Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A legény

<!-- @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } -->

A legény régóta figyelte az úrnőt, tetszettek neki a telt idősebb nők, persze tudta hogy elérhetetlen számára, de álmodozott róla minden este.




Aznap reggel megleste úrnőjét. A hajnali nap gyenge fénye már bevilágított a hálóterembe. A baldachinos hatalmas ágyon félig keresztben, hason feküdt az úrnő, teljesen áttetsző hálóruhájában. A takaró a földön hevert már. Ahogy erősödött a nap, egyre jobban látszottak a sejtelmes domborulatok az ágyon. A legény csendben odalopózott az ágy végéhez, letérdelt, a baldachint kissé félrehúzva leste, ahogy a nap megcsillan a hófehér bőrön! Szinte pucéran feküdt ott az úrnő, hisz az áttetsző hálóruha a derekáig felcsúszott, s így nem takarta el a gömbölyű fenekét sem, amit a legény annyira szeretett volna megérinteni. Remegett az izgalomtól, amikor az úrnő megmozdult, bal combját kissé felhúzta, és látni engedte azt, ami eddig a combok rejtekében bújt meg!




Nem tudta mit tegyen, de nem bírt magával már, fallosza bal kezében marokra fogva, s ha megteszi amit kíván, ő a várbörtön fogja! De mit számít ilyenkor, beindult az agya, félrehúzta a selymet és feltérdelt az ágyra. Egy toll hevert mellette, jobb kezébe vette, az úrnő lábát avval dédelgette, cirógatta lágyan, alig érintette, simogató pihe lúdbőrössé tette. Megmozdult a lába, a legény megijedt, mozdulni sem mert, hisz nem élt meg még ilyet! Azt hitte felébredt, és lehet hogy úgy is volt, de nem mozdult tovább, mert neki is jó volt! Nem érzett ilyet már ki tudja hány éve, lehet hogy álmodik most is, de miért ne! Cirógatja tovább, s a fenékhez érve, ahogy mászott feljebb, hozzáért a térde! Lélegzete elállt a toll leesett, s ahogy utánanyúlt hozzáérhetett! A combját megfogta, már mindegy! Lesz ami lesz most már nem megy el innen! Simogatta lassan végig a lábát, a fenekén keresztül, és elérte a hátát. Jólesett a nőnek, fel is nyögött néha!




- Tetszik ? - gondolta a legény,




- Te céda!




Finoman simítva hátát masszírozta , közben a két lábát még széjjelebb húzta. Betérdelt hát végre a vastag combok közé, tudta hogy e kehely immáron az övé! Masszírozta hátát és a deréktáját, végigsimította fenekén a vágást, lecsúszott a keze a nedves pinához, be is csukta szemét, talán most imádkoz?Az úrnő megemelte gömbölyű fenekét, és a legény markolta már a két féltekét, széthúzta, csodálta, aztán meg is nyalta, nyelvével becézte simogatta, falta! Aztán feltérdelt könyökölt az ágyon, lassan hátranézett esedezve vágyón. Nem is szólt, de a legény tudta, megkapja most végre, máma ez a jussa! Marokra fogta hát hatalmas szerszámát, beteljesülni látta édes álmát. Érintette végre az úrnő nyílását, simogatta fel- le, s eltüntette makkját! Elkezdte betolni a nedves pinába, ki is húzta rögtön! Bátorság inába?Nem dehogy, csak az élvezetet issza, pihent kicsit s már tolta is vissza! Aztán baszta szépen lassan élvezettel, ráhajolva a csöcsöket markolta nagy hévvel! Az asszony nyögdécselt, elcsuklott a hangja, felgyorsult a tempó, a legény sem hagyta! Tolta és élvezte markolta hol érte!




- Ne hagyd abba most! – úrnője így kérte.




Remegés futott végig rajta, felsikított és élvezte ahogy adja! Neki adja magját a legény! Ki erre várt régen s nem gondolta szegény, hogy beteljesülhet végre az ő álma, egy ilyen úri nő pináját meghágva!




- Te legény! - szólalt meg végre.




- Ezentúl minden reggel így ébresztesz, különben csúnya szenvedés lesz a veszted! Meg ne tudjam hogy más fehérszeméllyel csillapítod vágyad valamelyik éjjel! Emberem figyel majd, és ha úgy akarom, te jössz majd kény- kedvemre! Érted te barom !?Szádat tartsd, mert ha nem, lakhelyed lesz majd egy sötét verem!




- Úrnőm!




- Te istennőm, te gyönyörű lélek!




- Szolgád leszek mindig, ameddig csak élek! – mosolygott a legény.




- Jól van, menj pihenni, mindjárt itt a reggel, el ne késs, itt legyél mire a nap felkel!




Így folyt a párbeszéd, s hamar reggel is lett, és a legény osonva kereste a termet, ahol beteljesült élete nagy álma, megbaszta az úrnőt, igaz térden állva!




Gyönyörű a reggel, a nap már az eget járja. A kegyes úrnő még alszik, de ébresztőjét várja! Erre gondolt még az este, illatos fürdővízben teste ázott, kényeztette már magát, hogy reggel majd kinyalathassa gömbölyű farát!




S mire a nap első sugarai benéztek az ablakon, a legény is ott ült már a pamlagon. Az úrnő még aludt, vagy alvást színlelt éppen, csodálatos teste a sejtelmes fényben. Csodálta is a legény és közelebb hajolt.




A lábánál kezdte, apró csókocskákkal, gyengéd érintéssel, puha nyelvcsapással. Ébredezett a hölgy, sóhajtása hallik, élvezte a csókot s teste ívben hajlik, ahogy nyújtózkodott, nyögdécselt is kicsit és várta hogy a legény… de mit is ?




Nyelvcsapásai a pinájához értek, elmerültek benne aztán oldalt tértek. Nyalta és szopta az úrnő finom húsát, s lassú mozdulattal bedugta az ujját. Lucskos volt a pina, két ujja már benne, élvezte is nagyon hogy ezt megtehette! Nem pihent, nem állt meg egy pillanatra sem, nyelvével dolgozott a pinán sebesen.




És közben az úrnő keze is megindult, a legény farkára nagy hirtelen rányúlt. Micsoda egy szerszám! Élvezettel fogta, húzta rajta a bőrt szorosan markolva. A másik kezével a melleit gyúrta, s élvezte hogy a legény a nyelvével dugta. De feltérdelt a legény az úrnő lábait emelve, és behelyezte farkát a nedves kehelybe. A forró lucskos pina szinte szippantotta, lassú mozdulattal a tövéig tolta, a méretes faszát, és elkezdte mozgatni nem szőrtelen farát. Baszta édes kéjjel, nem kis lendülettel, combjait markolta durva tenyerével. Az úrnő hasán a háj táncot járt serényen, csattogott a seggén a legény heréje! A mellei is jártak, úsztak körbe- körbe, ahogy a legény erősen döngölte. És nem tétlenkedett az ifjú paraszt gyerek, felkerült a várba és szerencse, lehet:hogy megesett rajta az úrnő kemény szíve, persze megdolgozott érte farka s szorgos nyelve! És a lüktető fasz, már készült robbanni, az úrnő ahogy izzott, el kellett oltani! S megindult az anyag, lövellt a legényből, kihúzta a farkát, de aztán visszatolta egyből. Mozgott még serényen, s minden mozdulatra betolta egészen. Kitöltötte teljesen a farka a pinát, és a fiú magában már mormolt is egy imát:hogy ezt megtehette, magáévá tette, úrnőjét újfent kétvállra fektette.




Élvezett már a nő is a legény örömére, hiszen ha ez igaz, az élete függ tőle!




- Szerencséd te legény!




- Jó volt ébredésem, pihenj most egy kicsit és visszatérhetsz szépen…

Hozzászólások
További hozzászólások »
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

91esfiu ·
Ez nagyon jó, nekem nagyon tetszett! :) Egyedül az volt fura, hogy valahol rímelt, valahol nem. Jó lett volna, ha vagy vagy. Leginkább rímelhetett volna végig, még akár versesebb is lehetne, üdítő olvasmány volt a sok esszé jellegű sztori mellett! :)

Anna69 ·
Sziasztok! Keresek egy férfit egy kellemes találkozóra. Részletek a honlapon -> www.teensfk.site

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: