Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A lány a buliból

Egyszer egy nap felhívott a legjobb barátnőm, Nóri, hogy este elmehetnek vele a kedvenc helyere, ne üljek otthon. Tudni illik, hogy Nóri leszbikus, ezért már gondoltam, hogy egy olyan fele helyre visz el. Nagyon jó barátnőm volt s egyszer sem kezdett ki velem. Nem azért mert nem tetszettem neki, de a barátságunk fontosabb volt! Mindent megbeszéltünk, meg a randiait is. Női szemmel is gyönyörű volt. 175cm magas 55 kg hosszú barna haj tengerkék szemek fitos orr, kicsi, de csinos mellek. Szóval buktak rá a csajok. Rám meg mindig azt mondta, hogy sajnálhatják a csajok, hogy megvonom magam tőlük, mert dögös vagyok. 170 cm magas 58 kg a pasik nem panaszkodnak rám. Fekete rövid hajam van olyan extrém fele, amit fel szoktam állítani, na meg az ajkamba közepén egy piercing. Mikor Nóri mar vagy huszadjára hívott, hogy mennyek vele, igent mondtam. Mi történhet? Legalább egy jót bulizok. Felvettem kedvenc szakadt farmerem, hozza szegecses bokacsizmám s a kedvenc csinos kockás ingem.  Így egyből csinosnak s egyben lazának tűntem. A hajam belőttem, a szemem ki húztam feketére, s kész voltam. Csengettek. Ez biztos Nóri! gondoltam.




- Megyek! - kiáltottam neki. Gyorsan felkaptam a bordzsekim s kinyitottam az ajtót. Nóri nagyon csinos volt, mint mindig. Tudtam, hogy ma nem lesz magányos estéje. Végignézett rajtam s így szolt: - Te nem kegyelmezel ezeknek a lányoknak! - s mosolygott. Felnevettem.




- Inkább mennyünk! Beszálltunk Nóri kocsijába s már mentünk is.




- Figyelj - fordult oda hozzam -, ha egy időre eltűnnék, ne keress, majd én hívlak.




- Értem! - nevettem fel. - Nyugi nem foglak zavarni két nyalás közben! Nem jött zavarba, sőt huncutul rám kacsintott. Megérkeztünk. Kint sorba kellett állni, de nem volt nagy a sor s lassan de biztosan haladtunk előre. Ahogy hallgattam Nóri morgását a helyzet miatt, felfigyeltem egy lányra. Szőke hosszú haja volt s gesztenyebarna szemei, amik hirtelen mintha megérezték volna, hogy rám kell nézniük. A lány ajka huncut félmosolyra húzódott. - Te mit csinálsz?- szolt hirtelen Nóri.




- Mi? - néztem rá. Mikor visszanéztem a lányra ő már nem volt sehol. gondoltam biztos bement.




- Te flörtöltél azzal a lánnyal! - mosolygott Nóri.




- Nem... én nem… - hebegtem.




- De, de meg mennyire, hogy igen! Büszke vagyok rád, haladsz!- mondta Nóri nagy vigyorral az ajkán!  Nem tudtam mit mondani, csak néztem magam elé.  Rendeltünk egy italt s beültünk egy boxba.




- Szóval húgi - mindig így hívott, de olyan volt mintha a nőverem is lenne -, ma elveszted a leszbi szüzességed? - kacsintott.




- Aj, Nóri, ne csinálj belőle ekkora ügyet. Nem történt semmi!




- Aha! Vágyakozó, túlfűtött pillantások..... de azért nem történt semmi. Rossz emberrel akarod elhitetni! Na de te tudod!  Én megyek körülnézek mi a szitu, s szerintem neked is meg kéne keresned valakit.- mosolygott. Én csak szúrós szemmel néztem rá, ő felnevetett, majd elment.- Össze kell szednem magam! Felálltam s a mosdó felé vettem az irányt. Mikor a kilincs után nyúltam más kezét is éreztem rajta. Felnéztem, s ugyanabba a gesztenyebarna szempárba néztem bele. A lány rám




mosolygott. Gyönyörű volt a mosolya.




- Bocsi!- mondta édes hangján, csak utánad.




- Nem, nem, menj csak! -  mondtam zavartan.




- Hat... köszi - s előttem ment. Végignéztem rajta. Iszonyú jó feneke volt s szép lábai. Gyorsan elkaptam a tekintetem. nem tudom mi van velem. Én nem vagyok leszbi. Vagy mégis? Tettem fel gondolatban a kérdést, de nem tudtam rá válaszolni, mert meghallottam a hangját.




- Hahó? Itt vagy? - mosolygott.




- Persze... - feleltem zavartan.




- Hogy hívnak?




- Csenge vagyok! Szia!- s nyújtottam a kezem.




- Szia! Alexa!- megfogta a kezem magához húzott s az arcomra adott 2 puszit. Égett a bőröm, lángolt a testem. Nem értettem mi van velem.




- Egyedül jöttél?




- Nem... a barátnőmmel. Be akar csajozni s én vagyok a kísérő. - Mosolyogtam rá.




- A szóval nem együtt vagytok. - S láttam, ahogy felragyog a szeme.




- És te?- kérdeztem, majd megköszörültem a torkom. Gondoltam jól szórakozik zavaromon.




-  Csak azért jöttem hátha megismerek egy rendes lányt.- nézett rám.




- S hogy haladsz?- néztem melyen a szemebe.




- Van egy lány...nagyon dogos s piercinge van. Az izgalomtól kiszáradt a szám, ezert megnyaltam. Nem tudtam, hogy ez mit vált ki belőle. Lassan felem közeledett én úgy hátráltam. Elmosolyodott míg végül teljesen az ajtónak szorított. A szívem  vadul kalapalt s a lélegzetem szaporább lett. Végighúzta az ujjat az ajkamon majd a piercingemen. Majd lassan összekulcsoltuk a kezünket.




- Tudod..meg soha nem csókoltam meg ajakpiercinges csajt.- hozzam hajolt. Ajkaink pár centire voltak egymástól.




- Tudod..én meg soha nem csókoltam meg csajt.- mondtam s a szemebe néztem. a szemében meglepődöttséget véltem felfedezni majd hirtelen  izgalmat s talán vágyat. Ránézett az ajkamra.




- Akarod,hogy megcsókoljalak?- kérdezte szinte suttogva s én is így válaszoltam neki,- Igen, akarom!  Alig mondtam ki ajka mar az enyémre tapadt. Olyan szenvedélyesen, forrón s édesen csókolt, hogy egész testem beleremegett. Hirtelen eltávolodott tőlem, s rám nézett. Megsimogatta az arcom.




- Belehaltam volna a vágyba ha nemet mondasz!




- Ugyan ne túlozz!- mosolyogtam rá. Kikapcsolta a nadrágját megfogta a kezem s a bugyijához nyomta. Teljesen elvolt ázva!




- Ezt te váltottad ki belőlem!- zihálta.




Ereztem ahogy fel van rám izgulva. Ez engem is csak jobban felizgatott. lassan simogatni kezdtem. A kezével a fejem melle az ajtónak támaszkodott melyen a szemembe nézett majd az ajkába harapott.- Izgatsz nagyon!- súgta.




- Tudom!- mosolyogtam rá,  majd félrehúztam a bugyiját s végighúztam a punciján a kezem kicsit megnyomva megduzzadt csiklóját. Felsóhajtott. lassan köröztem rajta.- Megőrjítesz!- súgta a fülembe. Nem bírtam tovább. Megfogtam a kezemmel a tarkóját magamhoz húztam s megcsókoltam majd közben másik kezemmel hüvelyébe dugtam egy ujjam. Hirtelen felnyögött. Mar nagyon nedves volt.Derekam köré fonta egyik lábat s én örömmel tartottam meg. Így még jobban  rácsúszott az ujjamra ami melle becsúsztattam a másikat is.Mar két ujjal ujjaztam s o csak vonaglott és kéjesen nyögdécselt. Láttam meredező mellét. Nem volt rajta melltartó. Puszit adtam rá jelezve neki, hogy hajtsa fel a felsőjét. megtette, vadul csaptam le rajuk. Nem tudtam, hogy ilyet vált ki belőlem egy női mell látványa de lehet csak az övé. Szoptam s harapdáltam őket finoman, miközben harmadik  ujjam is becsúsztattam,s egyre gyorsabban húzogattam ki- be s o egyre gyorsabban  mozgott rajtuk, míg teste egy nagy nyögés közepette megfeszült  s  hüvelye rászorult az ujjaimra. Percekig vonaglott. Lassan szuszogva hozzám hajolt s finoman megcsókolt.




- Soha nem éltem át ilyen intenzív orgazmust senkivel.- mondta. Lassan letette a lábat én meg kihúztam az ujjam. Megfogta a kezem s egyenként szopogatta le ujjaimról a nedveit.Izgató látvány volt. - Te becsaptál engem!- mosolygott.




- Miért?




- Azt mondtad soha nem voltál meg lánnyal!




- Nem is! Te vagy az első!




- Remélem az utolsó is!- nézett rám huncutul s a nadrágomhoz nyúlt. Lassan kikapcsolta s benyúlt mikor valaki kopogott.




- Hé, nyissátok ki. Bepisilek! gyorsan bekapcsoltam a nadrágomat, Alexa meg kinyitotta az ajtót. - Bocsi!- mondta a lánynak.




- nem baj.- s futott is a wc felé. Úgy döntöttem megkeresem Nórit s elköszönök tőle. jobb lesz ha hazamegyek. Mar indulni készültem mikor Alexa megfogta a kezem.




- Hova mész kicsim?




- Megkeresem a barátnőm.... mar biztos keres.. - mondtam s gyors csókot nyomtam Alexa ajkára meg sem várva tiltakozását. Nóri épp egy csajjal tancolt. Rám nézett s mutattam ,hogy én elmegyek. Rám nézett egy mi a baj nézéssel.- Semmi majd elmesélem!-  integettem. Kimentem az ajtón. Hűvös lehetett, de én nem fáztam, sőt izott a testem. Alexa járt a fejembe.




- Hé!! Ne olyan gyorsan!- kiáltottak utánam. Hátra néztem s Alexa mosolygott rám. - Nem szabadulsz meg tőlem olyan könnyen! Magamhoz húztam s megcsókoltam.-  Kívánlak!- súgtam a fülébe.




- Tudom! Érzem! s keze, nem tudom hogy de  mar a bugyimban volt. Felnyögtem. Kivettem a kezét s a közelben lévő park fele húztam. Nekilöktem egy fának és nekiestem. megmarkoltam a mellet s csókolgattam a nyakat.




- Kis heves!- súgta majd hirtelen megfordított s a fának nyomott.- Most már nem szabadulsz!




- Nem is akarok!- nevettem. Letolta a nadrágom. nem érdekelt, hogy valaki megláthat. Csak ő érdekelt s amit csinált. Letérdelt elem. Csókolgatta a csiklóm. Megremegtem. - Édes vagy- mondta - s izgatóan nedves. Izgattak a szavai. Végighúzta nyelvet a puncimon majd hirtelen belenyalt melyen a hüvelyembe. Dugni kezdett a nyelvével. Úgy vonaglottam előtte mint egy kiscsikó. Beletúrtam a hajába s magamhoz nyomtam a fejet. Ez volt a végső csapás. A gyönyör olyan erővel ontott el mint meg soha. Úgy ereztem nincs semmi erőm. Ahogy felállt úgy húzta fel rám a nadrágot. Majd megcsókolt. Ereztem rajta az ízem. Ereztem ahogy a vágy újra elönt s rajta is láttam a szikrát. Megsimogatta az arcom.- Tetszel nagyon!- mondta.




- Te is nekem!- s végighúztam ujjaim a mellén. Felsóhajtott s egy pillanatra becsukta a szemet. - Lennel a barátnőm?- kérdezte s a szemembe nézett. Boldog voltam. Mosolyogtam s gyorsan rávágtam:-  Igen persze... de még mennyire! Nevetett.




- Mond csak, nem lenne kedved ma este nálam aludni? Láttam a szikrát felizzani a szemeben. - De meg mennyire, hogy lenne!- s megcsókolt. Ahogy felem sétáltunk kéz a kézben mosolyogva, beszélgetve, éreztem hogy ebből lesz valami, valami új, valami komoly, valami szenvedélyes s valami igazi.

Hozzászólások
További hozzászólások »
sziamia ·
Nagyon tetszik *+*

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: