Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A Lény

A Lény

I. fejezet

Ed rémült arccal lépett ki a folyosóra. Tekintetéből rettegés sugárzott. Idegesen pásztázta végig a folyosót. Sehol egy lélek. Egyedül maradt. A hajó hangosan morajlott, és nagyot rázkódott. Újabb robbanás. Lassan süllyed a jéghideg vízben. Csak erre bír gondolni. Hogy megfullad. Nem szabad. Túl fogja élni. Túl kell, hogy élje. Tekintete még mindig rémült, mögüle a liftaknából lángok csaptak elő. Kint a jéghideg tenger, bent a perzselő tűz. Az egyetlen esélye, ha eljut egy mentőcsónakhoz. Csak azzal menekülhet meg… de mi van, ha utoléri. Ha nem ér időben a csónakhoz?
Pánik lett úrrá rajta. A szíve még hevesebben kezdett verni. Szakadt ruhájára nézett. Soha életében nem félt még ennyire, mint most. Teste minden porcikája remeg. Kezében még mindig ott szorítja a puskát, melyet az egyik tiszt nyomott a kezébe, még mielőtt meghalt. Az egyetlen eszközt mellyel küzdhet. A tár ugyan félig üres, de talán elég lesz. Talán nem kell majd használnia.

Mély levegőt vett. Végignézett a folyosón, melyen a vészfények villództak. Vörös-sárga színben. Felváltva. Érezte, hogy a hajó süllyed. Menekülnie kell. Lassú bizonytalan léptekkel indult el a folyosón, melynek végén ott az ajtó, az ajtó mely a mentőcsónakhoz vezet. Szaporázni kezdte a lépteit. Minél hamarabb oda kell érnie.
- Ed… Ed… várj- halk hang, mely mégis egyértelműen kivehető volt- várj.
- Veronika –felkapta a fejét. Megfordult, de nem látott senkit- az nem lehet- nem bizony. Látta mikor a lény elkapta, mikor berántotta a kabinba és ő már nem tehetett érte semmit. Végzett vele. Egy szempillantás alatt. Úgy, ahogy a többi utassal is végzett. Ő maradt egyedül. Senki más. És most rá vadászik. Őt akarja. Nem maradt sok ideje…
- Ed… -ismét a lány hangja.
De Ed már nem fordult meg. Szaporázni kezdte a lépteit, miközben a szíve még hevesebben vert, már szinte fut… ott az ajtó. Már látja…

Hatalmas csattanás. Hallja, ahogy a lény szalad utána a folyosón. Most nem lehet. Nem lehet, hogy most érjen véget. Muszáj, hogy elérje az ajtót. Már csak pár méter… futni kezdett. A világítás ki-ki hagyott. De fel sem figyelt rá. A hajó kissé balra dőlt. A tenger kezdi magába szívni. Bárcsak örökre elnyelné a lénnyel együtt. Miért is álltak meg? Miért mentek oda? Miért? Nem kellett volna. Ha a kapitány másként dönt és inkább megvárja a parti őrséget… akkor mindenki életben maradt volna. De nem. Neki látnia kellett. Tudnia, hogy mi zuhant a vízbe. És most ez lett a vége. Meghalt az összes utas. És Veronika is. A barátnője, élete szerelme. Nemrég jegyezte el. Úgy volt, hogy még az idén összeházasodnak. És most már… minden tönkrement.

A hajó egyre hangosabban nyikorgott. Az utolsókat rúgja. De Ed talán elér az ajtóig. Hallja, ahogy a lény levegőért kapkod. Ahogy csahol utána. Még egy-két méter és megmenekült. Hátra-hátra pillant. Nem látja… aztán mégis. Egy pillanatra találkozott a tekintetük. Ed rémült tekintete a lény mindenre elszánt tekintetével.
Most már késő. Utol érte. Ed az ajtóért nyúlt… kinyitotta, de a lény elérte. Rávetette magát. A férfi még meghúzta a ravaszt… aztán minden elsötétült.
Nem sikerült…
Hasonló történetek
7211
Egy decemberi éjszakán becsípve kullogtam haza, olyan éjfél körül... a barátnőm Emese volt aki hazavitt, nem hagyta hogy többet igyak. Ezt csak elmesélésből tudom, mert nem voltam magamnál teljesen...
16060
Előrenyúlt megragadta a lány karjait. A fiatal lány úgy megijedt, hogy majdnem felsikoltott, de ekkor a férfi a másik kezét arcán végigsimítva előre csúsztatta és apró arcát megmarkolva befogta a lány száját. Egy határozott mozdulattal berántotta a bokorba. A lány szoknyája kicsit lecsúszott és érezte, hogy...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Gabriel v1.87 ·
Nem rossz! Bár még nem értem hogyan is lesz majd ennek folytatása (valószínüleg úgy hogy nem Ed játszik majd benne :) )

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: