Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A legjobb barátnő!

Én egy pesti lány vagyok, és pár éve rájöttem, hogy a lányokhoz vonzódom. Mivel a pasiktól teljes mértékben irtóztam, és egy nap végleg elfordultam tőlük! Régebben minden évben négyszer az apámmal lejártam vidékre a nagymamámhoz. És ott is találtam magamnak barátokat. De volt egy lány, akit kifejezetten szerettem. Móninak hívták. A legjobb barátnőm lett. Vele beszéltem meg mindent. Egy nap bevallottam neki, hogy leszbikus vagyok, és ha ez miatt nem akar többet látni, én megértem, és végleg kilépek az életéből! De ő megértett engem, és azt mondta, hogy ettől függetlenül is a legjobb barátnője vagyok! Ekkor voltam a legboldogabb, hogy végre nem kell előtte titkolóznom. Itt pesten is voltak barátaim, de ö volt az egyetlen, akivel mindent meg lehetett beszélni, és mindig nevettünk együtt vagy éppen sírtunk, de boldogok voltunk. Titok nem volt köztünk, akárcsak egy testvéri viszony alakult ki köztünk! Akárhányszor ott voltam, szinte minden nap vele voltam és nála aludtam. A nap 90%át együtt töltöttük! Mindig alig vártam, hogy elmehessek hozzá, és beszélhessek vele elmondhassam neki az élményeimet, a fájdalmaimat, ha éppen volt. És ő is nekem.

Aztán egyszer csak kezdett Móni úgy megjelenni előttem, mint egy nő és akárhányszor csak vele voltam vágytam, utána hogy megérinthessem megcsókolhassam. Hát igen beleszerettem!! De ezt igyekeztem titkolni előtte, és a szemkontaktust is kerültem vele. Na ez nagy hiba volt mivel észrevette, hogy valami nem stimmel velem. Egy nap ezt meg is kérdezte! Ültünk az ágyán és én távolabb ültem tőle, mint ahogy szoktam. Emelte az arcom felé a kezét és én elhúztam az fejemet. Erre megkérdezte:
- Mi a baj? - közben közelebb húzódott hozzám...
- Semmi, csak fáradt vagyok! Próbáltam neki valamit mondani.
- Ugyan már, ezt nem hiszem el, az utóbbi időkben máshogyan viselkedsz velem, nem vagyok bolond, észreveszem! - mondta
- Tényleg semmi bajom, csak fáradt vagyok, hazamegyek, majd holnap beszélgetünk jó? - válaszoltam neki, miközben felálltam az ágyról...
- Hát, rendben, akkor elmondod honlap, tudod milyen makacs vagyok, úgyis kiszedem belőled! - mondta egy kis mosollyal az arcán...
Hazamentem, de szomorúan. Mivel tudtam nem szabadna így éreznem. Tiltott érzéseim voltak a legjobb barátnőm iránt, és abban is tisztába voltam, hogyha elmondom neki, végleg elveszítem. Azt meg nem mertem, hogy közeledjek hozzá! Így hát eldöntöttem, hogy kiverem ezeket az érzéseket a fejemből, és nem fogom hagyni, hogy elveszítsem a fejemet!

Másnap is elmentem hozzá és megpróbáltam titkolni. Most valamivel könnyebb volt. A konyhába beszélgettünk, aztán egy hirtelen pillanatban megfogta a kezemet, és felvitt a szobájába. Megint leültünk az ágyára de a kezemet nem engedte el egy percre sem! És akárhányszor elfordítottam a fejemet visszafordította így nem tudtam kikerülni, hogy a szemébe nézzek! Majd megkérdezte, hogy nem e masszíroznám meg a hátát. Én nagy nehezen, de igent mondtam. Abban a pillanatban levette a pólóját és a melltartóját. Tárva maradt a szám, amikor megláttam a melleit! Cseppet sem volt szégyenlős. A hasára fordult és várta, hogy masszírozzam! Remegő kezekkel elkezdtem masszírozni. De nagyon finoman, közben ráültem a fenekére és úgy folytattam tovább. Miközben masszíroztam, észrevettem, hogy felizgultam, ezért abbahagytam hírtelen, és lemásztam róla, mellé. Ezt észrevette, és meg is kérdezte:
- Miért hagytad abba? – kérdezte.
- Elfáradt a kezem - válaszoltam neki, de már látszott rajtam az izgatottság.

Egy percig mindketten csendben voltunk, aztán nem tudom mi eshetett belém, de odahajoltam hozzá és megcsókoltam... Pár másodperc után észheztértem. Teljesen zavarba voltam, és nem találtam a szavakat, hogy hogyan kérjek tőle bocsánatot. De ő hagyta, hogy beszéljek, és egy szót sem szólt. Felült a kezével megsimogatta az arcomat és lesmárolt... Hosszan csókolóztunk vagy öt percen keresztül. Aztán eltoltam magamtól és mondtam neki:
- Várj, ezt nem szabad tennünk, hiba nagy hiba! - mondtam neki, alig kaptam levegőt közben .
- Kérlek, folytassuk! Nem hagyhatod abba. Látom, hogy teljesen felizgultál, és amint látod én is - mondta nekem.
- Jó, ez igaz, de te vagy a legjobb barátnőm, evvel oda a barátságunknak. Ezt akarod? - kérdeztem tőle.
- Nem lesz vége a barátságunknak, de érzem, hogy ennek most meg kell történnie. Mivel én is ugyanúgy kívánlak, mint ahogy te engem, már napok óta!

Ekkor valami megmagyarázhatatlan érzés jött rám, és újra megcsókoltam. Egyre hevesebben csókolóztunk, mikor felültem és kezdtem kigombolni a nadrágját, és lassan lehúztam róla. A kezemmel a két combja közt haladva felfelé simogattam és elértem a puncijához, amin még rajta volt a tanga. Azon keresztül simogattam a punciját. Nagyon élvezte, éreztem rajta. Majd a számmal megcsókoltam a hasát, a nyelvemet belenyomtam a köldökébe, ekkor halkan felnyögött. Ezután szépen lassan a nyelvemmel éppen csak hozzáérve haladtam a melleihez. A mellbimbói már álltak az izgalomtól. Játszottam a nyelvemmel körülötte, majd bekaptam és el kezdtem szívni, finoman nyalni. Majd már nem bírtam tovább, és láttam rajta, hogy ő is eléggé felvan már izgulva, ezért lehúztam róla a tangát. Megláttam a gyönyörű borotvált punciját. Óh, hogy milyen nedves volt, úgy csúszott a kezem, miközben simogattam. Majd széjjelebb nyitottam a lábait, hogy jobban hozzáférjek a nedves puncijához. Elkezdtem a nyelvemmel nyalogatni a csiklóját. A csiklójától egészen a lyukáig nyaltam lassan, majd hevesebben. Aztán az ujjamat is bevetettem, hogy a lehető legjobb örömhöz juttathassam. És feldugtam neki egy ujjamat. Ekkor hangosan felnyögött. Kihúztam, majd visszatoltam, és ezt egyre gyorsabb mozdulatokkal csináltam egy idő után. Majd már lassan az ő teste mozgott az én ujjamon. De a nyelvem egy pillanatra sem hagyta el a punciját. Nyaltam és ujjaztam egyszerre. Már egyre hangosabban nyögött, mikor egy hangosabb sikoly után elélvezett. Még azért nyalogattam utána egy kicsit, hogy lenyaljam a puncijáról az összes maradék nedvét is. Kihúztam az ujjamat és arról is lenyaltam a nedvet, ez látszott rajta, hogy tetszik neki. Felült, és ő is lenyalta az ujjamat. Majd magára húzott és lesmárolt.

Majd egy jó ideig csak néztünk egymás szemébe és egy hirtelen mozdulattal lefordított magáról, és rámfeküdt. Meglepődtem, mivel nem tudtam mit akar. Hiszen én nem azért tettem, amit tettem, hogy viszonzást is kapjak! De ő csak nézet, majd megszólalt:
- Köszönöm drága, ez volt életem legszebb pillanata, amit most tőled kaptam, ezt soha nem fogom elfelejteni - mondta mosolyogva.
- Örülök, hogy élvezted! - feleltem neki.
- Vegyük le a pólódat – mondta.
Én szó nélkül engedelmeskedtem neki. Rajtam nem volt melltartó. És már hegyesek voltak a mellbimbóim. Ő is levette rólam a nadrágomat és a tangámat. Majd el kezdte simogatni a puncimat, ami már kellően nedves volt. Közben a nyakamat csókolta, a melleimet nyalogatta, úgy csinálta, ahogy én neki .De ügyesen csinálta, nagyon élveztem. Majd lefelé haladt, de a keze a mellemen maradt, és az ujjával simogatta mellbimbómat! Mikor leért a puncimhoz beleremegtem, és amikor elkezdte nyalni az felejthetetlen volt. Csak nyalta a csiklómat, és evvel olyan örömhöz juttatott, amit még soha nem éreztem. Nagyon hamar el is élveztem. Ahhoz képest, hogy tapasztalatlan volt a nyelve, úgy járt a puncimon, mintha minden nap ezt csinálta volna. Aztán amikor már lenyalogatta rólam is a nedvet, akkor felmászott újra rám és megkérdezte:
- Jó volt, amit csináltam?
- Őrületes voltál, még soha nem volt senkivel ilyen jó, mint most veled! - mondtam neki és adtam egy puszit a szájára!
Majd mellém feküdt, én a kezemet a mellére raktam, a lábamat a két combja közé, de éreztem hogy még mindig nedves a puncija. És így aludtunk el.

Eljött az este. Én ébredtem fel előbb, ő még aludt. Néztem egy darabig, majd óvatosan lemásztam az ágyról, és elkezdtem felöltözni, de miközben vettem fel a földről a nadrágomat kiesett a telefonom a zsebemből, és erre felébredt. Megszólalt:

- Hova mész? – kérdezte tőlem, alig nyitott szemmel.
- Aludj csak, én most hazamegyek! - válaszoltam neki
- Miért nem alszol itt? Hiszen tudják, hogy nálam vagy.
Felült az ágyra. A melleit nem takarta el. Én csak néztem, néztem, és a szemem előtt végigfutott minden, amit csináltunk.
- Nem akarok, nekem most haza kell mennem! - válaszoltam neki kissé hangosan.
- Már megint furcsa vagy nekem! Mi a baj? Talán megbántad, amit tettünk?- kérdezte.
- Nem, dehogy, de kérlek ne faggass! Most hazamegyek és kész! - mondtam neki mérgesen, és evvel sarkon fordultam és elmentem.

Miközben kiléptem az ajtón, abban a pillanatban elsírtam magam. Otthon eldöntöttem, hogy eltűnök végleg az életéből. Mivel az érzéseimet nem tudom megváltoztatni és talán, ha távol vagyok tőle, akkor el fogom tudni felejteni! Nem teheti tönkre az életét miattam, ezt nem hagyhatom. Azon gondolkoztam a szobámban, hogy beszéljek-e vele még utoljára vagy ne.
Majd döntöttem. Annyit megérdemel mindenképpen, hogy elköszönjek tőle. Nem lennék rá képes, hogy szó nélkül lelépjek. Így hát úgy másfél órára rá visszamentem. Ő nyitott ajtót nekem, a szülei már biztosan aludtak. Már pizsamába volt. Olyan gyönyörű volt, mint egy Angyal! Hát vettem egy nagy levegőt, és belekezdtem, miközben bementünk a konyhába.

- Azért jöttem most vissza, hogy elmondjak neked valamit - mondtam neki kissé elcsuklott hangon.
- Mond csak, figyelek!
- Mikor hazamentem, eldöntöttem valamit, ami végleges döntésem, és senki nem tudja megváltoztatni.
- Ezt most nem értem, de nagyon komolynak hangzik. Mi az, amit eldöntöttél? - kérdezte kíváncsian.
- Elmegyek.
- Igen tudom, mész vissza Pestre, de legközelebb úgyis látlak.
- Nem, nem értettél meg. Elmegyek, de nem, jövök vissza többet. - mondtam neki, miközben a könnyeimmel küszködtem.
- Micsoda?- kérdezte majdnem sírva.
- Elbúcsúzni jöttem. Mivel nem lennék rá képes csak úgy itt hagyni téged. De még mondanom kell valamit. Szeretlek, az életemet adnám érted. Úgy szeretlek, mint egy nőt, és nem úgy, mint ahogy kéne. Értesz engem? Ezért kell elmennem. - mondtam neki már sírva.
- Én is szeretlek, és többet érzek irántad, mint eddig. És nem akarom, hogy itt hagyj. Kérlek, ne tedd!!
- Muszáj elmennem, mivel, ha maradok, tönkreteszem az életedet! - mondtam neki
- Ugyan már, ez hülyeség, te is nagyon jól tudod! Én döntök az életem felől, és én téged akarlak, senki mást. Könyörgöm neked, ne hagyj el. - miközben ezt mondta elémtérdelt és megfogta a kezemet.
Én megcsókoltam a homlokát felálltam és elindultam kifelé. Utánam jött és elkapott az ajtóban.
- Neeeeee, kérlek, ne tedd kellesz nekem. Még soha nem voltam ennyire boldog, mint veled.
Mindent képes vagy feldobni? Nem jelentett neked semmi, ami történt? - kérdezte tőlem.
- Nem akarok úgy elválni, hogy összeveszünk. Ami történt emlékként marad meg nekünk a szívünk mélyén, és mindig gondolni fogok rád.
Láttam, hogy mennyire fáj neki, amit mondtam. Ezért közelebb mentem hozzá és megcsókoltam. Ő szorosan magához húzott, mintha soha nem akarna elengedni és hosszas csókba forrt össze ajkunk. Miközben csókolóztunk azt kívántam, bárcsak ne érne véget ez a pillanat. De abbahagytam. Még egy utolsó puszit adtam a szájára, megfordultam és elhagytam a házat. Nem néztem vissza. Akkor abban a pillanatban erős voltam.

Még aznap este haza utaztam Pestre. Az volt az utolsó nap, amit vidéken töltöttem. Megkértem a mamámat, hogy mondja azt Móninak, hogy külföldre mentem apámmal, és semmiképpen ne adja meg a telefonszámomat neki.
Mindez 2 éve történt, amikor utoljára voltam vidéken. Azaz Móni ma már 22 éves.
A mai napig gondolok rá, de nem kerestem meg, és nem is fogom soha! Neki nem ez az élet való, amit én élek. A szülei abban a pillanatban kidobnák. És ezt nem kockáztatom csak azért, hogy együtt lehessünk!
Eldobtam magamtól a szerelmet és egy igaz barátot is! De a mai napig minden egyes boldog pillanatot vissza kívánok. És hogy Mónival lehessek.
Hozzászólások
További hozzászólások »
melleg ·
:flushed: :flushed: :flushed: :yum: :yum: De jó volt.Gratulálok a sztorihoz (Egyébként én vagyok 2. női hozzászóló). :smile:

fannyka ·
Ennek a novellának az elolvasásával egy régi tartozásomat pótoltam magam felé. Nagyon kettős érzéseim vannak vele kapcsolatban. Ritkán érzem itt azt, hogy a történetben van kellő mélység, csak a szerző nem tudja átadni. Általában vagy az egész írás rossz, vagy látszik a tehetség, de összecsapják, vagy olyan is előfordul, hogy egy tehetségesnek tűnő szerző gyárt tartalmatlan szexsztorit. A tiéd érdekes módon egyik kategóriába sem illik szerintem.
A történet érzelemgazdag, és a helyzet tragikuma is magával ragadó. Viszont az írási stílus valahogy nem ragad magával. Elmondod a történteket, elmondod az érzelmeket, de nem fested le őket. Hiába van érzelmi töltet a műben, a stílus egyszerűen nem adja vissza.
Amit már nagyobb bajnak érzek, hogy a szexjelenet a legkevésbé sem illeszkedik a történethez. Nem az a baj természetesen, hogy van benne, hanem az, hogy cseppet sem érzéki, hanem színtisztán pornós. Smárolás? Luk? Egy ilyen érzelmes sztoriban?
Az ötletért járna a zöld, de a kivitelezésért semmiképp.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: