Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

a legjobb barátom

Belépünk a házba. Én 16 éves vagyok, ő 17. Izgulok. Két éve a legjobb barátom, de csak nemrég mertük bevallani magunknak és egymásnak, hogy több van köztünk. Szeretjük egymást, de semmit nem akartunk elsietni. Most viszont itt állunk a házukban, rajtunk kívül senki nincs itthon. Üdítővel kínál. Elfogadom. Elindulunk a szobájába. Nem először vagyok náluk, tudom a járást. A lépcsőn mögöttem jön. Megölel és megpuszil, aztán belépünk a szobájába. Ölbe vesz, és letesz az ágyára, majd berakja a kedvenc zenéimet (Avenged Sevenfold- Warmness on the soul, Quimby-maga adom), és mellém ül.

Simogatja az arcomat, a hajamat, hozzám hajol és megcsókol. Ekkor hirtelen ledöntöm az ágyra. Ráülök, és egy vad csókot adok neki. Simogatja a hátam, a fenekem. Elkezdem csókolgatni a nyakát. Sóhajtozik. Tetszik neki. Tudom. Ezért csinálom. Körbepuszilom, nyalogatom, harapdálom a nyaka minden apró négyzetcentiméterét. Felültetem és leveszem a pólóját. Szép felsőteste van. Nem az az agyongyúrt, de azért izmos. Végigsimítom a mellkasát, majd a hasát. Elkezdem nyalogatni a mellbimbóit, és haladok egyre lejjebb. Már a köldökénél járok. Nadrágján keresztül érzem meredező férfiasságát. Gyorsan leveszem róla a nadrágot. Már csak a bokszer marad. Egy ideig azon keresztül simogatom, majd attól is megszabadítom, és akkor meglátom. Közel hajolok hozzá, és a számba veszem.

Először csak a végét, majd szép lassan engedem tovább. Szeretem az ízét. Fejemet fel-le mozgatom, közben nyelvemmel is izgatom, a kezemmel pedig a heréivel játszom. Pár perc után kihúzza a számból, és most ő kerül fölém. Leveszi a felsőmet, majd a melltartómat. Végigcsókolja az egész felsőtestemet. A nyakamnál kezdi, aztán a vállaimat, mindkét karomat, szopogatja az ujjaimat, majd folytatja a melleimmel - ott elidőzik egy kicsit - és befejezi a hasamon. Érzem, ahogy nedvesedem. Már nagyon vágyom rá, de ő még húzza az időt. Mi tagadás, jól csinálja.

A lábaimat simogatja, aztán végre elkezdi kigombolni a nadrágomat. Már csak egy tanga van rajtam. Az, amit tőle kaptam. Bugyin keresztül simogat, puszilgat, és végül egy gyengéd mozdulattal azt is leveszi rólam, de tovább folytatja a kínzásomat. Simogatja forró ölemet, de a csiklómat gondosan elkerüli, majd egy hirtelen mozdulattal bedugja az egyik ujját, aztán egy másikat is. Majd fel robbanok a hirtelen jött érzésektől, de ez még nem elég. Odahajol, miközben ujjai bennem mozognak és elkezdi szívogatni a csiklómat. Abban a pillanatban elér az orgazmus. Észreveszi, ahogy összerándulok, és boldogan mosolyog rám. Mire feleszmélek, már rajta van az óvszer. Puncimhoz illeszti férfiasságát, és óvatosan belém hatol. Nagyon jól csinálja. Elkezd bennem mozogni, először lassan, majd egyre gyorsabban.

Egyszer csak hirtelen kihúzza belőlem, és hanyatt fekszik. Értem a célzást. Ráülök, és elkezdek rajta lovagolni. Nagyon jó. Érzem, hogy közeledik a második orgazmus, és mikor puncim először összerándul, ő is elmegy. Hálásan mosolyog rám, s én visszamosolygok. Soha nem fogjuk elhagyni egymást.
Hozzászólások
További hozzászólások »
kicsilányka ·
Ez a történet gyönyörű és romantilus :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

Mivel én szeretem a romantikát az élet minden terén, nagyon bejött ez a történet :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile:

Ááá, kész vagyok, most nem tudok okosabbat írni :smile: :smile: :smile: :smile: :smile:

G.R.A.T.U.L.Á.L.O.K a történet megírójának, ez remek munka volt!

Csak így tovább, ügyes legyél! :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning: :grinning:

üdv:kicsilányka

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: