, s kicsit a nyelvemet is mozgattam a számban. Ekkor már nagyon kapkodta a levegőt, de mivel tetszését láttam rajta, a kezemet is használván, a szopás közben hol a bőrt húzogattam közben, hol a heréivel játszadoztam. Elkezdett a csípője is ritmusosan járni, így hagytam neki, hogy ő diktálja a tempót, tövig nyomkodta a torkomban, így finoman szájbabaszott, ami engem felettébb izgatott, és látta is rajtam, ezért magára húzott, s erősen belém nyomta a farkát. Ráborultam, rászorítottam, s meglovagoltam. Éreztem, mint ha egy karó lett volna bennem, feszül a farka, és lent dobog az ő szíve is, és az enyém is.


Megfordultunk, s míg én négykézláb támaszkodtam, ő belém hatolt erősen, s csak úgy csattogott a seggem az ülepén, és hallani lehetett a cupogást, amelyett túláradó nedvesedésem okozott.
Felegenyesedtem, a fenekem az ölében volt, éreztem ahogy a szőrös mellkasa a hátamnak simul, simította a mellem, a nyakam, majd a csiklóm, s finom pici mozdulatokkal mozogtam rajta. Majd az oldalunkra dőltünk, felemelte a lábam, s úgy baszott engem jó erősen, és én akkor élveztem el újból. A kezemmel izgattam a csiklómat, így a hüvelyem össze-össze rándult újra és újra, ő is már majdnem elélvezett, majd hasra fordultam, a lábam összezártam, hogy jó szűk legyek, tetszését egy hangosabb nyögéssel jelezte felém, és baszott tovább, erősen, néha már úgy éreztem a hólyagomat nyomja, de csak baszott és baszott, majd egyszer csak a hátamra élvezett, s leborult mellém.
Egymás mellett feküdtünk hason, és csak kapkodtuk a levegőt.


Hozzászólások
További hozzászólások »
Nimellos ·
Kicsit zavar hogy néhol finoman, néha vadul közönségesen használod a szavakat. Nem lenne baj egyik se, csak ha elkezded használni az egyiket, tarts ki annál.

szerenella ·
Küldd be ezt a mondatot a Kama Sutra pózai közé: "Csak úgy csattogott a seggem az ülepén."

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: