Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A legszebb este

Sosem vártalak annyira, mint aznap… Tudtam, hogy a repülőd 9-kor ér be a szomszédos varosba, és hogy meg metróznod is kell a vonatállomásig, mégis már 10-kor kimentem, hogy ott lehessek... Előző este mindent megtettem, ami fontos az együttléthez:) A nők tudjak, mire gondolok...

A 11:15-os vonat, nem arra a vágányra futott be, ahol én vártalak, így amikor elment a vonat, akkor láttalak meg, de a sínek miatt nem szaladhattunk egymás karjaiba...

Le kellett mennem az aluljáróba, és ott forrtuk először össze... Futottunk egymás fele, gyerekek voltunk épp úgy, mint most. Ám azt az ölelést sosem fogom elfelejteni, benne volt minden szereteted, minden megértésed, minden gyengédséged... És ahogy magamhoz húztalak meg közelebb éreztem, hogy nem vagyok közömbös:)

Hazamentünk. Megbeszéltünk mindent, ami az elmúlt 3 hétben történt, amíg nem láttuk egymást... Végig az ölemben nyugtattad fejed, én simogattalak, Te simogattad a fenekem.

Hirtelen felültél, szenvedélyesen megcsókoltál, majd a szemembe néztél... Talán arra vártál, hogy akarom-e én is, majd hirtelen megfosztottal az amúgy sem sokmindent takaró felsőmtől... Csókolgattad a szabaddá vált testrészeimet.. hogy hiányzott a csókod... Egyik kezeddel az arcom simogattad, a másik a hátamhoz csúszott, és kikapcsoltad a melltartóm. Láttam, ahogy megőrülsz a melleim látványától, amelyek addigra már kemények voltak; majd szétfeszültek a vágytól. Én is elkezdtelek vetkőztetni. Ahogy megszabadítottalak a pólódtól lthatova valt izmoss, kisportolt ferfitested, amiert mindig megorulok. Percekig simgattam es csokolgattam izmos karjaid, melyekben mindig biztonsagot kaptam.

Egy mozdulattal az agyra dontottel, es lefejtetted rolam szelid simogatasokkal ovezve a maradek ruhamat is, csak egy apro piros tanga maradt rajtam. Majd hagytad, hogy en is levegyek rolad minden ruhanemut. Aztan kenyeztettel egy kicsit, elarasztottal csokjaiddal, a fulemen, a nyakamon, ajkaid koze vetted kemyeny mellbimboimat, es ovatosan, de annal kejesebben ragcsaltad. Mar majd meghaltunk az izgalomtol. Ekkor azonan ismet lefele vetted az iranyt. megfosztottal a tangatol is, es lagyan simogatni kezdted a combjaimat. hamarosan ereztem a labaim kozti terulet fele haladni nedves nyelvedet... Azt hittem megorulok, amikor belenyaltal a puncimba... Hihetetlen erzes volt legszivesebben sikitottam volna... Hihetetlenul gyenged voltal, finom es egyszeru nyalintasokkal csinaltad, lehetett erezni, hogy erted a dolgodat. Kozben finoman simogattad a melleimet. Egyre szenvedelyesebben ed vadabban csinaltad, valoszinuzleg elismereskent ertelmeztedd egyre hangosabb nyogdoseseimet...
Egyszer csak nem birtam tovabb: elelveztem... hihetetlen erzes volt, szalltam. Egy pillanat alatt feled kerekedtem, es en is elkezdtelek kenyeztetni. A belso combjaidon nyalogattalak, majd a szamba vettem finoman hereket. ettol teljesen beidultal. Amikor mar kelloen kieheztettelek a szamba vettem hatalmas es meredzo farkad... Egy hatalmas hosszam elnyujtott sohajtas ovezte et a cselekedetemet.

Egyre vadabban csinltam, egyre nagyobb mozdulatokkal szivtam, es teljesen belelted magad. Mozgattad a csipod egyre melyebben a szamba... majd egy hatalmas sohaj kisereteben elelveztel. Odafekudtem melled, lattam, hogy faradt vagy.

Ennek ellenere nehany perc mulva felem kerultel, es nem hagytad abba a kenyeztetest... Megragadtal, megforditottal, es belemjottel... hihetetlen erzes volt... Egyutt elveztunk el, majd lefekudtel mellem es elaludtunk.

Masnap reggel csokra ebredtem, es mikor kinyitottam a szemem, ott ultel az egy szelen a reggelivel az oledben...

Szeretlek!
Hozzászólások
További hozzászólások »
ghost87 ·
ÉKEZET???:rage: Maga a történet jó, de olyan mint egy vázlat! :sleeping: A főbb pontok megvannak, most ki kéne dolgozni őket!!! :grinning:

wind-storm ·
Jujj!
Nekem ez nem tetszett.
Olyan volt, mint régen a távirat. Megláttalak. STOP!
Megöleltél. STOP!
Lefektettél. STOP!
Vááááááááááá!
Én meg megőrültem.
Az ékezet még oké, bár nem kéne elhagyni őket. De ez a történet leírási mód....Vannak itt emberek akiktől segítséget lehet kérni. Ha most mindenki feltenné a kezét, aki szívesen segítene......
NA hajrá!!!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: