Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A legjobb barát

22 éves vagyok és gyermekkorom óta tudom: a fiúk is érdekelnek. Nem volt könnyű elfogadni, de amióta sikerült, azóta tök jó minden.

Igaz történet következik. Szóval már gyermekként is tudtam, hogy mi az ábra és az az igazság, hogy a legjobb barátom is ugyanilyen volt, hiszen történtek közöttünk lazább dolgok még gyermekként. Biszex vagyok.

Történt egyszer az általános iskola alsó tagozatában, hogy Ákos (a nevet megváltoztattam) állandóan velem akart lenni, amiben persze nincsen semmi fura. Legjobb barátok voltunk, így tényleg állandóan együtt lógtunk, hülyültünk és azt hiszem az első, ráadásul biszex élményt is együtt éltük át.

Nem laktunk valami messze egymástól, így általában együtt jártunk haza és Ákos rendszeresen felhozta a kuki témát. Kinek mekkora, milyen, szőrös-e stb. Szóval eléggé érdekelte az, hogy kinek milyen a farka. Titkon engem is és visszagondolva, baromira izgatott, hogy erről kérdezgetett. Persze ez még csak beszélgetés volt egymás farkáról, semmi extra.

Sokat jártunk át egymáshoz, mindketten tudtuk, hogy este 11-től hangos nyögések kíséretében fel s alá ringatózik egy forró, nedves puncit birtokló hölgyemény egy szép nagy, vaskos faszon, vagy akár többön is de akkoriban a pornó egyrészt leginkább a kábel tv-n volt elérhető késő estétől és a magazinokban… Az internet a 2000-es évek elején még nem hódított ekkora teret, mint manapság… Maradtunk tehát a pornó újságok világában, mert az volt náluk is, nálunk is.

Amikor kisebb voltam emeletes ágyam volt és Ákossal elbarikádoztuk, majd az alsó szintre beültünk… Kinyitottunk egy magazint és mindkettőnket izgatott, majd ahogyan akkoriban hívtuk, elkezdtünk "fütyizni"… (Ahh, baromira elkezdtem most ágaskodni odalent. Imádtam nézni a sok puncit és vastag farkakat. Amikor először láttunk elélvező faszt, nem tudtuk mi az a fehér akármi, azt hittük tej, de nem értettük az miért jó, haha… azt pedig végképp nem tudtuk, hogy végül is mi is abból lettünk és azt sem, hogy meglehet enni…) Hmm… Nagyjából ez volt a sok közül az első szexuális kalandom vele, ami hihetetlenül izgató volt. Persze gyermekként bizonyára sokan átéltek hasonlót, de ismét leszögezném, hogy itt nem a fantáziámra hagyatkozva írok, hanem a saját tapasztalataimból merítek. Megmutattuk egymásnak, hogy miként játszunk magunkkal, tanultunk egymástól. Ekkor 9-10 evesek lehettünk, Ákos egy évvel idősebb volt nálam.

Nagyon jóban voltunk és imádtunk együtt lenni, rosszalkodni… Egyszer átmentem hozzájuk es mutatta, hogy az apjának van egy halom meztelen nőket (uhh mekkora cicik) ábrázoló magazinja. Nézegettük es értékeltük a lányokat. :P Aztán náluk láttam először óvszert, mutatta, hogy a szüleinek milyen van - bordázott volt. Nem tudom miért, de engem izgat a koton. Csak akkor sem értettük igazan, hogy ez miért is kell de bejött.

Néhány hét múlva eljött a nyári szünet, de még előtte átjött hozzánk. Olyan feladatot kaptunk, amihez az ablakzsiráf nevű könyvet kellett használni. Nem tudom mi ütött belém, de megkértem, hogy rosszalkodjunk kicsit. Vertem előtte és ő csak leste, ahogy egyre nő a vastag farkam (már akkor látni lehetett, hogy amikor nagyfiú leszek egy szép, vastag faszom lesz - így is lett). Aztán ő is előrántotta én pdig megkértem, hogy kapja be nekem, ahogyan az újságban láttuk… Nem merte. Emlékszem ott állt az íróasztal előtt és rohadtul ne érdekelt semmi, letérdeltem elé és egy pillanatra a számba vettem az álló kukiját. Cuki volt. Úgy éreztem van egy virsli a számban, semmi extra. Nem volt bent sokáig, mert féltünk, hogy benyit valaki. De nagyon tuti helyzet volt.

Nem sokkal ezután eljött a nyár, ismét sokat lógtunk együtt. Bicajoztunk, játszótérre jártunk, idegesítettük a szomszédokat, mindenen nevettünk, buszozgattunk. Nagyin rosszcsontok voltunk. Nála voltunk, ott aludtam. Akkor éppen csak mi voltunk otthon és ragaszkodott hozzá, hogy fürödjünk együtt. Engedtünk vizet, meztelenre vetkőztünk es pancsoltunk. Persze Ákos nem tudta kihagyni, hogy ne tegyen megjegyzést a fütyimre, aztán megfogta a kádban… De jó volt… Álló fasszal ért véget a közös fürdőzés. Ott aludtam náluk, szóval tudtuk, hogy az éjjel még lesznek dolgok… Vacsiztunk és akkor már otthon volt a nővére és a szülei is. Vacsi után még játszottunk a számítógépen (Resident Evil, Doom és társai) majd bekapcsoltak nekünk valami mesét es azt néztük. Nekik is emeletes ágyuk volt. Ott voltunk fent, alul pedig a tesója. Durva volt, hogy nem voltunk teljesen egyedül, de ez minket nem érdekelt. Főleg nem az Ákost… Halkan belesúgta a fülembe, hogy játszadozni akar velem. Engedtem. Álltam. Életemben először egyszerre volt a kezeimben valaki más és a saját farkam. Engem ez a mai napig iszonyatosan izgat. Ismét együtt vertük. Együtt, egymásnak. Iszonyatosan forró volt neki és persze nekem is. Ahogyan írtam, már akkor is elég vastag volt nekem. Ő is megjegyezte és imádta markolászni… Azonban az öröm nem tartott sokáig, mert a faterja észrevette, hogy nagy a mozgás a takaró alatt és nem aludhattunk egymás mellett… Hűha, mert ez majd aztán közénk áll…

Azt kihagytam, hogy minden előtt, amikor meg nem tudtam, hogy a srácok is bejönnek, akkor az Ákossal egyszer náluk birkóztunk egy kis tároló helységben, ami a hálószobájukból nyílt. Nagyon izgi volt, mert akkor is állt mindkettőnknek. De nem foglalkoztunk még úgy vele…

Visszatérve a nyári kalandokra, elmentünk egy Pest megyei strandra. Sajnos jött az Ákos unoka tesója is, a Peti. Egyikünk sem bírta annyira a Petit, mert folyton koslatott utánunk. Szóval a strandon ugye bőven volt mit nézegetni. Haha… De ez Ákost nem érdekelte, iszonyatos nagy hévvel berobogtunk az öltözőbe, ahol épp öltözött egy helyes pasi, és amint kiment, bezárkóztunk. Ha jól emlékszem megöleltük egymást, szemeztünk, ölelkeztünk álló kukival. Talán meg csók is volt. Simogattuk egymást és Ákos arra kért, hogy ezúttal ne kézzel csináljuk egymásnak, hanem lépjünk tovább és vessük be a szánkat. Épp amikor megtettük volna keresett az a kis idióta uncsitesója minket… Csendbe voltunk, de rájött, hogy ott vagyunk. Ákos elküldte, erre az apjával visszajött és a móka véget ért…

Ezután sokáig semmi sem történt, ráadásul a legjobb barátomék már nem egy utcányira voltak tőlem, hanem egy másik városrészben. Persze nem voltak annyira messze és a barátságunk leküzdött minden távolságot. Nem volt az sok csak pár km. Azonban a strandos eset után leálltunk, féltünk, hogy kiderül mi megy a két legjobb barát között. Persze ezek után is volt, hogy markolásztuk egymásnak. Volt még olyan, hogy áthívott medencézni és ott volt az osztályunk (szerintem) legcukibb fiúja. Ott állt előttem egy szál fürdőnadrágban. Ahhh… Kibaszott jó volt. Együtt lenni a legjobb barátommal és azzal a fiúval. Wow. Jót pancsoltunk kint, de hamarosan egyedül maradtunk Ákossal… De türtőztettük magunkat és nem történt semmi.

Az utolsó közös nyarunkon ismét ott voltunk náluk, csak a tesója volt otthon, mi pedig Ákos apjának egyik pornó filmjét néztük a gépen… Én nem akartam már, hogy bármi legyen közöttünk, de őt nagyon izgatta a szopás… Szóval emlékeim szerint vele ez volt az utolsó ilyen sajnos, mert ne sokkal később túlzásba vittük a rosszalkodást, a szüleink eltiltottak egymástól, Ákost pedig a költözés miatt másik iskolába íratták be. Soha többé nem találkoztunk.

Tudom, hogy picit szomorú a befejezés, de így visszagondolva hatalmas utazást tettünk az Ákossal,   ami egy fiú megismerését jelenti. A sok csínytevésről pdig nem beszélve… Én sokat sírtam miatta, mert egy legjobb barát nem pótolható semmivel. Ovitól egészen ötödik osztályig együtt voltunk.

Gondoltam, hogy bevezetésképpen jól jöhet, ha megosztom ezt veletek. Szeretnék még néhány történetet meríteni az életből és azt is megosztani, ha van rá igény. Ha tetszett a történet, akkor ne legyetek szerények. Pontozzátok bátran! ;)
Hozzászólások
rlalika ·
Szerintem jó és hihető a történet. Stilus is illik a vonal vezetéshez. Jöhet a folytatás! :smiley:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: